1656
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • immovable
    Hagyd a turbókat magukban. Jobban jársz te is. :)
  • Zenty
    Jah es meg valami... nem törlök mert valaki nem bizonyít... Ezt a hülyeséget csak te kamuzod. Ott van a szabályzatban: szíveskedjen mindenki forrást stb. Szövegértelmezésben ez mit jelent? Hogy lehetőleg mindenki adjon forrást. De te sem forrást sem mást nem adsz. Hanem idezlek: " egy mocskos geci vagy" ezt írtad nekem és ilyen kulturált szövegekkel illeted a többi fórumozott is. Szóval inkabb lapuljal
  • Zenty
    Örüljel, hogy még nem banoltak ki téged a fórumról. Egyebkent mondtam ha panaszod van ne a topicban offolj írj privátban. De érdekes privátban nem írsz csak rombolod a személyes hazudozasaidal a topicot és miért? jah mert csak egy troll vagy? Értem.. Egyebkent ha nem áll le tdantes a magyar őstörtenelem topic rombolasaval akkor javaslom moderátori megbüntetését.
  • TomDantes
    Nézzen már be ide valaki aki illetékes. Zenty mint házigazda, a saját szabályait se tartja be. Nagyon nem az a lényeg, hogy kinek van igaza egy tudományos kérdésben. A baj az ,hogy a maga a házigazda az egyik oldalnak semmit nem enged meg, a másiknak mindent. Az egyik oldal hozzászólásait törli. Lehet mondani hogy jogosan, de másik oldalnál nem teszi! A házigazda szabálya szerint, minden állítást bizonyítani kell. Forrás, szakirodalom, stb. De a másik oldaltól ezt nem várja el. Nekik minden lehet, bármit beírhatnak, semmit nem kell alá támasztani azt nem törli.

Egy oldalú, igazságtalan. Csak a neki tetsző érveket, hozzászólásokat engedi. Ezt mégis így hogy?

Azt javaslom, rakjatok oda olyan házigazdát, aki egységesen mindenkivel ugyanúgy bánik, nem elfogult, nem csak az egyik oldalnak kedvez.

Őszintén, kétlem hogy bármit csinálnátok, de ha tényleg komolyan veszitek az oldal szabályzatát, akkor igenis olyan ember legyen a házigazda, aki nem elfogult. Ha meg maradhat, akkor ezek szerint Ti sem tisztelitek a saját szabályaitokat, és ha valaki szerez magának egy témát, ott azt csinál amit akar, többé rá semmi nem vonatkozik.
  • Zenty
    Jah a fórum nem áll a helyzet magaslatàn..
  • Zero 7th
    Nem a gépeddel, a fórummal van baj, a topiklistában az evolúció topik nálam még mindig hihy 13:59-es üzenetét mutatja utolsónak, például.
  • Pluskast
    Az evolúció topikban az uccsó hozzászólásomat törölje ki valaki pls, mert kétszer írtam le ugyanazt. Valami nincs rendben a gépemmel mert hol eltűnik hol meg megjelenik a fórumban a hozzászólásom.
  • kissssss
    biztpol topikban tomikának már megint elgurult a gyógyszere #431 kéretik intézkedni mielőtt elfajulna a dolog.
  • Katalizátor
    Óóó a blog az csak blog! Amit én linkeltem az színtiszta Mikike!
  • immovable
    Van róla blog is.
  • Katalizátor
    Itt egy másik!

(ha ezt valaki végigolvassa úgy, hogy nem kap agyérgörcsöt, annak adok egy tölcsér rotációs kapát! )
  • mikike
    tessék a link:
    link
  • mikike
    különben is, ha létezne egy láthatatlan törlő lény, akkor nyilván törölné az ilyen értelmetlen kommenteket, mint ez:
    "A tudomány teszi lehetővé te balfasz, hogy a balfaszságoddal eláraszd a netet. Életem egyik legszebb napja lesz, amikor te megdöglesz..." **

de nem létezik :(
  • immovable
    Ejnye.
  • Saintgerman
    Hali. Valaki mérlegelhetné, hogy ez a zsivány miki Reg fórum képes-e, pl. az NWO-n a #68073 reakciójával.
    Persze ez nem ártana Eneff és Immovable permanent trollal sem. Köszi..
  • mikike
    :0
    ha nem véletlenül, akkor hogyan?
    szerinted van egy láthatatlan lény, akinek van egy láthatatlan gombja??
    a véletlen sokkal logikusabb!
  • BladeW
    Én csak reménykedni merek benne, hogy nem véletlen tűnnek el a hozzáaszólásaid.
  • mikike
    véletlenül eltűnnek a kommentjeim a tudományos hírek fórumaiból

nézzetek rá, lehet hogy szerverhiba, bár nem világos, hogy egy gép, amit tudósok terveztek, nem véletlenül állt össze, az hogyan tévedhet... ?
  • SHADOWEYES7
    Megkérnék mindenkit, hogy fejezze be a csacsogást!
  • Katalizátor
    Egyébként nekem nagyon Csacsi Ricsi szagú!
  • Katalizátor
    Baszki! Elolvasva eddgig mindent, tökre Veled értek egyet!
  • Nulla7
    Na végre. Takarodj, ne is lássunk!

De úgyis hazudsz, mint a múltkor. Hányadik kamu elbúcsúzásod ez már?
  • hihy
    Egy új nick:szamóca02:))
  • hihy
    Hol fogunk kapni még egy ilyen "csajt"(?!)
  • kissssss
    végre már. bye

(ne tapsoljatok neki...)
  • Piszke01
    Kedves modi és mindenki!

Sajnálattal kell megállapítanom, hogy az SG fórumain elharapódzott a gyűlölködés és az eszetlen hülyézés. Megpróbálkoztam az értelmes beszélgetéssel, de van egy határ, ahol be kell látnom, hogy ami itt megy az nem nekem való. Ezért elbúcsúzom. Megkérek mindenkit, hogy már ne válaszoljon a beírásaimra, mert már nem írok ide többet.

További szép napot kívánok mindenkinek!
  • Nulla7
    Nickenként egyszer lehet eljátszani nálam a jóindulatot. Nálad ez kb 8 éve történt meg.
  • ManoNegra
    Mekkora hazug vagy, hogy nem sül le a képedről a bőr...
  • Nulla7
    Modik, nem lehetne végre kivágni innen ezt a büdös trollt, mielőtt még csúnyákat kezdek mondani neki?
  • Nulla7
    "Profán -bután magyarázkodsz... !"

Ez tényszerűen nem igaz, nyugodtan megnézheted a topikokat, ahová nem vitatkozni járok. Hazudsz vagy tévedsz. Szerintem hazudsz, azt szoktad.

"Sokkal egyszerűbb lenne elnézést kérni.:/"

Ok nélkül lehülyéztél, ÉS MÉG ÉN KÉRJEK BOCSÁNATOT? Hogy mi van?!!

"Te magadat nullának hívod, na ebben egyetértünk."

Hűha, ez aztán az eredeti inzultus! Még körülbelül csak háromezerszer próbáltak ezzel sértegetni, sikertelenül. Szerinted amikor 15 éve ezt a nicket választottam magamnak (szándékosan ironikusan), akkor nem láttam ezt előre?

"A hülyét meg visszautasítom a kozmetikázott álságos magyarázkodásoddal együtt."

Hogy mi van?

"A téma részemről lezárva, egyketted eszűekkel nem tárgyalok."

Na, megint. Ezt tényleg tűrnöm kéne?
  • Piszke01
    Módi!
    Én kérek elnézést nulla7 viselkedése miatt.
    További szép napot kívánok!
    Kellemes hétvégét!
    Üdv. : Piszke 01 :)
  • Piszke01
    Profán -bután magyarázkodsz... !
    Sokkal egyszerűbb lenne elnézést kérni.:/
    Te magadat nullának hívod, na ebben egyetértünk.
    A hülyét meg visszautasítom a kozmetikázott álságos magyarázkodásoddal együtt.
    A téma részemről lezárva, egyketted eszűekkel nem tárgyalok.

• Nulla7
    Mint mondtam, a tenyérbemászó f*szparasztokkal szemben vagyok bunkó. Ha te folyamatosan tenyérbemászó f*szparaszt vagy, akkor nyilván csak annyit látsz belőlem, hogy bunkó vagyok.

De ez observer bias, megfigyelői torzítás. (Állítólag elképesztő módon járatos vagy a tudományok terén, akkor ismered a kifejezést, nem kell megmagyaráznom, ugye?)
  • Piszke01
    "És amikor leírom, persze én vagyok a bunkó."

Ahogy én látom, te akkor is az vagy, ha nem írsz semmit. Minket meg kímélhetnél már egy kicsit. Csak akkor tudsz hallgatni, ha kitiltanak?
  • Nulla7
    Na tessék, erről beszélek. Lehülyéz, érvek vagy magyarázat nélkül. Hogy ugyan, miért is köt belém, miért vagyok hülye? Ugyan, azt már nem köti az orromra a büdös trollja.

Most tényleg, őszintén kérdezem így mindenkitől van erre annál adekvátabb válasz, hogy "a k***a anyádat neked is"?

És amikor leírom, persze én vagyok a bunkó. Nem ám csak a fröcsögő ánuszka, hanem én. És persze én ezt tűrjem, mert... miért is?
  • Nulla7
    Megnézheted, hogy minden vitámban korrektül és anyázás nélkül kezdem. Aztán ha jön egy arrogáns hülye, és van pofája engem osztani a nyilvánvaló ostobaságaira alapozva, akkor váltok taplóba. Azt nem tűröm.

Egyébként a "kedves" vitapartnereimmel ellentétben mindig pontosan alátámasztom érvekkel és tényekkel, hogy miért hülyeség, amit mond. Amíg legalább valamiféle érvek vannak, és nem magas lóról próbálják osztani az ostobaságot, addig az én stílusom is emberi.

Ha a pofámba hazudnak, elküldöm az illetőt az utcalány anyukáját szórakoztatni. Ez ilyen.
  • Dzsini
    "Shadwell minden délit gyűlölt és definíció szerint az Északi-sarkon állt." (Gaiman - Partchett: Elveszett próféciák)
  • Piszke01
    Magadat is? Ez érdekes gondolat. Meg kellene beszélned a modival. Talán tud segíteni.
  • Nulla7
    Nem, nem mindenkit, csak a hülyéket.
  • MalusDarkBlade
    nulla7 : ez önmagában nem lenne gonosz dolog, de amilyen stílusban ezt előadod, úgy elsősorban úgy jön le, hogy a végtelen arroganciádban ledorongolsz mindenkit. Itt meg már nem a jó szándék, ami az ember eszébe jut.