Budapest - Találd meg a helyet

← ElőzőOldal 9 / 9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert baziveszélyes <#nyes><#vigyor><#ijedt>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Crazygirl
nem budapestikent csak szemlelem a tenyeket.. :) Amugy sem tudom hogy a metron es a vasutallomason kivul mi hol van :D

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Taranov
Jaj, ne add már a hülyét.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Z
Jobb klikk a képre, és ott a "kép tulajdonságai" megmutatja.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Met
miért is?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

N o N a m e
a PhotoFiltre nevû képszerkesztõ is kiirja hogy mivel lett fényképezve a kép, ha Photoshoppal készitették akkor kiirja hogy Photoshop CSx v.x.x.x igy

Nem vagyok Budapesti de azért +fav :D

szerk. A következõ aki kell tegyen be új képet az tegyen be hajóról készitettet <#hehe>
jazzy
Ezt mibõl szûrted le?
Z
JVC-X1E az éjszakai, és
Olympus SP510UZ a nappali, ahogy nézem. :)

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

wordsworth
meg a maugli is ittvolt akit megtoloncoltak :D

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Fülüke
jééééééééé! :) Hát nem itt szokott csövezni a Spangli árus, mindig megkell kergetni aztán nem jár oda többet.XD

De k*rvajó géped van istenem....

wordsworth
sztem a blahás mobillal van :) és én is avval fogom

JAG1
<#vigyor3>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Ez nekem is tecc:)
én is tolok majd
csak valszeg mobilal fotozom az gázos?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

nemond! komolyan?

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Ez szerintem valamelyik híd!

wordsworth
ez a topik megy favba nálam is :) megyek is vadászni :D

már csak este leszek csövi :)
16-ost töröljétek

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

izé

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

lóf
lépcsõzz kicsit :)

kulabácsi
nemjó, mert a képen zöld volt a lámpa, itt meg piros -.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nah :)
mit szól a zsûri? :)

kulabácsi
sztem se rossz totyik, de blahára ne este menjetek :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Dragooon
ez jó, lehet majd beszállok<#smile>

+fav

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Gerygrey
+fav

Csatlakozom a ne legyen helymegjelölés nehezítést szorgalmazókhoz.
JAG1
A hely nevét semmiképpen ne add meg sztem, max GPS koordinátákat, vagy töredékét...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Taranov
A Blahára nem biztos, hogy érdemes bemerészkedni egy fényképezõgéppel, fényképezõs mobillal meg egészen biztosan nem :D

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

OrioN the S
mekkora jó már :) +fav

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

jó ötlet, ha 2-3 napig senki nem ismerik fel akkor meg lehet mondani a helyet
szabályok még alakulhatnak, csak elsõ postban nem akartam nehezíteni

bigapó
elõször én is arra gondoltam, hogy nem lesz név, így még nehezebb lesz:))

eleinte az lesz elõnyben aki a környékén lakik az adott képnek, késõbb lehetne felrakni olyanokat ami mondjuk egy turista-útvonalon van az erdõben. természetjárás rulez:))

The Matrix has you...

RIZLA
szerintem nem kéne megmondani hol van, ennyivel is nehezítve......

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

én 3 percre lakok innen, csak sajna nem vok otthon...
sztem jó topic remélem sikeres lesz!
(csüt. reggel lekapom, addig csak off legyen :D )

biomage
hehe, majd szfvárol oda fogok utazni hogy megtaláljam és készitsek képes és hurá rakhatok :D
sok sikert a topikhoz :)

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

bertino
én most megkeresem az ágyam

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sziasztok!

Léteznek úgynevezett "városi játékok", amiknek a játéktere a város.
Ilyen például a Geodashing ahol waypointokat kell végigjárni GPS-el.
Vagy a híresebb Geocaching ahol "kincses" ládákat kell megtalálni, akár az erdõ közepén vagy más extrém helyen.
Számos mutáció létezik. Kipróbálhatnánk ezeknek egy helyzetmeghatározó nélküli verzióját.

játék lényege:
A megjelölt helyre kell eljutni és bizonyíték gyanánt egy fotót készíteni.
A fotónak közel abból a szögbõl kell mutatnia a városrészletet, mint a helyet megadó fotója készült!
Ez azért fontos, hogy kiszûrjük a csalásokat, a netrõl lekapott, korábban meglévõ képeket.

Ha Te voltál a leggyorsabb aki eljutott a helyre, növeled pontjaid számát és elõrébb lépsz a toplistán (ami késõbb lesz ha lesz a játékra érdeklõdés), és Tiéd a jog új helyet és képet linkelni ahova a többieknek el kell jutniuk.
Jelezd ha lemondasz errõl! Természetesen itt is csak saját fotót lehet megadni.

Egy hely 7 napig van játékban! Ha addig nem jutott el oda senki, akkor bárki kitûzhet újat. (természetesen ha fotót is rak mellé)

elsõ hely:
Blaha Lujza tér

← ElőzőOldal 9 / 9