Soha nem győzzük le az AIDS vírusát
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve mondjuk korházban rossz vért kapsz! Akkro vigyenek el és semmisítsenek meg? Tartózkodjunk máskor az ilenektõl! Bocsánat, de ezt le kellett írnom. Igaz írtad, hogy ne téged szidjunk, burkoltan szidtalak! Bocsi még1x.
Aki direkt fertõz, na azt kell lecsukni örökre!
Aki direkt fertõz, na azt kell lecsukni örökre!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ez az, játszunk istent, nem egyszerûbb hanyagolni a fûvel-fával kefélést meg a drogozást.
Ez az elkülönítés baromság! De mint írtad, nem szidlak, de akkor is elmebeteg ötlet (tiszta Hitleres faszság). Ne nyomkodjunk ilyeneket plz!
Mert vannak olyanok, akik direkt fertõznek! Ti mindig elviszitek párotokat (most nem feleségre gondolok) tesztre? Mindig újat csináltattok, illetve párotoktól is elvárjátok a friss leletet? Lenne egy fogadásom....
Van olyan, akit megfertõztek és direkt megfertõz másokat bosszúból! Nálunk is megtörtént. Az ilyen elmebetegeket örökre le kell csukni!!
Mert vannak olyanok, akik direkt fertõznek! Ti mindig elviszitek párotokat (most nem feleségre gondolok) tesztre? Mindig újat csináltattok, illetve párotoktól is elvárjátok a friss leletet? Lenne egy fogadásom....
Van olyan, akit megfertõztek és direkt megfertõz másokat bosszúból! Nálunk is megtörtént. Az ilyen elmebetegeket örökre le kell csukni!!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Kedves Richárd,
Amennyiben idõd és lehetõséged engedi, úgy kérlek avass be minket, hogy a tanulmány kinyomtatott példányához hol jutottál hozzá. Sajnálattal látom, hogy nem tudtál a tanulmány elektronikus példányának irányába linket elhelyezni a cikkedben.
Köszönöm a segítséged.
Amennyiben idõd és lehetõséged engedi, úgy kérlek avass be minket, hogy a tanulmány kinyomtatott példányához hol jutottál hozzá. Sajnálattal látom, hogy nem tudtál a tanulmány elektronikus példányának irányába linket elhelyezni a cikkedben.
Köszönöm a segítséged.
1. Legyen diák kedvezmény a gumira...
2. Simán legyen ingyen.
3. Nem kell mindenkivel összemelegedni 😊
Érdekes ez az vírus, érdekes hogyan terjedt...
2. Simán legyen ingyen.
3. Nem kell mindenkivel összemelegedni 😊
Érdekes ez az vírus, érdekes hogyan terjedt...
Én nem nanobotokra gondoltam, hanem az emberi genetikai kód "átírására".
A HIV melegágya Afrika. Ott képtelenség szûrõvizsgálatokat végezni. Más, fejlett országokban talán megoldható, de Arfikában az alapvetõ orvosi feltételek sincsenek meg, sõt, sok országban háború van, így lehetetlen.
Amúgy, én már rég úgy vélem, hogy az Aids gyógyszerekkel nem gyógyítható. Mással meg nem tudnak gyógyítani.
Vagyis az Androméda-sorozat "nícsei szuperemberei" féle, nanobotokkal feljavított immunrendszere lenne a nyerõ!
A megoldás normális immunrendszer "megírását" jelentené, amely mindent meg õl ami nem azonos teljesen(!) genetikailag(!) vele. Továbbá ha a sejtben egy olyan DNS jelenne meg amely nem az övé, akkor azonnal öngyílkos legyen.
Tudom, hogy ez most nagyon embertelenül hangzik, de csak egy megoldás van:
Mindenkin tesztet kéne csinálni azt aki vírusos azt el kell különíteni. Azután meg mit csinálnak már nem érdekes hiszen nincs ki megfertõzzön ( Esetleg meg is lehetne õket semmisíteni ) .
De, mint már mondtam ez egy nagyon embertelen megoldás és csak lehet, hogy ideglenes, mert jön egy másik, erõsebb vírus.
Én személy szerint nem hiszem, hogy képes lennék végeghezvinni azt amit leírtam, úgyhogy ezen az alapon kérlek szépen ne szidjatok.
A többibe már beleköthettek nyugodtan <#circling>#circling>
Mindenkin tesztet kéne csinálni azt aki vírusos azt el kell különíteni. Azután meg mit csinálnak már nem érdekes hiszen nincs ki megfertõzzön ( Esetleg meg is lehetne õket semmisíteni ) .
De, mint már mondtam ez egy nagyon embertelen megoldás és csak lehet, hogy ideglenes, mert jön egy másik, erõsebb vírus.
Én személy szerint nem hiszem, hogy képes lennék végeghezvinni azt amit leírtam, úgyhogy ezen az alapon kérlek szépen ne szidjatok.
A többibe már beleköthettek nyugodtan <#circling>#circling>
Nem tudtam, hogy ennyit haladtak mar gyogyszer ügyben. Ha igy haladunk lassan tenyleg nem lesz akkora szivas elkapni.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Vagy a rák ellen is jól bevált lépfene módosulatot kell használni oszt ennyi.
Az meg mint tudjuk elég rendesen pusztít...
Az meg mint tudjuk elég rendesen pusztít...
← ElőzőOldal 4 / 4