1656
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • drevil666
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1244415299
    A #357-es hozzászólásomban nem ment a kép, kéretik törölni.
    ÜDV: LE
  • forrai
    Köszönöm.
    De néha átveszem a fórumtársak stilusát.
  • [NST]Cifu
    Ha megengedsz egy baráti javaslatot: mielőtt egy hozzászólást elküldenél, olvasd át még egyszer, gondold végig, akarsz-e még hozzáfűzni valamit, és ha a magadnak feltett kérdésre a válasz nemleges, akkor böksz a "Mehet" gombra. :)

A Hsz.-ek törölve.
  • forrai
    Tisztelt moderátor: belefutottam önmagamba.
    Kérlek, töröld a "Biblia értelmezése" topikból a 3815, 3817, 3818, 3820, 3821 randa hozzászólásaim, amelyekért nyilván bünti is jár. Nem leszek többé ilyen laza.
  • lopbisz
    rendben és igazad van.
  • [NST]Cifu
    Pardon, akkor a bp visszavonva.

A személyeskedést meg lehet nyugodtan jelezni, kapja érte a jutalmát. Ha viszont te személyeskedsz, arra nem mentség, hogy te csak reagáltál...
  • lopbisz
    Igen személyeskedtem 1 hónapja... válaszként és azért kaptam 2 bünti pontott. De amióta nincs a fórumom nyugi van.
    De most, hogy megint megjelent kapásból mocskol. Szerinted minek van értelme? Hogy provokálja a fórumot még hetekig és mindenkit hergeljen? Tehát az egész fórum megint fika tömb legyen? Nem lenne egyszerűbb kitiltani?
    Most tényleg értelme van eljátszani, hogy pár napig megy ez a felkiáltó jelezés? Mert írta leljebb, hogy direkt szórakozásból provokálja a népet.
    "Ha ugyanolyan stílusban válaszolsz, ugyanazt az elbánást kapod..." rendben akkor nem ilyen stilusba válaszolók de akkor mindent itt fogok jelezni. A legkisebb mocskolódást sem tűröm el tőle.
  • [NST]Cifu
    Ha ugyanolyan stílusban válaszolsz, ugyanazt az elbánást kapod...

Szerk.: BTW amúgy te is eleget személyeskedtél a topicban, úgyhogy utólag te is kapsz egyet emiatt.
  • lopbisz
    újabb provokálás

Ha tovább, így folytatja akkor én is ilyen stilusba fogom elküldeni a búsba. De még egyelőre türelmes vagyok...
  • lopbisz
    Egyébként nem tudom milyen figyelmeztetés volt?
    De ahogy nézem, utána is személyeskedik.
    újabb provokálás
    "Egy egyszerű osztás után, ami talán lopbisznek is sikerül"

• lopbisz
    Hát ha magára érti az a ő problémája. Mert ez egy általános vélemény.
  • [NST]Cifu
    Kapott egy figyelmeztetést, a következőért adom a büntipontot.

Azért csak figyelmeztetést, mert azért a kiinduló szitu meg téged minősít ("az emberek többsége hülye").
  • lopbisz
    visszatért a "hangember" fórumba megint provokálni:

szenyor lopez
  • forrai
    Jáj...
  • SHADOWEYES7
    Ne itt nyavalyogj légyszíves!
  • forrai
    A hónapot azért kértem, mert dogoznom kéne...
  • forrai
    Én egy olyan királyi koronát szeretnék kapni, mint neked van, három csillaggal. Azért mennyit kellene hallgatnom?
    Nézd, neked úgy tűnik,hogy hülyeség, meg hogy off. De nem az, arra ügyelek.
    Viszont amikor védekezni kényszerülök, akkor persze az off.
    Vannak olyanok itt a netten, akik azzal szórakoznak, de tényleg, hogy belehajszolják az embert a moderátor csapdájába, ahol az lelőheti őket, a bőrét megnyúzhatja, és a szarvait trófeaként kiszögezheti.
    Hogy van, hogy azokat senki sem bántotta, igaz, én se kérném.
    Az én szarvaim viszont kapitálisak, hiszen olyasmiket állitok! De akkor se bújok egérlyukba! Inkább bemegyek a csapdába. Ahol én akkor is- ott is- örökre- mosolyogni fogok!
  • remark #447
    Szerintem túlságosan szigorú vagy.
  • jhetedikj
    Igen, ő egy moderátor.

Azért írtam ide, mert ahogy nézem mindenhol ahova beírsz, csak lököd a hülyeségeidet, sokszor a témától eltérve teljesen feleslegesen. Az már csak hab a tortán, hogy ezt 2000 hozzászólásban teszed. A "válasz erre" gombot meg tanuld meg használni ez csak egy jó tanács.

1 hónapot felesleges kérned, egy elakadásjelzőtől még nem lesz semmi bajod, persze ha ezt akarod biztos meg is fogod kapni
  • forrai
    Egyelőre megelégszem 1 hónappal. Oké?
  • forrai
    Ha te vagy az Admin, akkor jelezd, és oszd ki azt a büntit, ami jár. De most még nem tudom, ki vagy?
    Egyébként eddig is úgy viselkedtem, ahogy irtad. A "szajkózásért" meg téged lehetne kizárni. De én nem tenném. Tőlem szajkózhatsz, ha értelmesen teszed, ahogy én.
  • Efreet
    A flame a felesleges, indulatos vitakeltés, értelmetlen hozzászólások gyártása.

Ha büntetést KÉRSZ magad ellen, az 1 hónapos kizárást jelent.

Ezt választod, vagy megelégedsz egy figyelmeztetéssel, és ezentúl megpróbálsz normálisan, a fórum stílusát követve, értelmesen beszélgetni, a témánál megmaradni, esetleg vitázni - de úgy, hogy meghallgatsz másokat, nem a saját eszméidet szajkózod.
  • forrai
    Tisztelt Admin. Én ugyan nem tudtam, mi az, hogy felemmelni, és nem direkt csináltam,de azért szigorúan büntess meg. Hiszen jogos.
    Más ellen soha nem fogok büntetést kérni, de magam ellen, miért ne?
    Mea culpa.
    Az én hibám
    Az én hibám
    Az én hibám...

De ilyeneknek, akik ezért bepanaszolnak, nem fogok írni semmit!
    Ők teszik unalmassá a fórumot.
  • jhetedikj
    buták a régi emberek? -topic

Forrai flémel és rombolja a topicot, nem lehetne figyelmeztetni?
  • L Viper #440
    A magyar őstörténelem topikban újabb személyeskedés:
    Topikrombolás ugyanitt, a #2612-től kezdődőenaz előző hsz-ek ismétlése.

A [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1284819676&no=202]Fermat sejtés története #202-es hsz-ében talán ott a magyarázat különös viselkedésére.[/URL]
  • uwu
    A magyar őstörténet című topikban - többszöri figyelmeztetés és büntetés ellenére - ahddub folyton nekem írogat.
    Nem akarok azokkal ott "vitatkozni", őket a tudomány helyett egész más érdekli, engem meg nem egyáltalán nem érdekel miben hisznek, nem akarok oda írni a provokálás ellenére sem.
    Had ne kelljen elküldenem a jó kurva édes anyjába anyjába!
  • [NST]Cifu
    Felületi kezelés végrehajtva, további beavatkozás a tünetek jelentkezésének függvényében. :)
  • uwu
    exy1 új regle kipinil
    többszörös kitiltás után ismét köztünk...
  • lopbisz
    bocsánat a link lemaradt:
    (Uwu hangulatkeltése)
  • lopbisz
    Ismét "hangulatkeltés" ugyanattól
  • [NST]Cifu
    Küldtem egy figyelmeztetést neki, hogy a következő személyeskedést már nem nézem el neki, van már épp elég a rovásán. Ha mégis átlép, légyszíves szólj.
  • uwu
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1246959372&no=2539
  • L Viper #432
    Fórumképtelen stílus, személyeskedés:
  • [NST]Cifu
    Nem tudok olyanról. De ezt már kitárgyaltuk. Kilogolsz, nem logolsz be többet...
  • salsoul
    üdv,

a regisztrációm törlését kérném véglegesen

tenksz,

salosul
  • [NST]Cifu
    Az elmúlt bő fél órában az NWO topicot olvastam vissza, 11 oldalon keresztül. Abban igazat adok neked, hogy nem lehet azonos szintre helyezni az adott időszakban kettőtöket, hiszen Lopbisz alpári hangnemben messze felülmúlt, ezt egy újabb büntiponttal jeleztem. Ezzel együtt azért volt nem egy példa arra, hogy te is személyeskedtél...

"Te milyen hülye vagy, majdnem hangosan felröhögtem... "
    "Nem tanitották a provokátor iskolába, hogy ne gyanúsan provokálj."
    "ahogy jó kutyaként ugatod, "
    "Az nem megy bele a csöppnyi agyadba, "

Ahogy a figyelmeztetésben is írtam, a jelzős szerkezeteket kerüljétek. Ne egymással, hanem a témával foglalkozzatok...
  • SHADOWEYES7
    Jó,akkor fejezd be a rinyálást!
  • szenyor Lopez
    Ha vennéd a fáradtságot és megnéznéd az adott hozzászólások előzményét és válaszait, akkor láthatnád, hogy a témával foglalkozó hozzászólásokra kaptam ilyen reakciókat. Még véletlenül sem a lényeggel foglalkozott. És az egyetlen általam írt "csúnya szöveg" a "nulla agyaddal" vagy ilyesmi volt. Nem idiótáztam, nem hülyéztem le. Nem értem hol vetettem el a sulykot. És nem kívánom, hogy neki büntetőpontjai legyenek, nem érdekel, hogy minek nevez, hisz az csak őt minősíti. Ami miatt idehoztam a hozzászólásait, az azért volt, mert az ő szemét bántotta egy nemdurva megjegyzésem...
  • [NST]Cifu
    1.: Az NWO topic fejlécébe kb. másfél éve írtam be piros betűkkel, hogy a személyeskedésért büntipont jár. Ezek után én még egy plusz figyelmezést is írtam a topicba...
    2.. Ha valaki személyeskedik a személyeddel szemben, akkor nem ugyanabban a stílusban válaszolsz neki, hanem jelzed a modiknak. Majd a modik szépen figyelmeztetik, büntipontot adnak neki, szélsőséges esetben, illetve ha a büntipontok után sem tanulja meg visszafogni magát, kitiltja ideiglenesen / véglegesen a fórumról.
    3.: Ha ugyanabban a hangnemben válaszol valaki a személyeskedésre, akkor ugyanabban a kalapba kerül mindkettő. Jelen esetben mindketten elvetették a sulykot...
  • szenyor Lopez
    ja a ban meg neked járna. És nem csak a nekem küldött ocsmányságok miatt...