877
-
#277 nálunk kémián,ha beadod a puskádat,és jó,akkor lehet ad rá jegyet:D nagyon nagy arc a kémiatanár,és jól tnít,meg ahogy előadja néhány anyagnál,hogy mérgező:D -
#276 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ma a töritanár doga elött:
Puskákat ideadni, nem akarokfegyveres konfliktust.
:D:D:D:D:D:DD:D: -
#275 Ofő: 'Annyira útálom ezt a gyereket(egyik osztálytársamat), miért nem veritek már meg?'
Töritanár hozza be a témaköröket, egyik osztálytársam óra után odamegy:
'-Akkor ezek tényleg a témakörök?
- Nem, a receptgyűjteményem.' -
#274 irodalomtanár : "Gyula, mit szorongatsz ott a pad alatt, remélem ide tudod adni...":DDDD -
#273 Pollák ? -
#272 és azt is lehet tudni, hogy miért? -
mod #271 "Viselkedj, mert behúzok egyet!"
(Régi angoltanárom.) -
Kindred Blades #270 Jó fej volt az öreg, bebújt a szekrénybe dolgozat alatt, közben a tv-ben south park ment... már ha ugyanarra gondolunk egyáltalán :) -
Kindred Blades #269 @226 -
Kindred Blades #268 Csak nem a Gusztos?
:D
Még él az öreg? -
#267 egyik tanárom mindig úgy köszön mindenkinek h szevasz copperfield\szevasztok copperfieldek :D amugy nagyon nagy arc az öreg imádja az egész suli :) akkora szövegei vannak, hogy az már durva:D le se lehet írni :F -
#266 kész. :DDdddddd -
#265 bocs,képernyő helyett monitort mondott :\ -
#264 most a monitorról eszembejutott,hogy mondta föcitanárunknak(akinek vezetékneve Géczi) egyik osztálytársam,hogy számtechteremben valaki kitette a tanár arcképét háttérnek.
Tanár:"a múltkor én is leültem egy géphez netezni egy kicsit,és azt láttam,hogy teli volt az egész képernyő GÉCZIVEL"
remélem leesik
a jó az benne,hogy ezeket nem neveti el,és nem csak úgy véletlenül mondja,hanem úgy,hogy tudja,hogy hatni fog,de mégis úgy tesz,mintha nem úgy értené :) -
#263 Asszem Hofi mondta ezt... (Lehet hülyevagyok) -
#262 óóóóbazdmeg,mintha a matektanáromat mondanád :DDDddddd
egyszer ő is megelégelte,hogy nem töröltük le a táblát,és ráírt,aztán meg olvasd el,hogy mi van rajta,kösz :SSSS
meg ő is szokott tájszólással beszélni,csak hát ő direkt. meg orosz akcentust is nyomat,azt hiszi,hogy vicces :) amúgy nőről van szó.
egyik osztályban csak gestaponak hívják,mert néha annyira be tud pöccenni....:DDdddddd -
#261 angol tanárom: milyen nap lesz csütörtökön? :)
föci tanárom, épp csillagászatot vettük, meg a holdra szállást. erre: ember még nem járt a holdon. O.o
ugyanő: az ember színe fehér :DD -
#260 technika tanárnak volt egy nagy beszólása...kicsengettek és megszólalt hogy
na akkor menjetek ki én addig elmegyek megetetni a rákokat(cigizni ment) -
ba32107 #259 Muszáj nekem is hozzászólnom:
Általános, énekóra, tanár nekem (ingerülten):
- Idefigyelj öcsém, te egy akkora paraszt vagy, amilyet még nem láttam!!
Gimi:
Földrajz:
- Ilyen például Magyarországon is található. Járt már valaki ott?
Angol:
- …magyarul reported speech
- Ha például tosszolunk egy kojnt…
Fizika:
- Mint például a walkman, vagy efféle kótyomfitty
Irodalom:
- -Mondj egy igét a versből!
-„meghal”
-Mondom, IGÉT!
-„meghal”
- (ordítva) - ....például PINA!
Matektanár #1:
- (gyerek késve érkezik) - ****, te egy BALFASZ vagy.
- (gyerek nem tud valamit, tanár kéjesen mosolyogva odasétál) - Mondtam már, hogy egy kicsit pedofil vagyok? (és megsimogatja a fejét)
- nagyon sok volt még tőle, de több nem jut eszembe
Matertanár #2:
- -Mit beszélgetsz?!
-Csak kérdezte, hogy kész vagyok-e, és mondtam, hogy nem.
-Már kész is vagy?
-NEM!!
- -Ha mindenki meg tudta oldani a feladatot, akkor nem írjuk fel!
-Van valaki, aki nem tudta megoldani?
-Én, én…
-No, nem írjuk föl, hanem majd esetleg megnézem most.
- Leggyakrabban szinte mindig a 10-es számrendszerben számolunk.
- Nem hallottuk? Akkor jegyezzük meg!
- Nahát! Az állítások itten szaporodnak!
- No még ilyet! (valaki rosszul mondott egy definíciót)
- Hát olyan jegyeid is vannak, most nem mondom, tudod te azt, hogy van itt egyes is, meg kettes is, meg… (és fölsorolja)
- Kiradírozod, és utána áthúzod!
- Mindenki 1 db ülőpadba helyezkedik!
- Ez nem a legesésebb (=legszerencsésebb) matek szempontjából…
- No, rakd el azt a nyelvet! (ti. angolkönyvet)
- (Zsoltnak) Kornél! …vagy… János!… János?
- (Miután kizártuk a teremből) No, ilyet legközelebb azért nem szabad csinálni!
- És te pont a körvonalat színezed ki! Hát nem BORZASZTÓ?!
- Nagy okosságot mondtál, gyerekek!
- Az még az előző munkadolog (=feladat) volt.
Egyetem:
- Ne haragudjon, nem tudom eldönteni, hogy maga fiú-e vagy lány, de FOGJA MÁR BE A POFÁJÁT!!
Most csak ennyi jutott eszembe....... -
#258 "anyukád szeret?"-tanár
"nem csak eltart"-oszt társ -
#257 Mázlista:DDDDDDDDDDDDDD -
#256 #186 ilyesmi volt az egyik parodiába ia0 nem? annyra ismerös valahonnan. joo a topic -
#255 Hektor nem? :D -
#254 általánosba rajztanárnak benyomtuk macskanyávogást telefonrol (emeleten) és azt mondtuk benn van egy macska a szekrény alatt erre elkezdett kiabálni hogy azzonal szedje ki a zoli az meg odamegy benéz a szekrény alá és azt mondja nem tudom kiszedni szedje ki tanárnő. Tanárbő benézett és miután felkelt a földröl leküldte zolit az igazgatóhoz. Az elment wc-re viszajött és azt mondta hogy az igazgató azt mondta hogy ő jöjjön vissza a tanárnő meg nyugodjon le. -
#253 matek tanár:
gyektelenítsünk, szőrözzünk be 6al -
#252 Programozás tanár, igazi amerika ellenes fickó:
"az hogy veritek a billentyűt az órán nem helyes mert ezt látjátok a hülye kretén szellemi fogyatékos amerikai filmekben ahol a hacker leül a számítógép elé és elkezdi verni a billenytyűt az informatika kérem NEM EZ!!!!"
és ezt minden órán minden nap vagy 3x elmondja, mi meg már csak fetrengünk a röhögéstől -
#251 Ja eszembe jutott még 2:
Fizikatanárom egyben igazgató: Bungie-jumping helyett jampi-bandzsingot mondott :D
Matektanárnő: "Mondjatok egy számot!"
"Öt!"
"Oké tehát hét!" -
#250 Volt fizikatanárunk, azóta már nem tanít, láncdohányos és ezért órán folyamatosan köhécselt. De szinte minden szó között. "Egyenes *köh* vonalú *köh* egyenletes *köh* mozgás." Egyik dupla fizikán haverom összeszámolta mennyit köhög. a duplaóra alatt valami 100+ köhögést adott elő -
#249 nem néztem 1 napig és 166 új üzi:D jól haladunk -
Nuki #248 Fogadjunk németes vagy :) -
#247 Nálunk infotanár aztmondja mindig nyomjátok meg az "ENTÖRT"!!! -
#246 4.-ben az egyébként csoportbontásban működő németórát összevonták, mert hiányzott a gyengébb csoport tanára.
A gyengébb csoportból érkező gyerekek egyike akkora sallert kapott a tanárnőtől, hogy lefejelte az új gipszkartonfalat, ami a titkárságot választotta el. (Nem szakadt be.) -
JackMeadow #245 Verik az osztály ajtaját...
Tanár: -Szerintetek ki merjek menni? -aggódva körbenéz-
- nincs itt valami bot? -
#244 nekünkénektanár körbemegy a terembe,és egyszercsak megszólal:írjátok! de persze nem mondott semmit:D meg van,hogy senki nem csinál semmit,odamegy egy gyerekhez,és halál nyugodtan,kézzel intve mondja: kifelé
rágót a folyosói kukába -
#243 nem, nem 4 faktoriális:P -
#242 Az má valami! -
#241 4!=24? -
#240 Magán tanúló vagyok, járnak ki hozzám a tanárok.Van laptopom.Számítás technika tanárom, amikor kijött szerdán, meglátta hogy a laptopomon van flopy meghajtó(dudniillik használtan kaptam, mert kaptam:P), és aszongya amikor meglátja a flopy meghajtót:"Össze csinálom magamat." Szakadtam:D. -
#239 nekünk a tanár a naplóba még anno adott 4! rublikát átölelő egyest....az is szép volt:) -
#238 :DDDDDDdddd