4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Cence
    a kocka azt sem tudja mi az a pia...
    mikor 24 órából 16 ot kockul...
  • Cence
    lol azt hittem ezer éve megy már ez a game XD
  • Cence
    a full M-D sett SR nek télleg jó mert ad crossbow damagera (ranged weapon dmg bonus crossbow launcher minden 5. dex ad 1 + dmg et)
    de ha kiszámolod 90 dex = 24 evasion és = uganyennyi accuracy (ami jelenleg bugos a gameban) tehát tök felelesleges, akkor már nem érsz többet egy M-C settel? +400-600 hp? az én meglátásom szerint igen, minden karakternek nagy szüksége van a + hp-kra és az, hogy hogy szerzi be az tök 8 ettől függetlenül én még mindig a C-D-s settet fogom összeszedni a Hunternak és azért C mert nincs manám és baromira kell a D -t meg a plusz dmg emért
    és nyerek hp-t másból
  • Cence
    az assassinnak sem feltétlen M-S kell, sőt nem is így kell hozzá állni a karakterhez, és ha nem arra a 90 str re van szüksége ami 24 dmg?
  • Saccard
    Leirren privát üzenet ment:). Thx:)
  • Doomista
    gubb,léccives regisztrálj nekem egy accot a hero onlinere,hogy lássuk,nálad sem megy e,vagy csak én vagyok a b-na.köszi
  • Doomista
    most nem otthon vagyok és szürcsölöm a sört,hanem programozo szakon vagyok,ezért irtam infosan ^^
  • Leirren
    Azt hittem azt fogod írni, hogy a sörödet bontotta fel valaki és megitta :D
  • Doomista
    feltörték a doomista accomat,és valaki beirta :DDD
  • Leirren
    2008. okt. 05. 09:49 | privát | galéria | válasz erre | #2941
    a sör beszélt belölem :)

aha...:)
  • Doomista
    az elég bizonyiték hogy nem irok netre berugva xD
  • Gubberx
    neked kell hogy nem iszol :D
  • Doomista
    bizonyitsd be
  • Gubberx
    hazucc :D
  • Doomista
    én sosem ittam semmi alkoholt gépezés közben ! kikérem magamnak !
  • Leirren
    Mi nem iszunk gép előtt ;)
  • Doomista
    egyszer tiis ráfogtok kockulni a "drágaságra"
  • Leirren
    Ezért maradj annál a kis drágaságnál amit belinkeltél. :P
  • Gubberx
    pasz :D
  • Doomista
    leszedtem a hero onlinet....20 perc volt,10 perc az össz. update.ugye regiztem,emailben megis kaptam hogy mi az id pass,kellete beirni ilyen hosszu keyt,azt is elfogadta,mostmeg ha beakarok loggolni,hibás informácios ablakot dob ki...de érted,emailben ugyan azok az adatok,és azokkal nem megy :D nah mondom akkor kérek egy jelszo emlékeztetöt,megkell adni az emailt minden,mondja hogy hibás az informácio xD ez ugyanez megy jelszokérésnél is xD szal még pasz hogy regizzek hozzá,mikor már bevagyok regizve,de valahogy mégsem xD
  • Gubberx
    pfffff nem jó hatással van rád a pia :D
  • Doomista
    hát holnaptol fog indulni,én leszek az elsö aki beloggol a serverre HAHHAAHHA
  • Gubberx
    veled most nem beszélek 1 napig :D:D
  • Doomista
    töltsétek drága gyermekeim
  • Gubberx
    azthittem a dex lesz neki a jó mert ugye az ad evasiont meg accuracy-t ami ugye a rugónak fontos :S
  • Nagyhelion
    Ha Shadow Runnert csinál akkor jobb az m-d , de ha assassint akkor viszont m-s kell.
  • Cence
    nálunk is igyvan, de nem értem mint rugo miért M-D set gyűjted, 24 evasion össz-vissz amit ad Hunterra megérteném de Rugora? o-O
  • Doomista
    akko tevagy limonerra :)
  • Leirren
    Dehogyis, csak hájperkjub :D
  • Doomista
    wow márcsak 2 ?! isten vagy
  • Gubberx
    ma lett mégcsak 44, SL-t járom egész nap :D márcsak a két M-D ring kéne de az istenért nemesik.... (AH-ban meg 300k :S )
  • Doomista
    mikor leszel már 50-es ? :)
  • Gubberx
    elcseréltem a commanderemmel az RH sapimat 3 darab RH rugó cuccra :D
  • Doomista
    de
  • Gubberx
    SR az nem xbow-s?
  • Cence
    a lényeg, hogy lvl 50 nél szakosodásnál van lényege a masteryknek, pl rugo tudja használni a clawet meg a a swordot de hogy milyen jobot választasz (Shadow Runner - Assassin) fogja befolyásolni, milyen fegyver mastery fog nöni tovább értem itt Assassinnak a Dual Sword mastery nő majd tovább és a Claw mastery megmarad 5 ösön SR ként pedig a Claw mastery nő a dual sword mastery nem
    remélem érthető :D
  • Leirren
    Ki beszél!:DD
  • Gubberx
    cube :P
  • Leirren
    Nincs mit.

Csináltam egy sh-t és 27-es két nap alatt. :D
  • EnZsolt
    Értem, akkor tök mindegy milyen fegyvert használok, mert mindegyiknél emelkedik a mastery, ha megléptem a 20. szintet. Köszönöm még egyszer.