366
Silver csomag, meg médiabox, meg \"Madonna a nappalimban\"...
  • kalapos
    Igen megbízható.Álltalában semmi gond nincsen vele.
    Mire van szükséged ha a Digital Bronz-t szeretnéd?
    Semmire :) Maximum 1 db működő tv-re ;)Mint írtad az megvan.
    Online megrendelés esetén valóban nincs belépési/bekötési díj(amúgy ez 1250 ft)
    A felszerelést hozzák és azért nem kell fizetni mivel ez nem a te tulajdonod lesz.Te csak bérelni fogod.Vagyis nem adhatod el illetve ha eltünik azonnal jelentened kell a UPC-nek.Ezértis drágább egy picivel mint a hagyományos kábeladás.
    Ugye a 32 csatornásért 2200ft havidíjat kell fizetni a 43 csatornás digital bronzért pedig 3500ft
    KLIKK
    Ha műsorrögzítővel szeretnéd akkort 4500 ft
    KLIKK
  • kem001
    3500-asat néztem ki. Egy Orion Full HD-s tv-hez lesz, ami alkalmas a földfelszínen fogható adók vételéhez, csak hát nekem az annyira nem jött be, ezért köttetem be a UPC-s tv-t. Egyébként ha megrendelem mennyi idő alatt jönnek ki általában, hogy bekössék?
  • gduck
    Teljesen megbízható, nincs semmire szükséged, mindent megkapsz ingyen.
    Kapsz egy beltérit oszt annyi. Melyik csomagot nézted ki a bronzból?
    3500,4500,5500
    Milyen TV-hez lesz?
  • kem001
    Meg amire nem találtam választ: ugyebár ha neten fizetek elő rá akkor nincs bekötési díj. Kérdés, hogy a Digitális adáshoz szükséges felszerelést se kell kifizetni, vagy hogy van ez?
  • kem001
    Igazából arra, hogy mennyire megbízható? Meg mire van szükségem ha elő akarok fizetni a Digitális Bronz kábel tv-re? Egyébként meg egy tv-n használnám
  • gduck
    Mire vagy kíváncsi?

Pár dolog:
    - csak a UPC által adott beltérivel nézhető az adás, tehát minden TV-hez kell egy, amin digitális adást akarsz nézni. Az 1. ingyenes, a továbbiak +havidíjért. A többi TV-n csak az analóg adást tudod nézni

- csak két esetben tudod HDMI kábellel csatlakoztatni a beltérit:
    *ha HD csomagra fizetsz elő
    *nem HD csomagra fizetesz elő, de ha havi +1000Ft felárért kérsz HDMI kimenetes beltérit
    egyéb esetben SCART kábellel tudod összekötni a Tv-vel

- pozitívumok: képminőség kiváló, sok csatorna, videótár
  • kem001
    Sziasztok. Mi a véleményetek az UPC Digitális kábel tv adásáról? Most tervezem az előfizetést rá, és kíváncsi lennék
  • Jude666
    Én azért fogom tökön szúrni magam mert, már másfél napja ugyan az a kurva Smart kártyás szöveg van kiírva, holott 1-2 órán a szerelés után le kéne "tölteni" (lol már hogy a kurvanyámbatöltenéle).
    Felhívtam a szolgálatot, de hülyének néztek mivel " majd küldjük a frissítést műholdon".Hát bazdmeg.Egy kurva adatot mondtamaz is a nevem volt, és ezek egyből tudják, hogy hova kell mit küldeni, melyik büdös czionista ezeknek a főnökük, a kurvaanyjukat.
    Hmm csak most tűnt fel hogy a beszerelést követően miért mentek el olyan sietősen.
    Bocsmár ha trágár szavakat alkalmaztam, de ez már abszúrdum.
  • kalapos
    Az! Emalit írtam:
    T. UPC ! Az e havi számla hátoldalán ez található: Tájékoztatjuk hogy 2010.09.01 - jétöl a HDMI kábel havidíjával egészül ki a Kábeltv ÁSZF 1/A melléklete melynek mértéke 1000 Ft......... Megtaláltam az internetene a 2010.08.01 tol érvényes ÁSZF-et vagyis ezt: http://www.upc.hu/pdf/catv_ASZF_20100801.pdf Amelyik nem tartalmazza a számlán említett 1/A mellékletet !!
    1-Szeretném megkérdezi hogy ez az 1/a mit is tartalmaz illetve miért nincs benne az ÁFSZ-ben?
    2-Hogyan lehetne egy HDMI kábelra havidíjat fizetni?Maximálisan csak egyszeri díjról lehetne szó!
    3-Miért kellene ezt a díjat fizetni ha nincs ilyen kábel a háztartásomban.Sem saját sem olyan amit önök hoztak volna? Válaszukat előre is köszönöm.

Válasz:
    Értesítjük ügyfeleinket, hogy adminisztrációs hiba miatt előző számlájukon
    kapott tájékoztatástól eltérően nem HDMI kábel, hanem egy SD (standard) mediabox
    kerül bevezetésre, mely HDMI kimenettel rendelkezik. A medibox havidíja 1000 Ft
    és kizárólag meglévő digital bronze és digital gold előfizetés mellé rendelhető.
    A mediabox cseréjével a HD csatornák adása továbbra sem lesz elérhető ezen
    ügyfelek részére, azok kizárólag a digital gold hd dvr csomagban érhetőek el.

Az esetlegesen okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!

Szóval lehet olyan boxot rendelni tőlük ami HDMI vel van szerelve +1000ft-ért.Ha jól értem.
  • Csakezmaradt
    A UPC-vel csak egy baj van. Kibabe drága...
  • gduck
    Elírás ;)
  • kalapos
    Mennyire figyeltétek a havi számla hátoldalát?
    Ez van írva:Tájékoztatjuk hogy 2010.09.01 - jétöl a HDMI kábel havidíjával egészül ki a Kábeltv ÁSZF 1/A melléklete melynek mértéke 1000 Ft.
    Próbáltam megkeresni a neten az ÁSZF -et de EZEN nincs 1/a melléklet.

Azért nagyon érdekelne hogy kábelra hogyan miért kellene havidíjat fizetni.Ezen kívül meg nekem nincs 1 db HDMI kábelem sem!
  • kalapos
    Ha mondjuk a Nemzeti hírközlési hatóság nál megkérdezed hogy ezzel kapcsolatban ők e az illetékesek.Ha igen akkort egy hosszú e-mail ben leírod nekik az egészet az elejétöl a végéig.
    Ha írtál azért leírhatnád ide hogy mire jutottál.
  • gduck
    Úgy látom napszúrást kaptál
  • SADDLER13
    Na, igaz-e, hogy ők állítatnak valamit, mert ma du. is alig volt Kép kockásodás, leszögezem, teljes szélcsend volt egész nap. :(
    Most meg, hogy vissza jöttek az adások a Jelerősség: 60-65% körül ingázik a Jelminőség: 70-75%-on mozog, de a 80%-ra is időnként fel ugrik a Signal csíkja... :(
    És már este is jobb volt a kép...
    Tegnap is jó volt a Volt Egyszer egy Vadnyugat közben, végig Figyeltem... :(
    Még WC-re sem mentem ki. :(

Holnapra, kíváncsi leszek, mit qurnak el az éjjel még... :(
  • SADDLER13
    Ez most miért ment, kétszer be... ?:(
    Én 1x kűldtem be csak... ?:(
  • SADDLER13
    Most, mondja meg valaki, hogy kb. 15'-e miért nincs semmi a TV-ben... ?:(
    Támadnak a marslakók... ?:(

Teljes szélcsend 27° és Se Jelerősség, se Jelminőséget nem mutat a képernyőn a Signal kép a műholdról... ?:(
    Vagy az Alkaida felrobbantotta a műholdat a rossz minőség miatt... ?:)))

Ui. Tudja valaki a Nemzetközi Űrbázis forródrót számát, mert szólni kéne az egyik szerelőnek, hogy ugorjon a kezeslábas gunyájába és löje ki magát a műhold irányába, de vigyen magával egy francia kulcsot is és némi Coax cabelt magával... :XD)))
  • SADDLER13
    Most, mondja meg valaki, hogy kb. 15'-e miért nincs semmi a TV-ben... ?:(
    Támadnak a marslakók... ?:(

Teljes szélcsend 27° és Se Jelerősség, se Jelminőséget nem mutat a képernyőn a Signal kép a műholdról... ?:(
    Vagy az Alkaida felrobbantotta a műholdat a rossz minőség miatt... ?:)))

Ui. Tudja valaki a Nemzetközi Űrbázis forródrót számát, mert szólni kéne az egyik szerelőnek, hogy ugorjon a kezeslábas gunyájába és löje ki magát a műhold irányába, de vigyen magával egy francia kulcsot is és némi Coax cabelt magával... :XD)))
  • Kimi23
    1.Felhívod az ügyfélszolgálatot, elmondod a problémád.
    2.Én kultúrált hangnemben írtam, kikérem magamnak a jelzőidet.
    3.A #307-es hozzászólásban linkeltek neked egy fórumot, ahol pl. kifejezetten a témába vágó topikot találsz. Az hogy az SG-n nincs, nem jelenti azt, hogy máshol sincs.
    4.Olvass már vissza ki, szemetelte tele ezt a topikot, és örülj neki hogy normális hangnemben kértek meg hogy fejezd be.
  • gduck
    Nem tudom miért hőzöngsz, hiszen segítéget itt is kaptál!
    A problémádra a megoldás az, hogy rendesen be legyen állítva a parabola, mert valószínűleg a gyenge jelszint okozza a gondot! Persze a leírtak alapján, lehet hogy máshova kell rakni a parabolát. Hogy ezt hogy oldod meg, az már a Te dolgod

UI: ITT VAN a neked való topic, melegen ajánlom Rácz Andris szerelőt
  • SADDLER13
    Hidd el kerestem olyat, de nem találtam. ?:(

Új UPC-s topikot meg fölöslegesnek éreztem nyitni, mert arra is írt volna valaki, ha nem Te, akkor más... :(
    Amúgy meg, ha veled történne az, hogy elkúrják a TV-nézési addig megszokott és elviselhető kisebb hibátlannak mondható élvezetét és majd ha neked is ilyes fajta élményben lesz részed, te sem fogod szó nélkül tűrni, ha meg igen, akkor az a Te bajod.
    Én nem tűröm el és gondolom, hogy sokan így vannak ezzel, mivel ha fizetem rendesen azt, akkor miért kellene beérnem ezzel a jelenlegi helyzettel, ami minden csak nem szórakoztató. :(
    Vagy gondolod, hogy nekem ez az új Hobbym, hogy itt mérgelődöm ki magam, mikor lenne más dolgom is mint itt basszni a jeget és a drága időm azzal, hogy írogatok, mint egy idióta, stupid, debil mint aminek vélsz... ?:(

Hidd el, hogy nem ez a Hobbym, de ami sok, az sok. :(
    Be lett jelentve a dolog és a kis csaj, csak vigyorog és leszarva kerülgetve minden féle szar dumával kimagyarázza az embert, csak, hogy teljesíteni tudják a havi tervet, azaz az átállás idő alatt, nem foglalkoznak azzal, hogy most épp kockás-e a kép a TV-ben, könnyebb a TV öregségére fogni, meg, hogy majd megjavul... Hát persze, nincs papír róla hogy jelentettük, aztán leszarják, mert tudják, hogy ezzel ők vannak nyeregben, ugyan is eltelt több mint egy hét és most már a bejelentett hiba észlelés esetén, már nem úgy fognak kijönni ámm, hogy náluk a Hiba. stb Hanem a kiszállási díjjal fenyegetőznek a telefonban is... Ami 2700 Huf-t+ áfa, aztán ha akarják, úgy is kiszámlázzák, mert utólagos elszámolás van és majd megint mehet az ember a pénze után, hogy bebizonyítsd, hogy nem a te készülékedben van vagy volt a HIBA...:(

De most majd, át megyek a kedvedért oda, ahol úgy sem olvassa senki azt a topikot, mert nehogy mánn a lelkedbe gázoljak azzal, hogy mertem ide írni ebbe a ”UPC Kábel - Digitális átállás” nevű Topikba, ami az olyan kiváltságosaké, mint amilyen Te is lehetsz.

Tudod mit, most fogom mind és szép lassan minden topikba bemásolom, úgy is le van mentve nekem mind... Kezdem is, hmmmm mondjuk a mit főzzünk ma topikban kezdem, de lehet, hogy nyitok egy új topikot, mondjuk a debilek topikját. :(

Jó lesz !?:(
    Pénzes zsákos okostojás… :(
  • kalapos
    Van direct-el kapcsolatos topik bár igaz egy ideje nem írtak oda:
    KLIKK
  • Kimi23
    Olvasd már el végre a topic címét, és légyszíves fejezd be a problémáid ide irogatását.
  • gduck
    Nekem meg az motoszkál a fejemben hogy ugyan mi ez a sok marhaság amit írsz.

Egy szóval se mondtam hogy neked kell beállítani a lavórt!!!
    Bejelented a hibát az ügyfélszolgálaton, leadod a beüzemelési sztoridat és REKLAMÁLSZ!
    VAGY
    Hívsz egy nem UPS-s szerelőt, aki rendesen beállítja a lavórt!
  • SADDLER13
    Ja, még egy dolog, ami tegnap du.-tól motoszkál a fejemben...
    Nekem, 2 éves hűség szerzödésem van, ami köt ahhoz ugyebár, lejárta elött nem mondhatom fel...
    De a UPC ezzel, hogy a korábban szolgáltattott adását számomra az Én részemről elfogadtam azzal, hogy nem reklamáltem semmiért, akkor most, hogy szar az adás sugárzásuk jelen esetben az elözőleg sugárzáshoz viszonyitva, ezzel számomra nem a Ők követtek el szerzödés szegést... ?:(
  • SADDLER13
    Ja, még valami...

Azt elárulnád, hogy még is, hogy képzelted a "LAVOR" beállítását, mert
    1. a Lavor kb. 4m magasan van.
    2. ha szerzek is létrát, akkor még mindig van egy gond, már ne is haragudj, de hogy a picsába lássam a TV képernyőjén a képet, miközben a létrán állva a LAVORT fellazítva tartom egy kézzel a másikkal meg kapaszkodom és még a képernyőt is látnom kellene, ahhoz, hogy lássam a Signal jel változását...
    Vagy nehogy mánn most meg olyasmit írj már, hogy Sateli transpander vagy mi a fenét is vegyek még, mert ezzel az erővel a UPC munkásait haza is lehetne küldeni, hiszen akkor mindenki másszon ki a tetőre, fülében ezzel a Sat transpanderrel és mikor jelez folyamatosan a hang, akkor azt a pozíciót megtartva húzzuk meg a rögzítő csavarjait…
  • SADDLER13
    Ma az ANIMAL PLANET is szar lett, de van csat, ami talán már nem produkálja az első napok hibáit...
  • SADDLER13
    Tudjátok, azaz igazság, hogy ma meg mán egész más csatornákkal van gond...
    De a jelenségek ugyan azok, kép kockásodás, pillanatnyi kép megállás és van olyan csat, ahol meg ma nincsen se kép se hang...
    Komolyan mondom, van olyan érzésem is, hogy valaki központilag kavarja a szart, ott náluk a központban, ahonnan nyomják a holdra a műsorokat...
  • SADDLER13
    Húúúú, de szar ma a NAT GEO WILD, már jó ideje figyelem az akadozó hangot és a kép kockásodását és lefagyásást... :(
  • SADDLER13
    Egyébként Te nem épp egy jujjpissís vagy, mert azok közt vannak ilyen okoskodók…
    Nem fognak tudni vele mit csinálni, úgy is azt mondják, mert ez a 60-30% jelet ebből az irányból nem fogom jobban tudni jelenlegi helyről fogni, és ezt már előre sejtettem mikor láttam, hogy merre fordítják a régi helyzetéhez viszonyítva. Ugyan is a jelenlegi irányban van egy szomszéd házfal a mi falunktól kb. 8-10m-re…
    A "jelenleg" szót meg azért írtam, mert ráadásul a már most kb. 3m-es fenyőfámat, kb. 5 évvel ezelőtt azért ültettük arra a helyére, ahol éppen van, mert mi terv alapján ültettük és abban benne volt a régi irányban álló PARABOLA tükör helyzete is. De az, hogy a tükröt ebbe az irányba kell majd fordítanunk, álmunkban sem gondoltuk, azért tettük a fenyőt épp oda, ahol van, mert ott már úgy is ott a szomszéd házfala, és így még épp jó volt a régi helyzete a tükörnek. Ami meg most irányba esik abba kb. 3 éven belül már elfogja érni az antenna magasságát.
    Na tudod mikor fogom a fát kivágni... stb
    Az áthelyezést meg nem fogom engedni, mert akkor nem látok ki rendesen és keletről télen, nem süt be a Nap, mert akkor kitakarja és a PANORÁMA kilátásomat is zavarja, nehogy mán a szaros jujjpisszi miatt lemondjak ezekről.
    100 x inkább a jupissszísszi-ről.
  • SADDLER13
    Ja, még valami, akkor most még vegyek egy 4 méteres Biztonságos Alulétrát is ugye, mert ha leesek egy gagyi létráról, miközben matattok és le esek, akkor szintén engem fog mindenki hűlyézni és okolni, és még akkor a kieső keresetemről még nem is beszélek, ha szerencsém van akkor megúszom egy végtag töréssel...,... Stb
    Egy alsó kategóriájú gyenge Alú létra kb. 15000-20000- Huf közt. mozog, az olcsobbik is.
  • SADDLER13
    Ja, és azt mondanák, hogy miért nyúltam hozzá... :(
    Ma meg az Animálon nem volt se kép, se hang...
  • SADDLER13
    Külömben is miközöm hozzá, ha hozányúlnék és végleg elállitom és nem bírom vissza állitani, akkor meg fizethetsz 2700-3000- kiszálási díjat. :(
    A másik meg ha bejelentem, akkor meg majd kijönnek kb. egy hét. :(
    Főleg, hogy most sok a munkájuk a sok parabola átállitás végett, amit gondolom teljesitmény bérezéssel motiválják a szerelöiket, mert nem mindegy, hogy egy nap 50 db háztartás után kapnak-e plusz pénzt, vagy 150 ért. :(
  • SADDLER13
    Hát ez a UPC dolga, már ne is haragudj... :(
  • gduck
    Rendesen be kell állítani a lavórt
  • SADDLER13
    A VH1 Classic is kockásodik és akad a hang, pedig itt mennek a jó kis DISCO slágerek stb... :(
    Ennek is vége, már mint a felhötlen Zene hallgatásnak.
  • SADDLER13
    Élvezettel nyírnék ki egy két embert, ha most itt lenne a kezemben egy fegyver, minden OK nélkűl, mert annyira idegesitő...
  • SADDLER13
    Én már le csekkoltam, de ott is vannak bajok sajnos, főleg a Nettel, de a TV adásról még nincs infóm, legalább is negatív...
    Na, Épp a TOM & Jerry-t nézném véletlenűl 20 év után elöszőr a Boomerang-on a 106 csaton, erre elkezd 3’ után kattogni a hang meg ki hagy 1-2”-et…
  • SADDLER13
    Ja.
    Annyi külömbséggel, hogy ha visszadobom a TV-t, akkor megyen a Csello NET is.
    Mert Én, csak a ketött együtt szoktam használni és vagyok hajlandó használni egyszerre.
    Ők tudják, ha ez nekik jó, de Én részemről mindent elfogok követni, hogy minnél többen kövessék a pl.t. ARRA MÉRGET VEHETNEK ELŐRE.
    Harc, hát legyen harc...

Már vagy egy tucat Fórumot ki is néztem magamnak tegnap, amúgy is mostanában elég jól rá is érek az árvíznek köszönhetően...
  • SADDLER13
    Ja, Én is így gondolkodom.
    Egy ismerősöm ma azt mondta, volt bent jelenteni a hibákat és a csaj annyival szóban el hesegette a szerencsétlen asszonyt, hogy várjanak pár napot...
    Kérdeztem tőle, hogy azt mire értették, hogy várjonak pár napot, míg megtalálják a terrorista Bin Ladent... Erre azt válaszolta neki a csaj több mint 1h-ás várakozás után, hogy hátha rendbe jönn...

Na ma tényleg nem akartam bejönni ide, de szörföztem az újjanann szarom Direct Standup TV csatornákon, aztán mit ad Isten a 30-as csatornán a Hallmark csaton, egy Nő és egy Férfi képét nézem már egyfolytában kb. 15-ik perce. Azaz áll a Film vagy mi a fenne van...
    "ÖRANGYAL" a címe a Filmnek, de csak áll a kép...