1878
-
#598 ha a játék saját print screenjét használod nem lesz rajta semmi... -
#597 Ígérem, hogy egy ideig ez az utolsó kép :) (mellesleg hogy is kell eltünteti a skillbart meg az ilyeneket?)
-
#596 Uh fileplanetrol 1 év mire le jön a beta .. -
Ákos90 #595 sziasztok érdeklődnék béta kulcsot hol lehet szerezni? :S fileplanet-en írja hivatalos oldalon de ott meg beadd egy oldalt hogy válaszak prémium csomagot és akkor add kulcsot! nagyon ki szeretném probálni a játékot ha valaki tudna adni egy key-t meg köszöném vagy egy oldalt ahol van béta kulcs -
#594 Itt az én kis hősöm... Bocsánat de a skillbart meg az ilyeneket nem tudom hogy kell eltüntetni. Viszont vicces mert az 5. perc játék után valaki megdicsérte a ruhám
-
#593 Na már 6-os vagyok! A játék eleje nekem nagyon tetszik! Fantasztikus! De az előbbi volt a legjobb, amikor a Defender tisztelgett nekem meg a lépcsőkön is mindenki...
(Ne tudjátok meg milyen fejet vágtam amikor Foxbatat találtam a kezdőn) -
#592 küldtem:) -
#591 fentvan a millenium city flythrough youtubeon -
#590 Valakinek van még fölös kulcsa? -
A karim neve:Koponyanyimonyok
-
#588 Tudomén! -
#587 Ez egy másik :D
-
ranex15 #586 csak vicceltem:D -
#585 Köszönöm. -
#584 Szemét... -
Pio #583 Szerk.: amúgy közben írta egy fejlesztő a fórumon, hogy a hét végéig/hétvégén teljesen nyílttá fogják tenni a bétát szóval aki tervezi, hogy becsatlakozik az töltögesse a klienst serényen :) -
Pio #582 Küldtem egy kulcsot, elvileg még nem használt :) -
#581 Fizetni nem fizetnék érte.Kösz. -
ranex15 #580 2000 hufért megkapod -
#579 Üdv!
Látom elindúlt az open béta.Nagyon érdekelne a játék,de eddig nem tudtam hozzá béta kulcsot szerezni.Ha valakinek lenne egy felesleges béta kulcsa akkor nagyon szépen megköszönném ha odaadná nekem. -
Pio #578 Mondjuk annyit azért hozzáteszek a saját postomhoz, hogy semmit nem tudok a pvp balanszról (ilyen változatos rendszer mellett mondjuk teljesen elképzelhetetlennek tartom a létezését :) ) és az endgame instákról, illetve úgy összességében az endgame tartalomról, ezek azért elvihetik a hátukon a játékot, hiába a szokásos "öljmegtizet" fejlődési rendszer. -
#577 Pio,énis uyganezt érzem 10 óra játék után kezd iszonyú unalmas lenni,szerintem kifog maradni nálam talán később visszanézek majd egy végleges trialra de megvenni nemhiszem h. naon fogom,de hát erre való a béta -
#576 Kiado már rég letölthettél volna egy új klienst... vagy ha már letöltöttél egyet próbálj ki egy töredezettség mentesítést vagy van 1 gamebooster nevű program (IObit) abban van egy game defrag opció betallózod a telepítési mappát nyomsz 1 defragot és lehet h. jó lesz de mondom én arra tippelek h. a fájlok mozgatási miatt csesződött el valaki.
Csináltam 1 Millenium City flythrought az még csak pre szal lesz újabb amiben minden benne lesz mert ebben csak a "gazdagabb" negyed van(lol:D) majd összevágom és benne lesz minden rész,és majd csinálok Canad-ról meg Desert-ről is... elvagyok a repkedéssel questek már nem igazán izgatnak,unom őket én inkább jó alaposan átfésülöm a területeket:) -
Pio #575 Na, meg volt a kicsit hosszabb belemélyedés. Nem rossz játék, de annyira nem tudna lekötni, hogy havidíjat fizessek érte, azt a potenciált pedig egyáltalán nem látom benne, hogy megérje 40ezerért lifetime megvásárolni, legfeljebb annak, aki tényleg él-hal a képregény univerzumokért... vagy csak én untam már rá véglegesen az mmorpg-kre.
Vásárlás biztos nem lesz a dologból de azért még kvesztelgetek majd a héten egy kicsit, még csak level9nél tartok. -
#574 Kösz szépen -
Pio #573 augusztus 26. -
#572 :)
(Am meddig is tart még a béta? Mert ha nagyon tetszik akkor megyek béta után is) -
Kiado #571 Én még mindig nem tudtam elkezdeni, rohadt sok embert kivág ugyan azzal a hibával, mint engem és fórumon természetesen semmit nem segítenek fejlesztők, ki gondolta volna :D -
#570 Igen
Azóta már jobb a build (nagyobb sebzés + AoE), mert a többiek is összeszedték magukat és csúnyán elindult a henger. :) -
#569 Király! Te nyomod? -
#568 Javítva, most már engednie kell. -
Kiado #567 nemlehet megnézni -
-
#565 Kezdeti PvP:
-
#564 Valaki tudna dobni 1 linket ahonnan lehet beta kulcsot szerezni? -
#563 Champions Online albumom
majd még lesz benne... -
zenoka #562 ohh vagy 40 perce 20 percet ir ki a file planet..grrrrr....
-
#561 -
#560 zölddel be van karikázva hogy hova kell menni képen s látszik a mapon el kell pusztítani ilyen tojásokat... -
Én tranierben elakadtam :D