877
  • bardocz
    nálunk kémián,ha beadod a puskádat,és jó,akkor lehet ad rá jegyet:D nagyon nagy arc a kémiatanár,és jól tnít,meg ahogy előadja néhány anyagnál,hogy mérgező:D
  • bujcsik555
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ma a töritanár doga elött:
    Puskákat ideadni, nem akarokfegyveres konfliktust.
    :D:D:D:D:D:DD:D:
  • nothes
    Ofő: 'Annyira útálom ezt a gyereket(egyik osztálytársamat), miért nem veritek már meg?'

Töritanár hozza be a témaköröket, egyik osztálytársam óra után odamegy:
    '-Akkor ezek tényleg a témakörök?
    - Nem, a receptgyűjteményem.'
  • szucsy89
    irodalomtanár : "Gyula, mit szorongatsz ott a pad alatt, remélem ide tudod adni...":DDDD
  • Facek
    Pollák ?
  • Mike
    és azt is lehet tudni, hogy miért?
  • mod
    "Viselkedj, mert behúzok egyet!"

(Régi angoltanárom.)
  • Kindred Blades
    Jó fej volt az öreg, bebújt a szekrénybe dolgozat alatt, közben a tv-ben south park ment... már ha ugyanarra gondolunk egyáltalán :)
  • Kindred Blades
    @226
  • Kindred Blades
    Csak nem a Gusztos?
    :D
    Még él az öreg?
  • Timbo
    egyik tanárom mindig úgy köszön mindenkinek h szevasz copperfield\szevasztok copperfieldek :D amugy nagyon nagy arc az öreg imádja az egész suli :) akkora szövegei vannak, hogy az már durva:D le se lehet írni :F
  • hunbasser
    kész. :DDdddddd
  • hunbasser
    bocs,képernyő helyett monitort mondott :\
  • hunbasser
    most a monitorról eszembejutott,hogy mondta föcitanárunknak(akinek vezetékneve Géczi) egyik osztálytársam,hogy számtechteremben valaki kitette a tanár arcképét háttérnek.
    Tanár:"a múltkor én is leültem egy géphez netezni egy kicsit,és azt láttam,hogy teli volt az egész képernyő GÉCZIVEL"

remélem leesik

a jó az benne,hogy ezeket nem neveti el,és nem csak úgy véletlenül mondja,hanem úgy,hogy tudja,hogy hatni fog,de mégis úgy tesz,mintha nem úgy értené :)
  • Twetr0x
    Asszem Hofi mondta ezt... (Lehet hülyevagyok)
  • hunbasser
    óóóóbazdmeg,mintha a matektanáromat mondanád :DDDddddd

egyszer ő is megelégelte,hogy nem töröltük le a táblát,és ráírt,aztán meg olvasd el,hogy mi van rajta,kösz :SSSS

meg ő is szokott tájszólással beszélni,csak hát ő direkt. meg orosz akcentust is nyomat,azt hiszi,hogy vicces :) amúgy nőről van szó.

egyik osztályban csak gestaponak hívják,mert néha annyira be tud pöccenni....:DDdddddd
  • NeverwinterKING
    angol tanárom: milyen nap lesz csütörtökön? :)

föci tanárom, épp csillagászatot vettük, meg a holdra szállást. erre: ember még nem járt a holdon. O.o

ugyanő: az ember színe fehér :DD
  • tommyg
    technika tanárnak volt egy nagy beszólása...kicsengettek és megszólalt hogy

na akkor menjetek ki én addig elmegyek megetetni a rákokat(cigizni ment)
  • ba32107
    Muszáj nekem is hozzászólnom:

Általános, énekóra, tanár nekem (ingerülten):
    - Idefigyelj öcsém, te egy akkora paraszt vagy, amilyet még nem láttam!!

Gimi:

Földrajz:
    - Ilyen például Magyarországon is található. Járt már valaki ott?

Angol:
    - …magyarul reported speech
    - Ha például tosszolunk egy kojnt…

Fizika:
    - Mint például a walkman, vagy efféle kótyomfitty

Irodalom:
    - -Mondj egy igét a versből!
    -„meghal”
    -Mondom, IGÉT!
    -„meghal”
    - (ordítva) - ....például PINA!

Matektanár #1:
    - (gyerek késve érkezik) - ****, te egy BALFASZ vagy.
    - (gyerek nem tud valamit, tanár kéjesen mosolyogva odasétál) - Mondtam már, hogy egy kicsit pedofil vagyok? (és megsimogatja a fejét)
    - nagyon sok volt még tőle, de több nem jut eszembe

Matertanár #2:
    - -Mit beszélgetsz?!
    -Csak kérdezte, hogy kész vagyok-e, és mondtam, hogy nem.
    -Már kész is vagy?
    -NEM!!
    - -Ha mindenki meg tudta oldani a feladatot, akkor nem írjuk fel!
    -Van valaki, aki nem tudta megoldani?
    -Én, én…
    -No, nem írjuk föl, hanem majd esetleg megnézem most.
    - Leggyakrabban szinte mindig a 10-es számrendszerben számolunk.
    - Nem hallottuk? Akkor jegyezzük meg!
    - Nahát! Az állítások itten szaporodnak!
    - No még ilyet! (valaki rosszul mondott egy definíciót)
    - Hát olyan jegyeid is vannak, most nem mondom, tudod te azt, hogy van itt egyes is, meg kettes is, meg… (és fölsorolja)
    - Kiradírozod, és utána áthúzod!
    - Mindenki 1 db ülőpadba helyezkedik!
    - Ez nem a legesésebb (=legszerencsésebb) matek szempontjából…
    - No, rakd el azt a nyelvet! (ti. angolkönyvet)
    - (Zsoltnak) Kornél! …vagy… János!… János?
    - (Miután kizártuk a teremből) No, ilyet legközelebb azért nem szabad csinálni!
    - És te pont a körvonalat színezed ki! Hát nem BORZASZTÓ?!
    - Nagy okosságot mondtál, gyerekek!
    - Az még az előző munkadolog (=feladat) volt.

Egyetem:
    - Ne haragudjon, nem tudom eldönteni, hogy maga fiú-e vagy lány, de FOGJA MÁR BE A POFÁJÁT!!

Most csak ennyi jutott eszembe.......
  • madass
    "anyukád szeret?"-tanár
    "nem csak eltart"-oszt társ
  • Scottt
    Mázlista:DDDDDDDDDDDDDD
  • misterkrisz
    #186 ilyesmi volt az egyik parodiába ia0 nem? annyra ismerös valahonnan. joo a topic
  • xy21
    Hektor nem? :D
  • kifli
    általánosba rajztanárnak benyomtuk macskanyávogást telefonrol (emeleten) és azt mondtuk benn van egy macska a szekrény alatt erre elkezdett kiabálni hogy azzonal szedje ki a zoli az meg odamegy benéz a szekrény alá és azt mondja nem tudom kiszedni szedje ki tanárnő. Tanárbő benézett és miután felkelt a földröl leküldte zolit az igazgatóhoz. Az elment wc-re viszajött és azt mondta hogy az igazgató azt mondta hogy ő jöjjön vissza a tanárnő meg nyugodjon le.
  • tommyg
    matek tanár:

gyektelenítsünk, szőrözzünk be 6al
  • tommyg
    Programozás tanár, igazi amerika ellenes fickó:

"az hogy veritek a billentyűt az órán nem helyes mert ezt látjátok a hülye kretén szellemi fogyatékos amerikai filmekben ahol a hacker leül a számítógép elé és elkezdi verni a billenytyűt az informatika kérem NEM EZ!!!!"

és ezt minden órán minden nap vagy 3x elmondja, mi meg már csak fetrengünk a röhögéstől
  • Neogan
    Ja eszembe jutott még 2:
    Fizikatanárom egyben igazgató: Bungie-jumping helyett jampi-bandzsingot mondott :D

Matektanárnő: "Mondjatok egy számot!"
    "Öt!"
    "Oké tehát hét!"
  • Twetr0x
    Volt fizikatanárunk, azóta már nem tanít, láncdohányos és ezért órán folyamatosan köhécselt. De szinte minden szó között. "Egyenes *köh* vonalú *köh* egyenletes *köh* mozgás." Egyik dupla fizikán haverom összeszámolta mennyit köhög. a duplaóra alatt valami 100+ köhögést adott elő
  • norbi56
    nem néztem 1 napig és 166 új üzi:D jól haladunk
  • Nuki
    Fogadjunk németes vagy :)
    Nálunk infotanár aztmondja mindig nyomjátok meg az "ENTÖRT"!!!
  • Zsolti9014
    4.-ben az egyébként csoportbontásban működő németórát összevonták, mert hiányzott a gyengébb csoport tanára.
    A gyengébb csoportból érkező gyerekek egyike akkora sallert kapott a tanárnőtől, hogy lefejelte az új gipszkartonfalat, ami a titkárságot választotta el. (Nem szakadt be.)
  • JackMeadow
    Verik az osztály ajtaját...

Tanár: -Szerintetek ki merjek menni? -aggódva körbenéz-
    - nincs itt valami bot?
  • bardocz
    nekünkénektanár körbemegy a terembe,és egyszercsak megszólal:írjátok! de persze nem mondott semmit:D meg van,hogy senki nem csinál semmit,odamegy egy gyerekhez,és halál nyugodtan,kézzel intve mondja: kifelé
    rágót a folyosói kukába
  • szucsy89
    nem, nem 4 faktoriális:P
  • KILLER2
    Az má valami!
  • herczeg
    4!=24?
  • mama2
    Magán tanúló vagyok, járnak ki hozzám a tanárok.Van laptopom.Számítás technika tanárom, amikor kijött szerdán, meglátta hogy a laptopomon van flopy meghajtó(dudniillik használtan kaptam, mert kaptam:P), és aszongya amikor meglátja a flopy meghajtót:"Össze csinálom magamat." Szakadtam:D.
  • szucsy89
    nekünk a tanár a naplóba még anno adott 4! rublikát átölelő egyest....az is szép volt:)
  • Balintrial
    :DDDDDDdddd