willcox#16
Ez is csak egy manipulatív műsor. Kinek fog tetszeni? Akinek a balázs, mónika, győzike (szándékosan kisbetűvel) tetszik, annak ez is tetszeni fog. Az emberek szeretnek sajnos botrányos dolgokon csámcsogni.
Az már persze kérdéses, hogy a poligráf jól mér-e, nem manipulálják-e, illetve az, hogy a kérdésre adott válasz valóban igaz-e. Ugyanis lehet, hogy amikor a kérdést előzőleg körbejárják, akkor az hazudik, aki elvileg a válasz jóságát határozná meg. Arra meg ugye nem raknak semmilyen poligráfot.
Két kérdés felmerült bennem. Nem lehet, hogy ezzel a poligráfos dologgal csak a szcientológusok által használt szerkezetet akarják elfogadhatóbbá tenni? A másik: "mindenesetre az örök második adó" - ez egy baromság. A kamu nézettségi adatok alapján jött volna ez ki? Egyáltalán mi értelme van itt bármilyen rangsort felállítani? Mindenki olyan műsort néz, ami neki megfelel, és nem érdekli különösebben, hogy ez melyik csatornán megy, leszarja magas ívben. Nincs ugyanis szerintem csatorna-hűség.
Mellesleg én sem retket, sem csigát nem nézek, nálam ezek a gagyi közé tartoznak. Ha van BL meccs, akkor természetesen azt nézem, ha az általam nézett csatornák közül (Echo TV, hírTV, ismeretterjesztő és sport műsort sugárzó csatornák) van olyan műsor, ami érdekel, akkor azt, ha egyiken sincs semmi nekem megfelelő, akkor megnézek a nem kis gyűjteményemből egy olyan filmet, amihez éppen kedvem van.