877
-
Berselius #317 Földrajztanár:
Ha nem hagyod abba, odamegyek, és lecsavarok neked egy bazinagy pofont!! -
#316 magyartanár( sötét van a teremben mert bevan huzva a függöny ):
na kérem szüntessük meg ezt a nászéjszakai félhomályt. -
#315 CSBCS--->Haveromnak ez a monogramja:D:D:D:ADDSDASsasadas -
szili1992 #314 Cucma, javíts ki, ha nem így volt:
Tesitanárnak beszól gyerek, tanár ad neki csbcs-t/ csöcs bimbó csavarás/, gyereknek fáj, dörzsöli, mondja neki a tanár: Fiam, csak vissza ne add! -
#313 Matektanár:
-Fúj! Megint taknyos a szivacs (utálja ha kimossuk)
-És akkor idehozom a cuppantós körzőt (nagymérteű táblai körző tapadókorongokkal)
-Még eldöntöm, hogy szóban írunk, vagy írásban felelünk.
-Ó! XY még nyalhat! (kémiaszakkörön aki egy órát sem hiányzik az kap egy fagyit év végén...elméletileg) -
Berselius #312 Jah, és ez ki is maradt:
Egy helyettesítő tanár, amikor nagyon rossz volt az osztály, mert folyton nevetgéltünk: Az iskolába nem azért járunk, hogy jól érezzük magunkat!
És még arról beszélnek, hogy minél barátságosabbá tegyék az iskolát. -
Berselius #311 Nah, itt a megigért csomag. Mindegyik a matektanártól.
Különleges szavak: lüttyedt, vaklégy, hiúgágáját, reciprokája, mozigyerek
Minden jóválaszért kaptok egy fagyit!
Ezt a vonalat az egyenes árnyéka határozza meg.(Egyenesnek hogy lenne árnyéka??)
Megmondtam, amikor akarom. Pontosabban még nem mondtam meg.(Nem igazán értem, hogy ez mit akart jelenteni.)
Ez biztosan nem lesz a dolgozatban, de lehet.
Ebbe néha beleesik a bicskám.
Hurkatest az ujjam.
A feladat a százizé oldalon van.
alfa, béta, céta
alfa+béta+gamma=delta (A háromszög belső szögei akartak lenni.)
Nyári cipő van rajtam téli harisnyával.
Én valakinek kivágom.
Nem hosszú l, hanem két l.
Azért mondjuk ki, mert kimondjuk.
Csak Norris= Chuck Norris
Ebben gyenge vagyok, vagy erős, vagy mi...
Írjátok fel: írjátok fel, következő feladat
7 után mi jön? (önmagától kérdezi)
Hülye vagyok.
Ha el kezdesz gondolkodni, hülye vagy.
Annyira kapkodok egy kicsit...
4 után mi jön? (önmagától)
Mi jön h után?? (önmagától)
a 26 éves fiam, aki 25.
Ez az izé, vagy fene tudom, kicsoda.
Az út rövid u vagy hosszú ú??
Nem tudom, miért jutott eszembe a 60...
Mi a kérdés?
Gyakori: Bejön órára, és azt mondja: Adjatok egy könyvet, hogy megnézhessem, hol tartunk.
Én többre emlékeztem... -
gyuri12 #310 -
#309 -
cucmalajmc #308 ma volt nálunk:
Helyettesítő tanár mondja nekem, hogy: Gabi! mondom: Tamás.
tanár: jó, hát ki hogy ejti.
nagyot nevettünk. -
#307 Azt amikor a bemelegítést egyik gyerekre bízta, ezt fűzte hozzá:
Aztán keményen, mint a Rolling Stones -
#306 Akkó ez van. Csak a gyerek nem bírja eztet. De akkor mondok mást, ilyet tuti nem becéznek. Szóval másik gyerek meg csita. -
#305 Gábor-t gyakran becézik Gabi-nak én is Gabinak hívom mind2 Gábor oszt társam... -
#304 És....mi és? Gábor fiu, Gabi.... az meg nem... -
#303 és? -
#302 Erről jut eszembe, tesitanárunk egy Gábor nevű gyereket rendszeresen Gabinak hív. -
#301 nem egy nagy beszólás....sőt még bosszant is....nem tudja megjegyezni a rohatt matektanár a nevem.....mindig Lovásznak hív......és nem Lovász a vezetéknevem...... -
#300 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#299 :DDDDDDDDDddddddddddd -
gyuri12 #298 :D -
#297 LOL! -
#296 Nem tanár beszólás, nem is beszólás, de ezt muszály leírnom....XDXDXD
Matekdoga alatt, mellettem ül a gyerek, 18éves! és ennyit kérdez tőlem: Mik azok a páratlan számok?
LOL!!!!! segghülye ez a gyerek.....:D:D:D és egyetemre akar menni:D:D -
#295 Nálunk van egy gyerek, aki matekon rendszeresen azt se tudja, hogy mi van. Ma a tanár ilyet szól neki:
Magát meg be kéne keretezni, hogy képbe legyen. -
#294 Egyszer a vizuális fejlesztőeszköz-órát tanító tanár szájából az alábbi mondat hangozott el: és most a Tlabel-ra ráhúzzuk a.... Mit is??? -
#293 egyszer orditozott elem általánosba mág a német tanárom.Akkor mondta
"... Te meg te meg te ott hátul aki most nincs is itt..."fel is vettük ha kell valakinek írjon privit és elküldöm neki. -
pirosBoci #292 Informatika tanár:
"-...véletlen szándékosan, nem javitottam ki a dolgozatokat..."
Angol tanár:
"don't drink and drive, SMOKE AND FLY" -
G18XM8 #291 A olyan tanárokat akik megérdemlik folyamatosan sakkban kell tartani, állandóan fel kell jelenteni, be kell panaszolni az igazgatónak, másképp elszállnak nagyon maguktól. Meséltek nekem olyan tanárról aki télen uszodába vitte a tanulókat és kiállította csurog vizesen az egyik tanulót, 2 oldali tüdőgyulladás. Én gyerekemmel csinálná ezt úgy megverném hogy bele hogy befosna. -
#290 sok az a 20 fekvő mi?
Neekem azért kelett futnom ma tesiórán me röhögtem kosarazás közbe (kicsit szerintem komolyan veszi) -
cucmalajmc #289 Nálunk ma a tesitanár: Ne fogdossátok a másik péniszét! lol, taxisat játszottak. meg csak annyit mond általában egész órán, hogy: 20 fekvő! -direkt kiprovokálják mindíg :D -
#288 LOL -
gyuri12 #287 "Rasszista"
(eztet nekem mondta az angoltanárom:( ) -
#286 olyan pofont kapsz hogy a takony menetet vág a nyakadon -
#285 "Olyan pofont kapsz, hogy 1 hétig csak jobbra tudsz majd menni!" -
#284 Rajz tanár:
"Olyan pofot kapsz, hogy egy hétig nem eszel rántotthúst!"
Technika tanár:
"Mit rizsázol itt te dinnye?! Kell egy barack?"
(Mindig a zöldségekkel meg a gyümölcsökkel jön -.-)
"Te tiszta dinnye vagy..." -
#283 ma földrajz órán.......ki megy a srác feleleni....tanár felteszi a kérdést csak habog...tanár elmondja helyette rendesen....a másodikra is ő válaszol és utána "Kedves LAci bácsi nem én felelek!" :D -
#282 Ilyeneket olvasva, eszembe jut, milyen jó lenne, ha nem lennék beteg, és járhatnák suliba:(. -
#281 Matektanár:
Kicsi a terem és egyszer véletlen nekiment a tanári asztalnak, majd közepes hangon megszólal:
-Gyere nekem!
Földrajztanár:
-Te ló!
-Te gyógypedál!
És van egy nádpálcája amivel néha a padokat csapkodja, de ezt sem komolyan teszi, jófej tanár.
Énektanár:
-Gratulálok! A hangszóró az Öné.
Majd még több is eszembe jut.
-
csoola #280 lol, nekem is halál a tanárom, ugy hivják h tocek, tockost ad általában ha beszolsz vagy ilyesmi, de halál mindig tolja full fiu osztálynak h galambocskáim meg ilyenek XD majd odafigyelek és megirom h miket oszt, haláli ficko -
#279 Tavaly az ofő gondolt egyet órán és írkálni kezdte a hiányzókat, és így megkérdezte az osztálytársamat, hogy egész nap hiányzik e...
másik:
töritanárom jön le velem szembe a lépcsőn térképpel a vállán...idézem: vigyázat térkép van nállam, vállról indítható. -
mafy #278 matektanárom mondta ma, előadáson:
"nem kell félni a csúnya generáló elemtől, ha sorának minden egyes eleme osztható vele."
lényegében a mondat eleje a fontos, ÉS poénos. (szerintem)