434
-
#234 Bizony-bizony! :) S5IS remek kis kompromisszum. Nem véletlenül van nekem is olyan. -
blackgamer #233 szép képeket csinált, ráadásul ezt kézből fotóztam -
gettobuxa #232 S5 IS jó kis gépnek tűnik :)
-
blackgamer #231 egy szép épülethez szeretnélek elkalauzolni titeket
[apro](ezt a képet egy kölcsön géppel csináltam, alsót az új gépemmel, előzőeket pedig a régivel) csak azért írom, ne legyen gond -
blackgamer #230 voltam a Práter utcában, meg akartam nézni a szobrokat korábban is, szóval duplán jó feladvány volt
-
gettobuxa #229 ez meg az új
ha sötétedés után mész, okosan :D
-
blackgamer #228 -
gettobuxa #227 valami ilyesmi
-
Logitech #226 na, erről lekéstem, most jártam arra, csináltam egy képet
-
#225 loál? -
#224 Ize, ahelyett, hogy benyogom ide, el kellett volna mennem, es lencsevegre kapnom..?
Bocs. -
#223 Basszameg, pont szerda este tudnék csak arra járni :D -
blackgamer #222 persze, nyugodtan maradhat a főposta (ha már #220 elárulta a helyet) -
#221 fa..vagy?! :CC -
#220 Moszkva ter. -
gettobuxa #219 akkor most hogy legyen? átadod a jogot 214-nek? -
#218 addig csak lefotózza vki :) -
blackgamer #217 voltam olyan bátor és kimentem a Kossuth térre, arra számítottam hogy igazoltatnak, meg rossz arcok mászkálnak, de semmi nem volt, kihalt az egész, csak a kordont bontották és hordták el
szóval becsületből lefotóztam, a képen világosítottam mert nagyon sötét volt
-
blackgamer #216 nem ígérgetünk fotózunk! -
#215 ez könnyű, ha szerdáig nem megy oda vki akkor este megcsinálom :) -
#214 na akkor tessék:)
-
#213 Jöhet. -
gettobuxa #212 én voltam szombat de. parlament előtt, de már kordon volt :)
bárki tehet újat, ha van friss képe -
#211 csináltam egy képet, ha gondoljátok beteszem, aztán mehetne tovább a topik..
nem nehéz..
meg az egy hét úgyis lejárt már, gondoltam ma elmegyek a parlament felé, de nem volt időm :(
na? -
#210 Jah azthitem egy utcával odébb trollimegállo :D -
#209 Az általam rakott képről van szó???
Az Alkotmány utca elején készült a kép, háttal a Parlamentnek. Pont van ott egy fekete háromszög, piros kitöltéssel. A fekete pont fölött, az Alkotmány utca elején. Ráadásul ahogy a háromszög áll, úgy kell beállítani a gépet. Igen, majdnem rá a sínre. Ha pár centivel hátrébb lett volna a gép, akkor látszott volna a villamos sín is.
De dobjon be inkább valaki egyet. Pörögjön inkább a topik. -
#208 ott a fekte pont alatt van a helyszin -
#207 gyerekek bejelöltem ott a megállo és a másik oldalt van egy ici picike tér egy hidal rajta nah most pont ahid meg a megállo között van lefotozva
-
Logitech #206 még mindig nincs megoldás :( -
blackgamer #205 hajrá! -
blackgamer #204 uh, az gáz, pedig ott elgyalogoltam :(
-
#203 ma este buliból hazafele menet talán útba is tudom ejteni. :] fotó 5letem van, csak mindig későn érek oda és lecsúszok róla hogy berakhassam. -
#202 Ha nyomtam volna egy hátraarcot, akkor ezt láttam volna. -
gettobuxa #201 sztem csak a legutóbbi feladvány miatt haldoklunk, ha felismerhető helyszín lenne én már lekaptam volna :) -
blackgamer #200 kihaltunk mint a dínók :( lehet többi fórumon/közösségi oldalon is kellene hasonló témát nyitni... -
#199 Addigra lejar az 1 het. :) -
gettobuxa #198 majd 15-én lefotózom, a tömegtől úgyse látszik majd semmi :D -
blackgamer #197 felültem egy 70-es trolira, de nem találtam meg a helyet, kerestem a képen látható dolgokat de nem leltem -
#196 Ebben van a megoldás... -
Logitech #195 az