1656
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • j0nNyKa
    nem, neked nem áruljuk el, jól eldugtuk az infókat
  • Saintgerman
    Elárulná valaki, hogy ki, miért, milyen apropóból, hová varázsolta el az NWO topikot ?
  • j0nNyKa
  • maki85
    nem akarok szemetelni:)
    de, ha struccként viselkedsz, attól még létezik a világ
    a meggyőzés sokkal erősebb fegyver, már ha annak titulálható
  • j0nNyKa
  • Papichulo
    Meg soha nem postoltam az NWO-ban es ha csak ott terjesztenek az altalam kifogasolt eszmeket nem is lenne akkora gond, de sajnos mar mas topikokba is atterjedt, ez volt az en bajom... Viszont latva az altalanos ignoranciat, tulteszem magam rajta, szoljon hat hangosan a zsidozas/arabozas/ciganyozas mindenhol! :)
    Utoljára szerkesztette: Papichulo, 2015.12.08. 10:38:46
  • Caterpillar

Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2015.12.08. 10:27:40
  • pxxl
    Nah mentetek (NWO) a Saját fórumba, ott boxoljatok.
  • Papichulo
    Nem csak nekem van bajom a kuruc.info-val, hanem a magyar igazsagszolgaltatasnak is, ugyanis jogserto az egesz koceraj, mivel gyuloletkelto, rasszista es persze gyakran hazug is. Mindenesetre ha ez itt csak engem zavar, akkor nem szoltam...
  • j0nNyKa
    mindenképp a hülyeség háttérbe szorítását szolgálja, ha behordjátok a modtopicba is a sz*rotokat

légyszi folytassátok, ne zavarjon semmi
  • Ytnez
    Oh tehát az egész fórumnak hozzád kéne igazodni, hogy a te "hitrendszered" szerint "szalonképes" legyen minden, vicces. Egyebként ez nem propaganda fórum mint az index, hogy terjeszted az ígédet és jó "liberálisként" ne fogad el a másik véleményét és "eszméjét"
  • Papichulo
    Lehet, hogy csak en vagyok ennyire "politikailag korrekt", de nincs valami szabaly a forumon, ami tiltana a szelsoseges oldalakra valo linkelest? Itt peldaul a kuruc.info-ra gondolok, ahonnan omlik ide a gyulolkodo es rasszista hangnem. Regebben vettem a faradsagot, hogy tenyekkel es egyeb forrasokkal cafoljam a rengeteg hazugsagot es ferditest amit terjesztenek (melyert persze megkaptam a "zsidoberenc", "hasbara kommandos" es hasonlo, nem tul szalonkepes cimkeket), de arra sajnos nincs sem idom sem erom, hogy ezt rendszeresen megtegyem. Ennek ellenere egyesek meg mindig biblianak tekintik ezeket az oldalakat es egyaltalan nem zavarja oket az ott talalhato gusztustalan, nyiltan fajgyulolo stilus...

En szemely szerint orulnek ha legalabb itt nem reklamozhatnak ezeket az eszemeket, kulonoskeppen abban a talalasban - esetleg ha ez nem kivitelezheto, akkor legalabb korlatozottan, peldaul kizarolag az amugy is elbukott NWO topikban. Koszonom.
  • MerlinW
    [legyint]
  • j0nNyKa
    nem kell ezt túlspiálzni - van pár HÜLYE, igen így leírva, a szó legszorosabb értelmében, akik eddig is HÜLYÉK voltak, ezután is HÜLYÉK maradnak
    alkalmatlanok a fórumozásra, a vitára, ütközésre, kommunikációra, mindenre, ez eddig is így volt, ezután is így lesz

épeszű moderátor már régen csak legyint, vagy még annyit sem tesz, nem apa szerepet vállaltunk anno, hanem fórum moderálást
    kb kijelenthető, hogy ezen a pár HÜLYÉN, illetve az ő homokozójukon (NWO topic és még 1-2 hasonló) kívül a fórumon viszonylag rend van, békesség, néhol már-már értelmes diskurzus
    ezért jó volt küzdeni, megérte, hisz nem felnevelni kellett a pár HÜLYÉT, hanem moderálni pár topicot, fórumozót

itt ez az NWO-s HÜLYE bagázs (igen, tisztelet a kivételnek)... nem, nem éri meg, még pénzért sem érné meg, semmiért nem éri meg

nem tűnt fel az elmúlt ~1+ évben, hogy nem foglalkozunk már a bohóckodásukkal, hiába veszik fel napról napra a piros orrot meg a vicces sapkát, totál nem érdekelnek senkit, csak egymást - így nyilván nem is ettől a hozzászólástól fogják ezt belátni, nem is nekik írom, ők alkalmatlanok rá, hogy megértsék

aki használná ezeket a topicokat valami értelmesre, hogy haladjon előre egy beszélgetés, egy téma, egy bármi, attól én kérek elnézést a HÜLYÉK helyett is, ez itt nem fog menni

persze, ki lehetne takarítani minden HÜLYÉT innen, de ahhoz foglalkozni kéne velük, arra meg már - ahogy említettem - jó ideje senkinek nem fáj a foga

én továbbra is favolom ezt a topicot, mert speciel nevetni a mai napig tudok rajtuk, de érdemben ennél többet nem tudok vállalni, és szerintem ezt a többi modi kolléga nevében is kijelenthetem
  • Saintgerman
    Jól emlékszem magam is azokra az időkre, a rengeteg befektetett energiádon már akkor is csodálkoztam. Szerintem nincs szükség mit elnézni, mivel csak ráébredtél, hogy az energiád messze nem térül meg, a lelkiismeretedre meg nem sokan voltak kíváncsiak.

Az NWO valóban egy érdekes eset. Míg a legtöbb kívülállónak a hülyék gyülekezetének tűnik (a tartalmát nézve talán nem is alaptalan) még is vagyunk ott egy néhányan már 10 éves klubtagok, akik között még szóváltás sem volt.
    A jelenlegi viszályt is - mint mindig - egy pár (talán ugyan az) az alreg okozza. A javaslatunk egy HG re épp amiatt volt, hogy ne kelljen ide szaladgálni (mint az ovisok) és ne okozzon külön munkát nektek. Hogy ha az új HG kiszűri ezt a párat, visszaáll a régi kerékvágásba a topik.
    Köszönöm a megértést
  • Dzsini
    Meg a megnyitott alternatív fórum, ahol nem kéne a moderátorokkal foglalkozni, hanem mindenki saját örömére érezheti jól magát.
  • [NST]Cifu
    Régebben volt, amikor napi fél órákat (és nem egyszer ennél jóval többet) csak az NWO topic és társaiban feltűnő alregek vadászatával, az NWO topic társaságának megregulázásával és a hozzászólásaik, adott esetben privátjaik olvasásával töltöttem.

Én kérek elnézést, hogy ma már nem szándékozom erre időt pazarolni, úgy vélem hasznosabb dolgokra is fel tudom használni a szabadidőmet.

Akkor sem volt sok foganatja annak, ha kértem valamit, most se lenne. Szomorú, de kiábrándult ember lettem, és utólag úgy vélem, hogy hibáztam, mikor megértést mutattam. Moderált fórumban nem lehet simogatással és ejnye-bejnyével rendet tartani.

Nem kívánom az SG fórum törzsközönségét drasztikusan visszavágni, de úgy vélem, hogy a problémát nem lehet egyszerűen megoldani. Azt meg senki sem várhatja el, hogy majd valaki veszi a fáradtságot, és őrt áll a topic felett, csak mert nem lehet benne másképpen rendet tartani. Erre van kitalálva az olyan megoldás, mint a topiczárás.
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2015.11.25. 14:59:11
  • Saintgerman
    Topicot bezárni nem nagy kunszt, de szellemet megölni igen. Ha immovable és Eneff szelleme nem járna vissza éppen az NWO ra, akkor nem lenne ott semmi baj. Régebben vetted a fáradságot, hogy utána nézz az új illegális alregeknek, sajnos már nem. Szerintem ezeknek a kiszűrése nem csak ésszerűbb, de demokratikusabb is lenne, igaz, egy kicsit több munka..
  • j0nNyKa
    sosem késő
  • [NST]Cifu
    Én már csak a távolból, félhangosan sírok azon, hogy anno elkövettem ama hibát, hogy nem zártam be a fenébe az NWO topicot, és nem ment a tisztítótűz...
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2015.11.25. 13:50:31
  • Dzsini
    És egy olyan panaszkodik rá, aki...

de valóban mindegy :)
  • Zenty
    Nem éltem bele magam és nincs is még szavazás de amiért írok és felhaboritott az igazán az, hogy lassan már azért is a mod topicba lehet jönni sírni, hogy a WC papír kifogyott... èrted? Méghozzá egy olyan valakitől aki 15-dik alregjén túl van , de mindegy szép napot
  • pxxl
    "mesélj még róla"
  • j0nNyKa
    ja te feltételezed, hogy el szoktam olvasni amit írtok
    öö ja
  • pxxl
    magad mellé állíthatod a fél topikot + 1, attól még nem 100%, hogy te (vagy bárki más) kapsz HG jogot :) csak mondom, hogy ne éld bele magad annyira ;)
  • Zenty
    Értem, de amit dantes állít nem ide való. Lesz egy sg szabályzata szerint jelölt szavzás ami az adott topicba való. ( jelöltek többen nem magamat jelöltem) De ide jön mocskolódni, kampányolni mintha egy egész forum nevében beszélne. Ezentúl akkor dantes bármire használhatja a mod topikot? Remélem nem
  • j0nNyKa
    sose engedtük, de idáig mindig megoldottátok, úgyhogy a kérdés értelmetlen
  • Zenty
    Miota engedett a moderátor topicban a trollkodás?
  • j0nNyKa
    áldozat vagy
    minden rendben
    igazad van
  • Dzsini
    Én nem tartanék attól, hogy bármennyi szavazat mellett Zenty házigazda legyen az NWO-ban.
  • DantesHUN
    Gondolom semmi értelme nem lesz az egésznek, de azért már most leírom.
    Szóval, NWO topic. Igen, tudom trollok és trolletetők, állandó vita és anyázás. Ami a problémám ott Zenty nevű fórumozó eldöntötte, hogy ő lesz a házigazda, és megakarja magát szavaztatni.
    Ez ellen pedig előre tiltakoznék. Nem személyes ellentét miatt, nem akarok én házigazda lenni, se azt, hogy valaki más legyen.
    De, szerintem aki így nyilvánul meg, az nem alkalmas:
    egy
    kettő
    három
    négy
    öt
    hat
    hét

Sőt, elvileg talán az ilyen hozzászolásokért nem hogy házigazdai jog, hanem inkább valami figyelmeztetés járna? Ez pár nap termése, és szerintem kimeríti a szabálysértés fogalmát. De oké, a NWO-ban mindent lehet, de talán házigazdának nem egy elfogult, a szabályzatot többszörösen megszegő embert kéne megtenni.
    Meg hát, ahogy olvastam a ti szabályzatotok szerint, ha nincs rá panasz, ilyesmi, ez úgy számít a házigazdai jog elbírálásánál. Hát tessék, pár panasz rá.

Azt is hozzá tenném ,hogy Zenty a szavazást úgy gondolja, hogy majd eldönti kinek van joga szavaznia. Ha nem tévedek, a házigazda választás, nem így működni ,hogy valaki kinevezi önmagát jelöltnek, és eldönti kiszavaz rá.

Aztán, többen írták azt is hogy nem értenek egyet azzal hogy ő házigazda legyen, és ezt a NWO-s törzstagok írták, konteósok ,hogy úgy mondjam, szóval nem csak én a fizetett, akasztani való zsidó fizetett ügynök nem értek vele egyet,-így szokott ugyanis a leendő házigazda nevezni például engem-
    Tehát a törzsgárdából se mindenki akar eleve házigazdát, nem akartam a hozzászólásukat idézni, de betehetem. Csak azért mielőtt az a vád jönne, hogy csak az egyik oldal véleményét hoztam fel.

Tudom, hogy Zenty már házigazda egy másik témában, és bizony rosszul csinálta, és igenis elfogult volt. Volt erről anno sok vita, és jól emlékszem, hogy aztán nem lett az egészből semmi, mert szerintetek mindent jól csinál. Pedig nem, mert egyszerűen törölte ami neki nem tetszik, és most is ezt akarja majd tenni.

Sejtem mi lesz erre a válasz, hogy de nincs igazam, meg hülyeség az egész, meg igenis ha házigazda lesz, majd oda lesz rá figyelve, hogy ne legyen elfogult. De úgyse így lenne, és nem azért írtam mindezt le jó hosszan, mert anyira fontos nekem az NWO. Csak talán legyen annyi elv meg gerinc a moderációban ,hogy egy kimondottan trollkodós-anyázós, vitázós témában ne egy teljesen elfogult, a fő anyázós főtrollt tegyék meg főnöknek. Meg talán a házigazdai jog, nem is arról szól ,hogy valaki ott önkényesen játsza a főnököt. Én hiszek olyan hülyeségekben, hogy szabad véleménnyilvánítás, és hogy talán viseljük el a ellentétes véleményeket is.

És végezetül, ennyi erővel, én is lehetnék akár ott főnök...miért ne? Én is elfogult vagyok, igaz a másik irányba, én is tudok személyeskedni meg anyázni. Hát ha ez kell a házigazdasághoz, teljesen alkalmas vagyok( természetesen nem akarok lenni, csak ironizáltam)

Na mindegy, elmondtam, hogy szerintem miért nem alkalmas jelölt, de bizonyára úgysincs igazam, úgyis ő lesz ott a főnök, és azt tesz amit akar.
  • cenobite
    Ezt a hülyét bannoljátok már kérlek! Nem konstruktív, hanem egyszerűen ostoba a 2q3235t2-dikkkk nevével.
    Köszi!
    Ha nem, akkor nem....
  • Tarathiel2
    "kívánom,hogy a kibaszott családtagjaitokat is kivégezzék mint az állatokat ti idióta barmok!"

https://sg.hu/forum/uzenet/1108932295/78082
  • Caterpillar
    Ad1: Fogalmam sincs miért ide írtam!
    Ad2: Fogalmam sincs miért írtam!
    Ad3: Fogalmam sincs!
    Ad4: Neménvótam!
  • j0nNyKa
    és az állítólag után mit csinál a vessző?
  • Caterpillar
    Állítólag, nem megy a cset.....
  • pxxl
    Egy mod topik sem spam topik, mert esetleg felkiáltójel is járhat érte...csupán erre utalt ;)
  • Caterpillar
  • j0nNyKa
    valaki magyarázza el neki plz
  • maki85
    hol írtam még csak hasonlót is??
    csupán elmormoltam neki egy közmondást:)))