Tanárok Beszólásai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagy méretû szótár = gumimaci-kódex
3-mas dolgozat = középfinom
ugyanõ:
- Ki az a
- Én, de csak a Pétert használom.
- Jól van PALI!
ugyanaz a gyerek, u.az a tanár:
- Jó napot!
- Szevasz Pali, jó a hajad, hánytál? (másik alkalommal: lehánytad magad?)
ugyanõk:
gyerek odamegy a tanárhoz, beszél hozzá, tudni kell, hogy a gyerek elég furcsán beszél.
- Jó napot! blablabla
- Menj már innen, ne itt büfögjél már!
Hajrá Magyarország!
De azért néhány eszembe jut...
"Jõvõre jobban lelkesednek majd..." - hát igen 😊 elõre lett vetítve,hogy megbukunk =)
"3sor írt?Én már négy oldalt diktáltam!" ... hát ez olyan stilusban volt elõadva,hogy én még mindig röhögök rajta 8)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Agippína. A-g-i-p-p-hosszú í-n-a. Pína, nem pina.
Az ajtó alatt úgy jön a huzat, mint a huzat.
tanár:ez 1 tisztességes 1es lett 😄
másik doga
tanár: felkerekitem a jegyedet 1esre 😄
"Én több faszt fogtam mint ti kilincset!"
"Ha Ákoska kitartóan magáévá teszi a kémia könyvet"
"Ez nem ingyen cirkusz hugy fizetni kelljen"
olyan beszólásai voltak, hogy néha nem is értettük hogy hogy kapcsolódik a kémiához, meg a témához! Csúcs volt az a nõ! kb olyan 60 körüli öreghölgy lehetett, bírtam én azért
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
irigylem azokat,akiknek ilyen tanáraik vannak 😊 nálunk csak matektanár meg biosztanár szokott néha csúnyákat mondani,de akkor sem azért,mert poénos akar lenni,vagy valami.
ReaL MaDRid x siempre
"Egyébként, who the fuck is Herkules?"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
hát,ennél a tanárnál mondjuk elég fura volt,mert szeretett kiabálni,meg volt egy olyan sztori is ezzel a tanárral kapcsolatban,hogy szünetben nem látta a gyerek,hogy mit dug a fülébe (amúgy mp3 lejátszó fülhallgatóját) és erre azt a választ kapja,hogy lófaszt :\ szóval,laza is,meg szigorú is volt egyben.de a mostani biosztanárunk kurva jó 😊)) múltkor megyünk órára,és jön szembe a tanár,mondja neki haverom : "tegye ki tanárnõ" (ugye a kezét,hogy ötöst adhasson neki),én meg ezen nagy felbátorodva: "csoki tanárnõ,ide is" nálunk már csak így megy ez (H) 28 éves,és nõ,szereti az egész osztály,mert nagyon rendes.
ReaL MaDRid x siempre
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kimaradt aZ kettõ, aZ három, aZ négy.
A szám átredukálódott.
itta a szilvásgombócot
1.46-ost és az 1.46-ost megoldod.
A bevétel csökkent 20 %-al csökkent.
Táblai elírásai: szászló(=zászló)
résztve(=talán résztvevõk???)
nakojtóba(=?????)
Fizikatanár: Most nem efperázunk!!!
Van még több is a tavalyi füzetemben, csak elõ kéne kaparni valahonnan. Kb. 80 összesen <#vigyor0>#vigyor0>.
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
törin meg múltkor próbáltuk meggyõzni,hogy filmezzünk már,mert hát minek tanulni... de õ mondta,hogy nem,most nem filmezünk,haladni kell az anyaggal,én meg közben már elindultam a portára a kulcsért,tanár észre sem vette,hogy kimentem a terembõl...csak azt vette észre,amikor mutatom neki,hogy hoztam a szekrénykulcsot 😄dddddd és nyitottam is egybõl,tanár meg ott égett...😄
ReaL MaDRid x siempre
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
ezt matektanár is mondta már 😄ddd
ReaL MaDRid x siempre
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
tanár:Akkor most vegyék elõ a könyvet
mi: nem.... alszunk
tanár:olyan nincs... tanulni kell
mi:biztos hogy nem...
a lényeg hogy utána egy kis veszekedés után meggyõzzük... elkezdünk beszélgetni és arra a tanár mindig:
tanár: ne itt homokozzanak... a ferdehajlam nem szégyen... stb stb...
szalé a tanár egyfolytában buzizik minket...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Kémiatanár:Engedjünk be egy kis friss füstgázt.
http://flickr.com/photos/zolika90/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
egy csaj:tanárúr,hányadik oldal is?
tanár:66.
én(havernak odasúgom):seggem a szádra pattanhat...
tanár:jól van Dávid,ismerjük a mondókát 😊
geci se gondolta volna,hogy meghallja 😄ddd
aztán másik ilyen,szintén angolóra:
tanár:és még ezt nyúlfarknyit csináljátok meg házi feladatként
én(az elõzõ esetbõl tanulva méghalkabban odasúgom havernak):ezt a nyúlfasznyit...
tanár: ejnye Dávid,hogy beszélsz 😊 akkor mostmár mondd el a többieknek is!
ReaL MaDRid x siempre
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
ez arra emlékeztet,amikor angoltanárral mindig arról dumáltam,hogy éppen mivel játszik õ vagy én,meg hogy milyen hardverfejlesztéseket vittünk végbe az utóbbi idõkben...😄dddd ez persze már akkor volt,amikor megcsináltam a feladatokat,általában mindig jó gyorsan letudtam õket,és utána dumálgattunk mindig kicsit,amíg a többiek görcsöltek az amúgy nagyon könnyû feladatokon.
ReaL MaDRid x siempre
magyartanár,az anyagra gondolva...
"ha tetszik,hanem,kiverem belõletek!"
ReaL MaDRid x siempre
Fizika "Majd megmondom én a véleményedet!"
"Máj dír litöl szánktíz" /Én kicsi szentjeim/
"Máj dír dúr"
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
"Kitépem a karod és a hátadba szúrom. Úgy fogsz kinézni,mint egy hülye sündisznó. De tényleg"
Mindeközben az arca meg se rezzen<#smile>#smile>
-Tanárúr! Láttuk a tvben!
-Ne nézzétek a tvt-t rettenet pocsék a mûsor
(vki kajál óra közben)
-Csipegetsz mint a markológép?!
(sokszor nézünk természetfilmeket)
-Tanárúr, nézünk videót?
-Tessék, nézheted(lehajtja a fiókot ami mögött a szerkezet van)
+
-Tanárúr, tv-zünk?
-Igen, úgy hallottam este jó film lesz a tvben
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ráfaragás lesz a vége.
Azt a kutya mindenit.
Az anyja köcsögit.
Hazemegyek, begyúúúútok, jól meg rakom a kazánt, és egy gyújtós fával verem szét az asszony fejííííííííít! 😄😄😄😄
De k*rvajó géped van istenem....
Szilárd: Nincs szamárpadunk?
Ofõ: Dehogyis nem. Abban ülsz!
You\'ll never walk alone!
"Olyan mint a tigris, csak nincsenek pettyei." (gepárd)
"A lábad kéznél van, nem?"
"Ezek kihalt állatok, lehetett volna 6 lábuk is."
"Diogenész jó csávó volt!" (töritanár)
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Hallgató persze meg sem tud szólalni.
A tanár felajánlja, hogy feltesz egy kérdést, hogy annak segítségével a hallgató el tudjon indulni.
Hallgató boldogan elfogadja az ajánlatot, mire a tanár kaján vigyorral:
-Nos?
14 éves és még nem nõtt ki 2 foga elõl<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
EEE 1899
Nálunk:
Állatrendszertan:
Ha a képen látható a fürge gyíkot megzavarjuk, a nevét meghazudtoló bénasággal próbál majd elmenekülni
Biokémia:
Ez a tantárgy egyfajta átmenet a két tudományág között. Kicsit olyan mint a szfinx. Tudják az az oroszlánfejû kis izé...
Mikrobiológia
Maguk már nyilván tudják, hogy a nehézfémek veszélyességét leginkább az okozza, hogy felhalmozódnak a táplálékláncban. Ezt elsõsorban a csúcsragadozók sínylik meg -mutat az ábrára- mint mondjuk a farkas.(A képen egy füvet legelõ tehén volt)
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
EEE 1899
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Énektanár bejön:
KUSSOLJATOK EL A ZONGORÁTÓL!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
"A tacskó nemzedéknek már mindent szabad?"
"Maguk betöretlen vad csikók. Én a nyuszikákat szeretem."
Infótanár:
"Husikák!"
"Zoli lovag elvágtágzik a villanykapcsolóhoz"
Töritanár, kicsit pösze:
"Légy erõsz"
"-India húzóágazata a szovtfer gyártás.
-Teccik mondani egyet?
-Az nekem nem kell tudnom"
"A jó rómaiak"
http://flickr.com/photos/zolika90/
osztályban volt egyí kissebb konfliktus és azegyik srác lelökte a lépcsõn a másikat, és hívták le az igazgatóiba, de nem ment, erre feljött az ofõ és ilyet szólt "Csongor kisfiam, lejössz az igazgatóiba!!! ......fõleg ha hívnak!" ezek voltak azok amikre így tisztáûn emléxem én nagyon nagy pillananatok v9ltak 😊
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
"gyerekek, ezt megkell fordítani, hogy kicsöpögjön az 1 forintos!"
meg eltört egy kémcsövet és elkezdett ordibálni velünk hogy ebbe az osztályba nem lehet fizikát tanítani és miattunk van az egész :C . Nekünk meg még a fülünk is kétfele állt mert nem értettük hogy mi baja van, azon az órán pont csönd volt 😄