366
Silver csomag, meg médiabox, meg \"Madonna a nappalimban\"...
-
gabeszg #206 Nekem azt csinálja, hogy bekapcsolom és kék a kép de ha a "tv" gombra rányomok akkor megint normál színü lessz(thomson) valakinek még csinál ilyet? -
#205 nem egészen értem minek kell most kicserélni a boxokat ha csak májustól lesz kész a rendszer..... -
#204 Hm, 55 cm-es tv, VHS...
Nem vagy kicsit lemaradva?
Ezt nem kötözködésnek szántam, de a digitális tv-zés nem ezekre a technikákra van kitalálva. -
bame #203 No, én a múlt héten lemondtam a digitálist, visszavittem a médiaboxokat is. Mindent emeltek, ezzel kompenzáltunk egy kicsit. Ráadásul, ha minden igaz, február 11-től a Sport1 az analóg silverben is benne lesz (persze csak akkor hiszek nekik, ha látom). -
tompka #202 Dejó. Jön febr 11.-től a digitális kábeltv... Hivogatni fognak hogy mindenáron váltsunk? Ha mondanak 3indokot, hogy miért váltsunk digitalra, ami 6000Ft-ba kerül szemben a 3000Ft-os analóggal, akkor...(szebb kép nem indok. 55centis tv-n az analóg is jó. jobb hang: stereo tv-n hülyeség, min.73csatorna: most 50van, és ígyis max 22adót nézünk-oké 73csatornában több jó van: kiválasztottuk hogy a mennyi érdekelne minket:30!!!, megállítható és visszatekerhető élőadás: nanee. Ami érdekel, úgyis megszerzem a netről,reklámok,logok nélkül. Hameg vmi fontos dolog van, akkor meg ott a VHS. Ha adják majd max 4500Ft-ért akkor ok
Már HBO-t sem lehet előfizetni, vagy hosszabbítani analógon. Így áprilisban kénytelenek vagyunk lemondani. Amióta kódolt a HBO, folyamatosan van HBO-nk -
Kimi23 #201 Február 11-én újabb helyeken indul a UPC digitális kábeltv. Az alábbi helyeken kapcsolják le az analóg kínálat egy részét.
* Az analóg silver, HBO Pak, 18+ csomag lezárásra kerül Eger, Demjén, Egerbakta, Egerszalók, Egerszólát, Felsőtárkány, Kerecsend, Novaj, Ostoros, Nyíregyháza, Oros, Sóstóhegy, Sóstófürdő, Nagykálló, Szolnok, Nagykanizsa, Tatabánya, Szárliget, Vértesszőlős, Dunaújváros szolgáltatási területén
* Az analóg HBO szolgáltatás lezárásra kerül Kazincbarcika, Gyöngyös, Gyöngyössolymos, Salgótarján, Somoskőújfalu, Vizslás, Vizslás-Újlak, Kazár, Kazár-Mizserfa, Rákóczibánya, Bátonyterenye, Sopron 750 MHz, Szombathely, Táplánszentkereszt Várpalota, Pétfürdő, Berhida, Inota, Inotai készenléti lakótelep, Peremarton-Gyártelep szolgáltatási területén
* Az analóg silver csomag és az HBO szolgáltatás lezárásra kerül Balatonfüred, Csopak, Balatonalmádi, Balatonfűzfő-Gyártelep, Felsőörs, Alsóörs, Lovas, Paloznak, Hajmáskér, Öskü szolgáltatási területén,
-
kalapos #200 2 felvétel egyszerre???Nem is láttam ezt még:)
Majd megnézem.
Persze tudom nem a UPC tehet a csúszásról de mint írtad az RTL és a TV2 is gyakran csúsztassa az adásokat meg még 1-2 csatorna.
Bár ez a funkció nekem teszik.
Remélem még lesznek ilyen jobbféle dolgok beletéve . -
#199 Na igen sokszor volt amikor pl RTL KLUB-on volt ez a Celeb okosság, még az RTL se jött rá 1. széria alatt, hogy a műsor nem 20:00-ig tart, hanem 20:30-ig, így akkoriban minden el volt emiatt csúszva 30 perccel, így sokszor lemaradtam a filmeim végéről...
De erről nem elsősorban az UPC tehet, bár nem tudom a tv műsort milyen módon és ki "frissíti" és milyen gyakran... viszont, ha jók az időpontok, akkor ez elég hasznos, nameg az is, hogy már 2 felvétel is mehet egyszerre, ha kikapcsolod a box-ot, így amikor nem vagy otthon akkor tudsz 2-t is felvenni egy időben. -
kalapos #198 Igen,De ahogy a tv mostanában betartja az időpontot kérséses mennyire lehet így rábízni nem? -
#197 megint frissítették a médiaboxot, ti is láttátok? Sorozat felvételnél rákérdez, hogy csak ezt a részt akarom-e felvenni vagy az összeset... :) -
#196 így van.. minek a digitális jel ha nem tudom csak analóg módon továbbítani
erre meg se tudtak szólalni az upc-nél, pedig én kérdeztem hogy akkor csak plusz csatornákért fizessek 1400at és csak egy tv-re adják? cöcö -
szalkaresz #195 Tudomásom szerint askart csatlakozó is csak analóg átvitelreképes .Ha egy szplgáltató digitális szolgáltatást ad miért nem tud olyan berendezést adni ami ezt tudja .A set top box veszi a digitális jelet de analóg továbbítja a tv felé.
Ezek megint átvernek
-
Kimi23 #194 A digitális adásokéra megfelelő, de a HD adásokéra nem a scart csatlakozó.
Hdmi csatlakozós stb-t pedig csak a HD gold csomagtól felfelé adnak. -
szalkaresz #193 Arra lennék kiváncsi ha valaki tudna segiteni benn,hogy a scart csatlakozó digitális tv adások átvitelére megfelelő-e
a upc-töl a top box-ról ilyen cábelen megy a jel a tv-hez de a tv-n van hdmi bemenet
szerintem a gigitális tv minőségét a hdmi kábel biztostsa alegjobban ha tud valaki érthető magyarázatot adni szivesen fogadom -
bame #192 Na, akkor nem én emlékeztem rosszul. UPC csúnyán belehazudott a telefonba. Kár, h nincs időm és türelmem a fogyasztóvédelemhez menni, mert ugye ezeket a beszélgetéseket rögzítik, szóval visszakereshető lenne. A Digitv sosem ér ide :( Nettel is dobbantanánk abban a pillanatban. -
Kimi23 #191 A kábeltv szolgáltatóknál szerintem teljesen másképpen működik a digitális átállás. Attól hogy neki muszály átállnia, az előfizetőinek nem feltétlenül, csak ha a szolgáltató komolyan gondolja,hogy teljesen lekapcsolja az analóg terjesztést. A UPC-nek sem érdeke, hogy elveszítsen rengeteg előfizetőt, mert nem hajlandók havi 5000 Ft-ot fizetni a kábeltévéjükért, és számukra nélkülözhető csatornák sokaságáért. -
#190 Viszont akkor ezt, ha jól tudom "Vásárlók megtéveszése"-nek hívják...
Mert nekünk nem azt mondták, hogy "áttérhetünk digitálisra, hanem azt, hogy át KELL térnünk, mert szeptember 1-től már Bp-n csak digitálisan lesz adás... és mi is ezért váltottunk, mert mind1 volt akkor már, hogy nyár elején vagy végén váltunk, így legalább lett volna "átszokási idő" a szüleimnek, amíg megtudják tanulni a médiabox használatát, addig amíg nem megy nekik rendesen tudják régi módon is nézni a műsoraikat. -
Kimi23 #189 Miért kapcsolnák le az analóg adást, mikor az előfizetőinek 10% sem fizet még elő digitális adásra? -
#188 Ahogy néztem egyedül a Hustler TV-t kapcsolták le mást nem és ami vicc nemrég kaptunk szórólapot, hogy köttessünk be olcsón UPC Kábeltv-t (???), Digitális TV-t, Internetet és Telefont....
Tehát ahhoz képest, hogy szeptembertől nem lesz csak digitális adás, ahhoz képest szept. közepén azt hirdetik, hogy köttess be kábeltv-t...
Ennyit erről. -
#187 upc-nél sajnos nincs. BL nuku :( -
gabeszg #186 Tv 6 valakinek van esetleg? -
#185 idővel majd lekapcoslják de az nem idén lesz. -
bame #184 Nem úgy volt, h szeptemberig lekapcsolják az analóg adást, és csak néhány alap marad? Ehhez képest már egy hét eltelt a hónapból, és minden maradt. Ha ezt tudom, nem rohanok úgy az átállással... -
#183 kébelest nem. csak a földfelszínit. -
#182 HEllo! Van egy samsung tvm ami képes a digitális adás vételére, de amikor benyomom a keresést akkor semmit nemtalál. Nálunk is van mediabox, HBO csomaggal meg nemtom még mivel, de a médiabox egy scart kábellel van rákötve a tvre és szar az adás. Vlahogyn em lehet megoldani hogy közvetlen a tvm is fogja a digitális adást? -
bame #181 Amikor nekünk betették a cuccot, a szerelő azt mondta, h lesz ilyen. -
#180 előbb-utóbb igen. -
#179 Én örülnék, ha az UPC is csinálna valami olyasmi szolgáltatást, mint a T-home Tv-nél a "videotéka".
Szerintetek lehetséges, hogy lesz majd ilyesmi az UPC-nél ? -
stormrider #178 A kártyával volt a gond, de a poén az hogy gyakorlatilag én oldottam meg a dolgot. :D
Felhívtam őket, mondta szépen az ügyfélszolgálatis, hogy miket csináljak: áramtalanítás, újratelepítés, hálózat keresés. Aztán mondtam neki, hogy a kártyával nem lehet gond, azt mondta azzal biztos nem, de azért leellenőríztette velem a számát. Majd mondta, hogy mikor jönnek a szerelők. :)
Helyeseltem, rendben, ok stb. :D
Aztán visszarakom a kártyát, benyomom a TV-t és láss csodát működik.
Mondom ilyen nincs, a kártya volt a gond tényleg. :D -
kalapos #177 Hívd fel inkább őket.Valószínűleg a kártyáddal van a gond. -
stormrider #176 Nálunk csak tegnap kötötték be a mediaboxot, este 8 óráig semmi probléma nem volt, azóta pedig egyetlen egy csatornát nem tudunk nézni, ugyanis azt írja nem vagyok jogosult hozzá. Ez miért van? Mit csináljak? Ha olyan amit nem tudok én megcsinálni, akkor felhívom a UPC-t, de még várok, hátha valakinél jelentkezett ez a hiba és segítene. :) -
#175 Minek Hustler TV, a net tele van olyan tartalmú tartalommal - ezt jól megaszontam. -
#174 vagy van HD tv készüléked.
A HelloHD egy másik szolgáltató. Nem kis pénzért...
Ja egyébként a Hustler TV kikerül analógból így már csak prémium marad digitálison. -
#173 HD-ben akkor látod ha van pl.Hello HD beltérid,ugyanis anélkül nincs nagy felbontás,felejtsd el... -
kalapos #172 Ismét egy kis újítást tettek.Láttátok?
A upc info csatornájám(10-es csatorna).Ott kiírta hogy ez egy interaktív oldal és a folytatásra nyomtam.Ekkort előjött egy kis ablak hogy üzenetem érkezett amelyiket a piros gombal tudom megnyitni.A levélben az áll hogy az olimpia idejére több csomagban is elérhetővé fogják tenni a M1 és M2 HD adását.Szóval akinek esetleg lenne HD tv-je de még nem vett HD csomagot az olimpiát így is tudja nézni. -
#171 augsztus elejétől m2 átvált hd-re... de csak azoknak akik fizetnek érte sulyos pénzeket... de természetesen ingyenes lesz:) nah a tudjátok kik faszát -
bame #170 Igen, van. Bár nekem ez már a felesleges kategória. Ha híreket akarok, híradót nézek, újságot olvasok, vagy neten nézelődöm. De médiaboxon... nem hiszem, h használni fogom. -
kalapos #169 Nemtudom láttátok-e de a mediabox-on márt a hírek is elérhető.
Az MTI-s híreket láttam eddig. -
elmerfudd #168 3HD csatorna van jelenleg. Mivel a nevében is benne van, igen. A többire nincs értelme rátenni HDMI kimenetet. -
kalapos #167 3 hd csatorna van de nem tudom hogy van-e hdmi rajra.