1656
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
jbl #1569 Üdv
Kérném ezeket a hozzászólásaim törlését.
1
2
3
4
Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: jbl, 2017.12.31. 08:57:09 -
Pares #1568 Biztonságpolitika, #9178 #9177 #9176 hsz., az illető nagyon eltévedt. -
#1567 Tomikáé:) -
#1566 természetesen miatta, és természetesen "rendes fórumozó" volt, és természetesen mind madarak vagyunk -
Saintgerman #1565 Megnézhetné valaki, hogy kinek az alregje ez a rebekakocsis. Mást sem csinál, csak trollkodik mindenütt, és miatta lett banolva egy rendes fórumozó.
https://sg.hu/forum/uzenet/1506116595/453 -
#1562 elég lesz, utoljára szóltam -
#1561 Akkor a moderációs elvekből az ide vonatkozó rész:
"Az SG fórumai moderálva vannak, ezt a jogot a szerkesztőség fenntartja, a fórumok szereplői ezt az elvet elfogadják. A szabályok betartása mindenkire nézve kötelezőek, betartatása a moderátorok feladata.
A moderátorok szerkesztési, törlési, és tématörlési jogkörökkel vannak felruházva. Munkájukat a szerkesztőség felkérése alapján szabadidejükben, a közösségi munka keretein belül végzik. A munkájukat kötelesek pártatlanul, és személyes indíttatások nélkül végezni. "
Adott esetben mert úgy véled, hogy téged pártatlanságban kár ért, jelezted. Pont.
Témát lezártuk, a figyelmeztetések megtörténtek...
Ahogy pedig korábban is írtam már priviben, a fórumon való fórumozás lehetősége nem jog, hanem lehetőség. Ez egyik moderátortársam kedvenc szavajárása, többször ne kelljen elismételni...
Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2017.09.13. 10:50:05 -
Kurfürst #1560 Senki nem sértegetett téged semmilyen formában, ezt te teszed a privát üzeneteidben. Ellenben Molni legvadabb kirohanásaihoz is mosolyogva asszisztálsz, nála a balfaszozás meg az hogy jól pofánbaszlak kötőszóként működik még sem történik semmi. Hozzáteszem, egy olyan felhasználótól aki erről hírhedt az SG-n.
Az hogy sem az ezzel kapcsolatos házigazdai, moderációs feladataidat nem vagy hajlandó vele szemben ellátni (ki tudja milyen okból, bár az is tény hogy több forumon is össze vagytok fonódva), nem sértegetés, hanem egyszerű ténymegállapítás. -
#1559 Tök jó, hogy miután privátban leírtam, hogy az ott végrehajtott moderációs és topicgazdai feladataimat a saját nézeteim szerint látom el, most itt is le kell írnom ugyanezt. Molni és Te is érveltetek egymás ellen, majd sértegettétek egymást. Molni és Te is figyelmeztetve lettél privátban. Nem Molni rakott be trollkodós képet, hanem Te.
Az egyikőtök 19, a másik egy híján 20, mindketten túllőtök a célon, az alapvető a különbség, hogy Molni nem sértegeti a topicgazdát és a moderátort. Szerinted mennyiben segít a döntéseimben a stílusod?
Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2017.09.13. 10:35:09 -
#1558 Az ott előadott stílusotokkal mindketten repülhetnétek, ezt Cifu is leírta. Szólt is mindkettőtöknek, hogy a személyes udvarlást fogjátok vissza. -
Kurfürst #1557 Kérem a tisztelt moderátorokat és az SG.hu-t mint tartalomszolgáltatót hogy a Tudományos eszmecsere/HADITECHNIKA topicból molnibalage felhasználó által az elmúlt hetekben folytatott becsületsértő kijelentéseit, folyamatos anyázását, fizikai bántalmazással fenyegetőzését a moderacios alapelveinek megfelelően véglegesen törölni szíveskedjék és a megfelelő szankciókat alkalmazni szíveskedjenek.
A topic házigazdáját, Cifu-t ezzel kapcsolatban többször felkértem a cselekvésre, sajnálatosan azonban a moderációs feladatait nem hajlandó ellátni. -
overseer-7 #1556 https://sg.hu/forum/tema/1502994764
értelmetlenné vált a topik.
kéretik törölni -
Freeda Krueger #1555 Üdv
Kérném a Haditecnika topikból a 79739 számú hozzászólásom törlését. Véletlenül rossz helyre tettem a képet. -
#1554 Tudományosban való ezotériás trollkodásért mit szokás adni? -
#1553 Töröltem, de legközelebb kérlek linkeld a topikot. -
#1552 ez mit jelent? -
maki85 #1551 kérném maki85 #4790 /földönkívüli élőlények/ törölni
köszönöm!!! -
overseer-7 #1550 kérlek szedd le rólam a chat bant.. amit már nagyon régen rám raktál.
Remélem nem szeretnéd rajtam hagyni örökre.
-
#1549 ez a hsz hogy lett? elmagyarázhatnád, hogy mi közünk a fejedben lévő dolgokhoz, én nem nagyon látom -
#1548 Az orrára koppintanék, de az első mondatod után amondó vagyok, hagyom hogy tovább kínozzon titeket. Bunkó stílussal nem fogsz elérni semmit. Sehol. -
Freeda Krueger #1544 ismerd fel
Üdv!
Kérném a két utolsó hozzászólás törlését.
26056 és 26057
Köszönettel
Utoljára szerkesztette: Freeda Krueger, 2016.03.07. 19:03:42 -
#1543 -
Freeda Krueger #1542 Köszönöm -
Freeda Krueger #1541 Üdv!
Ismerd fel a fegyvert
a 25859 es hozzászólást kérném törölni ebben a topicban.
Köszönöm
Utoljára szerkesztette: Freeda Krueger, 2016.01.22. 14:19:47 -
#1540 tőlem. -
Irasidus #1539 Off.: Egy dolgot tanultam belőle, hogy milyen ember vagy. -
#1538 Ahogy az idézett részben is szólt a figyelmeztetés, miután folytattad, meguntam.
Azért kaptál 4 büntipontot, és nem kitiltást, hátha tanulsz belőle. Ha nem, kapod az ötödik pontot...
Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2016.01.07. 08:23:05 -
Irasidus #1537 Még nem jártam erre, remélhetőleg ez után sem kell.
Hadviselés a világűrben
#950 - [NST]Cifu: "Egyébként nagyon tetszik, hogy folyamatosan paprikázod a hangulatot, laikusnak kikiáltva, személyeskedve, viszont soha, egyetlen konkrét példát vagy számot nem írtál még le, egy forrásmegjelölést nem adtál meg, függetlenül attól, hány konkrét példát és adatot is adok meg, forrásmegjelölésekkel. Ezt a viselkedést hívják trollkodásnak és személyeskedésnek. Lehet játszani ezt egy ideig, csak aztán lehet, hogy megunom..."
erre a válaszomra: #934
illetve: #957 #958 #959
Nem személyeskedtem, csak nem értek egyet az állításaival, és láthatólag ezért kaptam figyelmeztetést! Ami szerintem kimeríti a moderátori hatalommal való visszaélést.
Kovács Gábor -
#1536 Soltnál valaki meglepőbbet is linkelhetnél :( -
#1535 Most is az csak mashol...
-
fonak #1534 Hát remélem nem véglegesen. Az egyik legszórakoztatóbb topic volt az sg-n. :) -
Tarathiel2 #1533 https://sg.hu/forum/uzenet/1390748746/5300
Várjál kiszolgálom magam. #1515 -
Ytnez #1532 Saját fórum részbe van ( a legalsó menüpont) -
Saintgerman #1531 elég gyenge vigasz.. -
#1530 #1515 -
BladeW #1529 Úgy látszik a háttérhatalom lecsapott az NWO topicra. Ez is csak azt bizonyítja, hogy minden igaz volt amit ott leírtak :D -
Caterpillar #1528 -
Saintgerman #1527 Ok, felőlem lehet ez is a szemetelős... -
#1526 #1515 -
Saintgerman #1525 mivel előrelátók voltunk, pontosan ezért raktuk oda a fake infókat, a frankók meg itt lapulnak a tarsolyban.. ..