Cloverfield - Vagy imádod, vagy utálod

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos, én is megnéztem a filmet, és ha egy szóval össze lehetne foglalni, akkor annyit mondok: Dráma.
Ez a film egy vérbeli dráma. Elképesztõ. Régen láttam ilyen ijesztõ, és izgalmas filmet. A film vége pedig egyszerûen megdöbbentõ...
Egy ilyen filmrõl nehéz kritikát írni, nem is lehet talán. Még talán annyit, hogy ez a kamerás megoldás hihetetlenül hitelessé tette a filmet. Mintha tényleg megtörtént volna.

Az SZDSZ egy náci párt.

Hát szerintem nagyon állat volt! Én végig "élveztem" pumpálta az adrenalint rendesen. Egyedi kis film ez. (Ja a bler viccsen kétszer is elaludtam...) Szerintem ez is olyan alkotás ami majd egy kis idõvel válik kult filmé, kicsit ilyen visszacsatolós módon... Én mindenkinek ajánlom. De persze aki úgy néz filmet, hogy az ég egy adta világon mindenbe bele akar kötni és nagyon okosnak tetszelegni maga elõtt az ne nézze meg, de az semmilyen filmet ne nézzen. A szörny az tényleg odatett rendesen.
Alien!
az biztos,hogy nagyon megosztja az embereket...körülöttem a moziban többen keseregtek,hogy nem volt nagy eresztés,én meg beülök rá még1szer annyira bejött...Mert zseniális..Egy teljesen más parát hoz,mint azt átlagfilmek..Mint anno a blairwitch.
Kicsit hajaz a WTC támadásánál kialakult káoszra,viszont nagyon hiteles...A kézikamerás jelenetek adnak mindíg egy kis pluszt a filmekhez(A jelekben a gyerekzsúrvideó,vagy a Halálhajóban a pokol videórészlete)....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hál istennek nincs happyend,nincs hõsködés,nincs magyarázat,csak annyit tudunk meg,amit menekülõ átlagemberként meg lehetne.
A szörny pedig az egyik legijesztõbb monstrum amit valaha láttam..

Nálam 10/10

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Én is ezt mondom. Azt írják, hogy a hajdani Central Park területén. Vagyis amikor kezdõdik a film, két dolgot lehet biztosra tudni: Manhattannek annyi és, hogy aki filmezett, annak is kampec. Pont mint a Blair Witch. Ott is lehetett tudni, hogy meghanak a fõszereplõk.
nézd meg a filmet és meglátod miért nem szól semmirõl sem a cikk

A türelem rozsdát terem.

quack
tudom, nem is ezzel van a baj hanem azzal hogy
egykori, azaz lebombázták, ami a film pontosan utolsó másodpercében derül ki

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Nekem tetszett!

Még nem láttam a filmet, de meg akarom nézni. Amúgy ez a cikk szól is valamirõl, vagy csak 2 gondolatot ismételget össze-vissza ?!
szerintem ez a film jo
Még szerencse, hogy a 10. másodpercben kiírják, hogy hol találták meg a videókamerát.
quack
"az egykori Central Park területén" végülis csak az egész filmet spoilerezte el vele a kedves cikkíró
Szerintem amúgy nagyon jó film, de csak moziban. egyedül nézve akármilyen tv-n akármilyen házimozirendszerrel akármilyen HD minõségben is elég fos lehet. mondjuk aki egy kézikamerás film kézikamerával felvett verzióját szedi le és aztán rinyál hogy nem tetszik neki, az meg is érdemli.

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

ez a film egy rakás %*"%"+!!!nem tudom letölteni a megszokott torrentrõl!!!!
ki az a beteg aki ilyen filmet egyáltalán kitalál<#falbav><#banplz><#eplus2>

Vorpal
nevetséges volt - nem is sokat beszélünk róla

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

a véleményem:<#eljen>

A türelem rozsdát terem.

← ElőzőOldal 2 / 2