1878
  • janus84
    Segítséget szeretnék kérni, ha valaki találkozott ezzel a hibával esetleg. Visszaolvastam de nem találtam megoldást. Jelenleg server down van nálam, másnál nem. Nem frissít, semmit nem csinál a játék.
  • Ams
    Többet töltöttem karakter generálóba mint a játékba...
    sajnos azon kívül nem az én játékom...

• herczeg
    hát megpróbáltam, de nálam játszhatatlanul laggol. majd még párszor benézek hátha csak rosszkor voltam, de addig nekem felejtős amíg nem lesz egy stabil szerverük
  • herczeg
    no, sikerült összehoznom egy open béta accountot. ha holnapra leszedi a klienst akkor majd valamikor benézek
  • 0Fritz0
    Az ásás is hasznos, hiszen például az instákban egyből elásom magam a célig/boss-ig.
    Elméletileg a föld alatt sebezhetetlen az ember, de sok PvP AoE támadás oda is tud hatni.
  • Pio
    Na igen úgy szívás :D Nekem is az alagútásás tetszett a legjobban, de szerintem elsőnek mindenféleképp repülő képességet érdemes tanulni (azon belül bármelyik jó), sokkal könnyebb vele a fejlődés is (na persze a többivel se vészes :) ) aztán az UI alapján később kapunk még egyet arra már mehet bármi. Ha pedig közelharci hőssel vagy akkor egyenesen kötelező, különben leputtyognak a lövöldözősök a levegőből. Persze a közelharci hőssel is bármikor lehet venni lövöldözős képességet...

Saját példámon látom amúgy a halhatatlanságot: kitoltam rank3ra a regenerationt és úgy, hogy caster hőssel vagyok és csak casteres statokat növelek itemekből simán álltam a sarat blockolva 21-30as arénában 21-esként még úgy is, hogy 3-4-en engem fókuszDPSeltek. Szóval ezeket mindenképp nerfelni kell majd. Azt hiszem az Invulnerability a másik amelyikről azt írták, hogy pvpben gyakorlatilag halhatatlanná teszi az embert.
  • 0Fritz0
    Közben jártam mindkét helyen és sikerült is belefutni a halhatatlanokba. :)
    A légi csatákat meg szoptam az alagútásás miatt. :D
  • Pio
    Már ingyen lehet kulcsot igényelni ITT

Amúgy megnéztem a két új helyszínt:

UTC High Tech Arena: olyasmi, mint az előző csak egész más felépítésű hely illetve sokkal nagyobb tereptárgyakat lehet egymásnak hajigálni

BASH Westside: Millenium City westside-jában zajló free for all. Nyílt terep, tehát marha jó légicsaták alakulhatnak ki és a free for all nagyon jól passzol a játékba.

A PvP 2 legnagyobb baja jelenleg szerintem az, hogy:
    - relatíve erősek a defenzív passzív képességek és így elég könnyű megölhetetlen karaktert csinálni
    - nagyon sok CC képesség van és nincs a játékban olyan, hogy "2 hátralökés után a harmadikra immunis leszel" így ellenéfltől függően akár folyamatosan a földön fekhetsz
    Viszont mind a kettő balanszolható és ezt leszámítva bizakodásra ad okot, hogy már 21-30 közé is 2 különböző lehetőség került, szóval később jöhetnek még ötletek illetve ebből érezhető, hogy nem sz*rják le a pvp-t a készítők (reward is van bőven, meg kell nézni az acclaim vendornál).
    Viszont outdoor jellegű pvp szerintem egyáltalán nincs a játékban... :(
  • Pio
    Level 21-en már nem lehet menni ketrecharcolni és két új hely nyílik meg. Ha lesz időm megnézem őket azt leírom, hogy ban-e valami különbség a környezeten kívül.
  • 1414geri
    sziasztok arra kérném azt akinek van még egy felesleges beta kulcsa hogy kérem küldje el nekem mert egyedül nem anyira jó a játék és haverom is játcanna köszönöm
  • Pio
    Ha valaki esetleg tervezi megvenni is a játékot, annak érdemes részt venni a záró eventen, mert jár érte exkluzív perk és action figure. Persze az is részt vehet, aki nem veszi meg a játékot, én például biztos benézek valamikor :) Mi időnk szerint amúgy holnapután este 7-kor kezdődik a dolog és 14 órán át tart.

"
    Oh no! The Destroids are attacking Millennium City! Gather as many Champions as you can and join the fight throughout the city. From 10AM – 11:59PM PDT on August 24th, waves of Destroid robots will be attacking heroes throughout Millennium City. Mega-Destroids will also be causing mayhem and destruction throughout the city, so team up with as many other players as possible to try and take down these massive robots. You might even find some Destroyer clones appearing and utterly decimating your puny heroes. Can you survive?

All participants who help take down a Mega-Destroid will receive special perks and items which will be available to them at launch, including a “Mini-Destroid” action figure. Good luck!
    "
  • 0Fritz0
    Azért remélem a PvP nem korlátozódik csak az arénára, mert így elég hamar megunható.

• Kiado
    Mi meg (azok, akiknek szürke a játék háttere és cryptic errort kapnak) elvileg köv. patch után ki tudjuk végre próbálni :D
  • nagypite
    Open ob van csak regelni kell a fileplaneton (nem kell előfizetni) és már tölthető is le.
  • Pio
    A küldetések menete nem túl változatos viszont cserébe nagyon gyorsan megcsinálhatóak. Ami igazán szuper az szerintem a leírások, történetek, bandaharcok. 2 napja Millenium Cityben kvesztelek és nem tudom megunni annyira tetszik a város hangulata.
    Persze én minden kvesztlogot, leírást végigolvasok, a játékidőm talán nagyobbik része ezzel telik el, lehet, hogy emiatt van... :)
  • foxpal
    Nemakartam mert nagy karakter volt..De ez volt a küldi...
  • Viktor99
  • foxpal
    Végülis ja..
    Van néha pár egyedi de nem olyan nagy.. Megöltem foxbat-t...:(
  • Tatyla
    elértem oda ,pedig még hol van 26.-a hogy már nem köt le és nem érdekel,lehet ez annak is köszönhető hogy nem fút jól nálam de igazából a küldetések se változatosak majdnem mind egy kaptafára készül és pár insta szerű küldit kivéve lapos...
  • foxpal
    15-s vagyok nemakar valaki velem küldizni?
  • Tatyla
    ezt én is kaptam de én se jöttem rá hogy hogyan is kell érvényesíteni...
  • Viktor99
    Na most van valami olyan itemem ami ezt írja: "This item unlocks a cape costume when purchased. Visit the tailor and change your costume"
    Elmentem de most is ugyan az van mint eddig... Ez akkor most feloldotta azt amit eddig is lehetett vagy én vagyok madár? :o
  • Tatyla
    naja fölég az UPC net amúgy se a legjobb amerikai szerverhez...
  • Pio
    Pont ugyan ez a konfigom meg egy 3ghz-s c2d processzor. Full grafikán erősen szopóág, árnyékokat kilőve és max helyett "recommended"et választva már élvezhető.
    A pint is megjavult, viszont a netkóddal bajok vannak, mert bizonyos helyeken (inkább helyszínhez köthetőnek tűnik a dolog mint bármi máshoz) nagyon nagy lagspike-ok vannak. A ké megy folyamatosan, de a karakter megakad aztán ide-oda ugrál pár másodpercig, igazi kis epilepsziás örömökben részesít aztán megy minden tovább.
    Biztos, hogy az se tesz jót neki, hogy USA-ban van az összes szerver...
  • Tatyla
    érdekes,64biten 4 gigával meg 8800GT-vel meg szívok 1680x1050-ben...
  • Ariakus
    Ez fura, mert pont most beszéltem egyik ismerősömmel és ő pont azt mondta , hogy ilyen jól kódolt mmo-t még nem látott. Azt mondta hogy geforce 7600 GS-je van 2 giga ram a gépében és 1600*1200-as felbontásban SOHA nem szaggatott be neki.
  • 0Fritz0
    Közepes, illetve néhol az alatti beállításokkal nálam nem szaggat, nagyobb lag is csak egyszer volt.
  • Tatyla
    én hülyére butítottam a grafikát de így is van hogy meg megáll...
  • foxpal
    Pio msn
  • Pio
    Úgy tudom, hogy nem lesz gamecard csak neten lehet fizetni és mindent törölnek. Elvileg TALÁN ha elmentetted a karakter kinézetét akkor az elérhető lesz de ez se biztos.
  • foxpal
    Server Down :(
  • foxpal
    Ha fizetős lesz lehet kapni majd úgy a feltöltő kártyát hozzá mint a wowhoz?
    És ha fizetős lesz akkor törlik a karikat vagy ha feltöltöd akkor maradnak?
  • Jabar
    Azok is droppok a koponyákból ill ha jól tudom.
  • foxpal
    Ez a tüz repülés vagy mi:D
    Ez meg a sima repülés de látni hogy ha belemész egy lánga sokkal külömb ahogy lángolsz:P szerintem lehetne ilyen is...
  • foxpal
  • foxpal
    Valaki bejön legyözni egy fikát a gildmine bányába?:D
    Koponyanyimonyok a nevem ha nem akkor HoEmber
  • Viktor99
    Vector (11 vagy 12)
    Metal (8)
  • foxpal
    Pio irj vissza msn-n:D
  • Pio
    Sikerült, pont szerverleállás előtt tanultam meg és kicsivel korábbi mentést kaptunk vissza... :)
    Amúgy most épp Drakefang a nevem, de amúgy mindig más.
  • Tatyla
    én meg tudtam venni...

amúgy kinek mi a játékbeli neve a friend lista miatt?