Budapest - Találd meg a helyet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak egy vízágyú van, talán nem is ott áll...és lehet, hogy a rendõrök még fotóznak is neked egyet, ha szépen kéred õket. <#zavart1>#zavart1>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
további jó keresgélést :] igyekszme énis gyorsabban elsütni azokat az expokat :)
u dont have to listen anybody else but me
huh, ezenkívül tényleg kezd szorulni a hurok :)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
légyszives Pheel írd majd be fejlécbe a mostani szöveg helyett:
<!-- urban game, hasonló mint a Geocaching -->megadott helyre kell eljutnod és ezt fotóval bizonyítani, <a href="http://budapestfoto.cwi.hu/" target="_blank">szabályok és ranglista itt</a>
köszi, commentben csak azért hagytam a geocaching és urban game szavakat hátha idetalál valaki keresõn keresztül
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
nem friss képet én is tudtam volna tenni, de mindegy... <#beka3>#beka3>
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
a jogot átadom, hazafele defektem volt, nem mentem el a tervezett helyre...
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
csak az enyémen vki ringatózik a bal alsó sarokban :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
szal, úgy jobb volt
nem akartam átméretezni, hogy exif érintetlen maradjon.
#138: elõször víztornyot akartam, de abból a magasságból, meg a lámpák belelógása miatt alig látszódott volna.
a lényeg: a lényeg, az a kép, tessék elmenni, hogy én is újra játszhassak! :D
régen sokat jártam arra piros 96-os busszal, piacon is voltam többször, sõt a vasútállomásról is indultam/érkeztem párszor
lol, másnak egy szemétdomb, nekem meg tök nosztalgia a hely :)
lehet megyek volánnal és elsütöm a képet ;)
csak mindig megelõznek :D