<b>Moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Légyszíves nézetekbe a földönkívüli topikba Zero túllépte a határt

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Földönkívüli élôlények topik hsz: #3977
Kéretik Eneff koléga fórum legitimitását mérlegelni. Köszönöm.

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

[NST]Cifu
Szerintem neked is leesett, hogy ki az, nem. ;)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Efreet
Állítólagos új regisztrálthoz képest, aki elõször jár erre milyen sokfelé jársz és milyen sokat tudsz a fórum mûködésérõl... vagy ennyi idõ alatt elkopott az álnaiv álca, amit most épp felvettél? :)

Nem zavaróan lassú a net a proxy mögött?

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Nagyon szemet szúró kommentek :

topic : http://sg.hu/listazas.php3?id=1232056832

hszek:
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232056832&no=3845
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232056832&no=3867
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232056832&no=3870
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232056832&no=3873
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232056832&no=3879
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232056832&no=3889
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232056832&no=3903
És a legszebb : http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1232056832&no=3920

Alpári stílus, az oldal szabályzata többszörösen megszegve, napestig lehetne folytatni. Örülök, hogy segíthettem!

Kérném szépen az NWO #63326 hsz-emet törölni, mert az ellenség beette magát a soraimba.
Köszönöm!

[NST]Cifu
Megtörtént.

Helyrepofoznátok picit a Kvantumfizika topikot? Köszke!
Dzsini
És van az SG körül egy baromi nagy internet, ahol vidáman politizálhatsz és zsidózhatsz és lehet véleményed. Miért is fáj, hogy pont itt nem? Mintha a világ legjobb oldala lenne, kivéve ezt az apróságot...

A hisztizési potenciál határtalan.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bronx South
Amikor voltak anno a balhék a Hír topikban, akkor is én kaptam a pontot helyette, ez egy sunyi troll, provokátor, a moderátorok meg valamilyen okból mindig benyalják az álszent dumáit. Amikor anno a remark szankcionálta az NWO topikból, még a remark volt kérdõre vonva, és természetesen akkor is megúszta pont nélkül. Arról nem beszélve hogy a gumiszobában szítja a tüzet, nem véletlenül jelenik meg hétrõl hétre hangulatot generálni valami álreges idióta az NWOban. Politizálni nem lehet, zsidózni nem lehet, véleményed nem lehet, de az ilyen pöcegödörnek mint a gumiszoba külön fórumrésze van. Nevetséges.

[NST]Cifu
Attól, hogy több lesz a moderátor, még nem fog beindulni a kulturált fórumozás. Ha így lenne, akkor a közel-keleti topic is kulturált keretek között folyna, mert nem egyszer próbáltam rávenni a topiclakókat, hogy esetleg próbáljanak normálisan fórumozni.

De hát hiába a szép szó, hiába a fenyegetés, értelmes kommunikációra ott nem lehet sajnos számítani...

Dzsini
Keresd meg a neked fontosabb személyeket, nyissatok az sgforumon (ahol a másodlagos NWO is van) egy új fórumot (vagy akár ott további témákat, és akkor talán az is élni fog valamennyire). Ott tudtok úgy beszélgetni, hogy az itteni problémák nem lesznek rátok hatással.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Gondolom nem vagy túl rég itt, így nem tudhatod: ez nem az elmúlt néhány év problémája, és nem (kizárólag) a moderátorok mennyiségén múlik a megoldás.

Ha a részletekre kíváncsi vagy olvasd vissza az általános eszmecserében a mi kellene az SG-nek topic elmúlt 5-8 évét. Akkor talán lesz egy kis rálátásod a dolgokra.

Köszönöm a kimerítõ választ. Nem áll szándékomban a sántát még egy púppal is megajándékozni, úgyhogy inkább hagyom..

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

BRAT
Toborozzatok moderátorokat.
Van itt n+1 olyan tag, akinek 5+ éves a regje és jócskán plusszos a tetszési indexe is.

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

BRAT
A Közel-keleti topicban két tábor van. Egyik a 'zsidózó', aki minden rosszat a zsidók számlájára ír. A másik, akik Izrael minden mocskát próbálja egy rém gyenge logikával kidumálni.

Most ezt nemzetközi szintre emelni?! (Kína, Észak-Korea, Oroszország stb...) Ugyan kérlek...<#help>

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

Dzsini
A moderálási eszköztár komoly moderálásra nem igazán használható. Nincs semmilyen módunk arra, hogy a módszeresen trollkodókat átmenetileg vagy véglegesen kitiltsuk (és ki számít trollnak? aki nem ért egyet a topic többségével, vagy akivel én nem értek egyet? esetleg aki nem tetszik X tetszõleges fórumozónak?), nincs lehetõség topicra / fõtémára vonatkozó tiltásokat összehozni, és bárki tetszõleges számú felhasználóval vehet részt a fórum életében.
Ha bárki tönkre akar tenni egy topicot, simán megteheti, és az egyetlen "hatásos" dolog amit tehetünk a 24 órás felügyeleten és állandó törlésen kívül, hogy bezárjuk a témát - ahogy meg is tettük többször. Ezért is ajánlom már több, mint egy éve, hogy például az NWO-t költöztessétek máshova, és minden tiszteletem Remarknak, hogy ilyen körülmények között még kitart.

A politika is azért lett kitiltva általánosan, mert nincs lehetõség állandó felügyeletre, és 3 perc alatt anyázásba lehet fordítani bármilyen témát, elég csak egy "nem úgy van, te hülye vagy" kezdetû hozzászólást elereszteni, mert amint van egy magas labda, rögtön ugrik rá tetszõleges számú felhasználó, aki a beszélgetés helyett jobban szeret egy kicsit pofozkodni.

De mondom, ha Tibor azt mondja, hogy szerinte mehet, akkor hajrá. Én nem örülnék neki.

Az is csoda, hogy azt megtûrik amit te csinálsz.

immovable
Minek? Ott is ehhez hasonló zsidózás lenne a vége. Az is csoda, hogy ezt megtûrik.
Ne haragudj, nem tudtam hogy ekkora nyûg "vagyunk".

Efreet
Kérdezd meg a fõszerkesztõt, hogy szeretne-e még egy olyan topicot a fórumára, ahol egymást meghallgatni képtelen emberek indulatosan, és alkalmanként anyázva elbeszélhetnek egymás mellett, esetleg néhány bajkeverõ pár naponta széttrollkodja az egészet.

Nincs elég játszóteretek?

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Csak egy kérdés. Egy nemzetközi konfliktusok topikot létre lehet hozni, a közel-keleti konfliktusok mintájára, csak nem lenne földrajzilag behatárolva? Vagy meddõ próbálkozás és törölve lenne?

Nagyon helyesen zárd be, mert ez már nem tudomány, hanem eszement hülyeség.
Nem akarok árulkodni, de visszanézhetnél, ha lenne rá idõd, hogy mi hozta ki belõlem azokat a szamárral szemben.
A két jelet pedig hálásan köszönöm!!!!!!!!!!

[NST]Cifu
Õszintén szólva megérdemlitek egymást. Viszont ha ezt folytatjátok, az evolúció topicot elõbb-utóbb be fogom zárni...

Mondd, miért égeted magad??

a négyes hsz akár lehetne a profilképed is.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Érdeklõdnék, hogy az ilyen infantilis viselkedés, mint amit @hihy fórumozó mûvel, megengedett-e az SG fórumain?

Az összeset nem linkelem be, mert talán így is egyértelmû, de kb egy hónapja ezt csinálja:

Hozzászólás 1
Hozzászólás 2
Hozzászólás 3
Hozzászólás 4
Hozzászólás 5
Hozzászólás 6

Mondd, miért égeted magad??

bosco05
nagyon fáradt voltam már :D hajnal negyed öt volt :D
[NST]Cifu
Elmondanád, hogy ezt miért a tudományos modi topicba rakod, és miért nem a játékokok fórumrész saját modi topicjába? Minden fórumrésznek saját modi topicja van.

bosco05
Nagyjából egyik link sem jó, nem vágom miért ebbõl a témából linkeli, de a lényeget leírtam.
bosco05
2013 - év játéka topik, V43 1105 hozzászólt eképpen: #53, #56, #60. Nem egy nagy téma, de azért ez sok.
[NST]Cifu
@Hunnenkoenig: (ha valóban õ vagy, és nem csak a logóját loptad el)
Ha nem tetszik a topic, ne látogasd, senki sem kényszerít rá. Évek óta tartó téma, hogy húzzunk-e határt, ami alatt bezárjuk a topicokat, mert tény, hogy sok az önjelölt tudós, aki úgy gondolja, hogy attól, hogy olvasott valamit a témában, már ért is hozzá, és feljogosítva érzi magát ahhoz, hogy mindenkit elküldjön a búsba, aki nem azt a nézetet osztja, amit õ. Ez amúgy nem SG-s sajátság, általános fórumozási tapasztalatom szerint a nyílt fórumokon ez az általános. Vannak szintek, aminél már nekiállunk zárni (például Holdraszállás tagadása topic, ami pont én zártam be), de így elsõ ránézésre nem hiszem, hogy az Evolúció topic kilógna a sorból. Ezzel az erõvel zárhatnánk a fél SG fórumrészt.

Azt az érvet sem igazán tudom elfogadni, hogy az ne fejthesse ki véleményét egy adott témában, csak azért, mert nem ért hozzá annyira, vagy nem szakmai területe. Lassan 10 éve fut a Haditechnika topic is, értekezünk minden félérõl, osztjuk az igét egymásnak, pedig egy része a törzsgárdának nem katona, nincs közvetlen kapcsolata a fegyveres erõkkel. Én sem tartom magam mély szintû tudással a témában, hiába vagyok sportlõtérvezetõ 12 éve, hiába van fegyvertartásim, hiába írok évek óta cikkeket a témában, amibõl pár a HM által kiadott Haditechnika hasábjain jelent meg. Én a magam szerény tudásával értekezek róla, ha valaki kijavít (normális hangnemben), annak örülök, mert ez által is bõvül a tudásom, ami ugye hasznos dolog. Én is alázattal igyekszem afelé fordulni, ami érdekel, azon lehet vitázni, hogy a topicok jó részében nem egészen látom a fórumozóktól ezt a fajta alázatot, mindenki ájtatosan kántálja a saját nézetét, és anyázza, akinek nem egyezik a véleménye a sajátjával, de az már egy másik tészta. Egy nyílt fórum, persze bizonyos szabályokkal.

Másfelõl pedig nem értem a felháborodásodat, lévén te magad is végigtrollkodod a topicot. Szóval amiatt vagy felháborodva, hogy más is ilyen hangnemben fórumozik, mint ahogy te itt bemutattad?

Ha valami probléma van egy hozzászólás hangnemével, itt lehet jelezni. Ha egy topickal túl sok a probléma, akkor zárjuk be...

Szerk.: Egy oldalt olvastam csak el, nekem úgy jön le, hogy egymást provokáljátok, húzzátok, úgyhogy mindkettõtök kapott két büntetõpontot. Legyetek szívesek normálisan hozzászólni, vagy ignoráljátok egymást.

A vádaskodó egyik hozzászólása, ahol az SG üzemeltetõit és az SG-t szidja.

Sziasztok.
Szeretném kérni, hogy zárjátok be az evolúció topikot. A egész topik csak arra való, hogy az emberek egymásnak essenek (teremtésben hívõk és tudomány "képviselõi"), az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb flame topik az egész SG-n, ez a téma nem a megvitatásra alkalmasak közé tartozik, csak is a flame war-t szolgálja a kezdetektõl fogva, fennállása hasztalan és felesleges.
Üdv.

Köszönöm az információt.

Dzsini
a programozó információja alapján
sajnos minden 2005-ös topic mai termése elveszett, a reggeli állapotot kellett visszaállítani.

Ebben a topikban #60735 után #60750 jön. Mi történt?

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

[NST]Cifu
Õ megkapta a pontját, te viszont egy figyelmeztetést, hogy ne provokálj. Ez is az illemhez tartozik.

"Kik vagyunk?" 711# a legutóbbi sértõ topic offolása Richard Donkies "úrnak". Sorozatosan megszegi a szabályzatot. Ráférne egy kis pihenõ.
hundredeyes
igaza van

Ja, és ha attól tudsz egy jó recskát nyomatni: patiang vagyok
Így megfelel???

"ugye patiang (hihy)"-----mikor láttál engem a gumiban??

[NST]Cifu
Csak hogy (ismét) felemlegessük a történteket...

Anno domini, úgy jó öt, vagy már talán hat éve én voltam az, aki kiállt az NWO topic mellett, a bezárás ellen és cserébe azt kértem, hogy politika nix, személyeskedés nix. Hogy-hogynem, azóta is e kettõ miatt kell a topicot folyamatosan szemmel tartani, és már bõven megértem Pheel-t, anno miért akarta bezárni...

Vissza lehet olvasni ebben a modi topicban, kb. a hozzászólások fele az NWO topicról (és jelentõs része a féltestvér Közel-keleti topicról), vagy az ott történtek körül forog.

Szerinted miért lebeg akkor a pallos a topic felett? Csak nem azért, mert állandóan az NWO topic körül áll a báll, és hiába kérnek, könyörögnek a modik, hogy tessék kultúráltan fórumozni, képtelenek rá a népek? Mi a csodálkozás oka akkor? Remark kérte, hogy adjunk egy esélyt a topicnak, ha rendet tud tartani, akkor nem lesz bezárva. De azt ugyan már senki se várja el, hogy ismét csak az NWO topic fölött álljon egy moderátor, és közben két egymás iránt teljesen megértést nélkülözõ tábor között próbáljon rendet tartani.

Bronx South
Nem válogatta meg a szavait, attól függetlenül igaza van. Az NWO topik bezárására való erõfeszítések ráadásul nem most kezdõdtek, konkrétan a Hír topik bezárásával egyidõs, vagy még régebbi történet. Csak aki szemet akar hunyni felette az nem látja, hogy az olyan fõtrollok mint az Immovable, UWU, Zero 7th, patiang, stb, járkálnak oda be bomlasztani az álregeikkel. Nomeg a gumiszobába járnak toborozni, ugye patiang (hihy) ?

Strahd_
Megint elgurult par ember gyogyszere a kozel kelet topicban, egy kis rendrakast lehetne kerni?
Pl
http://m.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1199870332&no=10412

De lehetne meg sorolni

qtab986
Haditechnika topik
Ma még ezt se tudom elsõre linkelni.