Amirõl mindenki beszélni fog: Igazság ára

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vogel
Elsõ reklámig esélyt adtam. Sztem naon uncsi. Sztem is ha politikusok lennének vagy talán "sztárok", magasabb lenne a nézettség.

Nem vagyok jogász, de úgy tudom, senkitõl sem lehet kivallatni, megkérdezni a nemi hová tartozását, vallását, mindenkinek ez szuverén joga.... Lehet hogy tévedek akkor elnézést…
A mûsor az meg no comment... Azt hittem gyõzike show-t nem lehet felülmúlni sikerült..
IMYke2.0.0.0
Magánvélemény: ez a mûsor a média pöcegödre.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Miért ne lehetne? Szerinted a most éppen aktuális közvélemény-kutatásokat miként végzik? Megkérdeznek 800-1500 embert, és az õ válaszaikat vetítik ki teljes lakoságra. Ahoz képest pedig elég pontosak. Ha a TV-k (akiknek a bevétele múlik a nézettségen) elfogdják a mérési eredményeket, akkor anyira pontatlan mégse lehet.
Mindenki eddig nagy hülyeségeket mondott. Azt hiszitek hogy ök azt mérik hogy például KIss Pista mit nézett? Ez totál nem igy van, a bátyám ennél a cégnél dolgozik amelyik felméri ezeket az adatokat. Ez az egész ugy müködik, hogy Magyarországon kiosztottak 2000 speciális készüléket, különbözö családok között (vidéki, fõvárosi, szegény, gazdag) szoval mindneféle rétegnek. Õk ebbõl a 2000 emberbõl számolják ki a millios nézettséget. Ehez a készülékhez jár egy távirányitó, hogy az adott müsort hány éves korosztályú ember nézte, pl: ha az Zöldet nyomod meg akkor a müsort ép egy 12 és 16 év közötti gyerek nézi. Én ezzel a rendszerel nem értke egyet, mert ez teljesn pontatlan is lehet. de a Tv csatornák ennek a rendszernek az eredményeit használják.

ziipp
Tökéletesen nem lehet lemérni, de ezt nem is állítja senki. Több nézettség mérõ cég végzi ezeket a felméréseket, és gyakran azonos/hasonló számok jönnek ki, tehát megbízhatóak ezek a felmérések. Igaz egy interjúban egy szaki is elmondta, hogy bizony van amikor mellényúlnak. De az ilyen statisztikás dolgokban ez mindig benne van. Egy személyes gondolat: véleményem szerint azért is fontosak ezek a felmérések, mert ezek alapján tudják eladni a reklámokat, pl. egy Barátok Közt közti (omfg😄) reklám sokkal drágább, mint egy délutáni szórás a "Telefonos Játék Totyával" elõtt. Egy reklám értékét az határozza meg, hogy "valószínûsíthetõen" mennyien nézik. Minnél többen, annál drágább.
Willcoxnak (is): a fentiek alapján mégiscsak ér valamit ez a módszer, mert ennek segítségével milliókról, v akár milliárdokról döntenek egy nagyobb reklámkampány esetében.
"Állandóan megy a TV, de nem nézi senki, tehát pontatlan a mérés" probléma: Tegyük fel, egész nap megy valahol az RTL, és csak mindig elmászkál elõtte valaki - az sem tekinthetõ "kihasználatlannak", mert pont meghallja az egyik reklám szlogenjét, és megmarad benne, vagy véletlenül leül valami sorozat elé, rákattan, nézni kezdi, de akkor már a reklámokat is megnézi, és így tovább. Meg gondolom, nekik is vannak számításaik, amikkel kitudnak küszöbölni ilyen extrém eseteket, pl.: azt írja ki a monitor, hogy valaki hajnal négyig nézte az m1 színkódját, akkor az valszeg elaludt, és nem számolják bele. Még lenne pár ötlet, de mennem kell. Mára ennyi. 😄

BCS pixel
arról nem is beszélve, hogy mondjuk vagy 1000 családból nem lehet jól lemérni, hogy a 10 millió mit néz

BCS pixel
most megnéztem az elsõ 15 percet, hogy adjak ennek a mûsornak egy esélyt
de ez valami iszonyat nagy hányinger + szerintem kamu gépezet

Szerintem az lenne nagyon nagy poén hogyha ebbõl lenne ilyen különkiadás mûsör(szilveszter, húsvét meg mittudomén)és ott a jakupcsektõl kérdeznének de rendesen ilyen durvákat. Vagy politikusokat nyomni be mint az állat aztán megkéne kérdezni tõlük pár dolgot...... Szerintem sokan néznék.
A szerkezet csak azt méri, hogy melyik adó mikor és mennyi ideig volt használatban. De hogy a mûsort valóban nézte-e az ember, azt nem tudja vizsgálni. Éppen ezért nem sokat ér az egész mérési módszer.
Viszont megvan kiknek fog menni ez a játék! Tudás nem kell, viszont azzal sok pénzhez lehet jutni, ha jól hazudsz! 1 millió ember tuti vevö lesz rá...
Jakupcsekkel tuti bukás. Egyébként meg szánalmasak ezek a szponzorált cikkek az RTL -töl!
Hát én biztos nem fogok róla beszélni, mert k*rvára nem érdekelnek az ilyen mûsorok. És most nem hazudtam. 😊

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

"nem is így gondol rá, igy hiába tette meg ezeket, a NEM válaszra semmit nem fog jelezni a gép. "

nem érdemes túlbonyolítani. itt nem átvágni kell a gépet.

a játékos sem bonyolult lélek, neki csak egy célja van, hogy azt mondja, amit szerinte a gép jelzett akkor, amikor megkérdezték tõle a kérdéseket. ha úgy érzi, hogy nem jelzett, akkor nem az igazat kell mondania.
"Arról nem is ,hogy a nézettség miatt megrendezhetik az egészshowt már elõre."

elõre megvan, ez az egész lényege. a készítõk elõre tudják, hogy mit fognak kérdezni és hogy mik lesznek a válaszok. de ez nem nézettségfüggő.
Tökéletes hazugság vizsgáló nem létezik. Ráadásul itt nincsenek is nagyon bedrótozva a játékosok, szóval ez még pontatlanabbá teszi a vizsgálatot. Arról nem is ,hogy a nézettség miatt megrendezhetik az egészshowt már elõre.
Kérdés: megcsaltad már a feleséged? sok ember van, akinél az, hogy elmegy kurvázni, lesmárol egy másik csajt, vagy akár le is szopja valaki az még nem megcsalás, nem is így gondol rá, igy hiába tette meg ezeket, a NEM válaszra semmit nem fog jelezni a gép. Hülyeség ez így.

BCS pixel
na ez meg a másik
nem egy ember van aki kb. semmit se érez attól, hogy hazudik

egy idointervallum szamit. gondkolkozol es eldontod hogy a valasz nem, de 1 mp mulva ez megvaltozhat es hiaba akartal igazat mondani mar benned lesz az hogy talan megse ugy van es bejelez. szoval nem csak az szamit hogy amikor kimondod a valaszt, akkor ugy erzed e hogy igazat mondasz, hanem az is hogy az elkovetkezendo masodpercekben nem e valtozik meg a velemenyed.
[HUN]PAStheLoD
bah.. ideje lenne kiszervezni a BTK-t az ELTE-bõl, kezd nem kicsit kellemetlenné válni :]]]

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
tényleg egyre csúnyább :|

[HUN]PAStheLoD
az számít, hogy õ hazugságnak érzi-e, pontosabban, hogy az õ hazugságérzetét a poligráf bejelzi-e 😊

szociopaták és pszichopaták elõnyben :]]]

Vogel
Legalább 10 elött lesz vége a Házi Doktornak, igy nem alszok be a végére. Ez jó pont.

ziipp
Sajnos az RTL-nek nagyon jó az országos lefedettsége, ezért sokan "kénytelenek" azt nézni. Utána a jön a TV2. Sok háztartásban még csak 3 adó van, M1, RTL, TV2. Az M1 mûsorai elõl könnyen elcsábítják a nézõket a csili-vili ajánlókkal. Tehát klasszikus értelemben szerintem sincs csatorna hûség, de csatorna kényszer létezhet. Azaz, nem tud mást nézni, de ahhoz meg nincs "ereje" hogy kikapcsolja a TV-t. A nézettségi adatokat úgy számolják, hogy szerzõdést kötöttek kb. 1000 háztartással, hogy tegyenek a TV-re egy speckós gépet, ami nézi, hogy éppen mint néznek. 😊 És az ezzel mért adatokat vetítik ki országosan. Persze itt van esély a hibára, de viszonylag pontosan tükrüzi a nézettségi adatokat. Azért durva ez a TV2-RTL duó, mert szinte bármit leadhatnak, a nép azt nézni fogja. Annyira megszokták már, hogy "belököm a 2-est, és had menjen" dolgot. Magamrészérõl, én már alig nézek TV-t. Sport eseményeket max. mert a SopCast, TVU és társai, hát elég gyenge minõséget adnak. Egyébként neten keresztül mindent megoldok. Hírek, filmek, sorozatok, vicc oldalak, stb. Néha szoktam nézni a Legyen ön is...-t, meg az Örököst az M1-en. És persze Fábry Showdert (de csak az elsõ órát, mert utána kifárad a tag, és lapos lesz a mûsor 😛).

ziipp
Amiben Jakupcsek szerepel, az elõbb vagy utóbb bukni fog. EZ TÖRVÉNY. 😄

<#eplus2><#eplus2>A hülyéje!!!<#idiota>Így is úgy is lebukott akkor legalább kaszált volna vele 20 millát!!<#nezze>Amúgy elég rusnya a képeken. Ki adott érte pénzt??<#help><#wilting><#hehe>

ez a csinalta e mar kerdes is olyan amin konnyu megbukni. pl lehet hogy egy no ravagja hogy nem, kozben meg a ferje egyszer hulyesegbol mondta neki, hogy ha dugnak egyet, akkor vesz neki valamit.
20 misiért igent mondasz, akinek meg megmondod az igazat, annak meg adsz belõle 3 misit hogy sírjon egy kicsit ...whahahahahaha
Ekkora barom mûsort egyébként...én amúgyis utálom ezt a jákuppcseket..mondjuk nem nagyon nézek tévét, mert gyorsan betelítené a szobámat szarral, úgy folyik belõle....undorító.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

szamomra meg hihetetlen hogy 20 millioert egy ilyet nem tud elmondani. marcsak azert is, mert igy is kiderult a dolog raadasul nem is kap erte semmit.
amugy az igazsagvizsgalos problema ott kezdodik, hogy egy kerdest sokfelekeppen lehet ertelmezni. pl ha megkerdezik valakitol hogy a feleseget megcsalta e, akkor egybol felmerul a kerdes, hogy mi szamit megcsalasnak? vagy ha megakart olni valakit, akkor azt gondolatban vagy tett is erte valamit es ha igen mennyit? sok olyan kerdes van, amit sokfelekeppen lehet ertelmezni es ez megzavarhatja az embert es emiatt hibasan fog jelezni az igazsagvizsgalo. mondjuk ha valaki megcsokolt egy masik illetot, akkor a gep siman kihozhatja hogy megcsalta a partneret, mikozben a jatekos nemmel felel.
Dzson

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
Elsõ adásban az egyetemista kiscsaj sírva rohant ki arra a kérdésre, hogy szexelt-e már pénzért.

Az egyetemista csajok igen nagy százaléka prosti.
Heti 4 numera és letud minden pénzügyi gondot.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

gondolom csak olyan embereket valogatnak be, akik a fentebb emlitett dolgokat csinaltak. ilyen kabitoszercsempesz, nomegeroszakolo, bergyilkosfelfogado tarsasagot. gondolom nem olyan embereket visznek oda, akiktol olyanokat tudnak kerdetzni, hogy "gondolt e mar valaha arra...". 20 millioert igent kell mindenre mondani aztan menni haza a penzzel 😊
Ez is csak egy manipulatív mûsor. Kinek fog tetszeni? Akinek a balázs, mónika, gyõzike (szándékosan kisbetûvel) tetszik, annak ez is tetszeni fog. Az emberek szeretnek sajnos botrányos dolgokon csámcsogni.
Az már persze kérdéses, hogy a poligráf jól mér-e, nem manipulálják-e, illetve az, hogy a kérdésre adott válasz valóban igaz-e. Ugyanis lehet, hogy amikor a kérdést elõzõleg körbejárják, akkor az hazudik, aki elvileg a válasz jóságát határozná meg. Arra meg ugye nem raknak semmilyen poligráfot.

Két kérdés felmerült bennem. Nem lehet, hogy ezzel a poligráfos dologgal csak a szcientológusok által használt szerkezetet akarják elfogadhatóbbá tenni? A másik: "mindenesetre az örök második adó" - ez egy baromság. A kamu nézettségi adatok alapján jött volna ez ki? Egyáltalán mi értelme van itt bármilyen rangsort felállítani? Mindenki olyan mûsort néz, ami neki megfelel, és nem érdekli különösebben, hogy ez melyik csatornán megy, leszarja magas ívben. Nincs ugyanis szerintem csatorna-hûség.

Mellesleg én sem retket, sem csigát nem nézek, nálam ezek a gagyi közé tartoznak. Ha van BL meccs, akkor természetesen azt nézem, ha az általam nézett csatornák közül (Echo TV, hírTV, ismeretterjesztõ és sport mûsort sugárzó csatornák) van olyan mûsor, ami érdekel, akkor azt, ha egyiken sincs semmi nekem megfelelõ, akkor megnézek a nem kis gyûjteményembõl egy olyan filmet, amihez éppen kedvem van.
BCS pixel
na majd lesznek sértõdések, hogy szarul mûködik a poligráf, mert attól, hogy igazat mond még izgulhat

Hú de rühellem a Jakupcseket. 60 éves de úgy tesz mint ha 20 lenne! Szánalmas. a mûsorról meg csak annyit, hogy én 20 milláért bármit bevallanék!!<#hehe> Egyébként a Mónika show szereplõinek fele simán megnyerné a fõdíjjat!!<#idiota>

Jakubcsek Gabriella a magyar televiziózás történetében a leghülyébb, legbutább, és legcsúnyább mûsorvezetõje! Nézzetek meg egy Mokka adást, amit õ vezet! Katasztrófa! Legalább a fogait megcsinálhatná, hamár botox-ra nem telik!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Tanulj meg olvasni kedves KekszNET 😊
Yurij írta: "Ezt a müsort kapásbol 22:00 utánra fogom ajánlani az ORTT-nek.10 éves gyerekem ne azt nézze már 7-8 fele"

ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)

ORTT-tõl mióta elvették a bírság kiszabás jogát, azóta egyre nõ a mocskok aránya a TVkben, amit ezek a Jakupcsek szintû aberrált szarok csinálnak. És azt hiszem ezzel az elõzõ mondattal még finom is voltam.
Engem sem erdekel, meg eleg gusztustalannak tartom a musort. Viszont biztos vagyok benne hogy, nem fog megbukni. Egy olyan orszagban, ahol Blikk a legnagyobb peldanyszamu napilap, a valosag show-kban pedig uj sztarok szulettek...
bakvarnyu
vén szobó jakubcsek

Mnemomic
Na megy a néphülyítés.....

Vagy csak kell nekik a "nyeremény". Egyébként nem a mások mocskát fogják kiteregetni, hanem a sajátjukat. De majd eldöl. Én tuti nem nézem meg, mert biztos elfelejtem ezért bekapcsolni a tévét.

::: http://www.keksz.net | photo&videoportal

Yurij: a 10 éves gyereked este 10-kor már ne nézze a tv-t, vagy kb semmikor.

Igazán elhihetitek hogy nagyon sokan kiváncsiak erre, ahogy az összes ilyen valóságshow-ra is. Lesz mirõl beszélni az ebédszünetben 😊

::: http://www.keksz.net | photo&videoportal

Az a szomorú, hogy nem fog bukni. Az idióta agymosott emberek szeretik kibeszélni mások mocskát. Amúgy gondolom ide se válogattak be normális embereket, akik soha nem feküdtek le azonos nemûvel, nem vesztegették meg õket soha, nem árulják a testüket, stb... Bár nem is csoda mert aki normális az nem jelentkezik ilyen szánalmas szarba. Ebbõl az átlagembernek csak az fog lejönni, hogy vagy mindenki hazudik, vagy mindenki degenerált...

Ki a löfaszt érdekel ez a degenerált müsor?Megint bukni fog a tv2,nem is értem milyen tanácsadó testület dolgozik ott aki ilyen degenerált müsórt elfogad.6hónapot dolgoznák ott hamar fel lendülne a tv2 népszerüssége.Hamar átt rendezném a müsortárat.Szinte minden produkcion látszik hogy hozzá nem értök hozzták a tv2höz.Ezt a müsort kapásbol 22:00 utánra fogom ajánlani az ORTT-nek.10 éves gyerekem ne azt nézze már 7-8 fele hogy mari néni mennyiszer vakarta meg a luccskós valagát,meg hogy kohn dávidka be valja hogy ö egy meleg rabbi :-))
Maradjanak csak maguknak ezek a beteg emberek.
BiG G
avagy oltsuk bele amerika legmocskabb mûsorát a magyar valóságba.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Hányok attól, hogy emberek nagy nyilvánosság elôtt kiteregetik a magánéletüket... broáf! Elvégre attól magánélet, hogy SKH!

Ezért House után "Adieu, TV2!".

Ki a faszt érdekel, hogy melyik buzinak volt e szexuális kapcsolata férfival vagy hogy a 60 éves Terike maszturbált e valaha????? KIT ÉRDEKEL? Jakupcseket is bírom, hogy annyira intelligensnek hiszik magát, de azért egy ilyen szennyt elvállal. És ezt még komolyan is veszik. Már látom elõre, hogy mekkora drámát fognak csinálni minden kis pitiáner szarból.

Én inkább maradok a bl-nél. Hajrá Real😊

← ElőzőOldal 2 / 2