Elhagyott épületek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
nekem ismernem kellene hogy te ki vagy?vagy te vágod egyáltalán hogy én ki?
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
ismerjük egymást?
Jó utat, pesterzsébeti földijeim. Csak óvatosan! Aztán képeket, pls!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

WWFSMD?
Ajánlom, de mondom, egyedül ne menj. Azért veszélyes hely...
Én, mint tõsgyökeres pesterzsébeti, csa ajánlani tudom. "Színesebb", mint a Déltepsi, de veszélyesebb is abból, hogy a dílerek oda járnak rendezni az üzletet. Tehát ha autót láttok (természetesen Bömös), azonnal forduljatok vissza! Egyedül meg ne menjen senki, mert volt olyan, hogy cimbi fogott meg, mielõtt belezúgok a fedetlen csatornába.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
de egyszer mindenképpen ki akarok menni XD
itt van bõvebben infó
xxd
Acer Aspire one
bár a logódból ítélve, a "tekerést" értelmezhetném máshogy is XD
meghozta a kedvüket a tegnapelõtti székesfehérvár-csepeli tekerésxxd
Acer Aspire one
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Nagyon szépen köszönöm.<#worship>#worship><#worship>#worship>
Ez is elég a lényeget legalább megtudtam.
Egyike azoknak az orosz kisvárosoknak, amik romba dõltek, miután a Szovjet Únió összeomlott. A 12.000 lakost az állam kb 2 hét alatt kiköltöztette, olyan kapkodásban, hogy mindenüket hátrahagyták.
KOWLOON WALLED CITY (China)
Rögtön Hong Kong mellett található, a britek uralma alatt épült, hogy védje a területet a kalózoktól. Japán elfoglalta a 2.V.H.-ban. Japán kapitulálása után se a britek, se a kínaiak nem vállaltak érte felelõsséget, így törvényen kívüli várossá vált. Olyan magasak voltak az épületek, hogy az alsó fényre a napfény be se jutott. Létrejöttek kaszinók, ópiumbarlangok, kajáldák, ahol kutyahúst szolgáltak fel, meg mindeféle fertõ. '93-ban számolták fel közös Brit és kínai döntésre, mivel anarchia uralkodott a városban.
FAMAGUSTA (Cyprus)
A '70-es években épült, mint üdülõparadicsom. Amkor a törökök átvették az uralmat, nem engedtek be mást, kivéve a török hadsereget, és az ENSZt. Nem szavazták meg, hogy visszacsatolják Görögországhoz, így az utóbbi 3 évtizedben elnéptelenedett, benõtték a növények, és tengeri teknõsöket látták a strandjain.
A törökök tervezik 2010-ben új megnyitni az északi részen a turizmusnak.
AGDAM (Azerbaijan)
Az egykor 150.000 fõt számláló város, bár nem vett részt a '93-as háborúban, áldozatául esett a vandalizmusnak, amikor az Örmények elfoglalták a várost. Az emberek Azerbajdzsán más részeire menekültek, vagy Iránba.
Na röviden, ennyi lenne, saját szavvak leírva. Nem pontos fordítás, csak most ennyire volt idõm 😊
Az olasz "csizmán" található, a hegyekre épült, hogy búzaféléket termesszenek. 1891-ben 2000 fõ volt a lakossága, de romlott a termés, és egyre többen vándoroltak el. A földcsuszamlások és földrengések miatt 1963-ban a maradék 1800 lakost kitelepítették
ORADOUR-SUR-GLANE (France)
A második V.H.-ban a nácik megszállták a várost, és hatalmas mészárlást rendeztek. Bezárták az embereket, és gyilkolták õket, volt hogy lábonlõtték õket, hogy minél lassabban haljanak meg. 642 embert öltek meg itt. Aki menekülni próbált géppuskával lelõtték. Ma emlékül ilyennek hagyták, hogy emlékeztessen a mészárlásra.
GUNKANJIMA (Japan)
Nagasakitõl (atombomba '45-ben) 15 km-re található. 1890-ben a Mitsubishi cég megvette, hogy a tengerbõl szenet bányásszon itt.
1916-ban kierõszakolták, hogy megépítsék Japán elsõ nagy betonépületét, hogy megvédje a munkásokat a hurrikánoktól. Amikor Japánban a '60-as években a petróleum kezdte felváltani a szenet, kezdett néptelenedni, és 1974-ben hivatalosan bezárta a Mitsubishi. 2003-ban itt forgatták a Battle Royale címû film második részét, és ez ihlette a népszerû ázsiaz videójáték, a 'Killer7' utolsó szintjét.
folyt köv
KOLMANSKOP (Namibia)
1908-ban kitört az gyémánt õrület, özönlöttek az emberek a gyors meggazdagodás reményében, 2 év alatt felépült a város, kaszinók, hotelek, stb... az elsõ V.H. után amikor lezuhant a gyémánt ára, elkezdett elnéptelenedni, és az 50-es évekre, visszamentek oda a homokdûnék, ahol eredetileg voltak.
PRYPIAT (Ukraine)
A csernobili dolgozók lakótelepe volt, a balesetkor 50.000-es lélekszámmal. Minden eredeti állapotábanb megmaradt, olyan volt mint 1 múzeum, aztán idõvel megjelentek a vandálok, meg elkezdek lopni, WC-kagylókig mindent elvittek szinte. a csernobili iskola egy része 2005-ben omlott össze.
SAN ZHI (Taiwan)
Eredetileg luxus üdülõnek szánták, de elfogyott a pénz, és félbemaradt az építése. Az pletykáljék, hogy az ott meghalt embere szelleme kíséretenek , ezért nem is folytatták az építkezést, és kerülik a környéket.
ÁÁÁ, b.....meg, még mindig szétverném a gépet..., a pics.ba má'
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.