366
Silver csomag, meg médiabox, meg \"Madonna a nappalimban\"...
  • bowden
    Ma kötötték be a digital gold csomagot nálam(digiről váltottam). Olyan kérdésem lenne, hogy csak a közszolgálati csatornákat tudom nézni hd-ben, hogyan tudom a többit is aktiválni. Azt már megtaláltam, hogy fizetni kell érte+1000ft-ot ami ok is lenne csak my upc profilomba nem találom ennek aktiválását. Hol kellene keresnem?
  • greco
    UPC előfizetésemet költözés miatt átadnám.Az átíratás esetleges költségeit vállalom.Csomagok:

TV
    --------------------------------------------------
    Digital gold 92 + 25 HD csatorna + MyPrime csomag
    HD és felvétel opció + mediabox
    Havidíj 5 800 Ft
    Határozott idejű szerződés lejárata 2017.07.07

Internet
    -------------------------------------------------
    Fiber Power 240 (240/20 Mbit/s)
    Havidíj 4 590 Ft
    Határozott idejű szerződés lejárata 2017.07.12

Telefon
    --------------------------------------------------
    Nonstop S díjcsomag
    Havidíj 500 Ft
    Határozott idejű szerződés lejárata 2017.07.12

Havidíj összesen: 10.890
  • banok
    hát várható volt, hogy előbb-utóbb bekövetkezik.
  • kalapos
    Hittétek volna hogy ez a nap is eljön?Az ország felében márt csak a digitlis adás megy :D
  • MrTwister
    Szintén zenész! Itt Nyír1-en már 1,5 hete várom a HD-Boxot, de senki nem tud semmit se UPC, se a futárszolgálat, ha holnapig nem kapom meg váltok Digire! :-)
  • nyuny01 #361
    Ma fogom lemondani a UPC szolgáltatását!3 hete rendeltem HD gold csomagot,ma lett volna a harmadig időpont a bekötésre!Most hívott a hölgyemény hogy nem tudnak ma sem kijönni,ezért új időpontot szeretne egyeztetni!
    Eddig az volt a problémájuk hogy nincs raktáron HD-s box!Ma már meg sem indokolta hogy miért nem jönnek ki!
    Nem fogok negyedszerre időpontot egyeztetni velük...

Lesz T-home IPTV!
  • gduck
    Komolyan, nyugodtan hívhatod a szerelőt ;)

De ha belépsz a szerviz menübe: Menü gomb, majd 1789. (Kilépés: BACK!)
    és lépkedsz a lefelé gombbal a "Frekvenciavizsgálat" képernyőig, akkor ott TSID-re lebontva meg tudod nézni a jelerősségi és minőségi értékeket ;)
  • l0b1g
    komolyan? de attól van hogy csak néhány csatorna "romlik el" bizonyos időre?
  • gduck
    Szia! Rossz a jelszinted, hívjál szerelőt!
  • l0b1g
    sziasztok!

találkoztatok már olyan problámával a UPC digitális adásnál, hogy néhány csatorna esetében szétesik a kép és a hang is csak akadozva jön?
    az a sejtésem, hogy a UPC szerint nem túl populáris csatornákon kevesebb a sávszélesség, így azokon előfordulhat ezen rendkívül idegesítő jelenség.

egy videó a problémámról:
    http://youtu.be/diS1nTmJE64?hd=1
  • elektor
    Köszi a válaszokat,márciusig hűségnyilatkozat köt de utána IPTV.

ADSL-t akartam írni csak reméltem hogy nem potyára fúrták át a plafont mikor levezették a Kabel-modemhez a koaxot.
  • grebber
    Én nem rég váltottam digitálisra tehát thome esetében IPTV-re.Két tv-nk van az egyikre tették a vevőt.A másik tv-n ugyanúgy megmaradt az analóg tehát lehet azt is nézni!
  • gduck
    Mi az a DLs? Ha ADSL akart volna lenni (ami eléggé nyűgös technológia) akkor 1000x :D
  • elektor
  • elektor
    Légyszi aki tudja mondja meg hogy kábelnet jobb e mint ami előtte volt nekem a DLs?
  • elektor
    Nekünk a T-home van internet+kábel tv. + telefon: Az tart csak vissza a digitális átállástól hogy van 3 tv k. Most hoznak egy boxot az rendben van de még + 2 boxért fizessek.A T-home leszűrözi? Ha jönne a másik helyen analógba az tökéletes lenne.
  • gduck
    Igen, tökéletesen működik :D
  • Aspyrin
    igen, remekül használható
  • kalapos
    Valaki kipróbálta ezt a távrögzítős dolgot?
  • gduck
    UPC-nél a digitális adás mellett jön az analóg is. (Nem szűrőzik le!) Nálad nem tudom hogy fog működni, kérdezzél rá.
  • grebber
    Most ez az iptv hogy működik?Ugye jön a lakásba a tv kábel az elvan osztva két felé (egy másik tvhez).
    IPTV-t re váltok de csak 1 tv-re mivel a másikat nem igen használjuk.
    Ha meglesz a váltás és netán valaki akarná nézni a másik tv-t akkor azon nem is lesz adás?
  • grebber
    Akkor szerintem váltok neki, amúgy is 300ft-al olcsóbb is mint az analóg és talán több pár csatornával 4x vs 50 vagy valami ilyesmi.Meg előbb utóbb nálunk is el fog tűnni az analóg cucc.Tehát minden tekintetben jobb.
  • gduck
    Nincs T-Home IPTV-m, csak általánosságban:

Képminőség: nálunk speciel az analóg adások (amik a felső frekitartományban vannak) nagyon rizsásak. Annó néha szóltam és újraszintezték az utcát, később saját erősítővel erősítettem és billentettem a jelet. Mióta digitális van, azóta nem foglalkozok az analóggal (most már kritikán aluli)! Egyszóval ha problémád van az analóg képminőséggel, akkor a digitálisnál nem lesz ilyen gondod.

Csatornakínálat: Általában a digitális csomagokkkal mindig több csatornát tudsz elérni.

Eztra szolgáltatások: adás rögzítése, EPG és egyéb funkciók vannak a digitális szolgátatásban, ha szükséged van rá.

UI: Szeptembertől már a TV2 és RTL is 16:9-es lesz. Sztem itt az ideje a mamád meggyőzésének hogy vegyen TV-t, mert semmit nem fog látni olyan kicsi kesz a kép :(
  • grebber
    Bocsi hogy itt kérdezem de nem találtam másik topikot neki!

T-Home-nál kérdezték,hogy nem akarunk-e váltani digitális tv adásra. (analógunk van)
    Ahogy nézem és küldtek is tájékoztatót ez az IPTV ami digitális néven megy.
    Nekünk most ilyen TV-nk van (nem röhögni mamám kirekeszti a 21. századot) [Én meg gyökér pc függő vagyok 10 éve nem tvzek]

Ezen látható lesz valami minőségváltozás az analóghoz képest,tehát megérné a váltás (minőségileg)?
  • Aspyrin
    Szedem is lefelé, köszi! :)
  • gduck
    UPC távrögzítő

Bárhonan beállítható a felvétel :D Sőt a szomszéd médiaboxát is vezérelheted, ha tudod a jelszavát
  • gduck
    1 digitális boxot kapsz ingyen, ha többet akarsz akkor +havidíj. Az analóg adásokat pedig továbbra is tudod nézni bármelyik TV-n!
  • UnknownAsshole
    Hali!
    Jeleneleg Bronze analóg kábeltv csomagunk van és szeretnénk digitálisra átmenni, mert ugyanannyi pénzért sokkal több nézhető adás van úgy.
    Viszont most 3 különböző szobában 3 TVre van elosztva ez az egész és az a kérdésem hogy ez a digitálisnál is ugyanúgy megoldható? (koax minden kábel nemtudom ez számít-e)
  • gduck
    Elírták, 8.2.3 pontot olvassad el!

Röviden: 8 napon belül felmondhatod az előfizetésedet.
  • kalapos
    Sziasztok

A havi számlán volt egy kis tájékoztató miszerint a digitális HBO MaxPack -ot az eddigi kedvezményes havidíjat nem áll módjukban biztosítani és a következő hónaptol 2650 ft lesz a havidíja.
    A havidíjváltozás esetén az engem megillető jogokat az ÁSZF 8.3.2 pontja tartalmazza.
    Azonban ha megnézitek az
    ÁSZF-et
    kiderül hogy nincs 8.3.2 pontja.
    Valaki tudja hogy mi is lenne az a pont és miért lehet ez a nem áll módjukban szöveg?
  • m1garand
    Köszi, meg volt. Szar.
  • gduck
    Az ügyfélszolgálat ilyenkor azt mondja, csinálj gyári alapbeállítást! Ez az esetek 100%-ban szart se ér, be kell telefonálni és újraaktiváltatni a kártyát ;)

Amit azért kipróbálhatsz:
    - teljes áramtalanítás
    - gyári alapbeállítás
    - kártya kivesz, majd újra berak a kártyaolvasóba
  • m1garand
    Sziasztok! Segítség! Upc mediabox van csak a m2 csatornán van kép, a össze többin se kép se hang, csak műsor újság van. Ha van vkinek tapasztalata ill. ötlete akkor még kipróbálnám még mielőtt kivágnám ezt a szar román médiaboxot az ablakon. Kösz előre is.
  • kem001
    Na megrendeltem. Csütörtökön kötik be, esti órákra tettem :D
  • kem001
    Mindenesetre ezen a DVR-en gondolkodok még. Köszi a segítségeteket :)
  • gduck
  • kem001
    Az a baj, hogy Fiber Power 120-as net mellé nincs ez :S
  • gduck
    Akkor ezt nézzed meg!!! LINK
    Ha csomagban kéred olcsóbb!!!
    digital bronze dvr+Fiber Power 15=6500Ft!!!

Ezt akkor is meg szokták adni, ha már van net előfizud!
  • kem001
    Értem és kösz a választ. Internet egyébként UPC-től van előfizetve és gondoltam tv is kellene már. Már díjnet-re be is regisztráltam csak 1 lépés maradt el amit vélhetőleg hétfőn véglegesítek és akkor megrendelem
  • gduck
    Havi +1000Ft-ért kérhetsz HDMI kimenetes beltérit.
    De 5500Ft-ért már megkapod a HD adásokat is :D