Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi bajom a nemzeti érzelmû emberekkel, még a szélsõségesekkel sem, de amitket ahddub írogat, kicsit több a soknál. Elég véralja elvakult náci a srác, és nbem nagyon titkolja😄
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
csak az nem tûnik fel neki, hogy ez a topik hangyákról szól és nem pókokról<#falbav>#falbav>.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Ami segíthet, ha egy kicsivel jobban tömörített módon rakod fel, mert szvsz egy ekkora képnek nem kell 200kbyte-osnak lennie...
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Egy figyelmeztetést megejtetettem a topicban, de egyelõre a bezárását nem tartom indokoltnak, illetve ha az általad felvázolt érveket nézem, akkor még jópár topicot be kellene zárni egybõl...
A személyes véleményem az, hogy teljesen értelmetlen a téma. A vak is láthatja, hogy csak is és kizárólag a flémkeltésért hozta létre Rundstett nevû társunk.
Ha valak beleolvas, rögton meggyõzõdhet róla, hogy ez a helyzet.
Vita nem igazán folyik ott, csak fikázzák a Himnuszt, és flémelnek. Permészetesen a nemzeti érzelmûek elve habzó szájjal érkeznek oda a témaindító, meg adja alájuk a lovat, én egy percig se gondolkoznék a törlésen.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Micsoda politikai megnyilvánulás ez a mondat:
Három a magyar igazság!
Ez kérem színtiszta politika!
Ennél politikusabb már nem is lehetnék.
Csak gratulálni tudok éleslátásodnak!
Azért jó ez a "politika" kritérium, mert minden egyes hozzászólásra rá lehet húzni, kinek milyen kedve van. Bár ez a mondat tényleg minden politikai biztosítékot kiver itt a sgn!
Mégegyszer köszönöm! És nem felejtem el.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
ez lenne a helyes: new world order
nick: Lux Ordo
kérhetném, hogy az egyik moderátor intézkedjen. Régóta vagyok az sg fórumon, de ilyen provokátorral ritkán találkozok...
De továbbiakban nem foglalkozok vele mert tisztelem annyira a fórumot, hogy ne vegyem fel a kesztyût, és mennyen el flamebe az egész topic.
Egyébként meg lehet nézni ebben a topicban másokat is provokál. Így igen nehézkes a témáról is beszélni...
köszi
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Esetleg CSS-t lehetne-e-é egy kicsit a BANAMÁKRA küldeni (hogy én is ilyen nagyon humoros legyek) mert egyszerûen szellemileg nem képes felnõni az NWO topikhoz, a tárgyi tudásban "elért" hiányosságait meg nem is ecsetelném. Mintha én próbálnék a cigány nép kulturális eredményeirõl, vagy a talmud elveinek emberbarátiságáról értkezni. Amit a világért sem tennék, még a végén megsértõdik valaki.
Kérném a moderátorokat, hogy próbáljanak ki valami alternatív gyógymódot, (pl. az örökös kitiltást) mert az eddigiek nem használtak.
Esetleg nyitok egy topikot "a HEROIN miért jobb, mint a SPEED", és hol, mennyiért lehet venni, mire kell vigyázni, stb...
16 és az alattiakkal igazi a szex, (Tribute to Pándi atya, és BELGIUM a pedofilok mekkája alcímmel) topik pl. mehetne?
Vannak itt az sg-n olyan topic-ok ahol nyíltan megy a szövegelés marcsiról, tudatmódosításról és társairól. Tudom-(tudjátok Ti is), mert látogatom ezeket is, és ez nem ilyen "beköpöm õket" dolog. 😊 Szóval "drog" mehet, minimal politika/bizonyos fajok által elkövetett bûnözés/konteo, és társai nem?
Ha már sarkítunk. Mondom ezt úgy, hogy jómagam is látogatója vagyok mindezen topicoknak.
Természetes, hogy az nwo-ban is kicsusszan a téma mivolta miatt néhány nem odailliõ kifejezés, vagy durvább beszólás (ami a valós állapotokat nézve szolídnak mondható), stb... De a lényeg:
A topic nem fasiszták és egyéb hulladékok gyülekezete, csupán olyan embereké, akik próbálnak tisztábban látni az átlagnál. Szerintem.
Néhányan pedig nem bírják levenni a "napszemcsit." Ez van.
Én css megjelenéséig minden nap olvastam a topicot, mert számomra érdekes és értékes infokat közöltek. De mióta feltûnt az háromnveû szörnyezet <#idiota>#idiota> -fav lett a topic.
Elnézést ha kicsit hosszú lett...
gamertag: kenobita
Ezt ennyivel egészíteném ki:
"V: permban css-nek"
Csupán azért, mert mióta feltûnt a színen, azóta van mélyrepülésben és értelmtlen flame-elésben a topic. Volt már ilyen anno PC-s játékoknak... elsõ felvonásában ME2 esetében, aki képtelen volt belátni hogy semmi keresnivalója nincs az adott helyen.
Elvégre több mint 15k hozzászólás alatt sem voltak nagyobb gondok. Okés hogy néha valakinél elszakad az ékszíj, de az "jutalmat" is kapott. Remélem visszaáll a régi norma...
Ennyi. (Közben látom kinyílt - tenksz! 😊 )
Remélem ez nem túl off, ha igen, akkor del, oszt' majd az unokáknak regélek róla. 😊)
gamertag: kenobita
Másrészt én szégyelem magam, hogy nem tudod, miért lett a topik bezárva. Leginkább azért, mert már semmi nem használt. Hiába kaptátok a pontokat, esetleges kitiltásokat, továbbra is ment az anyázás-flémelés-zsidózás kombó.
FAQ:
K: css haverja vagy?
V: nem, nem vagyok css haverja.
K: akkor valaki más haverja vagy?
V: nem, nem vagyok senki más - a topikban aktívkodó user - haverja sem
K: mi lesz, ha nem tudunk normálisan fórumozni ezután sem?
V: egyre gyakrabban és egyre hosszabb idõkre lesz bezárva a topikotok és/vagy repültök a banamákra
K: küldjek neked anyázós privátot?
V: küldjél, a kutyát nem érdekli
K: anyázzak a fórumon?
V: lásd banamák
K: értetlenkedjek tovább?
V: lásd banamák
Elég nagy agrárértelmiség pheel, hogy óvónénis stílusban beír valamit, se jónapot , se magyarázat, tisztára 1972-ben érzem magam tõle.
Én a megnyitás mellett szavazok!
Sõt, kijelentem, hogy ha megnyitják, akkor min. 24 óráig nem írok oda. Na? 😊
\"Damnant quod non intelligunt.\"
Bocs az offért,remélem minél elõbb beindul ujra a fórum(nwo):-)
Köszönöm elõre is(Isten fizesse meg stb:-)))
Kellemes kis fórum az,és most kollektiv bûnös mindenki,sajnos:-)
További kellemes napot!
Ami azt illeti épp egy hozzászólást írtam (akkor már vagy 2 órája, tévé, vacsora miegymás mellett), mikor a topic bezárt. (és aztán csak éjfél felé vettem észre) Szerencsére a szöveg nem veszett el, de gondoltam betenném, de akkor várok vele, vagy megnézem van-e valami hasonló topic. Persze egy-két nap nem számít, max. addig még igazítok a szövegen...
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Ha egy topicot bezárnak, akkor az elég egyértelmû jelzés, hogy ami ott folyt, az már átlépett egy határt. Értelemszerû, hogy új topicot nyitni, és ott folytatni nem lehet.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Továbbá kérném, hogy figyelmeztéssétek arra, hogy az eféle fórumozás gusztustalan és nem kívánatos. Köszönöm.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Egyébként én nem flameltem tele. És nem is áll érdekemben itt többet írogatni, mivel mindig is relatíve szépen és semlegesen fogalmaztam.
Van két felkiáltójele. Kaphatna mellé még vagy 10-et. 😉
😉
Mellesleg én épp azt akarom elérni, hogy ne is legyek itt.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha nem tetszik, hogy ide írok, akkor "séta innen". 😛 😉