Elhagyott épületek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zalaegerszegen nem tudok semmi konkrétat

Tököl !!!

utgyuru
zalaegerszegen vmi esetleg ?

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

Tudnám mindenki figyelmébe ajánlani a Tököli reptér és környékét!

soma22
fuuu, a java😊

nekem ismernem kellene hogy te ki vagy?vagy te vágod egyáltalán hogy én ki?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Depridol
elég annyi ismerem a szilágyit+a verest😄

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

soma22
nabazz, és Te ki vagyol?

Depridol
a másik matektanár 😄 nah akkor azt is tudom kik voltak az osztársaid😄

soma22
ezt a becenevét nem igazán ismertem, de most hogy igy mondod szerintem igen😊

Depridol
lehet 😄 Pulyka vót az oszt.fõnököd?😄

soma22
nem vagyok erzsébeti de az Eötvösbe jártam😊
ismerjük egymást?

Depridol
te is erzsébeti vagy? Eötvösbe jártál? 😄

soma22
mikor mentek?nekem is felkeltette az érdeklõdésemet

Depridol
jöhetnél te is... fotózni meg tekerni😄

Jó utat, pesterzsébeti földijeim. Csak óvatosan! Aztán képeket, pls!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Depridol
ok😄

Olcsóvér
holnap?

Acer Aspire one

efti
felhivnam a figyelmet szep magyar varosunk Pecs fantsztikus 25 emeletes "magashaz"-ara, amely ha jol tudom guiness rekord is mint legnagyobb lakatlan lakohaz

WWFSMD?

Depridol
én is régóta lakom p.erzsébeten ezt a helyet mégse ismerem... nos akkor mikor látogatunk el oda?😄

Ajánlom, de mondom, egyedül ne menj. Azért veszélyes hely...

DJ Skyline
"mitnha egy poszt-apokaliptikus filmbe került volna" ez az én helyem <#eljen>

Én, mint tõsgyökeres pesterzsébeti, csa ajánlani tudom. "Színesebb", mint a Déltepsi, de veszélyesebb is abból, hogy a dílerek oda járnak rendezni az üzletet. Tehát ha autót láttok (természetesen Bömös), azonnal forduljatok vissza! Egyedül meg ne menjen senki, mert volt olyan, hogy cimbi fogott meg, mielõtt belezúgok a fedetlen csatornába.

Olcsóvér
hája😄

Acer Aspire one

bazs1
Depridol
akár össze is dobhatnánk ott vmit😄

Olcsóvér
megnézzük?😄

Acer Aspire one

Depridol
stalker p.erzsébeten... jó tudni 😄

Olcsóvér
wtf?!

Acer Aspire one

bazs1
nem tudom ide illik e, de azért megmutatom: link

Max7
Ha pesterzsébetrõl megyek át csepel felé akkor jobb-ra vagy balra? mert balra a csonakházak vannak meg a csepeli strand.... még mögötte meg horgászoknak kialakított placc balra a folyó mentén szintén horgászoknak kialakított hely ha egy picit mögé nézünk akkor meg egy nagy üres hely... legalábbis ált ott valami mert nagy beton alapja van az egésznek... (itt tanítottuk muteromat vezetni) magánterület de nem volt kiírva hogy behalytanai tilos és nincs ott semmi csak sitt meg beton!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Molnibalage
Nagy jól tudom, hogy mi történt ott. És te tudod, hogy milyen háború (?) volt Agadam környékén?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

oradour sur-glane története nem ennyi, olvass utánna wikipédián, szerintem az a legdurvább...
Molnibalage
A két legdurább talán Agdam és a honkongi, az utóbbi olyan mintha egy tumor lenne az egészséges városon. Az ami AGADAM-ben lejátszódott ahhoz képest a szerbiai népirtások gyenge tréfának hatnak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Olcsóvér
kösz az oldalt elveszem a kedvüket tõlexxd

Acer Aspire one

egyébként Discoveryn most van doksifilm róla 😄
ha jól emléxem akkor az erõmû körüli 30 kilomérteres zónát teljesen lezárta a katonaság, meg ott még most is komoly sugárveszély van

de egyszer mindenképpen ki akarok menni XD
itt van bõvebben infó
Olcsóvér
kiszámolták hogy hány kilméter lenne nememléxem és hova kell katonai engedély?
xxd

Acer Aspire one

hát nincsközel... + ukrajnában nem mernék arrafelé eltekerni... lehetnek problémák, na meg katonai engedély is kell oda
bár a logódból ítélve, a "tekerést" értelmezhetném máshogy is XD
Olcsóvér
haverjaim kiakarnak tekerni csernobilba
meghozta a kedvüket a tegnapelõtti székesfehérvár-csepeli tekerésxxd

Acer Aspire one

ivan924
Túltettem magam rajta... már nem idegeskedem. Amúgy jó a fordítás, (más gyorsabb/ügyesebb volt) 😊

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

szép munka<#eljen>
utgyuru
szívesen 😊

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

Uhh! 😮
Nagyon szépen köszönöm.<#worship><#worship>
Ez is elég a lényeget legalább megtudtam.

utgyuru
KADYKCHAN (Russia)

Egyike azoknak az orosz kisvárosoknak, amik romba dõltek, miután a Szovjet Únió összeomlott. A 12.000 lakost az állam kb 2 hét alatt kiköltöztette, olyan kapkodásban, hogy mindenüket hátrahagyták.

KOWLOON WALLED CITY (China)

Rögtön Hong Kong mellett található, a britek uralma alatt épült, hogy védje a területet a kalózoktól. Japán elfoglalta a 2.V.H.-ban. Japán kapitulálása után se a britek, se a kínaiak nem vállaltak érte felelõsséget, így törvényen kívüli várossá vált. Olyan magasak voltak az épületek, hogy az alsó fényre a napfény be se jutott. Létrejöttek kaszinók, ópiumbarlangok, kajáldák, ahol kutyahúst szolgáltak fel, meg mindeféle fertõ. '93-ban számolták fel közös Brit és kínai döntésre, mivel anarchia uralkodott a városban.

FAMAGUSTA (Cyprus)

A '70-es években épült, mint üdülõparadicsom. Amkor a törökök átvették az uralmat, nem engedtek be mást, kivéve a török hadsereget, és az ENSZt. Nem szavazták meg, hogy visszacsatolják Görögországhoz, így az utóbbi 3 évtizedben elnéptelenedett, benõtték a növények, és tengeri teknõsöket látták a strandjain.
A törökök tervezik 2010-ben új megnyitni az északi részen a turizmusnak.

AGDAM (Azerbaijan)

Az egykor 150.000 fõt számláló város, bár nem vett részt a '93-as háborúban, áldozatául esett a vandalizmusnak, amikor az Örmények elfoglalták a várost. Az emberek Azerbajdzsán más részeire menekültek, vagy Iránba.

Na röviden, ennyi lenne, saját szavvak leírva. Nem pontos fordítás, csak most ennyire volt idõm 😊

utgyuru
CRACO (Italy)

Az olasz "csizmán" található, a hegyekre épült, hogy búzaféléket termesszenek. 1891-ben 2000 fõ volt a lakossága, de romlott a termés, és egyre többen vándoroltak el. A földcsuszamlások és földrengések miatt 1963-ban a maradék 1800 lakost kitelepítették

ORADOUR-SUR-GLANE (France)

A második V.H.-ban a nácik megszállták a várost, és hatalmas mészárlást rendeztek. Bezárták az embereket, és gyilkolták õket, volt hogy lábonlõtték õket, hogy minél lassabban haljanak meg. 642 embert öltek meg itt. Aki menekülni próbált géppuskával lelõtték. Ma emlékül ilyennek hagyták, hogy emlékeztessen a mészárlásra.

GUNKANJIMA (Japan)

Nagasakitõl (atombomba '45-ben) 15 km-re található. 1890-ben a Mitsubishi cég megvette, hogy a tengerbõl szenet bányásszon itt.
1916-ban kierõszakolták, hogy megépítsék Japán elsõ nagy betonépületét, hogy megvédje a munkásokat a hurrikánoktól. Amikor Japánban a '60-as években a petróleum kezdte felváltani a szenet, kezdett néptelenedni, és 1974-ben hivatalosan bezárta a Mitsubishi. 2003-ban itt forgatták a Battle Royale címû film második részét, és ez ihlette a népszerû ázsiaz videójáték, a 'Killer7' utolsó szintjét.

folyt köv

utgyuru
röviden leírom neked gyorsan:

KOLMANSKOP (Namibia)
1908-ban kitört az gyémánt õrület, özönlöttek az emberek a gyors meggazdagodás reményében, 2 év alatt felépült a város, kaszinók, hotelek, stb... az elsõ V.H. után amikor lezuhant a gyémánt ára, elkezdett elnéptelenedni, és az 50-es évekre, visszamentek oda a homokdûnék, ahol eredetileg voltak.

PRYPIAT (Ukraine)

A csernobili dolgozók lakótelepe volt, a balesetkor 50.000-es lélekszámmal. Minden eredeti állapotábanb megmaradt, olyan volt mint 1 múzeum, aztán idõvel megjelentek a vandálok, meg elkezdek lopni, WC-kagylókig mindent elvittek szinte. a csernobili iskola egy része 2005-ben omlott össze.

SAN ZHI (Taiwan)

Eredetileg luxus üdülõnek szánták, de elfogyott a pénz, és félbemaradt az építése. Az pletykáljék, hogy az ott meghalt embere szelleme kíséretenek , ezért nem is folytatták az építkezést, és kerülik a környéket.

Oh....az de szar tud lenni. :| Figyelj, nem kell azért, hogy emiatt idegeskedj. Azt nem szeretném....

ivan924
<#email> <#wow2> <#gonosz2> <#falbav> <#boxer> <#violent> <#shakehead> Röviden ennyi. Volt egy órám, elkezdtem lefordítani, a felénél félrenyúltam és az egész iromány elszállt. Ahogy lesz rá idõm, újra elkezdem, és folytatásos regényként priviben elküldöm. Ha valaki megelõzne, írj már egy privit légszi, hogy már megkaptad.
ÁÁÁ, b.....meg, még mindig szétverném a gépet..., a pics.ba má'

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Oké, nem is gondoltam, hogy most. 😊))

utgyuru
hnap leírom, mostmár fáradt vagyok hozzá