434
-
blackgamer #154 thx -
#153 Ment. -
#152 Akkor maradjunk abban, hogy a nagy képeket linkelitek, mint a legutóbbi versenyző! -
#151 -
blackgamer #150 mehet! -
#149 bannernak, amíg nincs jobb?
-
Logitech #148 még nincs lezárva -
#147 északi összekötő? nincs az most lezárva? -
#146 hogyne lehetne. gyáá tudom mi merre hány méter, csak nemtudok elmenni :C fránya suli utáni melók :C -
Logitech #145 Feladványnak meg ezt gondoltam, sajnos csak telefonnal tudok képet csinálni, de szerintem rá lehet jönni, hol van ez.
-
Logitech #144 -
Logitech #143 ma meló után elmentem ide:
-
blackgamer #142 szerintem simán lehet nagy felbontás, lehetett olvasni rajta hogy Rákospalota-Újpest állomás, és más részleteket
szal, úgy jobb volt -
#141 és a dupláért is bocsi, de most látom, hogy ki is cserélted a képet és pl. a kicsinyítetten már nem lehet leolvasni az állomás nevét - pont ami miatt nagy felbontásban fotóztam, nah mind1 -
#140 srry, azt hittem már nem kell tekintettel lenni a modemesekre:)
nem akartam átméretezni, hogy exif érintetlen maradjon.
#138: először víztornyot akartam, de abból a magasságból, meg a lámpák belelógása miatt alig látszódott volna.
a lényeg: a lényeg, az a kép, tessék elmenni, hogy én is újra játszhassak! :D -
#139 Máskor, ha lehet, ne 4 és fél megás jpeg képeket rakj be, köszi! -
blackgamer #138 vannak gusztább részek is arra, ezért is csodálkoztam hogy nem a balra lévő víztornyot vagy templomot, esetleg jobbra a városháza turul madaras terét kaptad le
régen sokat jártam arra piros 96-os busszal, piacon is voltam többször, sőt a vasútállomásról is indultam/érkeztem párszor
lol, másnak egy szemétdomb, nekem meg tök nosztalgia a hely :) -
blackgamer #137 :) kockáztasd meg! -
#136 buszról nem ér... :P [eleve szerintem magasabban vagy ahhoz, hogy ugyanezt a szöget elérhesd] -
#135 minden reggel ott állok az ötösön :P
lehet megyek volánnal és elsütöm a képet ;)
csak mindig megelőznek :D -
#134 biztos vagy Te ebben........? :) -
#133 jah, de a látszat néha csal, itt például még egyszer sem akartak megverni, a Deákon már igen... de ez is Budapest(!)
nah, ki fog elmenni ide??? (nem kell megijedni, a feluljáró meg annak a két lábánál a környék teljesen moderált, csak a mélység ilyen taszító :D ) -
#132 az :D -
blackgamer #131 -
#130 szép környék... :) -
#129 igen.
btw. a kép, amit feladtam az egy felüljáró közepéről készült, tessék csak oda felmászni (a baloldalt képbe belelógó "köpésgátló" egyértelművé teszi, hogy honnan készült a kép! -szándékosan lóg be) -
#128 és akkor a következő feladvány, hogy hátrahagyjuk a belvárost:
-
#127 Deák? -
#126 sajnos nem vittem magammal a képet, így ez egy járdaszigettel beljebb van, de remélem elfogadjátok azért
-
gabesz012 #125 Az igaz, de már a Deák a feladvány. :P Én meg csak most leltem rá a topikra. :) -
#124 Pedig az Erzsébet híd pont ott van :P -
#123 sztem ez a topik nyáron lesz élvezetes, mindenkinek van ideje, meghát jó időben többet csavarog az ember :) -
blackgamer #122 :) nagyon úgy állnak, csak itthon vettem észre, de jól jött ki -
gabesz012 #121 Azt viszont ne tagadd, hogy a buszra vártál. :)) Egyébként jó topik, csak én sajna ritkán járok be a városba, XI.-XII. ker-től beljebb ritkán merészkedek (pedig milyen jó feladványokat tudnék rakni). :D -
blackgamer #120 pont jött egy -
#119 ha jól sejtem itt vettük a barátnőmmel a statisztika tankönyvét, a héten meglesem ;) -
#118 Az uszályra vártál, vagy mákod volt? -
#117 Jól beszoptam evvel a képpel :D
Megyek nagyban keletihez (per nem tudtam h a nyugatinak v keletinek ilyen 3szög alaku a teteje) mennek be a peronra erre ramugranak az ellenorok, hogy jegyem? mondom az nincs azt kitessékeltek, azt akor latom h félhenger alaku. na mondom fasza :D -
blackgamer #116 egyébként elkezdtem kreálni egy fejlécet ami tartalmazza a szabályokat, meg a verseny állását
bárkinek, bármi ötlete van ezzel kapcsolatban, írja meg! -
blackgamer #115 nem olvastam sajnos