1656
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • SHADOWEYES7
    kicsit pofátlan vagy alreggel ide vissza jönni nem? Toleráns Tóbiás=cifuk
  • cifcuk
    mind1 elfogadom, molnit ignoráltam sg+-al, szóval remélhetőleg több "közös" ügyem nem lesz a modikkal, ha már ez előtt sem volt.
  • [NST]Cifu
    A mostani egy pont Efreetől volt az első büntipont, amit Molni nem tőlem kapott, úgy vélem, hogy az adott szituációban egy pont édeskevés, ezért kapott plusz kettőt. Ha pedig már részlehajlás és kedvencezés, hajdan is kaptott tőlem egy marékkal, még megboldogult Okkultist idejében, majd később azt hiszem tán Remarkal való kardcsörte után. Szóval annyira az én kedvencem, hogy eddig kb. 10 pontot kapott tőlem, egyet Dzsinitől.

Amúgy meg kéretik tudomásul venni, hogy a moderátor szavánál egy nagyobb van, az adminé.

Egyáltalán nem vélem úgy, hogy Molni stílusa elfogadható, de az sem, ahogy te állsz a dolgokhoz. Ezen véleményemet tükrözi a két pont, amit kaptál.
  • Efreet
    Megosztok veled egy nagy titkot: a moderátorok nem olvassák az összes topic összes hozzászólását, még ha úgy látod, hogy látogatnak egy topicot, akkor sem. Máskor ha problémád van, akkor AZONNAL idejössz és szólsz (megpróbálod eltalálni, hogy melyik főcsoportról van szó), mert napokra, hetekre visszamenőleg nem nagyon lehet büntetni.
    Plusz, ha nem tetszik a fórum és a moderálás (vagy annak hiánya), nyugodtan választhatsz másikat, nagy az internet.
  • Toleráns Tóbiás
    Miután MolniBalage kb a 100. személyeskedésére az övénél nagyságrendekkel, kulturáltabban válaszoltam, ami inkább csak noszogatás volt, hogy ne személyeskedjen, erre AZONNAL(!) 2(!) darab büntető pontot kaptam Cifutól. Mindeszt úgy, hogy előtte 3 hónapig Balage a durva sértegetéseiért amit több emberrel szemben csinált nem kapott semitt.

Indoklás:
    [NST]Cifu 2 db büntetőpontot adott neked.

Indoklás:
    Személyeskedés, flém a közel-keleti topicban. Megérdemlitek egymást Molnibalage-al...

Ha nem volna semmiféle megkülönböztetés, pozitív vagy negatív diszkrimináció Cifu részéről, Molnit már 100x banolniba kellet volna, hisz ő már számtalan alkalommal minősített rengeteg embert, sokszor megalázó stílusban különböző Cifu által is látogatott topikocban. Eléggé egyértelmű, hogy Cifu egy csöppet elfogult MolniBalage-al szemben, így azokban a topikokban ahova csak Cifu jár mint moderátor Molni büntetlenül alázhat bárkit bármilyen mennyiségben.

De ez így van jól gondolom.

Utolsó 3-4 hónap MolniBalage stílustanulmány:
    MolniBalage, Cifu Kedvence

• Dzsini
    A második kérdés az Univerzum legősibb misztériumainak egyike (a másik az árapály).
  • [NST]Cifu
    Ez egy roppant bölcs hozzászólás volt.

1.: Az SG bizonyos képhostokat kitiltott, bizonyos képhostok pedig az SG-t tiltották ki. Próbáld meg a noob.hu-t vagy a iaro.3dmax.hu képhostot.

2.: Ha úgy is csak a trollokat látod magad körül, akkor miért erőlteted a dolgot?
  • forrai
    Csak az, hogy nálam nem nyílt meg! A képfeltöltő.hu-n próbáltam, azt nem fogadta. Más fórumon pedig valahogy be tudtam tenni. Mit kell elolvasnom, hogy itt is sikerüljön?
    Mert a téma bevezetéséhez szükséges. Ami viszont úgyse érdekel itt senkit.
    Ez egy játékos fórum, és a trollozás is valójában játék. Hát egy komoly téma így válhat játékossá.
  • Zoli007
    Mi a bajod azzal a képpel?
  • forrai
    Légyszi, törüljétek ki a Fizika Csillagászat 1408 hsz-t.
    Köszönöm
  • [NST]Cifu
    Két külön dologról van szó.

1.: Direkt ne linkeld a sérelmezett hozzászólást, ha moderációt kérsz egy másik topicban
    2.: A fórummotor most már a kettőskereszt utáni számot automatikusan linkké alakítja, az adott számú posztra mutat a topicon belül.
  • Zero 7th
    Eheh, mi az, hogy ebbe a topikba tilos hozzászólást direkt linkelni? Aztán mégis megjelenik?
  • Zero 7th
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1204025639&no=498]#498[/URL]
  • [NST]Cifu
    Most olvasom csak Joan Baez rögeszme indexét. Gondolom Dzsini volt az elkövető, piros pont jár érte, akkora. :)
  • Bronx South
    Topik, #41008, UWU megint nem bír magával, de igazából az összes hsz-e értékelhetetlen.
  • [NST]Cifu
    Az általános eszmecsere fórumrész moderátori topicjában próbáld meg jelezni.
  • qetuol
    de már nem tudom, kitől kaptam, nagyon rég volt, már azt sem tudom miért kaptam :(
  • [NST]Cifu
    Akitől kaptad.
  • qetuol
    csetban feloldását kitől kell kérni?
  • polarka
    Albertus-t reportolom trollkodásért a Fizika és csillagászatban a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1286912293&no=1271]#1271[/URL]-ben szereplő indokok miatt.
  • Gézoo
    Miért lenne? Te vagy a modi.. Hát haragudhatna rád bárki is? :D
    Vagy ha igen, akkor mire menne vele? Na ugye!?

Azért jó lenne ha nem csak azt vennéd észre amit a sokadik sértegetésemre válaszul reagáltam. Hanem a korrektség megkövetelné talán azt is, hogy a sértegetőim is jutalmaztassanak.
    Persze csak akkor ha a korrektség fontos. Egyébként nem számít.

Mert ugye annak aki konkrétan ide másolta az egyik szövegét amivel lehülyézett engemet annak még most sem adtál táblácskát.
    Bizonyára nem jól olvasható a "hülye" szó az írásában. Elmosódott?
  • [NST]Cifu
    Aki nem tud folyamatos jelzők nélkül fórumozni, a másik piszkálása nélkül kommentelni, azt én nem tekintem fórumképesnek.

Ezek nélkül max. a tartalmába köthetnék bele, de most ebbe nem itt, a moderátori topicban fogok belemenni.

Azonban az, hogy ezeket a jelzőket megengeded magadnak, nem fér bele a témába, ezért kaptad a két elakadásjelzőt.

Hogy a te stílusodban válaszoljak:

Ha nem vagy képes egy általános iskolában elvárható alapvető etikai normának megfelelni, akkor itt nem fogsz fórumozni. Érthető?

Ugye semmi harag nincs érte, mert ilyen stílusban fogalmaztam meg? Hiszen semmi sértő nincs benne, nem igaz? :)
  • Gézoo
    Ugye erre gondoltál:
    Konkrétan?

A bal oldali m tömeg ((1/2)*m+(1/2)*m= m) lineáris mozgását, azaz
    a lendületét I=F*t=I-N/R függvénnyel kapjuk. (Fizika tankönyv Mozaik kiadó, Fizika 9. 111. oldal 6. pont.)

A jobboldali m tömeg lineáris mozgását, azaz lendületét I=F*t függvénnyel kapjuk.

Mindkét oldalra ugyanakkora F erő és ugyanazon t ideig hat, ugyanazon m tömegekre.

Az impulzus különbözet Ie=F*t - F*t-N/R

Mindenki látja, hogy F*t-F*t=0 azaz az eredő
    Ie impulzus nagysága Ie=-N/R

Ehhez kétség sem férhet, középiskola elsős tananyag.

Aki ezt mégsem értené, az vagy nem tanult középiskolában sem fizikát, vagy szándékosan csal.

Konkrétan 9. osztály első féléves tananyag. Aki nem tudja az tényleg vagy nem tanulta. Vagy ha tanulta és annak ellenére állítja, hogy nincs így, akkor valóban csal.

Mi ezen a "nem megfelelő" viselkedés?

Nem sértés, hanem tények leszögezése, megállapítása.

Mióta sértő a fizikakönyv idézése?
    ki lát és okosabb egy óvodásnál az látja, hogy egyértelmű:

A két m tömeg impulzusa levezetés szerint Ie= (1/2)*K*f

A te tőled idézett szorzóval Ie= (2/5)*F*t

Köszönöm a segítséget!
    Az ugyanazon első féléves fizika idézet vége.. Sértő?

Megköszöntem a segítségét! Mi ezen a sértő?
  • [NST]Cifu
    Lekezelő hangnem, folyamatos piszkálódás, hogy ha példa kell neked:

Aki ezt mégsem értené, az vagy nem tanult középiskolában sem fizikát, vagy szándékosan csal.

-Innen

Aki lát és okosabb egy óvodásnál az látja, hogy egyértelmű:

-Ez meg innen
  • polarka
    Te mindig is lehülyéztél másokat.
    "Esélyét sem látom annak, hogy fel tudd fogni..."
    Ha körbeírom, h "hülye" vagy ha leírom direktbe az attól még ugyanazt jelenti. Nem rohannál az óvóbácsihoz, ha mindenki úgy körbeírná a véleményét - ahogy te is? (Eleinte azt írod, h a sértéssel van a bajod, most meg már csak a stílussal.)
  • Gézoo
    Kedves CIFU!

Idéznéd ahol nem volt normális a hangnemem? Csak, hogy tudjam azt, hogy szerinted milyen az ami nem normális hangnem.

Mert például ha a mércéd szerint polarka hülyéző szövegei normálisak, amit abból látom, hogy még egy büntető pontot sem kapott a sértegetéseiért "jutalmul".

Én nem sértegetek, senkit sem, mégis kettőt is kaptam.

Ergo: Én is kezdjem hülyézni Zéró 7th-t és polarka-t?

Hogy van ez?
  • [NST]Cifu
    Pompás társulat. Te sem vagy képes normális hangnemben, trollkodás nélkül fórumozni, Uwu is emiatt lett kitiltva, 7th Zero-nak pedig elgurult ma a gyógyszere...

Megérdemlitek egymást.
  • Gézoo
    Kedves CIFU!
    Zéro 7th hülyéz a fizika topicban. Kérem intézkedésedet a sértő írásai eltávolítása érdekében!

Köszönöm szépen!
  • Gézoo
    Tisztelt Moderátorok!

Megengedi a szabályzat a hülyézést?

#3038. hozzászólás idézése:
    © Zero 7th tegnap 13:00 | privát | válasz | #3038
    Az a helyzet, hogy teljesen kurvamindegy, hogy a gyereked milyen tanítást kap, ha te ilyen borzalmasan hülye vagy.

(Fizika topic #3027)

• 1gy3D
    megbántottak tündérem?
  • Büdös Bohóc
    igazad van azért is mondtam
  • [NST]Cifu
    Mérlegeltem az esetet, én úgy vélem így volt fair.
    Te kötöttél bele, ő meg még egy lapáttal rátett.
  • Büdös Bohóc
    ja igen én is segg voltam
  • Büdös Bohóc
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1333839283]#9-es hsz, inzultálás[/URL]
  • 1sajat
    "Nem értek egyáltalán egyet azzal, ahogy Uwu és Zero, meg Molnibalage ki szokta sokszor fejteni magát, viszont azzal sem igazán, hogy az áltudományos, pszeudotudományos okoskodás terjed..."

Többek között ez a baj veled moderátor. A saját véleményedtől teszed függővé a moderálásodat. Pedig tudhatnád, hogy vita csak akkor van, ha véleménykülönbség is van. Márpedig ha nem a szavaiddal élve "áltudományos, pszeudotudományos okoskodás", akkor nem kellenének szkeptikusok sem. Nem lenne forgalom. Ezt akarod moderátor? Ennyire "okos" vagy? Vagy ez csak egy újabb érv a haverok eszement-trágár viselkedésének megmagyarázására?
  • [NST]Cifu
    Nem mondtam olyat, hogy áltudományos hülyeséget terjesztesz. Azt mondtam, hogy sok az áltudományos témájú topic.

Amúgy az adott esetben Uwu kapott kitiltást, sokadszorra, Zero figyelmeztetést kapott a stílusáért.
  • Pares
    Én nem terjesztek semmilyen áltudományos hülyeséget. Nem is én linkeltem a videót, amiről az ún. "vita" megy. Én felsorakoztattam az egyik (és részben a másik) oldal érveit. Ők ennek ellenében semmit nem mutattak fel, csak személyeskedtek. De gondolom megússzák minden nélkül. Na mindegy, én ejtem a témát, rajtam ne múljon, és ne hogy ez miatt legyen becsukva a topik.
  • [NST]Cifu
    "Apró" probléma, hogy sem Zero, sem Uwu nem képes a legkisebb mértékben sem kultúrált formában hozzászóláni.

A probléma másik fele viszont az, hogy az érveik mégis csak nekik állnak, az egyik oldalon egy áltudományos megvezetés, magyarázkodás, ami mellőzi a tudományos érveket. Utána meg ott az ellenérv...

És most légy okos domokos. Emiatt zártam a Holdraszállás topicot. Emiatt volt sokszor a bezárás pallosa az NWO topic felett.

Nem értek egyáltalán egyet azzal, ahogy Uwu és Zero, meg Molnibalage ki szokta sokszor fejteni magát, viszont azzal sem igazán, hogy az áltudományos, pszeudotudományos okoskodás terjed...
  • Pares
    Bocsánat a direkt linkért, nem akartam, véletlenül elment a hozzászólás (chrome bebuggolt).
  • Pares
    Ezt én is alátámaszthatom.

Mellesleg egy moderátort szeretnék megkérni, hogy a Földönkívüli élőlények topikban nézzen szét egy kicsit, mert a már említett uwu és Zero 7th (korábbi nevén dronkZero) értelmes vita helyett végig trollkodja a topikot, személyeskedik, sérteget, stb.