Amirõl mindenki beszélni fog: Igazság ára
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mûsor az meg no comment... Azt hittem gyõzike show-t nem lehet felülmúlni sikerült..
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Willcoxnak (is): a fentiek alapján mégiscsak ér valamit ez a módszer, mert ennek segítségével milliókról, v akár milliárdokról döntenek egy nagyobb reklámkampány esetében.
"Állandóan megy a TV, de nem nézi senki, tehát pontatlan a mérés" probléma: Tegyük fel, egész nap megy valahol az RTL, és csak mindig elmászkál elõtte valaki - az sem tekinthetõ "kihasználatlannak", mert pont meghallja az egyik reklám szlogenjét, és megmarad benne, vagy véletlenül leül valami sorozat elé, rákattan, nézni kezdi, de akkor már a reklámokat is megnézi, és így tovább. Meg gondolom, nekik is vannak számításaik, amikkel kitudnak küszöbölni ilyen extrém eseteket, pl.: azt írja ki a monitor, hogy valaki hajnal négyig nézte az m1 színkódját, akkor az valszeg elaludt, és nem számolják bele. Még lenne pár ötlet, de mennem kell. Mára ennyi. 😄
de ez valami iszonyat nagy hányinger + szerintem kamu gépezet
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
nem érdemes túlbonyolítani. itt nem átvágni kell a gépet.
a játékos sem bonyolult lélek, neki csak egy célja van, hogy azt mondja, amit szerinte a gép jelzett akkor, amikor megkérdezték tõle a kérdéseket. ha úgy érzi, hogy nem jelzett, akkor nem az igazat kell mondania.
elõre megvan, ez az egész lényege. a készítõk elõre tudják, hogy mit fognak kérdezni és hogy mik lesznek a válaszok. de ez nem nézettségfüggő.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
szociopaták és pszichopaták elõnyben :]]]
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Ekkora barom mûsort egyébként...én amúgyis utálom ezt a jákuppcseket..mondjuk nem nagyon nézek tévét, mert gyorsan betelítené a szobámat szarral, úgy folyik belõle....undorító.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Az egyetemista csajok igen nagy százaléka prosti.
Heti 4 numera és letud minden pénzügyi gondot.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Az már persze kérdéses, hogy a poligráf jól mér-e, nem manipulálják-e, illetve az, hogy a kérdésre adott válasz valóban igaz-e. Ugyanis lehet, hogy amikor a kérdést elõzõleg körbejárják, akkor az hazudik, aki elvileg a válasz jóságát határozná meg. Arra meg ugye nem raknak semmilyen poligráfot.
Két kérdés felmerült bennem. Nem lehet, hogy ezzel a poligráfos dologgal csak a szcientológusok által használt szerkezetet akarják elfogadhatóbbá tenni? A másik: "mindenesetre az örök második adó" - ez egy baromság. A kamu nézettségi adatok alapján jött volna ez ki? Egyáltalán mi értelme van itt bármilyen rangsort felállítani? Mindenki olyan mûsort néz, ami neki megfelel, és nem érdekli különösebben, hogy ez melyik csatornán megy, leszarja magas ívben. Nincs ugyanis szerintem csatorna-hûség.
Mellesleg én sem retket, sem csigát nem nézek, nálam ezek a gagyi közé tartoznak. Ha van BL meccs, akkor természetesen azt nézem, ha az általam nézett csatornák közül (Echo TV, hírTV, ismeretterjesztõ és sport mûsort sugárzó csatornák) van olyan mûsor, ami érdekel, akkor azt, ha egyiken sincs semmi nekem megfelelõ, akkor megnézek a nem kis gyûjteményembõl egy olyan filmet, amihez éppen kedvem van.
az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Yurij írta: "Ezt a müsort kapásbol 22:00 utánra fogom ajánlani az ORTT-nek.10 éves gyerekem ne azt nézze már 7-8 fele"
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
::: http://www.keksz.net | photo&videoportal
Igazán elhihetitek hogy nagyon sokan kiváncsiak erre, ahogy az összes ilyen valóságshow-ra is. Lesz mirõl beszélni az ebédszünetben 😊
::: http://www.keksz.net | photo&videoportal
Maradjanak csak maguknak ezek a beteg emberek.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Ezért House után "Adieu, TV2!".
Én inkább maradok a bl-nél. Hajrá Real😊