Cloverfield - Vagy imádod, vagy utálod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ma megnéztem szinkronosan a filmet és megmondom õszintén kicsit megvagyok döbbenve... Nem túlzás ha azt mondom, nagyon érdekes a film ami számomra kellemes meglepetést nyújt, hogy beleéltem magam a filmbe.
Elején még csak-csak mondom mi lesz ebbõl de amikor a földrengés megvolt majd az a hiteles káosz amikor tényleg nem az van, hogy jön egy szuperhõs ( én ezt a verziót is nagyon kedvelem)s szétkapja az ellenséget, hanem valami szörny féleség a mag a nemében elkápráztat bennünket az erejével amivel minket embereket képes könnyedén "kiiktatni".
AMi a film értelmét adja az nem csak úgy elõjön hanem a részeletzekben rejlik, persze ha nem élünk át akár kicsiben is egy ilyen helyzetet , vagy nincs beleélési képességünk dolgokba akkor eza film unalmas s semmittmondó lehet ezen emebrek számára.
Persze maradtak bennem is kétkedõ gondolatok, hogy azért egy teljes bombázás után ilyen könnyedén talponmaradjon vagy a rakétazáporban ne érje sérülés azt nem tudom elképzelni, ha már az egész film véleményem szerint igencsak élethû...
Összeségében 10/9 értékeléssel zár a film, hiszen volt benne adrenalinnal fûszerezett izgalombõség, csipet érzelem s ami talán a mai "tini"szálak futtatása.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
de ez nem hõsködés, senki sem tudott volna róla, nem lett volna hõs, csak megmenti a "lányt".
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Mész a romok között, találsz egy kamerát és megnézed mi van rajta. Ennyi a film. Nincs és nem is kell magyarázat hozzá.
Egyébként nálam 10/10
Ha pl a Jumper meg lett már említve, akkor az nálam 10/5, egy nagyszerû ziccer, amit sajnos kihagytak.
A hasonló ilyen közvéleménymegmondóemberek talán elszakadhatnának az önnön kis világuktól, nem õk a világmindenség közepe, másoknak esetleg bejön amit õk mindenki számára rossznak próbálnak beállítani. Na. 10/9.
Az ohfuckshit összegzésre reagálva: Vajon hasonló helyzetben ki mit mondana, hogy viselkedne? 😊
giga123: akkor jó egy film ha jó sokat mutogatják a godzilla utánásos szarokat benne igaz? Haverod is egy filmesztéta ha jól sejtem... <#szomoru1>#szomoru1>
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Kb az egész filmnek nincs semmi értelme.
Mi az a szörny??Legyözik-e vagy mivan?
Vége pedig háth nagyon nagyon gyenge.
Kemény 1óra 10perces film.
10/1 pontot adok neki me semmi értelme nincs.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
A Crowe fiú nem jó színész, nem tudom minek vetted ide😊 Profi színészekbõl van olyan is, aki nem igazán ismert a nagyközönség elõtt.
csak a lényege veszett volna oda.
olyan kell az ilyen filmbe, mint az átlagember (csak szép...). az átlagember sem tud színészkedni, nem?
Oh fuck, oh shit, oh my god, oh fuck, oh shit, oh my god.
Jah és még egy negatívum: a színészek valami iszonyat rosszak. Egy ilyen, realisztikus ábrázoláshoz profi, rutinos, tehetséges színészeket kell alkalmazni.
Azért ezt én átgondolnám még egyszer a helyedben.
hát én utálom, nekem egyáltalán nem tetszett, egyetlen pozitivumot sem tudnék mondani a filmmel kapcsolatban.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az SZDSZ egy náci párt.
Ami érdekes, az itt olvasottak alapján 2 tábor van..van akinek nagyon bejött (köztük nekem is), és van akinek nagyon nem...kár ezen vitatkozni, akit érdekel nézze meg 😊
A hangok valami brutálisak. Asszem én sem hõsködnék ilyen helyzetben, hanem menekülnék és leszarnám honnan jött és miért az a dög (mondjuk a kamerát is nagy ívben elhajítanám a fenébe<#idiota>#idiota>).
És különben is, akinek nem inge maga esik bele<#banplz>#banplz>
Nálam 10/10
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
😄 ez jó. tudtad, hogy errõl szól és mégis megnézted. akkor meg? vagy csak a reklám miatt tetted?
az amerikaiak az amerikaiakról csinálnak filmet. ha zavar, nyilván nem amerikai filmeket kell nézned.
Ne mondja nekem senki hogy egy talált kamera kazettájával egybõl a moziba szalad és 5.1-ben nézi. 😊
Szóval még dobhat is feelingen ha torrentrõl szedi le az ember. Úgy az igazi amatõr kamerás a film. 😄
Csak a nő½ tudja mi a szép:)
Lehet hogy ez a kamerázás uj dolog meg minden, de nekem meg gondolom sokaknak nem jött be.
Persze ez a film mindig divatutált lesz, ez már akkor kikövetkeztethetõ volt, mikor az ember látta a hype-ot - az ilyen filmre mindig lecsapnak a nagyon true és elitista emberek, hogy szar, de õ bajuk.
Atisz: index filmkritikák mióta mérvadóak? Jó hírportál a site, de filmekrõl ordas nagy hülyeségeket tudnak összehordani, csak hogy viccesek, és "frappánsak" legyenek.
Lehet, hogy nem nagy sztori a film, de kivitelezni egy ilyet (van filmszerkesztõi tapasztalatom) nem annyi, hogy benyomom a szabadságszobor fejét, photosoppal összekarcolom, és premierben megforgatom.
Kreatív ötlet. Megfelelõ felvételi kivitelezés. Jó post-processing. Csak dicsérni tudom.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
[/i]"...aki sokat várt tõle, az akkorát koppant, mint szódás a lovát."[i]
még mindég a film hatása alatt lehetett, amikor ezt a mondatot leírta<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
<#vigyor1>#vigyor1>
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
http://csiri.blog.hu
Jack Bauer nem éhes, nem álmos, nincs szüksége fürdésre. A szervezete nem olyan ostoba, hogy felhívja magára a figyelmet.