1658

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Nemzsidó #1196 Én elég messzire visszavezettem a családfámat -bár bizonyára ez sem jelent túl sokat származástani értelemben-, mégis a számomra belátható időn belül ilyen értelemben "tiszta" vagyok.
Egy etnikai csoport, ha több mint hétezer nem kevert génállományú egyedből áll, meg tudja őrizni eredetiségét. Ehhez azonban az is kell, hogy idegen! betelepülők, vagy háborúk más rasszhoz tartozó katonái ne rontsák le, ne hígítsák fel ezt az etalont. Valahogy nálunk ennek veszélye sokáig (talán most sem) nem állt fenn, a minket meghatározó gének erőteljesen ma is megvannak.
Az én beírásaim lehet valakiknek fájnak, de ez itt valóban nem amerika (nem "népolvasztó" tégely/téboly/). És igen, a magyarok szeme elé is akarom tolni az SG-t, meg a nem magyarok szemét is "ki akarom szúrni" vele. Egyik esetben a nemzeti öntudatra való ébresztés a célom, míg másikban az, hogy lássák "azok", vannak még "vérmagyarok", kik nem hallgatnak, nem hallgattathatók el, s nem is bégetnek a nyájjal. A nyájat megnyírják (sarcok), később kinyírják. De ebben a nyájban -mert ez Noé/Utapistim/Manu/Deukalion nyája-, úgy ahogyan a magukkal vitt állatoknál, az emberek között is vannak "oroszlánok", tudással és erővel felruházottak, királyok. E királyi nép ma is létező, s nem is kellett kiválasztani, kiválasztottak anélkül is, mégha nagy részük nem is tud róla. Bennünk a csíra. Ha kissé "szennyezett" is, ha kihajt, s szárba szökken, a minta megmarad, s újra teremni/teremteni fog. Jó fa jó gyümölcsöt terem, s hiába a másító-, a sémítő(semmítő) szándék, tisztulni kezd. -
hihy #1195 Jobbiknál most jött rá egy atyafi( már megint), hogy bizony ő sem turbómagyar.
Nehogy te is így járj.
-
hihy #1194 Bogár úr szerint Magyarországon az "igazi" magyar kb 500 ezer fő.
Te biztosan közéjük tartozol????????? -
hihy #1193 Én úgy érzem, mégis nekem van igazam.
Szerinted lehet dobbal verebet fogni? Ugye, hogy nem.
És te ezzel szemben mit teszel? Hát bizony azt, hogy a beírásaiddal (nekem úgy tűnik) be akarod záratni pl "A magyar őstörténelem" topicot.
Ehhez nem tudom mit szól Zenty fiú??
Meg az sem elhanyagolható, hogy netalán az SG-t akarod "valakiknek" a szeme elé tolni. Mert bizony kispajtás ez az oldal nem az államokban van.
Sokkal többet elérnél, ha finomabban, árnyaltabban fogalmaznál.
"Nem-e kellene nyelvtanórákat venned, mielõtt magyar nyelven kezdesz írni?"
Értem a célzásod. Ameddig ismerem felmenőim, mind katolikusok voltak, és magyarok, én is az vagyok. Azt viszont csak az Úr tudja, hogy a történelem mennyiben takarja ezt az igazságot. Pl a kutatások szerint úgy 800 ezerre becsülhető az oroszok "segítségével" világra jött babák száma. Gondolkozz!!!
Mégegy. Neked nem tűnik fel, hogy a magyar születési ráta 1.2, családra vonatkoztatva, addig másoknál ez majdnem négy. Akkor hol beszéltek ti itt leendő nagy "Attila birodalomról"??
Térj már észhez!!
-
Nemzsidó #1192 Nem-e?
Nem-e kellene nyelvtanórákat venned, mielőtt magyar nyelven kezdesz írni?
A magyar nyelv a világ egyik csodája. Aki ezen a nyelven gondolkodik, más dimenziókban él, más gondolatsíkokon lebeg. Többlet ez is, mint megannyi más, mi a magyarságnak adatott. Azonban vannak, kik megtanulják nyelvünk, mégis csak egy síkon képesek gondolkodni. Mintha még itt is számítana egyfajta genetika, vagy ösztön, mely tudat alatt gátat szab másoknak, ám nekünk kapukat nyit.
Néma gyereknek anyja sem látja az erdőt :) -
uwu420 #1191 nincs is itt senki -
hihy #1190 Ne haragudj Misuka, de neked nem gyanús az, ha valaki ilyen erőltetten bizonygatja, hogy nem zsidó??
Nem-e pont az ellentettje igaz???
Ugyanis volt rá példa szépen a II.VH-ban, hogy csak úgy tudtak megmenekülni.
Bizonyosan te is láttál már fán varnyút.
Gondolkozz!!! -
Tessenek,már itt rendet tenni,mert már ez túlzás ami itt megy :/
Nagyon helyes Nemzsidó testvérem ;) -
Nemzsidó #1188 Urristen!
Jó lenne leszállni néhányatoknak pl. a magyarsággal kapcsolatos topikról, amihez láthatóan kevés közötök lehet. Ugyanis a magyar őstörténettel foglalkozók sem mennek zsidó-, vagy buzitopikba trollkodni, már csak a jó ízlés -és a másik végletben az undor- miatt sem. Ha "olyan" fórumok hiányában nem tudtok magatokkal mit kezdeni, csináljatok magatoknak ősliberál-proletár, vagy cionista, esetleg holohalhatatlan fórumrészt.
Bár a vélemény-nyilvánítás mindenkinek jogában áll, az azok megfogalmazásához szükséges intelligencia nem jár mindenkinek ez előbbi jog alapján egyforma mértékben. Ezért van az, hogy az emberek nem egyformák, eleve különbözőek. Vannak tehetősek kik okosok, mások nagy tudásban gazdagon éheznek, s vannak a bunkó gyökerek, akik a sokkal sem tudnak mit kezdeni, aminek pedig híján vannak, nem hiányzik az nekik... de sokkot kapnak ha valakiknek valamiből (itt pl. többek között történelemből, nyelv- és néphagyományokból) több van. Adnánk mi nektek ezekből is, de nem tudnátok vele mit kezdeni, mert nem értitek.
Ha pedig a kutya -főleg ha hazátlan kóbor eb- elvesz az asztalról ételt, meg kell verni azt alaposan, addig s annyira, hogy értse a lényeget. Mit szabad, s mit nem az emberek között egy dögnek... Tudja ezt Zenty is. -
kissssss #1187 jesszus XD van még ember aki komolyan veszi azt a troll fészket???(már rég zárni kellet volna) -
hihy #1186 Úgy néz ki a hsz-ei alapján, hogy a csávó eléggé génmódosított.
Ezek már kimerítik a szemétség fogalmát. -
Újabb gyöngyszem:
Zombi vagy, Te meg a droid elvtársaid, jó génmodositottakhoz hűen, nálatok mint fizetett trolloknál, stb..
Szinte nincs olyan hozzászólása, amiben nem aggatna mindenféle jelzőt a vitapartnerére (ez itt a modtopikban is jól látható). -
uwu420 #1184 Még így is hasznosabbak a hsz-eim mint neked. Soha nem akartam házigazda lenni, és eszembe se jutott hogy bárkinek is a hsz-ét eltüntessem. Meg szoktam mondani a véleményem, erre való a fórum, de amit te művelsz az egész más. Te nem fórumozol hanem háborúzol a képzelt ellenségeiddel egy szétroncsolt ideológia nevében. Az a baj hogy nem nacionalista vagy hanem csak egy elmebeteg állat aki valamiért házigazda jogokat kapott. -
Haverok kivételek. -
Zenty #1182 Írhatsz ha nem mocskolodsz és betartod a zölden feltüntetett házszabályt, de erre képtelen vagy. A moderátorok téged ezerszer kibanoltak innen, ők is tudják milyen vagy. Szóval kár az ártatlan trollt eljátszani. ...Viszont most nekem nincs kedvem az ovihoz, mennem kell. További jo trollkodást és hazudozást csak nem a magyar őstörténelemnél. -
uwu420 #1181 Mert neked mindenki troll aki nem a farokcsakrán át sugárzott nem hrtz-féle szeretethullámokon át szívja magába a tiszta gonosztudomány által meg nem rontott ébredt nyitottszemű szobatudósok okosságait. -
uwu420 #1180 Már azt sem értettem hogy lehet ilyen ember házigazda?
Elég a hozzászólásainak "hsznosságát" megnézni...
Amúgy nem zavar hogy van egy topikja, de van amikor azért írnék a témához és nem lehet, mert egy széljobber ráfeküdt:) -
Zenty #1179 Nah a masik troll is megszólalt ha mar itt vagyunk eneffnek bünti pont nem ártana. Célzottan támadja a magyar őstörténelem topicot. Elég megnézni nwo topicot is mit művelnek. Az egész fórumon egy témához kopcsolodó hozzászólásuk sincs. Csak a mocskolodás. Eneff, és uwu az ezredik kitiltott álregjével igazán hiteles emberek.. -
Érdemes megnézni, hogy a haverok személyeskedő és sértő hozzászólásait meghagyja.
Illetve, hogy más témákban hogyan trollkodik/személyeskedik:
egy génmódosított degenerált vagy
te troll. te génmódosított
te mint mindig tehetségtelenül a génmódosított társaidal
stb... -
Zenty #1177 Bírom mikor egy troll hazudozik -
uwu420 #1176 Nem tudom foglalkozik-e még ezzel a résszel moderátor, vagy admin, de ha igen rendet kéne tenni A magyar őstörténelem című tipikban.
A házigazda önkényesen törölgeti a hozzászólásokat, saját elképzelései szerint politikai irányelbek alapján formálja a topikot. Az az elve hogy magyarellenesnek nyilványítja ami nem szélsőjobboldali ideológia által preferált nézeteket támasztja alá, és ami magyarellenes az trollkodás, tehát törlendő.
Én már régóta nem írok oda emiatt, pedig egyáltalán nem áll tőlem távol a nacionalizmus, de ami ott megy azért az már túlzás, és azért jó lenne ha lehetne oda írni előbb utóbb, hogy ne legyen ennyire ilyesztő ha belép oda valaki. Azért nem mindenki olyan... -
hihy #1175 Hm, szelektíven feledékeny vagy. -
Nem vagyok.
Ilyen meg nem tudom mikor volt, de úgy látom rád is fér. -
hihy #1173 nem mikike, "nekünk" sem szabad
-
** elvégre a tudományban csak a hülyék kételkednek -
hihy személyes adatokat linkel
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1173770340&no=12317
vagy nekik szabad? -
hihy #1170 Te olyan, majdénrendetteszekbácsika vagy???
Mert engem is párszor terelgettél. -
Nyugodtan használj felkiáltójelet a felszólító mondat végén!
Amúgy meg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ne okoskodj. -
Kár, hogy az nem zavart ennyire, amikor te trollkodtál. -
Megkérnék egy moderátort, hogy nézzen be Az evolúció topicba, főleg Richard Donkies folyamatosan hülyeségeket/oda nem illő dolgokat irkál be, provokálja a többieket. -
Ne személyeskedj. -
Zenty #1164 Amit ti generáltatok te kis sunyi alja :) -
ITT # 69394 aktuálpolitika. -
Zenty #1162 Végülis mindegy melyik topic. Mindenhol trollkodnak -
szenyor Lopez #1161 Látom az ősmagyar topicból fakadt a vita. Az én hozzászólásom csak az nwo-ra vonatkozik... Ezt is azért muszáj leírni, hogy ne kössön valaki azonnal bele. -
szenyor Lopez #1160 Nem, ez nem tudományos fórumrész. Ez tudomány, technika és gazdaság. Az nwo topic pedig jó nagy részben a gazdaságról szól. Amikor épp nem trollkodják tele idióta animgifekkel egyes "tudományos" munkatársak. -
-
hihy #1158 Legyél szíves az esti mesét ne degradáld le az ő szintjükre:))) -
Zero 7th #1157 Nem, kérlek, ha rend lenne, semmi helyetek nem lenne a tudományos fórumrészen, és nekünk sem lenne büntetőpontunk az idióta estimeséitekkel való hadakozásból.