UPC Kábel - Digitális átállás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy a hd-sen van hdmi?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Rögtön látnád a difit.
Ennyi az egész.
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
A scart pedig nem romlik a minõségen hiszen a box eléggé erõs jelet küld ki és ezért elég a scart.Szóval jobb és szebb képet csak arra alkalmas tv-n fogsz észre venni.Addig szinte ugyanolyan marad.
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Szóval abszolút nem látok különbséget a két jelforrás minõségében, nem tudom miért, meg eleve scart csatlakozóval van rátéve a digibox a tv-re de azthittem legalább egy hdmi-vel állnak elõ, még ha nem is a HD-s digiboxról van szó, de akkor már legyen valamivel szebb a digitális adás vagy lássak valami különbséget...
Van valaki aki hasonlót tapasztal?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Szeptember 1-tõl egy új TV csatornával fog bõvülni a magyar kínálat, elsõkörben Gyöngyös, Hatvan, Eger és környékén lehet majd fogni a nem mindennapi TV csatornát.
Bõvebb infó hamarosan a www.mmediasystem.hu weboldalon lesz elérhetõ
Új TV csatorna hamarosan!!!!
Régen ha jól emlékszem mûködött a felirat opciójuk...
Ezen is még javítaniuk kell.
szedett már szét vki ilyen kütyüt? csak mert oké hogy 160gb (nekünk thomson van) de elöbb de remélem utóbb be fog telni. jó lenne tudni a hdd benne milyen fájlrendszerrel van megáldva v átkozva... Van vkinek vmilyen infója?
Pontosan.
2. Ami viszont baromira zavar az a beépített mûsorújság. Illetve a pontatlansága. Hétfõn pl a tv2 mûsorai 10-20 perccel korábban kezdõdtek, tehát ha ezzel vedted fel ugrott az egész film, illetve lemaradtál az elejérõl. ES2 mûsora nagyon nem klapfol, a mûsorújságban valszeg a nemzetközi ES2 mûsora van, nem pedig a magyar.
3. Nincs semmi újdonság. Tudom, hogy júl végéig kell végezniük, de azért az durva, hogy nálunk ápr 7-én bekötötték és azóta uaz a 20-25 mûsor jön csak digitálisan a többit tévén nézem. Gondoltam hetenként 2-3 programmal bõvül a cucc. NASN tuti pont addigra lesz bent mire végetér NBA, NHL szezon.
Nekem hála Istennek nem fagy, össz 2 alkalom volt eddig, ma épp felvételkor, akkor mondjuk baromira örültem. 😊
De nálad már lébe kerül? Mert itt úgy van, hogy aug. 1-tõl kell többet fizetnem, most a régi hûség árán kapom, tehát igazából akkor kell döntenem, hogy adom vissza vagy nem, addig ilyen teszt üzemmód van. 😊
Még van egy kis hiba de ha ezeket kijavítják nagyon jó lesz.
Azt akkor kijelenthetem hogy nem éri meg a digitális csomagra váltani akkor, ha egy erõs analóg jelem van? Hiszen sokaknak szétesik a kép, a STB óránként lefagy, és felvételt sem hajlandó készíteni az elõbb említett problémák miatt, egyszóval korai még váltani? (holnap hívnak hogyan is döntöttem, de azt hiszem -okulva az itt és más fórumokon írott hozzászólásokból- nem fogom kérni). Nagy a minõségi javulás kép terén? (ha nem esik darabokra természetesen)?😊
De a lényeg, hogy eltelt 3 nap, ugyanolyan xar volt persze, aztán este le volt némítva a TV, de épp odanéztem, látom, hogy kimerevedett a kép, megyek másik csatornára, ott kép sincs. Kikapcs, bekapcs, megint van kép. ÉS AZÓTA totálisan jó!!! Egyetlen, betûzöm 😊, EGYETLEN hoba se volt! Se akadás, se kockázás, semmi! Ezek akkor valamit csináltak és most lehet tényleg élvezni a cuccot!
Javaslom nektek, ha sok gondotok van, akkor 1-2 hetente hívjátok fel az ügyfélszolgot, piszkáljátok kicsit õket, ha sokan jelentgetnek be hibát, akkor elõbb-utóbb megcsinálják.
Na szóval ez a jó link. Van interaktiv idõjárásjelentés.
Végigolvastam a bejegyzéseket, nekem kb 1 hónapja van media box, elsõre a legegyszerûbb volt, rengeteg akadást tapasztaltam, megállt a kép 2-10 másodpercre, aztán ugrott egyet és ment tovább. 1 hét után másik elõfizetést kértem és ehhez a Thomson rögzítõset adták, ahol egyetlen ilyen leakadás se volt, 1 héten át tökéletes volt minden, majd most 1 hete szétesik a kép, gyakorlatilag másfél óránként egyszer biztos!
Azt tapasztalom, hogy itt az a szétesés, ami a másiknál a kép leakadása volt. Beszéltem UPC-vel, elsõre azt mondták, központi hiba, majd megoldják(?), aztán közel 1 heti uncsi után ismét beszéltünk, most le akarják cserélni a boxot hétfõn, mondván, "rossz". Ez egy gyári új cucc, azt mondta a szerelõ, ritka, mint a fehér holló, a fene se akarja odadni!
Mûszerész az eredeti szakmám, ilyne hibát nem ismerek. Ha valami bedöglött, akkor ott az folyamatosan hibás, nincs olyan, hogy egy tranzisztor, egy IC vagy bármi másfél órán át tökéletes, aztán 10 másodpercre bekrepál, aztán megint tökéletes lesz.
De mi a fenét csináljak? Amikor berakta a csóka ezt a rögzítõset, kérdeztem az akadásról, azt mondta, az központi hiba 😊, a Thomson kijelzi a jel erõsségét, azt mondja a szerelõ, "hát ez elég alacsony, de ez a készülék bírni fogja", mert ugyanis lusta volt megmérni a jel nagyságát. Amikor a hiba kezdõdött felhívtam, letagadta, hogy õ ilyet mondott volna. Szóval tele a púpom, baromira nem akarom cseréltetni a készüléket, azt szeretném, ha végre jó lenne ez a redves kép! Mert egyébként baromi jó a minõség és még élvezném is.
Kösz, ha van bármi javaslatotok!