1658

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
1sajat #587 Szóval beregelni lehet, kiregelni nemlehet. Értem. -
Topik - 507 -es hsz -t töröljétek légyszíves. -
Egy válasz: megváltoztatod valami véletlenszerűre a jelszavadat (olyanra, amit nem ismersz), és kijelentkezel. Regisztrációt törölni nem lehet, ha kéred, moderátor tud adni ízlés szerinti mennyiségben (legalább 5) büntetőpontot. -
1sajat #584 Egy kérdés: hogyan lehet innen kiregelni? -
remark #583 Világgazdasági krízis [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1234518073&no=873]#873[/URL] Ha valaki "belefárad a magyarázásba" akkor már lehet "bazdmeg"-elni? -
ManoNegra #582 Oké, köszi! Végüis nem az enyém a büntetés, csak rácsodálkoztam. -
A büntetőpont adására van egy beépített kezelőfelület.
Utána a rendszer magától működik, amikor az előre beállított határidő lejár, akkor a pontok "leesnek", hogy pontosan hol, most így nem tudom megmondani, de mint említettem, emlékeim szerint a fórum nyitóoldalán vizsgálja. Minket nem figyelmeztet semmire amúgy, de a lejárásra amúgy sincs befolyásunk. Visszavonni lehet a büntipontot, de az nem azonos a lejárattal. -
ManoNegra #580 Vagy hogy van erre nekem egy külön gomb? 
-
ManoNegra #579 Sose volt még büntetőpontom. Ezek szerint nekem kell figyelmeztetnem titeket? Nem automata a rendszer? -
Ha jól rémlik a pontok állapotfrissitése a fórum nyitooldalon (erre) történik meg, valószínűleg nem látogatta meg azóta. :) -
ManoNegra #577 Csak érdeklődnék, hogy ahddub-nak tényleg április óta megvannak a büntetőpontjai? Nem jártak le azóta? -
forrai #576 Köszi, tényleg nem tudtam. -
Kezeltem. -
Itt a 422-es talán egy kicsit túl személyeskedő. -
Akkor felvilágosítás képpen, mivel a jelek szerint nem látod át egy fórum működését, a moderátor, moderálás szó jelentését:
Moderátor: Olyan fórumozó, amely jogosultságot kapott az admintól arra, hogy a fórumban az oda nem illő, vagy sértő hozzászólásokat kezeli, a fórumképtelen fórumozókat elvátolítja a fórumról.
Admin: A fórumot üzemeltető személy(ek), aki a fórumot karbantartja, annak fejlesztését, üzemeltetését végzi.
A moderátoroknak a fentiekből sejthetően semmi beleszólásuk nincs az eféle dolgokba. Ugyanúgy mint bármi más hasonló, a fórum működésével kapcsolatos dolgot, az ennek megfelelő helyen, a Mi kellene az SG-nek? topicban lehet jelezni az ilyen dolgokat.
A moderátori topicok (mint ez) nem a fórum működését, hanem a fórumozók működését felügyeli. :) -
uwu 80 #572 A játszótéren a homokba is írhattad volna, meg aztán "hasznos" is volt.
Ha te nem kapsz büntit itt offolásért akkor én se.
-
forrai #571 Tisztelt Moderáció
Én nem az uj pontozásotok hasznosságát vitatom, hanem az elnevezését.
Mert a "Hozzászólásainak hasznossága" egy objektív megállapítás: ilyen hasznos, és ez tény!
Itt és most azonban csak azt lehet eldönteni, hogy éppen ki mit tart annak. Ami eléggé szubjektív, és a hozzászólók hozzáállásától, hozzáértésétől is függ. Ami persze szintén hasznos információ, csak inkább így lenne nevezhető:
"Hozzászólásainak szubjektív hasznossága"
De ha ezt túl hosszúnak gondoljátok, lehet rövidíteni.
"Hozzászólásainak hasznossága"
Végül is mindegy...
-
forrai #570 Ehelyett kérném kitörülni a Fizika és a csillagászat 1122 hozzászólását.
Megint elhülyélkedtem valamit. -
forrai #569 Kopixer, kösz, de engem nem zavar az a hozzászólás, mert ezeket kezelni tudom, csak ne anyázzon.
A 141 ben megválaszoltam neki, nekem az elég. Mindenesetre az én hangnememnek se tesz jót, az ilyesmik miatt vonulok magam is sündisznóállásba.
-
patiang #568 Cifu kérlek ezt is töröld: #567
Köszönöm!!
Többet nem szólok. -
Koppixer #566 Tudományos összeesküvés [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1316863469&no=131]#131[/URL] -
forrai #565 Minden hozzászólásom kitörölték, csak az előzőt nem. Vakarom a fejem, vajon ez mit jelent?
Ezt is vajon kitörlik? Ha igen, miért? Ha nem, miért? És kinek lesz attól jobb, vagy rosszabb?
Nem szeretem, hogyha a hozzászólásaim kitörlik. Nem is tudják őket kitörülni. Ha örökké próbálkoznak, akkor se. Ez persze bosszantó lehet. Határozott, szigorú és nagyhatalmú, igen képzett tudós- zigóták, sajnos bosszankodni fogtok, ami nekem se öröm. Ezért kérek csak bocsánatot. -
forrai #564 Próba hsz. -
remark #563 Közel-keleti konfliktusok #5746 "Nekem magadfajta konteós balfaszokkal, a NAYBETŰS idiótákkal van tele a tököm." -
remark #562 Közel-keleti konfliktusok #5071 "Gyökér" -
Az összeesküvés elméleteknek van topikja, az újat zárja be valaki. -
1sajat #560 Minden fórum tele van személyeskedéssel. Innentől, ha valaki velem személyeskedik, beteszem ide. -
1sajat #559 Ez mit jelent? -
Óóóó, én roppant következetes tudok lenni. Ugyanazért. :) -
1sajat #557 Helló CIFU!
Lejárt a büntim amit az indoklásod szerint azért adtál, mert a tudomány fórumaiban magáról a tudományról ejtettem szót. Szerintem más miatt adtad, de ezt nem részletezem most. Viszont megkérdezlek:
Mit tervezel velem? Mivel fogsz megint mondvacsinált módon kitiltani? -
forrai #556 A "Fermat sejtés története" 702, és a "Fizika" 2789 hozzászólásaim, töröljétek légyszi! "Elragadtatásomban" készültek. :) Többé nem... -
remark #555 uwu topikot rombol: NWO #36227, #36229, #36230 -
Benéztem, azt hittem az én kommentem van jelentve. #552
Na de menjünk innen, ne itt OFF-oljunk, mert kapunk érte. -
remark #553 Hogy mi azon a személyeskedés, hogy ugyanolyan problémákkal küzdök mint forrai? Ugye nem gondolod, hogy úgy értette, hogy engem is a Fermat sejtés foglalkoztat... -
Ja nem is nekem ment. o.O Romlik a szemem
Del pls. :) -
Ezek szerint te vagy. :D Vagy mi benne a személyeskedés? Ez egy egyszerű eldöntendő kérdés? Vagy filozofáljunk el ezen?
[NOT] -
remark #550 Mire mentünk kereszténységgel? #2060 - személyeskedés -
Innen az #520-as hozzászólásom, töröljétek légyszi. Elragadtattam magam. :) -
Van egy bizonyos ingerküszöböm, amíg elég toleránsan viselkedek, és van egy szint, ami után már kevésbé. 1saját átlépte ezt a küszöböt, és megkapta a jussát. Megjegyzem, még csak következetesen sem viselkedik, mert ahogy ő írta "Bocs, de nem értem a választ. Sebaj, nem jövök ide többet és kész."
Aztán csak visszajött, még alreget is csinált magának.
A téma lezárva részemről, ha lejár az 1 hónapja (1sajat nickkel), akkor természetesen visszatérhet, és ha nem lesz vele gond, nem kap büntetést, ennyire egyszerű a dolog. -
forrai #547 Kedves CIFU
Mániám ugyan van, de nem üldözési, hanem ignorálási.
Hogy trollok kivételével csak néha jelentkeznek igazi érdeklődök, akikkel normálisan lehet beszélgetni, anélkül is, hogy egyetértenénk.
Talán kettő ilyen volt, mostanra viszont már csak egy maradt, de hát az se rossz...
(Másnak még ennyi sincs.)
Ennyit az ignorálási mániámról.