Elhagyott épületek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annak nagyon örülnék. 😊

utgyuru
ha kell én lefordítom neked most is... 😊

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

Szia!

Nagyon megköszönném neked! 😊 Remélem, minden oké veled.

ivan924
Egy röpke pillanatra fel tudtam ugrani... ha majd hazaérek augusztus második felében, lefordítom neked. Ha esetleg majd emlékeztetnél rá, akkor biztosan nem felejtem el. 😊 Örülök, hogy "láthattalak". 😊

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

De elolvasnám magyarul, mit írnak róluk....

utgyuru
ezek naon durvákkk. ilyeneket méééégg. <#eljen>
Közelbe valahol nincs hasonló? Elmennék megnézni egy ilyet élõbe <#idiota>

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

bazs1
Uh! 😮

Molnibalage
A város délkeleti részén és nyugati részén vannak a gépek. Ilyen nehéz megtalálni?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

passatgt
<#fejvakaras>

Molnibalage
Csekkold ezt és környékét., csak 1000-es nagyságrendben állnak lekonzervált gépek....

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Max7
há színes fém visszátolássák? 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

ezeket hogy szétkapnák 😄DDDD

passatgt
szerencse hogy nincsenek napbarnítottak, fél óra alatt lekapnák

a csernobili csata végén pont errõl van szó 😄
Max7
és még nem dõlt le egy gyenge széltõl? 😄 és a rozsda sem ette meg? 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
ezt bírom bennetek futkosásról beszéltek mikor lövöldözés lesz 😄DDDD

LittleL
Duga, csernobil mellett

Csernobil mellett van ez a szupertitkos...vagy inkább az volt...rádiólokátor. ezzel figyelték az oroszok a rakéta kilövéseket.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Olcsóvér
sztem verd ki a fejedbõl nemhiszem hogy letudsz futniegy rotit sztem ne is gondolj arra az épületre

Acer Aspire one

Max7
Még nem volt idõm elmenni de majd most már betervezem!

Üdv: Max7

Hali!

A Déltepsinél, a félbehagyott blokknál, sokszor jártam, mikor három hónapig beteget mentem látogatni. Valóban érdekes építmény, állítólag sebészeti szárny lett volna. A földszinten mindenhol régi ajtók meg síküveg van (kellett volna cuffantani egyet...) és õrzik, kutyával. Meg a kóbor kutyák is bevették oda magukat. Szóval légy óvatos. De várom a közelképeket!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Dragooon
itt volt már valaki? 😊
ma sétáltam a dohány utcában és amikor megláttam rögtön ez a topik jutott az eszembe.

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dragooon
én is mennék szívesen 😄
menjünkmár ooo)

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Max7
Jövõ hónapban veszek egy bringát amit 3 éve nemzetiségi barátaink elloptak tõlem (gyakorlatilag azóta autóval járok, de nem ütök el nemzetiségit akinek éves szolibérlete van biciklivel mert lehet hogy az enyém) és behódolok ismét a természetnek!

A lényeg hogy kaptok majd szép képeket! Pl.: a csepelmûvekrõl, a pesterzsébeti, soha meg nem épült félig otthagyott korházi szárnyról és még van egy-két tervem!

utobbi nagyon érdekel... sokat olvastam róla és most hogy nagymamám a délpesti korházban van láttam is távolról az épületet, és egyre jobban érdekel!

akyyy
é benne vagyok😄 menjünk?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Molnibalage
Elég sok lepukkant épület. Ez mondjuk egész Bp-re jellemzõ...

I.C.ram
Régi ipartelepek. Csepel sziget és környéke. Tele van elhagyott gyárcsarnokokkal.
30Dani
ez elég tág
mi van ott?

thank you for helping us help you help us all

Molnibalage
Nagykörút...

hello! tudnátok nekem vmi lepusztult helyet ajánlani ahova be is tudnék menni budapest környékén? fotózni kéne, eddig a 30as villamos vonalához jártam, de mostmár lebontották/lezárták õket...
bazs1
Olcsóvér
uristen

Acer Aspire one

Max7
ez MO-n van?

ez mi? vulkán krátere?

Uh! Hát ez nagyon tetszik!<#wow1><#eljen>

degenerator

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Olcsóvér
az durva

Acer Aspire one

Játszótárs
Lebontaná a Magasházat, és helyére újat építene az a cég, amely egyedüliként indult a hosszú ideje lakatlan 25 emeletes épület értékesítésére kiírt pályázaton.

cikk

Olcsóvér
ez nagyon durva lehet!!!!!

Acer Aspire one

degenerator
nem tudja valaki, õrzik e ezt az objektumot?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Olcsóvér
egyszerûen tökölön terem mindenhol azindiai kender:FFF weed

Acer Aspire one

Olcsóvér
csepel mûvek meg van egy elhagyott hely a wodoo sörözõ vicces dolgok vannak ott lövésnyomok kb fél kiló hüvejt szettünk össze de még vanxd

Acer Aspire one

Molnibalage
Tököli reptéren is vannak ilyen épületek, csak a bejutás nem'tom hogyan megy oda.

degenerator
budapest és környékén tudtok konkrét helyeket, ami elég nagy ahhoz, hogy elég látnivalót nyújtson pár órára? a barátnõm imádja az iylen helyeket...

Pesterzsébeten, a Gubacsi-hídnál van egy régi gyártelep. Látszik rajta, hogy nagyon gyorsan ürítették ki (Elvtársak, holnaptól ne jöjjenek dolgozni), mert a széthajigált asztalok fiókjaiban még apróbb személyes tárgyak, pl rúzs, meg ilyesmik vannak. Az elemes épületeket illegálisan elkezdték elbontani, vitték építõanyagnak, de a szerelõcsarnokok és az adminisztratív épület még állnak. Az utóbbi elég veszélyes, félig összeomlott, instabil, nem ajánlom senkinek, hogy bemenjen, én is menekültem onnan.

Rég nem jártam arra és gondolom, hogy azóta a nagyját elhordták, de aki szereti az ilyen helyeket, menjen be és nézzen körül. A terület hatalmas és az elvadult beton-bozótos közepén az ember úgy érzi, mitnha egy poszt-apokaliptikus filmbe került volna. Veszélyforrást a fedetlen csatornanyílások és az alkalmanként megjelenõ drogdílerek jelentenek.

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Olcsóvér
émmegveszem

Acer Aspire one

sok elhagyott épület van, ilyen az Egressy-Hungária körút sarkánál lévõ, egy két éve még lakták, bal felsõ még körbe festette, kapu felett meg légkondit is bekötöttek, gondolom arra számítottak hogy állni fog a ház, most pedig már legtöbb ablak hiányzik
mögötte társasházakat építenek, lehet azért ilyen szellem ház, biztos lebontják hamarosan

Olcsóvér
durva olyanokat nem tudtok amibe be is lehet campelni?

Acer Aspire one

gz8
csak kicsit off

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Itt egy cikk arról, hogy (a szerzõ szerint szerencsére) az épületet nem adták el.

http://main.pecstv.hu/hir.tv?hid=23561

De ha az ember beírja a googlbe h Magasház, talál pár tervet, h mire lehetne használni.

No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)