Budapest - Találd meg a helyet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Nem vagyok Budapesti de azért +fav :D
szerk. A következõ aki kell tegyen be új képet az tegyen be hajóról készitettet <#hehe>#hehe>
Olympus SP510UZ a nappali, ahogy nézem. :)
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
De k*rvajó géped van istenem....
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
én is tolok majd
csak valszeg mobilal fotozom az gázos?
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
PSP user n\' soon ps3 user too :)
16-ost töröljétek
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
lépcsõzz kicsit :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
mit szól a zsûri? :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
+fav
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
szabályok még alakulhatnak, csak elsõ postban nem akartam nehezíteni
eleinte az lesz elõnyben aki a környékén lakik az adott képnek, késõbb lehetne felrakni olyanokat ami mondjuk egy turista-útvonalon van az erdõben. természetjárás rulez:))
The Matrix has you...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
sztem jó topic remélem sikeres lesz!
(csüt. reggel lekapom, addig csak off legyen :D )
sok sikert a topikhoz :)
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Léteznek úgynevezett "városi játékok", amiknek a játéktere a város.
Ilyen például a Geodashing ahol waypointokat kell végigjárni GPS-el.
Vagy a híresebb Geocaching ahol "kincses" ládákat kell megtalálni, akár az erdõ közepén vagy más extrém helyen.
Számos mutáció létezik. Kipróbálhatnánk ezeknek egy helyzetmeghatározó nélküli verzióját.
játék lényege:
A megjelölt helyre kell eljutni és bizonyíték gyanánt egy fotót készíteni.
A fotónak közel abból a szögbõl kell mutatnia a városrészletet, mint a helyet megadó fotója készült!
Ez azért fontos, hogy kiszûrjük a csalásokat, a netrõl lekapott, korábban meglévõ képeket.
Ha Te voltál a leggyorsabb aki eljutott a helyre, növeled pontjaid számát és elõrébb lépsz a toplistán (ami késõbb lesz ha lesz a játékra érdeklõdés), és Tiéd a jog új helyet és képet linkelni ahova a többieknek el kell jutniuk.
Jelezd ha lemondasz errõl! Természetesen itt is csak saját fotót lehet megadni.
Egy hely 7 napig van játékban! Ha addig nem jutott el oda senki, akkor bárki kitûzhet újat. (természetesen ha fotót is rak mellé)
elsõ hely: