Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Személyes adat a farkam, beregisztrálok valami kamúval azt csókolom, mondom, séta innen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Az SG kéri az email címet, ami bizony személyes adat. Talán mielõtt belevau-vau, elõször elolvashattad volna te is a törvényt. 😉

\"Damnant quod non intelligunt.\"

Szeretem, mikor így a fejem fölött megbeszélnek (rólam) dolgokat (miközben az illetõ tudja, hogy olvasom a sorait). Aranyos kitérési módszer a közvetlen válaszadás alól... 😊

Korábban a levelemre azt írtad, hogy nem lehetséges a törlés. Erre most kiderül, hogy mégis? Nemtán hazudtál? Vagy csak nem volt kedved a felhasználóval nyûglõdni...? Mik vannak?! 😊

Cifu-Cifu, csalódtam benned...! 😊

[NST]Cifu
Mondjuk nem értem, hogy miért a moderációs topicban offol ezzel, ugyanis ilyesmivel nem a moderátor, hanem az üzemeltetõ / admin az, aki foglalkozik, az elérhetõség pedig ott van az Impresszumban, vagy itt a topic fejlécében. Hogy megnyugodjon a kis lelke, továbbítottam, bár figyelembe véve a stílusát és eddigi kinyilatkozásait, sok értelmét nem látom. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kandurex
Ha nem tetszik, séta, fõzess otthon.

Kandurex
Nem kell ilyesmivel foglalkozni, mert semmilyen személyhez köthetõ adatot nem kér az SG.hu (egy email cím ritkán elegendõ). Ha meg bizonygatni akarja, hogy õ azonos a nickkel, még akkor is fennáll, hogy saját elhatározásból írt a fórumra, adott véleményt, ami, ha nem törvény sértõ és személyes, ha úgy tetszik alkotmány ellenes, akkor fennmarad.

Itt van egy példa az adatvédelmi nyilatkozatra. Érdemes lenne valami hasonlót rittyentenie az SG-nek is, mert erõsen megütheti a kis bokácskáját. 😉

Ha kicsit olvasgatnád az adatvédelmi törvényt, rájönnél, hogy biza az SG fórum szolgáltatást nyújt. Tudod, csak azért vagyok ily' "jogszakjértõ" (érdekes, ha te csinálod, nem gond a csipkelõdés... mik vannak?), mert én is üzemeltetek honlapot.
Máskülönben minden honlapon, melyen kezelik a felhasználók személyes adatait (tehát történik regisztráció pl.), ott kellene lennie feltûnõ helyen adatvédelmi nyilatkozatnak. Na, az itt nincs kanyarban sem.
De még csak regisztráláskor sincs semmi erre vonatkozó dolog.

A fórum szerkesztõsége jelen esetben adatkezelõ, mivel személyes adatok vannak a birtokában. Hogy most ezt önként adja meg valaki, vagy nem, az részletkérdés.
Mikor valaki mások személyes adatait kezeli, akkor köteles a kezeléssel kapcsolatos irányelveit, módszereit az érintett tudomására hozni - fõleg, ha az kéri. (Erre szolgál az Adatvédelmi nyilatkozat, de legalább egy adatvédelmi rész a Szabályzatban.)
Ezt követõen pedig ha az érintett kéri, hogy a személyes adatait töröljék, akkor adatkezelõ tovább azt nem tárolhatja; véglegesen törölnie kell (kivéve a törvényi eseteket; pl. bírósági végzés, stb.)

Olvasgass csöppet, mielõtt csipkelõdsz moderátor létedre. 😉

Tehát hogy egyértelmû legyen:
1. Ezúton kérem, hogy e-mailcímemre az SG fórum szolgáltatója a 1992. évi LXIII. törvény 11.§ (1) a) pontja alapján részletes tájékoztatást nyújtoson nekem 30 napon belül az adatkezelés módjáról és technikai feltételeirõl.
2. Ezúton kérem, hogy az SG fórum szolgáltatója a 1992. évi LXIII. törvény 11.§ (1) b) pontja alapján a nála tárolt valamennyi személyes adatomat végérvényesen és visszavonhatatlanul törölje.

Köszönöm. 😉

[NST]Cifu
Egy fórumon való regisztráció mióta minõsül szolgáltatásnak jogszakértõ úr? 😊

Én már pár hete nyaggatom õket emiatt. De képtelenek rá. Szerintem a fórum maga van úgy megírva, hogy ne lehessen törölni a nicket.
Persze megint más kérdés, hogy ez mennyire ütközik a hatályos adatvédelmi törvénybe. Hiszen kérésre köteles a szolgáltató a személyes adataimat törölni. (Pl. email cím, stb.) Ha nem teszi, lehet pereskedni.
Én pl. még várok egy kicsit. Utána ha nem történik meg, akkor irány a honlap üzemeltetõje. Ha úgy sem, akkor meg az ügyvéd.

Pheel
Erre nincs lehetõség. Egyszerûen ne gyere többet és kész.
Anaid
Tisztelt Moderátor!
Mivel nem sikerült más formában üzenetet küldenem itt kérem Önöket, hogy engem az SG fórumozók közül törölni szíveskedjenek. Indoklás: több topicban a személyemet ért durva sértések miatt. Köszönettel és tisztelettel. Ezen sértésektõl eltekintve nagyon tetszett a fórum és az SG.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Szia CIFU!

Nincs más nickem csak ez. Fórumozhatok, vagy kitiltasz megint?

Kedvenc szájtom: http://szabadforum.com

gz8
Úgy is jó ^^

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

[NST]Cifu
Töröltem és írtam a topicnyitónak egy privit, hogy nyissa meg a megfelelõ helyre a topicot újra. 😊

gz8
Ezt az autós totyikot valaki tegye át a #6-ban jelzett helyre 😊

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

"mert nem bírtam megállni, hogy lehordjam õket. Persze jogos volt a bünti, de ezekkel nem lehet másképp beszélni."
😄DD LOL

Jé, most nézem csak. Itt árulkodsz? 😊 😛

Köszönöm, h bezártad!
Ami ott ment...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Nekem nagyon piszkálja a csõröm az a topik.
Nehezen tudom megállni, hogy ne írjak oda, de ha írnék az tuti, hogy legalább 5 elekadásjelzõt kapnék érte én is.
Felháborító ami ott folyik. Személyeskedés nélkül képtelenség ilyesmire reagálni.
Egy vallási fanatikus montanosz személyében, és egy mániákus kötekedõ aki css névre hallgat teljesen tönkretette.

A meglévõ büntimet is azért kaptam, mert nem bírtam megállni, hogy lehordjam õket. Persze jogos volt a bünti, de ezekkel nem lehet másképp beszélni.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

[NST]Cifu
Lehet valóban ezt kellene, de egyelõre még egy utolsó esélyt kap a topic. Ha viszont megy tovább a jelenlegi hangulatban a téma, akkor kénytelen leszek ehhez az eszközhöz fordulni.

Cifu! Szerintem jó lenne, ha egy kicsit bezárnád a mire mentünk a kereszténységgel topicot, mert nagyon elszabadultak az indulatok.
Elõre is köszönöm

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

mire mentünk a kereszténységgel

Ebben a topikban van egy ámokfutó reg. neve: css
Egyébként is egy unintelligens sárdobálás folyik itt, gyakorlatilg semmirõl nincs szó, csak anyázás megy már vagy egy hete különbözõ stílusban.
A css nevû fórumozó viszont túltesz mindenkin. Az összes hozzászólóba beleköt. Szerény véleményem szerint nincs értelme megbüntetni, biztos hogy nem egészséges szegény, de akkor se kéne ezt hagyni.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

[NST]Cifu
Megtörtént.

kz
matek feladatok
#2351-t törölni kéne.
én voltam, bocsesz.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

qetuol
tudományos tévedés #627 anyázás

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

gz8

[NST]Cifu
Ha tudományos hírnél jelenik meg, akkor ide, amúgy meg az általános fórum moderációs részére mehetnek a jelzések, a linkkel együtt.

Esplanade
"Csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön!" ez majdnem minden hírnél megjelenik kommentben
elején még poénos is volt, de nem lehetne megfékezni? kicsit unalmas már <#unalmas>

[NST]Cifu

sz4bolcs
Házigazda jogot hány hozzászólás után lehet kérelmezni?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

[NST]Cifu
Ez a tudományos fórum moderátori topicja. Ha javasolhatom a Sport / általános fórumrész moderátori topicját keresd fel ez ügyben.

kikix12
Sziasztok!
Itt a 1370-es és az 1369-es hozzászólások gazdái megérdemelnék a figyelmeztetést.

PSN ID: csizmaziakiki

[NST]Cifu
Kipróbálva, nálam sem mûködik, de ezt inkább itt jelentsd.

A feltöltött képeket ettõl függetlenül bármikor újra meg tudod nézni és kimásolni a szerkesztõ mezõ alján lévõ Képfeltöltés gombra kattintva, a felnyíló ablak tetején lévõ Feltöltött fájlok link alatt. Itt csak jelöld ki a megfelelõ linket (jobb klikk -> minden kijelölése), és utána már ki tudod másolni (jobb klikk -> másolás vagy kivágás).

A képfeltöltéssel felmásolt képeket tudomásom szerint nem lehet törölni, csak azokat, amiket a galériádba töltesz fel.

sztoncsi
Hali!

Nem tudom hova kellene jelezni, de ha képet töltök föl, nem mûködik a vágólap...

Meg lenne egy kérdésem is, ha képet töltök fel, azt hogyan tudom késõbb letörölni?

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

[NST]Cifu

© OKkultist ma 13:42 | privát | válasz erre | #703
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1223460274

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

DeerHunter01
jólvan engem nem érdekel,csak már kapott érte büntetõpontot

\"Erről van szó!\"

qetuol
és a zsidó csillag tiltott jelkép? szerintem nem, izrael zászlaján is az van.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

DeerHunter01
Ebben a topikban van egy Montanosz nevü user aki már kapott büntetõpontot a logója miatt,most újra az van neki . (Zsidó csillag)

\"Erről van szó!\"

SHADOWEYES7
Zárjátok már a 2 idióta topikot légyszives.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Pheel
Hagyd, még az ólmot sem éri meg! ;-)
[NST]Cifu
A fejlécet olvasd el, mielõtt ilyesmit kérsz. 😊

Sziasztok!
Szeretnék a Földönkívüli élõlények topikomban házigazda jogot kérni 😊
Köszi
Üdv

Bucser
cseréld le a neved...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Elnézést de smusher nem hagy békén a nevemmel van gondja kérlek segítsetek.
Ezer köszönet 😊

Pheel
Bekerült.
Nah szóval, mivel még nem tettétek be, újból átszerkesztettem a képet, szóval ha valaki erre téved, inkább ezt a bannert tegye be nekem legyen oly szíves ebbe a topikba.
Nagyon lekötelezne!
Köszönöm szépen!