4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Doomista
    :DDDDDD adjam a számukat ? :DDD
  • Doomista
    köhöm.
    kérem szépen.:

a rogue
    azért tápos.

mert tápos.
  • Gubberx
    ja azt elmondanád mégegyszer miért is tápos a rogue? :D
  • Gubberx
    kik? :D requiem szeretetszolgálat? XD
  • Doomista
    azt
    a
    kuwa
    !

akkor majd megveszik neked !
  • Gubberx
    aha... (400-700k/darab) :D
  • Doomista
    megveszed
  • Gubberx
    kesztyű+cipő kell még
  • Doomista
    alig várom hogy kiprobálhassam !
    fullba megvan ? vagy még kell gyüjtened kesztyüt ?
  • Gubberx
    De az uj armor nagyon jól néz ki :D
  • Doomista
    akkor azért ! :D
  • Gubberx
    az csak 30% plus, nem számottevő
  • Doomista
    de van olyan basicedd ?:D
  • Gubberx
    questelek, ennyi :D 46-tól van már quest rendesen :D
  • Doomista
    :o mi a titkod mond ? ittvan a kezemben a jegyzetfüzet és a toll :D
  • Gubberx
    ja és nemsokára 51 :P majd este leszek msn-en
  • Doomista
  • Gubberx
    Tegnap jól levertük Biskra-t, mindenki halt vagy 5-10x és a végén nem volt drop... Kicsit idegesek voltunk.
  • Doomista
    szivás
  • Cence
    yah rajtam kivül,

vicc ami offical szeron megy a Hammerineval Live óta elöször server status Busy lagg..stb én elhiszem h a legtöbben azon a szeron tolják de nem vagyunk azért annyian, hogy ennek igy kelljen lennie no meg a szerver leállások és mire visszamészt minden szerver fut de a hammerin statusz (under matiance)... röhej...
  • Doomista
    gz

• Gubberx
    Nagyon csendben vagytok mostanában :) i just hit 46 today :)
  • Cence
    jah, elég sok rh cuccot droppolt, grat
    ááá meghülyültünk páran a guildból :D
  • Doomista
    azért a drop egész jólett,bár az 15 % hujuj,nagy szivás
  • Gubberx
    kevesen voltunk 1 runra is alig volt ember csak 1 rh runra futotta(ma vagy holnap lesz megint run) 2 RH giant sword esett, 1 RH egykezes kard(ez lett az enyém) RH rugó sapi, meg talán egy RH cloth kesztyű
  • Nagyhelion
    Bakker tegnap nem voltam. Mi volt a drop? biskara volt?
  • Gubberx
    baromi szar lett mióta nem működik a slow effect
  • Gubberx
    tegnap ugy 15x haltam RH run-on.... (-15%)
  • persil
    Így már értem akkor azt az ablakot, kösz.
    Viszont akkor nem tudom miért ilyen világos, a windows is meg a többi program is teljesen normális, szóval rendben van a fényerő, de ebben este épp csak kicsit szürkébb az egész, de ha nem nézek rá az órára vagy fel az ég textúrára, akkor eszembe nem jutna, hogy este van.://
  • EnZsolt
    Leirren: kirakhatsz a klánból, mert úgy döntöttem, hogy ez nem az a játék, amit kerestem. Azért köszönök mindent.
  • Gubberx
    nekem sem világos
  • Nagyhelion
    a Chatbox méretét nekem sem menti el viszont a fent középen megjelenő életednek boss-oláskor és partyzáskor van értelme ,ugyanis így látod hogy éppen kit támad a mob/boss.

Nálam nem világos annyira a game hogy zavaró legyen a hangulathoz képest és nem állítottam rajta semmit.
  • persil
    És nálatok is ilyen világos...? Tökig le van véve játékban a fényerő, és az éjjel úgy néz ki, mintha kb verőfényes délelőtt lenne... így aztán baromi félelmetes az éjszaka :D Ezzel lehet valamit csinálni? (azon felül, hogy monitoron állítok fényerőt, mert programonként állítgatni nem épp normális dolog)
  • persil
    Maradt a régi, de végülis nem halok bele:/
    Viszont van itt más. Nekem úgy tűnik, hogy a játék nem menti el a beállításaimat, pl chat ablak mérete ilyesmi.
    Meg ugye alul van egy kis ablak a saját életerőmmel, ha meg kijelölök valakit, akkor középen fent megjelenik az ő élete.
    Viszont csatában ezen felül megjelenik egy extra ablak megint csak az én életemmel.... aminek egyszerűen semmi értelme, mivel már ott van lent:D Hogy tudom ezt eltűntetni? Nagyon idegesít:( (menüben találtam valami ilyesmit, szerintem az lehet az, viszont hiába kapcsolom ki, ez az ablakocska bejön)
  • persil
    AVG-t használok, nem szokott mondjuk feldobálni ablakot, de azért megnézem nélküle, kösz a tippet!
  • Nagyhelion
    nekem is volt ilyen , nálam az avast vírus irtó okozta: kb óránként feldobott egy frissítés ablakot(olyan mint msn-nél ha valaki bejelentkezik) és ilyenkor akadt be a game 3-4 másodpercre (más játékoknál ez nem volt gond de a requiem nem bírta)
  • persil
    Akkor misztikum marad :(
    Azért köszi a választ. Utánanézek neten is, hátha nem privát probléma nekem :D
  • Doomista
    nah végre valaki ellenzi hogy piázok mindig,thx ! xD
  • Cence
    nem tudom mi gondja lehet, nekemis 1 giga ramom van és nem szaggat, nem csinálja azt amit neked. valami zavarhatja a gépeden vagy esetleg valami van a gépeden ami néha a cpu-t igényli v a ramot és emiatt szaggathat más ötletem nem nagyon van
  • persil
    Hali!
    Ma leszedtem a játékot mondom megnézem. Ingyenesnek nem rossz blahblah, biztos elszőrözök vele 1-2 napig.
    De van egy furcsa bajom vele. Nagyon remekül megy, teljesen folyamatos, de néha mocsokul elkezd tölteni. Csak úgy minden ok nélkül.(szóval nem csak akkor amikor pl sokan vannak, vagy amikor egyszerre több csata megy ilyesmi, hanem csak úgy random)Nem olyan sűrűn, vagy, hogy fél óra alatt egyszer sem.
    Ez tart 1-2-3 másodpercig, ami pont elég nálam egy agyvérzéshez:/
    Maga a gép elég kell legyen, mert szépen megy reccenés nélkül, ram meg 1 giga, és mivel a játék tök folyamatos, ezért gondolom elég kéne legyen az is.
    Mitől lehet ez? Mit tudnék vele csinálni?