Pure

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Szerintem többiek se tudják, én is kérdeztem már 2x 😛

Lobsterman
Ez a szaltó dolog engem is érdekelne. 8km magasra felugratok, az sem nagyon elég neki. Azért ami idõ alatt megcsinálok egy extra-specialt, egy szaltónak bele kéne férnie :S

HoReSz1975
elõre szalltó és hátra szalltó kombonációja mi <#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

arty
mit érsz vele, ha megtudod? tedd fel

Forza.

találtam egy Crackfix-et az mit javít?
NeBby
(köszi!) Bocs , kicsit fáradt vagyok <#zavart1>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
Ksözi!<#worship>

hirtelen ennyi találat...

Pure music
Balumann
De a szaltózást el tudná valaki mondani? :S😄 Nem sikerül sehogysem.

NeBby
Ha esetleg valakinek meglenne a soundtrack , az szóljon plz , én nem találtam sehol<#szomoru1>

NeBby
Már van!
Szoba: Pure-SG
Jelszó: pure

Balumann
Hát, nekem egy olcsó genius (2 stickes) gamepadom van, és elég régen vettem, akkor még nem is hallottam arról, hogy lehet PC-hez kapni olyat 😊

Na én ezért vettem Xbox gamepadot, hogy ne kelljen állítgatni hanem simán ismerje fel.
Sokkal egyszerübb.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Balumann
Ráadásul kb. 6x állítottam át a gombkiosztást, elég nehéz volt gamepadra beállítani...

Csináltam szobát gyertek: puremama, jleszó:1

Balumann
Helo! Elég bonyolult lett ennek a játéknak az irányítása. Egyszerûen nem tudok rájönni, hogy hogy a fenébe kell szaltózni. A lean forwardal/bacrward -al nem tudok, a legnagyobb ugrató sem elég (boost + preload-al sem), hogy 180 foknál továbbforduljak, a bemutató videóban meg 2x is szaltózik annyi idõ alatt 😄

Lehetne valami leírás a játékban, az introban túl gyorsan elvitte a leírást, hogy mit hogyan kell...

zolo
Pff, pedig már nem akartam költeni erre az öreg gépre :S S939-es, DDR400-al...Eddig elég volt mindenhez, Crysis-hez, DMC4-hez, Bioshock-hoz...Vistát másfél éve használok...Na majd meglátom...:/

http://flickr.com/photos/zolika90/

Nekem is csinálta amíg a ki nem cserélték a memóriámat és be nem raktam a gépbe. 2 GB-al simán megy.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

NeBby
( Megjegyzem 4000Ft egy normális 1066MHz es 1GB os ram )

NeBby
Hát vistához az az 1gb ram igenkevés , a játék eszik 7-800 MB ot a vista megintcsak 700 at , tehát a játéknak semmi helye nem marad! vagy tegyél xp -t vagy jobban jársz + 1gb rammal!

arty
crackfix, miniimage, eredeti megvétele

Forza.

zolo
Halihó

Most szedtem a játékot, megy is, egyszercsak fogja magát lefagy. Újraindít, 2 kört megyek, új motor összerak, pálya betölt, lefagy. Zavaró, és nemtudok játszani sem 😞( Létezik valamilyen patch, vagy olyan tényezõ ami ezt megoldja?

Gép: Amd 3800+ , 7600gs, 1 gb ram, Vista Home Premium non Sp1, a játék Reloaded verzió.

A segítségeteket köszönöm 😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

Hamachi mikor lesz?😄

NeBby
CPU: 2GHz
RAM: 1GB/1.5GB
HDD: 3GB
Video: 128MB DX9 Shader 3.0

Igaz , sm 3.0 kell neiki <#szomoru1>

Firerock
a videókártya lehet gáz

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Maxtreme
Nem

NeBby
Igen.

lobig
Trick Tweak + Trick Special + irány

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Menne a gépemen ?
Celeron 2,6Ghz
1,5GB DDR RAM
Connect 3D Radeon 9600 128MB AGP (Shader Model 2.0)

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

nekem ez vált be:
- irányítás a nyilakra
- preload és trükkök wasd-re
- boost space-re
- egyéb fontosak: jobb ctrl és hosszú 0, ill. bal ctrl és shift
- a maradék meg tetszõlegesen
így mindent simán elérek két kézzel és könnyen megjegyezhetõ

Melyik gombal milyen trükköt lehet csinálni? Mert már a tököm ki van hogy semmivel nem lehet. Olyan sok gomb a van az optionsba, azt se tudom mire valók. Egy mutatványt tudok csinálni, azthiszem az 1-es vagy 2-es gombbal. Ennyi.

Firerock
vagy autómatikus indításba kiírtani

Firerock
regedit?

Robez84
ebbe nincs más nézet?

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

azt a valamit nem tudom eltavolitani me windowsba van, de mar probaltam s vissza rakta... valami mas otlet?

AC MILAN FAN Milano siamo noi

GX25
Special Trick-et melyik gomb-al lehet csinálni?

Firerock
azt a valamit el kéne távolítani amivel ütközik

Sziasztok! A segitsegeteket kerem!
Az lenne a problemam h amikor a jatekba belepek egybol kidob es azt az errort irja h a pure.exe utkozot valami file-l (levalagis ugy ertettem en). Tehat elindul a jatek s rokton az introknal kidob. Ket verziot is letoltottem es ugyanaz a problema. Crack-t hasznalmta es YASU-val is probaltam de semmi nem oldodott meg.
Kerlek ha tudtok valamiben segiteni akkor nagyon szepen megkoszonem!

AC MILAN FAN Milano siamo noi

NeBby
8 kor gyülekezõ , mindenki úgy csináljon meg mindent , ahogy leírtam! Mostmár mûködik minden!

NeBby
És a játék legyen crackelve , ne yasuzzatok mert különben nem látjuk egymást! Tehát mindenki crackelje a RELOADED crackel!

NeBby
HAMACHIN NEM LEHET JÁTSZANI 1.0.1.5 ÖS HAMACHI VERZIÓNÁL ÚJABBAL!!! CSAK EZZEL VAGY RÉGEBBIVEL MÛKÖDIK!

NeBby
zzeN , kitettelek , gyere vissza! Bocsi , de nemtudtam hogy írni neked , nem tudunk belépni a játékba , ha nyomjátok és mennénk páran...

NeBby
igen , gyere hamachira és lanon toljuk! online nem akart összejönni
Pure-SG
jelszó:pure

ChuckyHUN
van most multi???

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Firerock
linkt hogy honnan😄

NeBby
Lehet jönni , online-> custom match-> any single event-> Brenyo

NeBby
Nem vagy belépve , vagy offlineba tetted a szobát...
Jobbklik a szoba néven és online

ottvagyok a szobában LSL néven, mit tegyek hogy játszunk?

C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net

GX25
oks nem zártam be, felõlem is kezdhetjük, mire kell mennem?

NeBby
õõõõ , ne zárd be <#nevetes1>
Gyere vissza és felõlem kezdhetjük is!