99
  • Dzson
    itt a cikk
  • Dzson
    Első adásban az egyetemista kiscsaj sírva rohant ki arra a kérdésre, hogy szexelt-e már pénzért.

Az egyetemista csajok igen nagy százaléka prosti.
    Heti 4 numera és letud minden pénzügyi gondot.
  • savior
    gondolom csak olyan embereket valogatnak be, akik a fentebb emlitett dolgokat csinaltak. ilyen kabitoszercsempesz, nomegeroszakolo, bergyilkosfelfogado tarsasagot. gondolom nem olyan embereket visznek oda, akiktol olyanokat tudnak kerdetzni, hogy "gondolt e mar valaha arra...". 20 millioert igent kell mindenre mondani aztan menni haza a penzzel :)
  • willcox
    Ez is csak egy manipulatív műsor. Kinek fog tetszeni? Akinek a balázs, mónika, győzike (szándékosan kisbetűvel) tetszik, annak ez is tetszeni fog. Az emberek szeretnek sajnos botrányos dolgokon csámcsogni.
    Az már persze kérdéses, hogy a poligráf jól mér-e, nem manipulálják-e, illetve az, hogy a kérdésre adott válasz valóban igaz-e. Ugyanis lehet, hogy amikor a kérdést előzőleg körbejárják, akkor az hazudik, aki elvileg a válasz jóságát határozná meg. Arra meg ugye nem raknak semmilyen poligráfot.

Két kérdés felmerült bennem. Nem lehet, hogy ezzel a poligráfos dologgal csak a szcientológusok által használt szerkezetet akarják elfogadhatóbbá tenni? A másik: "mindenesetre az örök második adó" - ez egy baromság. A kamu nézettségi adatok alapján jött volna ez ki? Egyáltalán mi értelme van itt bármilyen rangsort felállítani? Mindenki olyan műsort néz, ami neki megfelel, és nem érdekli különösebben, hogy ez melyik csatornán megy, leszarja magas ívben. Nincs ugyanis szerintem csatorna-hűség.

Mellesleg én sem retket, sem csigát nem nézek, nálam ezek a gagyi közé tartoznak. Ha van BL meccs, akkor természetesen azt nézem, ha az általam nézett csatornák közül (Echo TV, hírTV, ismeretterjesztő és sport műsort sugárzó csatornák) van olyan műsor, ami érdekel, akkor azt, ha egyiken sincs semmi nekem megfelelő, akkor megnézek a nem kis gyűjteményemből egy olyan filmet, amihez éppen kedvem van.
  • BCS pixel
    na majd lesznek sértődések, hogy szarul működik a poligráf, mert attól, hogy igazat mond még izgulhat
  • ddt500
    Hú de rühellem a Jakupcseket. 60 éves de úgy tesz mint ha 20 lenne! Szánalmas. a műsorról meg csak annyit, hogy én 20 milláért bármit bevallanék!! Egyébként a Mónika show szereplőinek fele simán megnyerné a fődíjjat!!
  • gabr
    Jakubcsek Gabriella a magyar televiziózás történetében a leghülyébb, legbutább, és legcsúnyább műsorvezetője! Nézzetek meg egy Mokka adást, amit ő vezet! Katasztrófa! Legalább a fogait megcsinálhatná, hamár botox-ra nem telik!
  • freemanone
    Tanulj meg olvasni kedves KekszNET :)
    Yurij írta: "Ezt a müsort kapásbol 22:00 utánra fogom ajánlani az ORTT-nek.10 éves gyerekem ne azt nézze már 7-8 fele"
  • Komolytalan
    ORTT-től mióta elvették a bírság kiszabás jogát, azóta egyre nő a mocskok aránya a TVkben, amit ezek a Jakupcsek szintű aberrált szarok csinálnak. És azt hiszem ezzel az előző mondattal még finom is voltam.
  • Walaki
    Engem sem erdekel, meg eleg gusztustalannak tartom a musort. Viszont biztos vagyok benne hogy, nem fog megbukni. Egy olyan orszagban, ahol Blikk a legnagyobb peldanyszamu napilap, a valosag show-kban pedig uj sztarok szulettek...
  • bakvarnyu
    vén szobó jakubcsek
  • Mnemomic
    Na megy a néphülyítés.....
  • KekszNET
    Vagy csak kell nekik a "nyeremény". Egyébként nem a mások mocskát fogják kiteregetni, hanem a sajátjukat. De majd eldöl. Én tuti nem nézem meg, mert biztos elfelejtem ezért bekapcsolni a tévét.
  • KekszNET
    Yurij: a 10 éves gyereked este 10-kor már ne nézze a tv-t, vagy kb semmikor.

Igazán elhihetitek hogy nagyon sokan kiváncsiak erre, ahogy az összes ilyen valóságshow-ra is. Lesz miről beszélni az ebédszünetben :)
  • homeless
    Az a szomorú, hogy nem fog bukni. Az idióta agymosott emberek szeretik kibeszélni mások mocskát. Amúgy gondolom ide se válogattak be normális embereket, akik soha nem feküdtek le azonos neművel, nem vesztegették meg őket soha, nem árulják a testüket, stb... Bár nem is csoda mert aki normális az nem jelentkezik ilyen szánalmas szarba. Ebből az átlagembernek csak az fog lejönni, hogy vagy mindenki hazudik, vagy mindenki degenerált...
  • Yurij
    Ki a löfaszt érdekel ez a degenerált müsor?Megint bukni fog a tv2,nem is értem milyen tanácsadó testület dolgozik ott aki ilyen degenerált müsórt elfogad.6hónapot dolgoznák ott hamar fel lendülne a tv2 népszerüssége.Hamar átt rendezném a müsortárat.Szinte minden produkcion látszik hogy hozzá nem értök hozzták a tv2höz.Ezt a müsort kapásbol 22:00 utánra fogom ajánlani az ORTT-nek.10 éves gyerekem ne azt nézze már 7-8 fele hogy mari néni mennyiszer vakarta meg a luccskós valagát,meg hogy kohn dávidka be valja hogy ö egy meleg rabbi :-))
    Maradjanak csak maguknak ezek a beteg emberek.
  • BiG G
    avagy oltsuk bele amerika legmocskabb műsorát a magyar valóságba.
  • Kagemusha
    Hányok attól, hogy emberek nagy nyilvánosság előtt kiteregetik a magánéletüket... broáf! Elvégre attól magánélet, hogy SKH!

Ezért House után "Adieu, TV2!".
  • homeless
    Ki a faszt érdekel, hogy melyik buzinak volt e szexuális kapcsolata férfival vagy hogy a 60 éves Terike maszturbált e valaha????? KIT ÉRDEKEL? Jakupcseket is bírom, hogy annyira intelligensnek hiszik magát, de azért egy ilyen szennyt elvállal. És ezt még komolyan is veszik. Már látom előre, hogy mekkora drámát fognak csinálni minden kis pitiáner szarból.

Én inkább maradok a bl-nél. Hajrá Real:)