4158
-
Cence #2998 a kocka azt sem tudja mi az a pia...
mikor 24 órából 16 ot kockul... -
Cence #2997 lol azt hittem ezer éve megy már ez a game XD -
Cence #2996 a full M-D sett SR nek télleg jó mert ad crossbow damagera (ranged weapon dmg bonus crossbow launcher minden 5. dex ad 1 + dmg et)
de ha kiszámolod 90 dex = 24 evasion és = uganyennyi accuracy (ami jelenleg bugos a gameban) tehát tök felelesleges, akkor már nem érsz többet egy M-C settel? +400-600 hp? az én meglátásom szerint igen, minden karakternek nagy szüksége van a + hp-kra és az, hogy hogy szerzi be az tök 8 ettől függetlenül én még mindig a C-D-s settet fogom összeszedni a Hunternak és azért C mert nincs manám és baromira kell a D -t meg a plusz dmg emért
és nyerek hp-t másból -
Cence #2995 az assassinnak sem feltétlen M-S kell, sőt nem is így kell hozzá állni a karakterhez, és ha nem arra a 90 str re van szüksége ami 24 dmg? -
#2994 Leirren privát üzenet ment:). Thx:) -
#2993 gubb,léccives regisztrálj nekem egy accot a hero onlinere,hogy lássuk,nálad sem megy e,vagy csak én vagyok a b-na.köszi -
#2992 most nem otthon vagyok és szürcsölöm a sört,hanem programozo szakon vagyok,ezért irtam infosan ^^ -
Leirren #2991 Azt hittem azt fogod írni, hogy a sörödet bontotta fel valaki és megitta :D -
#2990 feltörték a doomista accomat,és valaki beirta :DDD -
Leirren #2989 2008. okt. 05. 09:49 | privát | galéria | válasz erre | #2941
a sör beszélt belölem :)
aha...:) -
#2988 az elég bizonyiték hogy nem irok netre berugva xD -
#2987 neked kell hogy nem iszol :D -
#2986 bizonyitsd be -
#2985 hazucc :D -
#2984 én sosem ittam semmi alkoholt gépezés közben ! kikérem magamnak ! -
Leirren #2983 Mi nem iszunk gép előtt ;) -
#2982 egyszer tiis ráfogtok kockulni a "drágaságra"
-
Leirren #2981 Ezért maradj annál a kis drágaságnál amit belinkeltél. :P -
#2980 pasz :D -
#2979 leszedtem a hero onlinet....20 perc volt,10 perc az össz. update.ugye regiztem,emailben megis kaptam hogy mi az id pass,kellete beirni ilyen hosszu keyt,azt is elfogadta,mostmeg ha beakarok loggolni,hibás informácios ablakot dob ki...de érted,emailben ugyan azok az adatok,és azokkal nem megy :D nah mondom akkor kérek egy jelszo emlékeztetöt,megkell adni az emailt minden,mondja hogy hibás az informácio xD ez ugyanez megy jelszokérésnél is xD szal még pasz hogy regizzek hozzá,mikor már bevagyok regizve,de valahogy mégsem xD
-
#2978 pfffff nem jó hatással van rád a pia :D -
#2977 hát holnaptol fog indulni,én leszek az elsö aki beloggol a serverre HAHHAAHHA -
#2976 veled most nem beszélek 1 napig :D:D -
#2975 töltsétek drága gyermekeim -
#2974 azthittem a dex lesz neki a jó mert ugye az ad evasiont meg accuracy-t ami ugye a rugónak fontos :S -
Nagyhelion #2973 Ha Shadow Runnert csinál akkor jobb az m-d , de ha assassint akkor viszont m-s kell. -
Cence #2972 nálunk is igyvan, de nem értem mint rugo miért M-D set gyűjted, 24 evasion össz-vissz amit ad Hunterra megérteném de Rugora? o-O -
#2971 akko tevagy limonerra :) -
Leirren #2970 Dehogyis, csak hájperkjub :D -
#2969 wow márcsak 2 ?! isten vagy -
#2968 ma lett mégcsak 44, SL-t járom egész nap :D márcsak a két M-D ring kéne de az istenért nemesik.... (AH-ban meg 300k :S ) -
#2967 mikor leszel már 50-es ? :) -
#2966 elcseréltem a commanderemmel az RH sapimat 3 darab RH rugó cuccra :D -
#2965 de -
#2964 SR az nem xbow-s? -
Cence #2963 a lényeg, hogy lvl 50 nél szakosodásnál van lényege a masteryknek, pl rugo tudja használni a clawet meg a a swordot de hogy milyen jobot választasz (Shadow Runner - Assassin) fogja befolyásolni, milyen fegyver mastery fog nöni tovább értem itt Assassinnak a Dual Sword mastery nő majd tovább és a Claw mastery megmarad 5 ösön SR ként pedig a Claw mastery nő a dual sword mastery nem
remélem érthető :D -
Leirren #2962 Ki beszél!:DD -
#2961 cube :P -
Leirren #2960 Nincs mit.
Csináltam egy sh-t és 27-es két nap alatt. :D -
#2959 Értem, akkor tök mindegy milyen fegyvert használok, mert mindegyiknél emelkedik a mastery, ha megléptem a 20. szintet. Köszönöm még egyszer.