1878
  • Pio
    Még egy: most nézem, hogy hiába tanultam meg 100-ról 200ra a szakmát nem tudok 100 fölé menni és a trainernél újra ott van a 100-ról 200-ra növelés de most már nem engedi megvenni.
    Ez mindenkinél bugos vagy csak engem jutalmaz ezzel a játék? :)
  • Pio
    Azt meg tudja valaki, hogy szakmánál (mysticism) mit jelent a trainernél a blueprinetek áránál az, hogy:
    Slight Profundity 1
    Nem a szó szerinti fordítás érdekel, hanem hogy hogyan lehet eleget tenni ennek a kritériumnak :)
  • foxpal
    Na már van net szuper :) csak az a baj hogy lemaradtam :(
  • Pio
    Ahh szerverdávn, pedig kezdtem eléggé rákapni... :)
    Nem tudom, hogy más próbálta-e de ez a Regenerate nevű képesség aránytalanul erős (bár a többi deffenzív skillre is ezt írják), szóval ajánlom mindenkinek amíg nem nerfelik :)
    Ha csak havidíjat kéne fizetni az ilyen játékokért és nem kéne 10ezret leperkálni, hogy nekikezdhessen az ember, akkor egy hónapra simán bevállalnám :)
  • foxpal
    Bocs fiuk hogy nem vagyok de szegeden 2napja a körzetünkben nincs net most is mobilról írok
    ;-(
  • Tatyla
    néha olyan játszhatatlanul beszaggat hogy az gáz,ez már nálam egy nagyon negatív dolog pedig nem kevés a gépem...
  • Bartn73
    sziasztok valaki tudja hogy kis álatkát vagy valamit magam mellé honnan lehet szerezni? Mert láttam pár embernél szörnyet robotot törpét Ezt most venni lehet kapni vagymi Mer lassan 12es szintü leszek és zavar hogy mér nincs nekem:)
  • Kiado
    Na bízom benne új patch hatására tudok majd én is játszani :D
    Több száz hozzászólás érkezett már fórumra is, mindenkinek ugyan az a gondja, valamit nagyon elqrtak Cryptic-ék...
  • 0Fritz0
    Új 148 Megás patch érkezett.
  • 0Fritz0
    Karbantartás van, majd úgy egy óra múlva.
  • Jabar
    Nektek megy a szerver?
    Amugy a no shards found felirat a launchernél az a szervert jelenti?
  • Pio
    Kapsz kulcsot, meg még valaki kap, ne haragudj, hogy csak most küldöm, már megy is.
  • 1414geri
    0:02 ezek szerint nem én győztem hát azért köszönöm a lehetőséget és megkérném akinek van felesleges béta kulcsa az küldje el nekem köszönöm
  • Viktor99
    Nálam jó...
  • Tatyla
    nem mennek a szerverek vagy nálam van gebasz?
  • Viktor99
    Nem tudom ki mennyire foglalkozik ezekkel, de nekem mákom volt :) (Azt kell nézni amikre szét lehet szedni...)
  • Tatyla
    jahogyja,na azt nem tudom
  • Viktor99
    Nem változtatni mert azt már megtaláltam... Akkor 2 ruha nem lehet a bétában?
  • Tatyla
    új ruhát folyamatosan a tailornál lehet változtatni...
  • Viktor99
    Ja még egy dolog... Nem tudja valaki hogy hanyas szinten lehet új ruhát csinálni? Ha lehet? Előre is kösz :)
  • Viktor99
    11-es vagyok, ha valaki szeretne ilyen szint körül együtt tolni szólhat :P
  • Tatyla
    jaja tiszta justice league feeling többen nekem is az tetszett,kár hogy most jön a játék Aionnal együtt ,kettőre nincs időm...
  • Pio
    Akkor lenne szóló játék ha csak szólóban lehetne megcsinálni, de ez nem így van. 2 haverral végigcsináltuk ugyan addig, ameddig egyedül is és SOKKAL nagyobb élmény volt. Pláne amikor megvoltak a traver powerek és egyikünk repült, másikunk ugrált harmadik pedig a föld alatt fúrta az utat. Tényleg tiszta hős fíling :) NAGYON sokat dob a játékélményen ha nem egyedül haladsz, mint ahogy az összes MMORPGnél.
    Az, jhogy szólózható is nagyrészt a játék szerintem pedig egyáltalán nem baj, sőt, igazából előny, mint hátrány, mert sokan játszanak alapvetően és elsődlegesen egyedül.

Ha pedig közvetve azzal van a bajod, hogy vannak balanszolatlan képességek amik nagyon erősek akkor valószínűleg előbb-utóbb azok nerfelve lesznek, ez sajnos így működik, pláne ennyire sokféle képesség mellett nem nagyon lehet egyből jól eltalálni a balanszot, sőt, igazából soha nem lesz tökéletes, mindig lesz ami OP és ami haszontalan. Remélhetőleg a készítők ezt majd folyamatosan egyensúlyozzák.
  • ranex15
    Xenai ez hogy jön ide?:D amugy ja várom:Dde elvileg csak 2010 quater 4 ba jön:D tehat böven december:P addig nincs mit csinalni wow 4 év utan unalmas:S
  • drop
    mikor kapcsolják vissza a szervert helyi idő szerint?
  • nagypite
    Komolyan ez most egy szoló játék? Felvesz el egy passzív def skill-t egy block-ot egy erősebb aoe és single támadást és az energia növelőt és gond nélkül egyedül meg lehet csinálni minden küldit... ez az 5 skill kell a játékhoz ami után már semmi értelme felvenni több skil-t úgy sem fogod használni. Nekem eddig csalódás a game COH jobb volt.
  • Tatyla
    shadow alapú skilljeim vannak
  • 1414geri
    pio privát üzenetben elküldtem neked a történetem remélem tetceni fog:)
    és köszönöm a lehetőséget
  • Pio
    1 vagy 2 béta kulcsom van még de elég sokan kértek kulcsot úgyhogy sajnos nem tudok igazságot tenni, ezért arra gondoltam, hogy akinek kell bétakulcs az PMben írja meg nekem 1-2 bekezdésben a szuperhőse előtörténetét és aki a nekem legtetszőbbet (még egyszer: 1 vagy max 2 ember) írja az kap kulcsot. Nem kell novellákat írni, csak hogy mégis valami alapján tudjak adni, szerintem így azért korrektebb, mint hasraütés-szerűen odaadni valakinek, ha ilyen sokan kérik.
    Ma éjfélig jöhetnek az előtörténetek aztán éjfélkor valaki(k)nek elküldöm a kulcsot, addig meg töltögessétek a klienst.
    Ahogy már írtam a fejlesztők jelezték, hogy hétvégén teljesen nyílt lesz a béta szóval az se potyára tölti a klienst, aki nem kap tőlem kulcsot.
  • XenHai
    ranex sry
  • XenHai
    Ramex téged érkeles az STO ?
  • Viktor99
    Ez kész... Nem megy! Megpróbáltam rögtön rémenni, megpróbáltam a kis nyomorékokat kiirtani körülötte de semmi! Mindig meghalok. Valaki tudna segíteni valahogy?
  • Krinyo
    Én is kérnék egy béta kulcsot ha maradt :)
  • Viktor99
    Hát nemtudom te mivel mentél de én várok még addig amig el nem fogynak a küldik mert engem alázott keményen :S
  • MarkBlade
    Sziasztok! Ha lehet és van még esetleg valakinek én is kérnék egy béta kulcsot. :)
    Egyébként mennyire hasonlít a game a City of H-ra?
  • Tatyla
    boss de nem olyan vészes,egyedül öltem meg...
  • ranex15
    szerintem jo játék az end game is f a s z a :D be is fizetem 6 honapra:P
  • krisz073
    Az amazonom :)
  • Viktor99
    Lenne egy kérdésem... Rakshasa egy boss vagy csak én vagyok gyenge? Nem nagyon tudok angolul
  • 0Fritz0
    ALT+F12