Tanárok Beszólásai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
német helyettesítés:
nagy méretû szótár = gumimaci-kódex
3-mas dolgozat = középfinom

ugyanõ:
- Ki az a Péter Pál?
- Én, de csak a Pétert használom.
- Jól van PALI!

ugyanaz a gyerek, u.az a tanár:
- Jó napot!
- Szevasz Pali, jó a hajad, hánytál? (másik alkalommal: lehánytad magad?)

ugyanõk:
gyerek odamegy a tanárhoz, beszél hozzá, tudni kell, hogy a gyerek elég furcsán beszél.

- Jó napot! blablabla
- Menj már innen, ne itt büfögjél már!

Hajrá Magyarország!

kifli
nálunk fizikatanár beosztja multkor gyereknek: "nézel mint kezdõ buzi a gõzfürdõben" XD
Trisztin
Egyetemi tanároknak is vannak bestofjai 😊 a "füzetekbe" vezetem 😊 majd elõkeresek néhányat 😊

De azért néhány eszembe jut...
"Jõvõre jobban lelkesednek majd..." - hát igen 😊 elõre lett vetítve,hogy megbukunk =)
"3sor írt?Én már négy oldalt diktáltam!" ... hát ez olyan stilusban volt elõadva,hogy én még mindig röhögök rajta 8)

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

énektanár:
Agippína. A-g-i-p-p-hosszú í-n-a. Pína, nem pina.

Az ajtó alatt úgy jön a huzat, mint a huzat.

tarti19
Nagyon zsír topic😊 tényleg vannak hatalmas beszólásaik a tanároknak és lehet õket komázni😄

nekem a tori tanaromnak vannak kurva idegesito beszolasai PL dolgozat
tanár:ez 1 tisztességes 1es lett 😄
másik doga
tanár: felkerekitem a jegyedet 1esre 😄
Broafka
az hagyján, kémia tanár (nõ):

"Én több faszt fogtam mint ti kilincset!"
"Ha Ákoska kitartóan magáévá teszi a kémia könyvet"
"Ez nem ingyen cirkusz hugy fizetni kelljen"

olyan beszólásai voltak, hogy néha nem is értettük hogy hogy kapcsolódik a kémiához, meg a témához! Csúcs volt az a nõ! kb olyan 60 körüli öreghölgy lehetett, bírtam én azért

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

hunbasser
😄Dddddd

irigylem azokat,akiknek ilyen tanáraik vannak 😊 nálunk csak matektanár meg biosztanár szokott néha csúnyákat mondani,de akkor sem azért,mert poénos akar lenni,vagy valami.

ReaL MaDRid x siempre

Broafka
magyaron Adytól a Muszáj Herkules-t tanuljuk, magyar tanár rákérdez, ki tudj e:

"Egyébként, who the fuck is Herkules?"

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

hunbasser
hmm,egyszer nálunk bioszon mondja a tanár: "mindenki vegyen elõ egy lapot!" (mindenki nagyon beszart,mert azt tudni kell,hogy általában mindig kurva sokat vettünk akkoriban,ez még másik tanárral volt 😊) utána mondta csak,hogy "na,akkor most írjátok le,hogy mi a véleményetek a biológia órákról 😄Ddddddddd

hát,ennél a tanárnál mondjuk elég fura volt,mert szeretett kiabálni,meg volt egy olyan sztori is ezzel a tanárral kapcsolatban,hogy szünetben nem látta a gyerek,hogy mit dug a fülébe (amúgy mp3 lejátszó fülhallgatóját) és erre azt a választ kapja,hogy lófaszt :\ szóval,laza is,meg szigorú is volt egyben.de a mostani biosztanárunk kurva jó 😊)) múltkor megyünk órára,és jön szembe a tanár,mondja neki haverom : "tegye ki tanárnõ" (ugye a kezét,hogy ötöst adhasson neki),én meg ezen nagy felbátorodva: "csoki tanárnõ,ide is" nálunk már csak így megy ez (H) 28 éves,és nõ,szereti az egész osztály,mert nagyon rendes.

ReaL MaDRid x siempre

Scottt
A szászló még értelmes is csak különkéne írni😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

jazzy
Ez biztos, hogy Szabó Tamás volt fejemet rá..
Matektanár: Ha gondolkodsz, hülye vagy!
Kimaradt aZ kettõ, aZ három, aZ négy.
A szám átredukálódott.
itta a szilvásgombócot
1.46-ost és az 1.46-ost megoldod.
A bevétel csökkent 20 %-al csökkent.
Táblai elírásai: szászló(=zászló)
résztve(=talán résztvevõk???)
nakojtóba(=?????)

Fizikatanár: Most nem efperázunk!!!

Van még több is a tavalyi füzetemben, csak elõ kéne kaparni valahonnan. Kb. 80 összesen <#vigyor0>.

No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)

Met
Markos Nádas után szabadon 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

hunbasser
nálunk meg minden biosz óra kb az,hogy csak beszélgetünk,vagy filmezünk 😄 néha tanulunk is kicsit,de nagyon keveset 😊

törin meg múltkor próbáltuk meggyõzni,hogy filmezzünk már,mert hát minek tanulni... de õ mondta,hogy nem,most nem filmezünk,haladni kell az anyaggal,én meg közben már elindultam a portára a kulcsért,tanár észre sem vette,hogy kimentem a terembõl...csak azt vette észre,amikor mutatom neki,hogy hoztam a szekrénykulcsot 😄dddddd és nyitottam is egybõl,tanár meg ott égett...😄

ReaL MaDRid x siempre

madass
van egy sapim és a tesitanár azt mondta hogy mit hordom annyit azt a sapkát mert olyan lessz a felyem mint a szopott gombóc 😄D

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

hunbasser
"Minek örülsz, két füled van oszt nem vagy szatyor?"

ezt matektanár is mondta már 😄ddd

ReaL MaDRid x siempre

lippet
Tanárom mondta (39fõs osztály) kb. 5 1-es felelet után: "Nem baj, majd jövõre személygépkocsival mentek osztálykirándulásra=)"

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

kakaoskalacs
😄DDD vazzeee ez kész

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

tommyg
jó rendben szia

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Angol óra? OMG nálunk mien... ofõvel... minden óránk így kezdõdik:

tanár:Akkor most vegyék elõ a könyvet
mi: nem.... alszunk
tanár:olyan nincs... tanulni kell
mi:biztos hogy nem...

a lényeg hogy utána egy kis veszekedés után meggyõzzük... elkezdünk beszélgetni és arra a tanár mindig:

tanár: ne itt homokozzanak... a ferdehajlam nem szégyen... stb stb...

szalé a tanár egyfolytában buzizik minket...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

zolo
Rajztanár:Tegyenek le mindent a kézikacsójukból!

Kémiatanár:Engedjünk be egy kis friss füstgázt.

http://flickr.com/photos/zolika90/

LasDen
he???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
ehh,szintén angoltanár,jól bealázott...😄

egy csaj:tanárúr,hányadik oldal is?
tanár:66.
én(havernak odasúgom):seggem a szádra pattanhat...
tanár:jól van Dávid,ismerjük a mondókát 😊

geci se gondolta volna,hogy meghallja 😄ddd

aztán másik ilyen,szintén angolóra:

tanár:és még ezt nyúlfarknyit csináljátok meg házi feladatként
én(az elõzõ esetbõl tanulva méghalkabban odasúgom havernak):ezt a nyúlfasznyit...
tanár: ejnye Dávid,hogy beszélsz 😊 akkor mostmár mondd el a többieknek is!

ReaL MaDRid x siempre

dunga

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

hunbasser
😄DDDDDDdddddddddddddddd

ez arra emlékeztet,amikor angoltanárral mindig arról dumáltam,hogy éppen mivel játszik õ vagy én,meg hogy milyen hardverfejlesztéseket vittünk végbe az utóbbi idõkben...😄dddd ez persze már akkor volt,amikor megcsináltam a feladatokat,általában mindig jó gyorsan letudtam õket,és utána dumálgattunk mindig kicsit,amíg a többiek görcsöltek az amúgy nagyon könnyû feladatokon.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
szünetben van,épp mennénk át egy másik terembe,de elõtte osztályfõnök betoppan a kezében egy vhs-sel,és megszólal: "laci,el nem mész addig,amíg be nem teszed nekem!" ezen kb sírva röhögtem haverral 😄

magyartanár,az anyagra gondolva...

"ha tetszik,hanem,kiverem belõletek!"

ReaL MaDRid x siempre

Danman
Kémiatanár "Négyzettel azt karikázom be"
Fizika "Majd megmondom én a véleményedet!"
"Máj dír litöl szánktíz" /Én kicsi szentjeim/
"Máj dír dúr"

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Haha, nálunk a tesitanár:
"Kitépem a karod és a hátadba szúrom. Úgy fogsz kinézni,mint egy hülye sündisznó. De tényleg"
Mindeközben az arca meg se rezzen<#smile>

motyodlee
nálunk természettudomány tanár:
-Tanárúr! Láttuk a tvben!
-Ne nézzétek a tvt-t rettenet pocsék a mûsor

(vki kajál óra közben)
-Csipegetsz mint a markológép?!

(sokszor nézünk természetfilmeket)
-Tanárúr, nézünk videót?
-Tessék, nézheted(lehajtja a fiókot ami mögött a szerkezet van)
+
-Tanárúr, tv-zünk?
-Igen, úgy hallottam este jó film lesz a tvben

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

PJack
öreg Gyuri bácsi, a tesitanár mondta nekem: "Befûzlek a bordásfalba!"

Pain is inevitable. Suffering is optional.

deutsch Lehrer:

Ráfaragás lesz a vége.

Azt a kutya mindenit.

Az anyja köcsögit.

Fülüke
Fizika tanárunk:

Hazemegyek, begyúúúútok, jól meg rakom a kazánt, és egy gyújtós fával verem szét az asszony fejííííííííít! 😄😄😄😄

De k*rvajó géped van istenem....

rengeteg van. majd mazsolázok még.

Szilárd: Nincs szamárpadunk?
Ofõ: Dehogyis nem. Abban ülsz!

Guilty01
Föcitanár: "gyerekek, nyissátok már ki az ablakot had jöjjön be egy kis H2O)"

You\'ll never walk alone!

Muki100
"Ha nem maradtok csöndben nyitva hagyom az ablakot!"
"Olyan mint a tigris, csak nincsenek pettyei." (gepárd)
"A lábad kéznél van, nem?"
"Ezek kihalt állatok, lehetett volna 6 lábuk is."
"Diogenész jó csávó volt!" (töritanár)

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

N1ggA
már miért lenne fake? az osztályhonlapon is fenn van

Spread De Love!

autoszimulator
idejársz mesélni?

.: mobilize.hu :.

Szóbali vizsgáztatás.
Hallgató persze meg sem tud szólalni.
A tanár felajánlja, hogy feltesz egy kérdést, hogy annak segítségével a hallgató el tudjon indulni.
Hallgató boldogan elfogadja az ajánlatot, mire a tanár kaján vigyorral:
-Nos?

bubu13
Az egyik gyereknek beszól a biosz tanár: Kinõtt már a fogad???
14 éves és még nem nõtt ki 2 foga elõl<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

EEE 1899

Cuchulainn
Hehe, jó topik...
Nálunk:
Állatrendszertan:
Ha a képen látható a fürge gyíkot megzavarjuk, a nevét meghazudtoló bénasággal próbál majd elmenekülni

Biokémia:
Ez a tantárgy egyfajta átmenet a két tudományág között. Kicsit olyan mint a szfinx. Tudják az az oroszlánfejû kis izé...

Mikrobiológia
Maguk már nyilván tudják, hogy a nehézfémek veszélyességét leginkább az okozza, hogy felhalmozódnak a táplálékláncban. Ezt elsõsorban a csúcsragadozók sínylik meg -mutat az ábrára- mint mondjuk a farkas.(A képen egy füvet legelõ tehén volt)

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

bubu13
Van egy gyerek az osztályban bejön hozzánk a helyettesítõ tanár és a gyerek elkezd röhögni valamin. A tanár azt hitte hogy rajta és ott elkezdte rá mondani hogy: ez az arc, egy kudarc.

EEE 1899

LasDen
infó tanár az excelt meg az összes office szart gecinek becézi órán...... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

N o N a m e
Az infótanárról jut eszebe, hogy nem tudja kimondani hogy automatikus 😊 valahogy igy mondja hogy óttómatikus 😄
vegicsek
Óra elõtt baromkodunk a zongorával
Énektanár bejön:

KUSSOLJATOK EL A ZONGORÁTÓL!

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

1ik tanárom ilyet szól ha vki beszélget: ,,Te se voltál még Afgán menekült!"😄
zolo
Magyartanár aka Ofõ:
"A tacskó nemzedéknek már mindent szabad?"
"Maguk betöretlen vad csikók. Én a nyuszikákat szeretem."

Infótanár:
"Husikák!"
"Zoli lovag elvágtágzik a villanykapcsolóhoz"

Töritanár, kicsit pösze:
"Légy erõsz"
"-India húzóágazata a szovtfer gyártás.
-Teccik mondani egyet?
-Az nekem nem kell tudnom"
"A jó rómaiak"

http://flickr.com/photos/zolika90/

fúú száûmteken volt egy alkalom miko9r v.,mi wordös házit kaptunk de v.mi gecisokat... és semmi kedvem nem voolt m,etgírni és megkérdeztem h. "ha nincs otthon word-öm akkor honnan szerezzek?" erre a tanár "vannak ilyen letöltõ programok am,ikkel lehe..... õõõ izé nemtudom szerezz valhonnét!"

osztályban volt egyí kissebb konfliktus és azegyik srác lelökte a lépcsõn a másikat, és hívták le az igazgatóiba, de nem ment, erre feljött az ofõ és ilyet szólt "Csongor kisfiam, lejössz az igazgatóiba!!! ......fõleg ha hívnak!" ezek voltak azok amikre így tisztáûn emléxem én nagyon nagy pillananatok v9ltak 😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

N o N a m e
van egy kb 60 éves matek tanárunk, na neki vannak beszólásai: A múltkor semmi zaj nem volt az osztályba, õ ir a táblára és egyszercsak elorditsa magát hogy "Legyen már csend!" Erre mindenki kezdett röhögni 😊
Atti12
fizika tanár:
"gyerekek, ezt megkell fordítani, hogy kicsöpögjön az 1 forintos!"

meg eltört egy kémcsövet és elkezdett ordibálni velünk hogy ebbe az osztályba nem lehet fizikát tanítani és miattunk van az egész :C . Nekünk meg még a fülünk is kétfele állt mert nem értettük hogy mi baja van, azon az órán pont csönd volt 😄