877
-
#237 Ja még matek:
Alig írt valaki leckét és aki írt, kb az is mind rosszul. Erre a tanár:
A jövő órán akinek nincs kész a leckéje, annak akkora 1est írok be, hogy kilóg naplóból plusz minden hülyeségért még1 1est. -
#236 "fogja, kinyitja a fiókot, és beleordít" ezen még most is röhögök xDDDDDDD -
#235 Matekról ut eszembe:
Tanár többnyire teljesen hülyének néz minket. Felír egy feladatot, mellé, hogy mittomén, számoljuk ki ezt, meg azt, de gyakran felírja zárójelben a szöveg mellé, hogy oldjuk meg és hozzáfűzi, csak hogy értsük.
Bár ez nem beszólás, de azé vicces.
Bár az már viccesebb volt, amikor gyerek hátrafordult (első sorban ült az illető) és a tanár rácsapott (nem nagyon) egyet a gyerek fejére a botjával (mindig van nála egy ilyen mutogatós pálca). Erre gyerek előrefordul és nem túl hangosan, de azért erőssebb hanggal rászól a tanárra, hogy HÉ. Erre a tanár: Mi maga, kisbaba, hogy itt hé-zik?
Vagy amikor egyik lány kifestette rózsaszínnel a szemét, a tanár (dolgozatosztás közben) megkérdezte: Mit csinált maga? Olyan a szeme, mintha beúztak volna egyet.
Nem túl viccesek, de azé írom, mert hát azé beszólás.
Ezt viszont csak mesélték, mert elég régen volt. Szóval igazgató egyszer mondta valami mittoménmin, lényeg, hogy egész iskola ott volt és akkor kijelentette: A második világháborúban az emberek több mint 100%-a meghalt. -
#234 az én angol tanárom azt mondja mindig ha nem fejezem be a beszélgetést akkor bevezeti ujra a test fenyítést :\ XD lol. És ez nő tanár kb. 40-50 körüli.. -
#233 ezen én is jókat röhögtem :DDdd -
Apocalipto #232 Majd még ha jutnak eszembe írok :D -
#231 hát ezen felordítottam :D:D -
#230 egyenlőre toronymagasan:) -
#229 1. Tanárok Beszólásai
2. Modellautók
3. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
4. World of Warcraft
5. Silkroad Online
6. Forza Juve
7. Unreal Tournament 3
8. Test Drive Unlimited
9. GeForce 9 series
10. Ki van fent legtovább? -
mafy #228 na akkor én sem maradok ki a sorból.
még ano általánosban, irodalomtanár. 8jó fej volt amúgy)
egyszer ideges lett, majd elkezdett rikácsolni mint vmi boszorkány: nem vagyok ideges, nem feküdtem le későn, nem szedek gyógyszereket. stb.
középsuliban a töritanárom volt a legdurvább. annyit kell tudni róla hogy 4 oldalt simán írtunk 45 perc alatt.
következő gondolat, "csitu van", alapzaj. stbstb
voltak még érdekes egyének
fősulin is van egy tanárnő, mindig azt mondja hogy: Hahóóó, értik?
amúgy jók a kommentek.
üdv -
n3whous3 #227 hát ez nem 100% :D -
Apocalipto #226 Irodalomtanár:
Na, mit hazudtunk a múlt órán?
Mikor döntötte el, hogy hazudik?
Nem normális az ember, engem hál istennek nem tanít, mert 0.-os vagyok, de amiket hallani róla omg, és állítólag jövőre nyugdíjba megy, dejó lenne.
Ilyeneket csinál: Ha ideges, fogja, kinyitja a fiókot, és beleordít.
Ha a madár kinnt csicsereg, fogja kinyíitja az ablakot és ráordít.
Egyszer állítólag bebújt a szekrénybe, és addig nem jött ki amíg azt nem mondták hogy szabad :)(hát benntvolt egy ideig:P)
Jah és múltkor megkérdezte haveroméknál órán, hogy ki akar videózni? Természetesen az egész osztály felnyújtotta a kezét. Jólvan,kiment a kazettáért, visszajött, lerakta az asztalra, és 45 percen keresztül azt lesték :S
Aztán nem olvasta be a laptop neki a dvd-t, fogta kib*szta a kukába a dvd-t :D
Meg hasonlók :) -
#225 Nekünk meg ha felír a táblára egy példát akkor:
"Hűűha"
Aztán mikor megcsinálja akkor:
"Láttátok?"
De mindkettőt olyan hülye hangsúllyal és minden órán :D -
#224 nálunk meg a Mechanika tanárunk mondogat iyleneket "Pinán jár az eszetek mi?:D" meg "Tiszta Hárshelyi napközi" -
BIZ0906 #223 Magyar tanárom: "Ezt kétszer mondtam el, először és utoljára"
XD -
simirizsa #222 Magyar tanárom:
Sötét vagy mint a belső zsebem
Kussolj hülye gyerek
Meg diktál mondjuk hogy lasabban és akor elkezdi diktálni köcsög cimbalmos köcsög nem írod mindjárt kapsz 1 1-est :D -
#221 középsuli 4. év végén érettségi elött pár héttel feladat megoldás matekbol a táblánál: Csajnak a feladata valami geometriai cucc volt. a lényeg h leakadt a rajznál. Egy négyzetett kellet volna rajzolnie de téglát rajzolt. Persze nem értette mi a baj amikor tanár kiakadt mint kakukos óra. Nem káromkodik a tanár de amire emlékszem az ez volt: "bazdmeg ilyet még nem láttam érettségi elött" :D -
#220 A legjobb:
"Tanár az asztalra kopog...
És kérdezi: Ki kopog?"
Ezen behalok állandoan :DDD -
#219 Anno matektanátom is mindig 3at rávágott az asztalra a könyvvel, ha beszélgettünk. Egyszer már majdnem elaludtam és akkor vágott rá az asztalra. Frászt hozta rám xD -
#218 Magyartanárom: Csendmá!! Halllgassatokmár el!! Maradjon már csendbe senki!!...izé mindenki,amúgy ez kajak bolond tanár,csapkodja néha az asztalt,amikor vki köhög vagy akkor elkezdi hogy NEkejjjen már senkitse túlordibálnom!! -
#217 oda jártam én is! :D mind a 3 tanított :p -
#216 az utolsó sor... igen azt én is remélem... :D -
#215 Ja meg fizikán:
Tanár odalép a gyerekhez. 'Mondtam, hogy beírok annak, aki firkálja a padot, te meg itt nyugodtan folytatod'. Gyerek: Nem folytatom, én most kezdtem. -
#214 Na akkor mér én se bírom ki, hogy ne írjak valamit.
Info tanár (aki szerencsére engem nem tanít):
osztály beszélget, tanár egyszer csak felszólal jó hangosan:
-a kurva életbe, de köcsög egy társaság vagytok
Amúgy nála a PC csatlakozoó a lyuksik. CD: mint minden jó dolgon, ennek a közepén is van egy lyuksi. Meg monitorról valami ilyesmi: Kicsivel nem olyan jó játszani, minnél nagyobb, annál nagyobb az élvezet.
Tesi tanár (aki szerencsére szintén nem tanít engem, akkor lehet, már nem élnék):
-tornasorban mondja jobbra át. Társaság fele megszokásból (ez 9.edikben) jobbra fordul. Tanár odalép egyik iylen gyerekhez: Merre hordod a szerszámodat fiam?
-tanár mondja, lépés indul, gyerek megkérdezi, hogy merre. Tanár: Szerszámodat balra hordod, de te jobbra mész fiam.
- gyerek futáskor lecsal egy kört, tanár észreveszi. Gyerek megáll, erre a tanár: gyenge az állóképességed fiam, kezdd előlről.
Majd még írok, ha eszembe jut. (remélem egyik tanár sem olvasta ezeket:)) -
#213 Feladat angoltanárnak: Me of us one -
#212 nálunk a töri tanár minden kisebb mondandója után annyit mond, hogy "ez így rendben van?" :) -
csimpok #211 Gimiben magyartanár lapozgat a naplóban, nézi hogy ki feleljen, és valami horoszkóp mániás lehetett, mert mindig nézte hogy ki milyen csillagjegybe született. Aszondja:
-Na nézzük ki legyen... hmm... Gergő! Na nem azért, mert szűz vagy...
Mire egy srác hangosan:
-Hát azért tényleg nem! :D -
#210 :DDD
Jó téma:
Annó magyar tanárom beszólásai:
"Ne közös-üljetek" jelentése: ne üljünk egy padba :D
Anno Info tanárom kinyalsz a kilenc helyett
:DD -
#209 Nálunk a töritanár állandóan a szavak között ŐŐŐŐ-zik, meg mindig mondja, hogy teccikérteni..
A Római birodalom őőő gazdasági őőő válsága teccikérteni? -.-
és állandóan ismétli a szavakat, kurva idegesítő :\ -
#208 volt egy tanárom akinek mániája volt a tódnillik meg tódonképpen
egyszer elkezdtem strigulázni, 20 perc alatt összejött vagy 40
inenntől kezdve a környékemen senki nem tudott már arra figyelni mit is mond a tanárnő :))) meg alig bírtuk elfojtonai a hangos röhögést :)
tudom, nem tul vicces, de most ez jutott eszembe -
#207 Király a banner :)
Fizikatanárom meghall valami hülyeséget órán: "ECCSÉM!" -
Kindred Blades #206 Nem most volt már, hogy iskolába jártam, de egy pár dolog mélyen rögzült.
Volt egy rendkívül vaksi matematika tanárunk. Igazából azt sem szúrta ki, ha laposkúszásban kiszöktünk a terem ajtaján.
Bejött egy ízben az igazgatónk megszemélni, hogy is zajlik egy óra, no persze az öreg nem szúrta, csak amikor a lecke végén felállt röviden összefoglalni, hogy mit is szűrt le belőle. Béla bá' rámered: "Hja kérlek, te kémkedsz utánam?!"
Rendszerint a következő szöveggel nyitott, miután belépett: "Most, hogy a jelenlévők szépségátlaga megkétszereződött..."
Volt egy osztálytársunk, rettentő hájas pofa volt, és 10 óra körül nekiállt falatozni, napi rendszerességgel. Béla bá' kivételesen kiszúrta, ahogy körbejárkált a teremben, áll fölötte vagy fél percig, mire a srác észreveszi. Béla bá': "Vagy ad egy katonát, vagy kivágom, mint egy lovat!"
meg egyebek -
#205 Föcitanárom: -Könyékig felhúzlak és bábozok veled! -
#204 biosztanár
-Nincs bocsánat, bocsi-.- -
#203 ilyen állat nálunk is van, hogy ráir arra amit már egyszer ő maga!! írt :DDD -
LaciMaci #202 Föcitanár:
"Ha nem tanultok én akkor is megkapom a fizetésem" -
#201 :DD -
#200 Nagyon Szépen köszönöm:D én is gondolkoztam:D:D -
eLiXir #199 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BESTOF GECÓÓÓÓÓÓ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -.-'' -
papeer #198 szétültetlek