1656
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
forrai #544 CIFU
Ő (1saját) szinte az egyetlen, aki velem normálisan tárgyal. Nem ez a baj?
Csak, megemlítem, hogy egy másik tudományos fórumra is írtam.
Ott 16 hozzászólásomból 10-et töröltek...
Én elég sokoldalú vagyok ahhoz hogy kibírjam fórumok nélkül.
De akkor meg NE BITOROLJA senki, de senki a Tudományos jelzőt!!!
Vagy tegye hozzá a meghatározást:
TUDOMÁNY= EZOTÉRIA A NÉGYZETEN!
-
#543 Bolygóközi gyarmatosítás topic - értelmetlen hsz.
Szingularitás topic - egy bő két éves hsz.-re reagál
Kefirgomba, Japánkristály topic - értelmetlen hsz.
Stb.
Ezt spamnek, hozzászólási kényszernek hívják...
Megjegyzem, sikeresen fogta magát, és alreggel újra megjelent, és ott folytatta, ahol abbahagyta.
Továbbá jelezném, hogy a fórumozás nem jog, hanem lehetőség. 1saját ráadásul már másodszor lett kitiltva ilyesmik miatt.
A nem megfelelő hangnemet pedig jelenteni kell, és majd kapja érte a jutalmát az illető. -
forrai #542 Nagyon köszönöm a javítást.
Azonban van észrevételem a moderációhoz, amit egyébként én is szükségesnek tartok.
Mert egyedül a fórum az a hely, ahol dolgok kimondhatók. Tele van a világ homállyal, amelyet különböző céllal, anyagi és egyéb okból, vagy csak pusztán szellemi tehetetlenségből hintenek, és amelyet az átlagember elfogad, mert nem ért hozzá, mert nem érinti, mert nem érdekli, stb.
Ez nem jó!
Nyitott tudattal járva ezek ritkán a kivülállónak is észlelhetők, és jelzést érdemelnek!
Nem értek egyet azzal, hogy 1sajátot mondva csinált okból kizártátok, pusztán, mert három fórumtárs, akik egyébként egymással is soha se értenek egyet, abban az egyben igen, hogy ő vele sem!
Miközben némelyikük szinte rendszeresen anyázik?
Sohase kértem tőletek védelmet, megvédem én magam.
De most másról van szó, olyanról, akit azért zártatok ki, mert tudományos topikban tudományról írt-más szempontból?
Velem is megtettétek, és megtehetitek persze, nagy ügy.
Akkor tegyétek. De én úgy gondolom, hogy amiről a matematikában, fizikában, csillagászatban írok , az nagyon fontos, és más is gondolhatja így.
Arra való szerintem a fórum, hogy ezek közzé tehetők legyen akkor is, ha egy tudományos folyóiratban nem történhetne meg. -
patiang #541 Én is ezen a véleményen vagyok. -
remark #540 Én azt javaslom, hogy a két topikja kerüljön vissza a helyére, ide a tudományosba, csak előtte egy hozzáértő törölje ki végre azokat a hozzászólásokat, amelyek csak a topikot rombolják. -
uwu hun #539 A modik is nyaralni mentek?
Nem kéne már csinálni valamit ezzel?
Nagyon belelkesült a 2 büntipontjától, és most beleadott apait anyait.
Egy hete szorgalmasan pusztítja a topikokat, mindet. Nagyon ráér... -
Monoton #538 Szia, javítva. -
forrai #537 Kedves Moderátor.
A Fermat sejtés története...381 -es hozzászólásnál valami történt, mert szakadás lépett fel.
Én már nem tudtam javítani, ha lehetne, hozzátok rendbe az oldalt, köszi.! -
ManoNegra #536 Az előbb meg "agyfasz"ozott. Feltűnően vonzódik a hímtagokhoz... -
patiang #535 Basszus elnéztem. Nekem más hsz-t hozott be (?!)
Valóban ott virít. -
#534 Tessék.
Akkroa fasz vagy, hogy baszni lehetne veled. -
patiang #533 Én nem vagyok mod, de légyszi emeld ki. -
remark #532 közel kelet #5178
Ki kell emeljem, hogy hol van a probléma? -
#531 Dinoszaurusz topikban:
Álreg, ahogy nézem csak trollkodásra, akkor nincs is rá szükség. -
#530 A magyar őstörténelem topikban #3566
Uwu kolléga sokadik regjével újra formában van. Jelenleg is ban alatt uwu hun néven. uwu itt is.
-
uwu 80 #529 politika és személyeskedés ( nem csak ez az egy van tőle) -
ManoNegra #528 Köszönöm. -
#527 5 büntetőpont 1 hónap kitiltást jelent, június 7-én kapta. -
ManoNegra #526 Üdv Urak!
Érdeklődnék, hogy Csigének meddig tart még a tiltása?
Köszi. -
#525 Okés. -
#524 Milyen lesz a jövő? és a Napelem topik esetleg átjöhetne erre a fórumrészre az általánosból, ha gondoljátok -
#523 Itt #17 -
wildebeest #522 ITT
#4807 stílus -
#521 kamionos képek az IQ teszt topikban, légyszíves töröljétek
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1106144582]#195 #194 #193[/URL]
köszi! -
uwu hun #520 Nem számolom, csak gyártom.
Muszáj valahogy a kedvetekben járni XD
Csak szegény Cifunak kell miatta kattintgatnia feleslegesen. -
#519 van még sok reged uwu? -
uwu hun #518 ahddub 1
ahddub 2
ahddub 3
egy kis zsidózás by ahddub
meg még sok van ám -
uwu hun #517 A Magyar őstörténelem topikban ismét kissé aggasztó a helyzet.
Politika politika hátán, flémelés és személyeskedés. Tudományról szó nem esik. Zárható. -
szenyor Lopez #516 hagyd, engem nem zavar... -
7th uwu #515 Ezt azért talán nem kéne.
zentykicsit elrgadtatta magát. A magyar őstörténelem meg lett kicsit szórva trágárkodással. Ha ez így rendbe van, akkor talán nem kéne csodálkozni miért lett ilyen ez a fórum. Mondjuk nekem így is jó, csak akkor legyen benne a szabályozásba hogy trollkodás engedélyezve, és ne kapjunk büntit ha alkalmazkodunk a körülményekhez.
01
02 -
Zenty #514 Cifu ezt a kommentet ha lehet töröld. Véletlenül rossz topicba tettem a kommentet. kösz
törlés -
raptorjesus #513 itt valszeg belinkeltem egy hírt éa azóta a publicintelligence.net tanusítvány le elfogadnom/utasítanom.
Csak nálam van ez?
Biztonsági beállítást állítsam?
Ha valamelyik hsz-em csinálja delet please. -
Freeda Krueger #512 Atomenergia topikban elkelne egy kis moderáció.
Trollkodás és flémveszély.
aminalda -
raptorjesus #511 Itt a #4065-ös hozzászólásomat töröljétek. Köszönöm. -
lopbisz #510 egy régi ismerős visszatért ( uwu), megint prrovokálni a jónépet:
uwu
-
forrai #509 Ebbe is igazad van.
-
#508 A topic törlésének az oka annyi volt, hogy a friss topicokban van egy tendencia, miszerint a sok láma nekiáll értelmetlen hozzászólásokat posztolni, csak azért, mert új topic, és ez poén. Miután a topicban órákig nem volt ténylegesen értelmes hozzászólás, és fentállt a veszélye, hogy DronkZero-val fogtok csak flémelni (amiért neki ki is osztottam egy büntipontot), ez volt az egyik ok.
Továbbá a "tudomány és ezoterika" című topic (mert így indítottad) nem éppen a Hubble által felfedezett vöröseltolódásra utal, és igazából a nyitó hozzászólás sem szólt másról, mint arról, hogy egy bekezdésben arról elmélkedsz, hogy a tudományos megfigyelések mennyire minősülnek tudományosnak. Majd a második bekezdésben egy fél mondattal tudatod, hogy te a Hubble-hatásról (?) akarsz értekezni. Ez bőven belefér a Csillagászat vagy a Fizika topicba, nem kell emiatt új topicot indítani. -
forrai #507 A topikom is amit indítottam "Hubble törvény- tudomány és ezotéria" címmel, szintén törölted, vagy csak rosszul indítottam? -
forrai #506 Igazad van CIFU -
#505 Forrai: A hozzászólásaid azért lettek törölve, mert csak flém lesz a vége, továbbá ez a topic nem arról szól, hogy te és DronkZero miként viseltettek egymással szemben. Ezt legyetek olyan kedvesek privátban elintézni.