UPC Kábel - Digitális átállás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
csak 2 hd csatorna van nem?
vagy a hd-sen van hdmi?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Ha már ilyen tv-d van akkor miért nem hd-s beltérit kértél?
Rögtön látnád a difit.
Ennyi az egész.
A telefonálás eredményéröl remélem írsz majd.

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Igazából épp ez a vicc, hogy a TV-n amin nem látok a két minõség között különbséget egy 42"-es (107cm) átmérõjû full hd-s tévé😊 szóval igen, ezt nemírtam le csak a típusát de mindenesetre teszek majd 1 telefont upc-nek, de multkor is leakadtak annál hogy a kép akkor lesz "szép" ha HD-s csomagot rendelek, de nem volt türelmem felvilágosítani a fiatal nõies telefonügyintézõi hangnak, hogy mi a problémám...😊
Én minimálisan veszek észre javulást.Jobb képminõséget csak olyan tévén is várj.Szóval ne a hagyományos katód-sugár csöves tévén hanem tft-lcd-vagy plazmán.Szomszéd most vett ilyen csomagot és neki van lcd-je azt mndja sokkal jobb a kép minõsége.Majd megnézem nála a döntõt😊
A scart pedig nem romlik a minõségen hiszen a box eléggé erõs jelet küld ki és ezért elég a scart.Szóval jobb és szebb képet csak arra alkalmas tv-n fogsz észre venni.Addig szinte ugyanolyan marad.

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Nekem egy philips 5603D-re van bekötve a digibox, de ha beállok elé és erõsen sasolom a tv-t és váltok analógról a digitális jelre (digiboxra kapcsolok és vissza analógra), akkor sem veszek észre különbséget.
Szóval abszolút nem látok különbséget a két jelforrás minõségében, nem tudom miért, meg eleve scart csatlakozóval van rátéve a digibox a tv-re de azthittem legalább egy hdmi-vel állnak elõ, még ha nem is a HD-s digiboxról van szó, de akkor már legyen valamivel szebb a digitális adás vagy lássak valami különbséget...

Van valaki aki hasonlót tapasztal?
Minden van, kivétel a HDMI.
Klemice
médiabox-on milyen csatlakozó van? silver csomagban

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Ennek mi köze a topikhoz? Azon kivûl, hogy reklámozod magad????
Sziasztok!

Szeptember 1-tõl egy új TV csatornával fog bõvülni a magyar kínálat, elsõkörben Gyöngyös, Hatvan, Eger és környékén lehet majd fogni a nem mindennapi TV csatornát.

Bõvebb infó hamarosan a www.mmediasystem.hu weboldalon lesz elérhetõ

Új TV csatorna hamarosan!!!!
Forrest Gump
Sokkal.😊
Sokkal jobb mint a sima?

Forrest Gump
Beindult az EuroSport HD.
Szerintem nagyon jó.😊
Directel itt nemhiszem hogy valaki is tudna segíteni.Kérdezd meg itt:
KLIKK

Magoo
Épp most akartam kérdezni, hogy UPC direct esetén hogy a francba tudok feliratot kapcsolni. Nem nekem kéne, hanem ismerõsnek akinek megígértem hogy utána járok és gondoltam ez itt a legkönnyebb módja az utánajárásnak 😊 Szóval akkor senki sem tudja hogy lehet feliratot kicsikarni a tányéros tévébõl? 😄
Régen ha jól emlékszem mûködött a felirat opciójuk...

Sok helyen tudom a felírtot bekapcsolni mégse ad felíratot.
Ezen is még javítaniuk kell.

Forrest Gump
Szerintem ez még nem elérhetõ, legalábbis én sem tudtam feliratot kapcsolni még.
w77d
nem tudjátok, hogy ha mondjuk az HBO-n angol nyalvre váltok, hogy kell bekapcsolni a feliratot?? Nekem ha a csúszkát a feliratnál magyarra állítottam semmi nem történt...

Valódi 16:9-es adás mikor lesz? Egyszer-kétszer mintha az lett volna a Voxon... Vagy magyar csatornákon ilyesmirõl ne is álmodjak?
NTFS.
Miért érdekelne téged a file rendszere.Ha betelik töröld le a felvett cuccokat és lesz helyed.Amugy ha valaki szedte márt szét az készítene egy - két képet?

hi,
szedett már szét vki ilyen kütyüt? csak mert oké hogy 160gb (nekünk thomson van) de elöbb de remélem utóbb be fog telni. jó lenne tudni a hdd benne milyen fájlrendszerrel van megáldva v átkozva... Van vkinek vmilyen infója?
44-es csatin elindult az Eurosport HD tesztadása!!!!!!!!
A mai információk szerint ugyanaz a csomagod marad mint a digitális elõtt. (nekem családi van ami most már silver, Budapesten csak a CCTV az RTL és a Travel esett ki, de ezeket pótolták a Doq és egyéb sz....okkal.)Sikerült idõpontot egyezteni, de tegnap valami idiótával beszélhettem, mert 9000-es havidíjat számolt ki nekem 7500 helyett, de mára kiderült az igazság😊
"Ezek szerint a STP mellett csak ez a 32 adó jöhet a többi tévén, amire nem fizetek plusz boxárat?😞"

Pontosan.

banok
az NASN nem ad NBA-t
NFL, NHL, MLB

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nos, az van hogy nem is kötnek velem semmit ha nem vagyok HBO párti továbbra is. Mivel én most már csak a HD goldot szeretném, nekem kell felhívni õket és kérni a cserét. A másik szemét dolog az az analóg adások dúrva ritkitása, az eddigi családi csomag már csak 32 adót fog tartalmazni, és kész, minden más digitálisan kell hogy jöjjön. Marhajó. Ezek szerint a STP mellett csak ez a 32 adó jöhet a többi tévén, amire nem fizetek plusz boxárat?😞
1. Naponta 2-3x szétesik a kép. Ezt még kibírom.
2. Ami viszont baromira zavar az a beépített mûsorújság. Illetve a pontatlansága. Hétfõn pl a tv2 mûsorai 10-20 perccel korábban kezdõdtek, tehát ha ezzel vedted fel ugrott az egész film, illetve lemaradtál az elejérõl. ES2 mûsora nagyon nem klapfol, a mûsorújságban valszeg a nemzetközi ES2 mûsora van, nem pedig a magyar.
3. Nincs semmi újdonság. Tudom, hogy júl végéig kell végezniük, de azért az durva, hogy nálunk ápr 7-én bekötötték és azóta uaz a 20-25 mûsor jön csak digitálisan a többit tévén nézem. Gondoltam hetenként 2-3 programmal bõvül a cucc. NASN tuti pont addigra lesz bent mire végetér NBA, NHL szezon.
Mindenképp ez a jövõ, már látom miért. Elõbb-utóbb úgyis átáll mindenki.
Baromi jó a kép. Most, hogy lehet élvezni, megdöbben az ember. Tegnap átnéztem az MGM-re, de még az m1-en is szuper. Színek, tisztaság, szinte olyan, mint a DVD. Tényleg élmény az eddigi RF-hez képest is, pedig az se volt rossz.
Nekem hála Istennek nem fagy, össz 2 alkalom volt eddig, ma épp felvételkor, akkor mondjuk baromira örültem. 😊
De nálad már lébe kerül? Mert itt úgy van, hogy aug. 1-tõl kell többet fizetnem, most a régi hûség árán kapom, tehát igazából akkor kell döntenem, hogy adom vissza vagy nem, addig ilyen teszt üzemmód van. 😊
Én is azon nézem és én nem látok akkora különbséget(nem hds csomag van), de a mûsorujság és hogy le lehet állítani az nagyon jó dolog.

Analógnál mindenképpen szebb a kép.Persze ha HD csomagot veszel akkort mégjobb<#wink>
Még van egy kis hiba de ha ezeket kijavítják nagyon jó lesz.

plazmán nézném, de annyira sok rossz véleményt olvastam hogy elbizonytalanodtam, kell ez nekem? Bár az is tuti hogy Magyarországon inkább csak a rossz oldalát látjuk mindennek, lehet hogy ez a szolgáltatás sem olyan rossz mint az kivehetõ az irományokból... Nekem már simán megéri ha az analógnál szebb képet produkál. (a plazmának nagyon jó a tunerja, így valóban szép az adás, de ha lehet szebb is..😊))
w77d
nálunk az egyik szobában CRT-n megy és azon is szembetûnõ a minõség javulás, szóval szerintem mindenképp megéri váltani!

Forrest Gump
Ha lcd-én vagy plasmán tévézel, akkor megéri váltani.
Ha crt-én akkor nem igazán. Szerintem.
Itt is megkérdezem, hátha...
Azt akkor kijelenthetem hogy nem éri meg a digitális csomagra váltani akkor, ha egy erõs analóg jelem van? Hiszen sokaknak szétesik a kép, a STB óránként lefagy, és felvételt sem hajlandó készíteni az elõbb említett problémák miatt, egyszóval korai még váltani? (holnap hívnak hogyan is döntöttem, de azt hiszem -okulva az itt és más fórumokon írott hozzászólásokból- nem fogom kérni). Nagy a minõségi javulás kép terén? (ha nem esik darabokra természetesen)?😊

Na, mehjött a szerelõ, totál egyetértett, hogy a boxnak semmi baja, nem értette miért küldik cserére. Annyit legalább megtett, hogy a lakásban lévõ össz csatlakozót kicserélte, noha tudtuk nem ez a baj, de ez is valami.
De a lényeg, hogy eltelt 3 nap, ugyanolyan xar volt persze, aztán este le volt némítva a TV, de épp odanéztem, látom, hogy kimerevedett a kép, megyek másik csatornára, ott kép sincs. Kikapcs, bekapcs, megint van kép. ÉS AZÓTA totálisan jó!!! Egyetlen, betûzöm 😊, EGYETLEN hoba se volt! Se akadás, se kockázás, semmi! Ezek akkor valamit csináltak és most lehet tényleg élvezni a cuccot!
Javaslom nektek, ha sok gondotok van, akkor 1-2 hetente hívjátok fel az ügyfélszolgot, piszkáljátok kicsit õket, ha sokan jelentgetnek be hibát, akkor elõbb-utóbb megcsinálják.
Húzd ki a konnektorból!!!
01.30kor de van amikor 02.30kor kezd nekem beindulni magától éjjel ami kurva zavaro mert pl akkor próbálok elaludni és az meg elindul és még ien kis hütõ is meg minden szar 1 p ig ott szarakodik(frissít?)és leáll...

ChaosTeam
Hát nekem pár napja néztem egy filmet - másikat vettem fel, erre egyszercsak kiírta, hogy "Nincs jel! Ellenõrizze a betéri egység csatlakozásait" vagy mit... buktam a filmemet is és 3x kellett újraindítanom, mire ismét mûködni kezdett.
Most néztem meg a media box on és tényleg van ez az interaktív idõjárás jelentés<#crazya>

http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/interaktiv-idojaras-program-a-upc-digitalon.html?Itemid=2
Na szóval ez a jó link. Van interaktiv idõjárásjelentés.
Nálam is 2 hete fagyás van.Kb minden filmben volt 1.De az elmult 2 napban ez kevesebb lett,szóval valamit azért javítanak.Elöbb-utóbb kijavítják.

w77d
nálam kb heti 1 fagyás van...

ChaosTeam
Még nem akarok hosszabbat írni, az akadás nálunk is jelentkezik Thomson box van minden szobában, és biztos központi, mert amikor tesómmal ugyan azt a mûsort néztük mindketten 2 kül szobában totál egyszerre jelentkezett a képfagyás, és egyszerre múlt el, tehát nem a box volt a hibás, hanem az UPC-tõl jött vagy szarul a jel, vagy a kp-ben volt akadás vagy nemtom. Nekünk annyira nem vészes napi 2-3 fagyás van, bár ez régen is elõfordult, persze nem ilyen szinten mint most, de annyira nem zavar még.. bár jó lenne, ha teljesen elmúlna.
Srácok, adjatok tanácsot!
Végigolvastam a bejegyzéseket, nekem kb 1 hónapja van media box, elsõre a legegyszerûbb volt, rengeteg akadást tapasztaltam, megállt a kép 2-10 másodpercre, aztán ugrott egyet és ment tovább. 1 hét után másik elõfizetést kértem és ehhez a Thomson rögzítõset adták, ahol egyetlen ilyen leakadás se volt, 1 héten át tökéletes volt minden, majd most 1 hete szétesik a kép, gyakorlatilag másfél óránként egyszer biztos!
Azt tapasztalom, hogy itt az a szétesés, ami a másiknál a kép leakadása volt. Beszéltem UPC-vel, elsõre azt mondták, központi hiba, majd megoldják(?), aztán közel 1 heti uncsi után ismét beszéltünk, most le akarják cserélni a boxot hétfõn, mondván, "rossz". Ez egy gyári új cucc, azt mondta a szerelõ, ritka, mint a fehér holló, a fene se akarja odadni!
Mûszerész az eredeti szakmám, ilyne hibát nem ismerek. Ha valami bedöglött, akkor ott az folyamatosan hibás, nincs olyan, hogy egy tranzisztor, egy IC vagy bármi másfél órán át tökéletes, aztán 10 másodpercre bekrepál, aztán megint tökéletes lesz.
De mi a fenét csináljak? Amikor berakta a csóka ezt a rögzítõset, kérdeztem az akadásról, azt mondta, az központi hiba 😊, a Thomson kijelzi a jel erõsségét, azt mondja a szerelõ, "hát ez elég alacsony, de ez a készülék bírni fogja", mert ugyanis lusta volt megmérni a jel nagyságát. Amikor a hiba kezdõdött felhívtam, letagadta, hogy õ ilyet mondott volna. Szóval tele a púpom, baromira nem akarom cseréltetni a készüléket, azt szeretném, ha végre jó lenne ez a redves kép! Mert egyébként baromi jó a minõség és még élvezném is.
Kösz, ha van bármi javaslatotok!
Attól jól megy minden csatorna?Esetleg próbáltad hogy kihúzod majd 2-3 perc mulva visszadugod hátha jó lesz?

Á-á, én olyanra gondolok, hogy egész délután 10:47-et mutat és hasonlók.
frissités miatt indul újra az óra.