Budapest - Találd meg a helyet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RIZLA
biztos vagy Te ebben........? 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

tnm
jah, de a látszat néha csal, itt például még egyszer sem akartak megverni, a Deákon már igen... de ez is Budapest(!)

nah, ki fog elmenni ide??? (nem kell megijedni, a feluljáró meg annak a két lábánál a környék teljesen moderált, csak a mélység ilyen taszító 😄 )

kulabácsi
az 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

<#eljen>

shad0w
szép környék... 😊

don't give a fuck

tnm
igen.

btw. a kép, amit feladtam az egy felüljáró közepérõl készült, tessék csak oda felmászni (a baloldalt képbe belelógó "köpésgátló" egyértelmûvé teszi, hogy honnan készült a kép! -szándékosan lóg be)

tnm
és akkor a következõ feladvány, hogy hátrahagyjuk a belvárost:

RIZLA
Deák? <#fejvakaras>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

tnm
sajnos nem vittem magammal a képet, így ez egy járdaszigettel beljebb van, de remélem elfogadjátok azért

Az igaz, de már a Deák a feladvány. 😛 Én meg csak most leltem rá a topikra. 😊

I.C.ram
Pedig az Erzsébet híd pont ott van 😛
kulabácsi
sztem ez a topik nyáron lesz élvezetes, mindenkinek van ideje, meghát jó idõben többet csavarog az ember 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

😊 nagyon úgy állnak, csak itthon vettem észre, de jól jött ki <#bohoc>

Azt viszont ne tagadd, hogy a buszra vártál. 😊) Egyébként jó topik, csak én sajna ritkán járok be a városba, XI.-XII. ker-tõl beljebb ritkán merészkedek (pedig milyen jó feladványokat tudnék rakni). 😄

pont jött egy <#vigyor5>

VRSDM
ha jól sejtem itt vettük a barátnõmmel a statisztika tankönyvét, a héten meglesem 😉

u dont have to listen anybody else but me

Z
<#eljen> Az uszályra vártál, vagy mákod volt?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

wordsworth
Jól beszoptam evvel a képpel 😄
Megyek nagyban keletihez (per nem tudtam h a nyugatinak v keletinek ilyen 3szög alaku a teteje) mennek be a peronra erre ramugranak az ellenorok, hogy jegyem? mondom az nincs azt kitessékeltek, azt akor latom h félhenger alaku. na mondom fasza 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

egyébként elkezdtem kreálni egy fejlécet ami tartalmazza a szabályokat, meg a verseny állását
bárkinek, bármi ötlete van ezzel kapcsolatban, írja meg!

nem olvastam sajnos

Pheel
Errõl most volt cikk a HVGben. ;-)
ide kellene eljutni

már el is felejtettem, hogy milyen szép Budapest...

csak egy jobb fényképezõgép kellene...

Random work
+fav 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

tnm
és el is mentél oda, vagy csak volt róla képed?
ha azt mondod, hoyg elmentél és úgy fotóztad, akkor arra szavazok fogadjuk el, ha nem: nem.

30Dani
Ugyanonnan készült, de biztos igazad van.

thank you for helping us help you help us all

szerintem se mászott ki senki Erzsébet hidat fotózni, szóval gettobuxa képe van még játékban

Twetr0x
Ok, meglesz 😉

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

VRSDM
na haladjunk tényleg, a vonatos kép a következõ...

Újbelógás az alap! De én még a napsütésre és a felhõk állására is gondoltam 😛

Twetr0x
ujjbelelógás és vonat is kell?<#vigyor2> <ánemvagyokparaszt>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

mert nem ugyanaz a városrészlet van a képen

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

30Dani
Te miért nem?

én nem fogadom el, de ha a topikgazda jönne és eldöntené...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

30Dani
#85?
De átadom, nem leszek itthon.

elõbb talán egy megfejtést kéne #17-re
vagy várj amíg lejár az 1 hét és tehetsz újat

Akkor beindítop a topicot 😛

atomboy
En se fogok, megis nekem is tetszik az otlet, es videki letemre szerettem volna kovetni a jatekot. De kepek helyett csak flem van. 😞
Azert remelem, egyszer beindul ez a topic.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Csirke4
Miért is nem?
VRSDM
te nem is fogsz, engem speciel érdekel és tetszik a dolog.

N o N a m e
még elmehetsz.. hátha összefuttok 😄
BiG G
illetve egy tõlem is

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

BiG G
csakhogy az az õ saját képe.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Taranov
Jó, hát mondjuk nem kell egyetemi tanárnak lenni ahhoz, hogy belássa az ember, hogy senki sem fogja átutazni fél Budapestet, hogy csináljon egy képet a topicba.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

tnm
az ott nem kép akart lenni, csak azt írtam le, hogy a [ #78. hsz ]-re utalok

tnm
bazz, én ma elmentem volna lefotózni a helyet, de nem akartam kics*szni wordsworth -szel <#78>

a képem félúton készült, a kis teraszról a kép alján
lusta banda, azt hittem jó kis topik lesz...

30Dani
honnan veszed hogy nem saját?

ez szép, de nem a netrõl kéne elõhalászni hanem felmászni ide és sajátot fotózni

30Dani

Kevésbé evidenseket rakjatok.