358
  • NeBby
    Már van!
    Szoba: Pure-SG
    Jelszó: pure
  • Balumann
    Hát, nekem egy olcsó genius (2 stickes) gamepadom van, és elég régen vettem, akkor még nem is hallottam arról, hogy lehet PC-hez kapni olyat :)
  • ManoNegra
    Na én ezért vettem Xbox gamepadot, hogy ne kelljen állítgatni hanem simán ismerje fel.
    Sokkal egyszerübb.
  • Balumann
    Ráadásul kb. 6x állítottam át a gombkiosztást, elég nehéz volt gamepadra beállítani...
  • Jocex
    Csináltam szobát gyertek: puremama, jleszó:1
  • Balumann
    Helo! Elég bonyolult lett ennek a játéknak az irányítása. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy hogy a fenébe kell szaltózni. A lean forwardal/bacrward -al nem tudok, a legnagyobb ugrató sem elég (boost + preload-al sem), hogy 180 foknál továbbforduljak, a bemutató videóban meg 2x is szaltózik annyi idő alatt :D

Lehetne valami leírás a játékban, az introban túl gyorsan elvitte a leírást, hogy mit hogyan kell...
  • zolo
    Pff, pedig már nem akartam költeni erre az öreg gépre :S S939-es, DDR400-al...Eddig elég volt mindenhez, Crysis-hez, DMC4-hez, Bioshock-hoz...Vistát másfél éve használok...Na majd meglátom...:/
  • Leky
    Nekem is csinálta amíg a ki nem cserélték a memóriámat és be nem raktam a gépbe. 2 GB-al simán megy.
  • NeBby
    ( Megjegyzem 4000Ft egy normális 1066MHz es 1GB os ram )
  • NeBby
    Hát vistához az az 1gb ram igenkevés , a játék eszik 7-800 MB ot a vista megintcsak 700 at , tehát a játéknak semmi helye nem marad! vagy tegyél xp -t vagy jobban jársz + 1gb rammal!
  • arty
    crackfix, miniimage, eredeti megvétele
  • zolo
    Halihó

Most szedtem a játékot, megy is, egyszercsak fogja magát lefagy. Újraindít, 2 kört megyek, új motor összerak, pálya betölt, lefagy. Zavaró, és nemtudok játszani sem :(( Létezik valamilyen patch, vagy olyan tényező ami ezt megoldja?

Gép: Amd 3800+ , 7600gs, 1 gb ram, Vista Home Premium non Sp1, a játék Reloaded verzió.

A segítségeteket köszönöm :)
  • Jocex
    Hamachi mikor lesz?:D
  • NeBby
    CPU: 2GHz
    RAM: 1GB/1.5GB
    HDD: 3GB
    Video: 128MB DX9 Shader 3.0

Igaz , sm 3.0 kell neiki
  • Firerock
    a videókártya lehet gáz
  • Maxtreme
    Nem
  • NeBby
    Igen.
  • lobig
    Trick Tweak + Trick Special + irány
  • Pate
    Menne a gépemen ?
    Celeron 2,6Ghz
    1,5GB DDR RAM
    Connect 3D Radeon 9600 128MB AGP (Shader Model 2.0)
  • mike369
    nekem ez vált be:
    - irányítás a nyilakra
    - preload és trükkök wasd-re
    - boost space-re
    - egyéb fontosak: jobb ctrl és hosszú 0, ill. bal ctrl és shift
    - a maradék meg tetszőlegesen
    így mindent simán elérek két kézzel és könnyen megjegyezhető
  • Jocex
    Melyik gombal milyen trükköt lehet csinálni? Mert már a tököm ki van hogy semmivel nem lehet. Olyan sok gomb a van az optionsba, azt se tudom mire valók. Egy mutatványt tudok csinálni, azthiszem az 1-es vagy 2-es gombbal. Ennyi.
  • Firerock
    vagy autómatikus indításba kiírtani
  • Firerock
    regedit?
  • Robez84
    ebbe nincs más nézet?
  • JokerInTheCity
    azt a valamit nem tudom eltavolitani me windowsba van, de mar probaltam s vissza rakta... valami mas otlet?
  • GX25
    Special Trick-et melyik gomb-al lehet csinálni?
  • Firerock
    azt a valamit el kéne távolítani amivel ütközik
  • JokerInTheCity
    Sziasztok! A segitsegeteket kerem!
    Az lenne a problemam h amikor a jatekba belepek egybol kidob es azt az errort irja h a pure.exe utkozot valami file-l (levalagis ugy ertettem en). Tehat elindul a jatek s rokton az introknal kidob. Ket verziot is letoltottem es ugyanaz a problema. Crack-t hasznalmta es YASU-val is probaltam de semmi nem oldodott meg.
    Kerlek ha tudtok valamiben segiteni akkor nagyon szepen megkoszonem!
  • NeBby
    8 kor gyülekező , mindenki úgy csináljon meg mindent , ahogy leírtam! Mostmár működik minden!
  • NeBby
    És a játék legyen crackelve , ne yasuzzatok mert különben nem látjuk egymást! Tehát mindenki crackelje a RELOADED crackel!
  • NeBby
    HAMACHIN NEM LEHET JÁTSZANI 1.0.1.5 ÖS HAMACHI VERZIÓNÁL ÚJABBAL!!! CSAK EZZEL VAGY RÉGEBBIVEL MŰKÖDIK!
  • NeBby
    zzeN , kitettelek , gyere vissza! Bocsi , de nemtudtam hogy írni neked , nem tudunk belépni a játékba , ha nyomjátok és mennénk páran...
  • NeBby
    igen , gyere hamachira és lanon toljuk! online nem akart összejönni
    Pure-SG
    jelszó:pure
  • ChuckyHUN
    van most multi???
  • Firerock
    linkt hogy honnan:D
  • NeBby
    Lehet jönni , online-> custom match-> any single event-> Brenyo
  • NeBby
    Nem vagy belépve , vagy offlineba tetted a szobát...
    Jobbklik a szoba néven és online
  • greenwar
    ottvagyok a szobában LSL néven, mit tegyek hogy játszunk?
  • GX25
    oks nem zártam be, felőlem is kezdhetjük, mire kell mennem?
  • NeBby
    őőőő , ne zárd be
    Gyere vissza és felőlem kezdhetjük is!