4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Leirren
    Azt elfelejtettem írni, hogy a mastery 10 szintenként növekszik, tehát 20. szinten lesz 2-es mastery, 30-on 3-as és így tovább.
  • Leirren
    Nem kell tanulni, minden kaszt automatikusan kap mastery skilleket ha bizonyos számú skill pontot elköltöttél. Ha tartalékolod a pontjaidat, akkor a mastery nem fejlődik.
  • EnZsolt
    Hmm, akkor nem te voltál az, mindenesetre, csak késő este leszek fenn, akkor kereslek, ha tudlak. Akkor úgy van a rendszer, hogy ahogy fejlődöm (most 12 vagyok, ha jól emlékszem), tanulom a skilleket, és egy idő után ugyanannál az ablaknál lehet majd a Two-Handed Axe Mastery lvl 2-t tanulni?
  • Leirren
    Ilyen nickre nem igazán emlékszem, de lehetséges. :) Én a RuzsaSanyi nickkel nyomulok most, úgyhogy fél 5 után kereshetsz is szerintem. A skill mastery automatikusan fejlődik miután skilleket tanulsz.
  • EnZsolt
    Szia, azt hiszem te vagy az, aki felvett friend listbe (Kakkanat vok :D), be tudsz majd venni a guildbe, mert tényleg kezdő vagyok és jó lenne egy kis segítség, ha felmerülnek kérdések. Már van is egy rögtön, de ezt felteszem itt, nevezetesen, hogy a mastery-ket, hogy lehet fejleszteni? Van négy mastery pontom, és szeretném a két kezes axe-okat erőltetni, ennek értékét, hogy lehet növelni? köszi előre is.
  • Leirren
    Alapítottunk egy full magyar guildet, és tele van alacsony szintű karival, értem itt a 20 körülieket. seHUNse a neve a guildnek és vagyunk 20-an eddig, ma 3 napos a guild. :) Írd le a karid nevét és ha megyek fel (olyan fél5 körül), akkor beveszlek. Nálunk nincs követelmény, max. annyi, hogy érezd jól magad!:)
  • Nagyhelion
    Nálam most per pill csak lvl 30 fölött (ennyi most a min lvl-nem én találtam ki hanem a leaderünk mielőtt bárki szóvá tenné)
  • Doomista
    foxxi-val miujság ? se hire se hamva se hsz-e.
  • Cence
    mert már nincs

guildért érdeklödhetsz
    Leirnél
    Gubbernél
    Nagyhelionnál ha a valdesről van szó
  • Saccard
    Gondolom ezerszer volt már kérdés, de kinél jelentkezzek ha guildot keresek? Sry, h megkérdem de a magyar fansite nekem nem jön be erről a linkről...
  • Saccard
    Na sikerült is inditottam karit Valdes szerveren:)
  • Saccard
    ÖÖÖ oksa thx megnézem:D
  • Cence
    értem, köszi
    azért ha kibirták írni forumra, hogy miket updatelnak akkor kiirhatták volna ezt is
  • Cence
    passcode = olyan 4 számjegyből álló kód amit te adsz(tál) meg a karakterednek készítéskor
    ez egyfajta hackerek elleni védelem
  • Saccard
    Srácok fizetős lett a játék? (már csak poénból benyomtam a patchelést mondván ugysme fog sikerülni,erre sikerült, de most nemtok játszani passcode-ot kér....) Vagy én vok a hülye?:O
  • Nagyhelion
    Sajna már nem, a mostani updatben csinálták meg így se lassítás-t se hush-t se semmit nem lehet rátenni plusz az a homi vagy fél percenként nyomta a paralyzáló valamilyét. 3 healer ellenére(lvl 62,63,65) 3x halt be a tank( lvl 63).
  • Cence
    nálatok lehetett pakolni rá a hatásokat?
    ugyanis mi is megprobáltuk tegnap, 8 -10 ember volt a guildunkbol a maradék meg a szerverről de nem kapott be semmilyen hatást (slow curse..stb) állandoan dc zett mindenki és laggoltunk majd utána kibaszott mindenkit a szerver és kiírta, hogy a Hammerine under matiance
    hm?
  • Doomista
    a sör beszélt belölem :)
  • Leirren
    Nem mindig önmagadból kell kiindulni kedves doompista. ;)
  • Doomista
    hát ahogy látod nagyban leszrt mindenki :D
  • Leirren
    Oks megvan, ne strapáljátok magatokat! :D
  • Leirren
    Nem tudjátok hogy a bánatba kell guildnél képet változtatni?
  • Gubberx
    ohh köszi :)
  • Nagyhelion
    Nem, az nálunk per pillanat éjfélt jelent szal a gmt-hez most 2 órát kell hozzá adni.(mivel mi a gmt+1 időzónában vagyunk , de nyári időszámítás van még ezért gmt+2-nek számít).
  • Gubberx
    grat hozzá :) amugy pl ha GM 10 -kor van az RH run az nálunk is este 10 óra?:) ezzel kicsit össze vagyok zavarodva hogy mikor vannak a raidek:)
  • Doomista
    ok
  • Nagyhelion
    Bent van ahban nézd meg ha annyira érdekel.
  • Doomista
    képet
  • Nagyhelion
    Egy rh claw meg egy rh templar felső eset , a többi ffa volt (a templar felsőt én nyertem :D)
  • Doomista
    hogy mi ?:D
  • Gubberx
    elaludtam :D
  • Doomista
    nah mivolt RH-ban ?:)
  • Gubberx
    "3644 - Airun Al Marem születése, '63-ban Darton papjává szentelték, '75-ben találkozott Vaskezűvel, '76-ban kikiáltotta magát Darton földi helytartójának, '77-ben Amhe-Ramun fegyverzetéért indult, itt ismerte meg Alyrt, '85-ben a lassan magához térő pyarroni egyház kitagadta, '91-ben rendjével Rowonba, északra települt"

Róla neveztem el a karim :)
  • Nagyhelion
    Igen ez a neve: AirunAlMarem Mi van vele?
  • Cence
    Marem?
  • Gubberx
    thx :D
  • Doomista
    mi a... ?
  • Nagyhelion
    AirunAlMarem (a.: Gubberx) in Exodus Guild :D Welcome here!
  • Cence
    kinto azt hiszem a temperion master

a neve alatt az van hogy Skill trainer talán de a Kinto mellett van (szembe állva kintoval bal oldalán) ha jol emlékszem
    de ha esetleg kinto az akkor semmi gond :)
    igazán nincs mit

melyik szerveren játszol?
  • EnZsolt
    Ha jól látom egy NPC, akit Kinto-nak hívnak :) Legalábbis azon a helyen, ahol én vagyok. Még egyszer köszönöm a segítséget.