358
  • HoReSz1975
    szató előre és duplán, hogyan kell
  • NeBby
    Linkeld a videókat és hogy hányadik percnél van!
  • mikiking
    Tudom a sima trükköket,az Advanced trükköket, a Professional trükköket, a Special trükköket, a Sszaltót hátra, a szaltót előre, 2 xer is a szaltókat, de olyat hogy lehet,hogy 2 trükköt egymás után,ugy,hogy ne üljön rá a 4 kereküre ??? láttam videoban olyan összetett csinalt trükköket. meg azt a trükköt hogy kell,hogy egy kézzelfogja a motort,és mintha uszna a lába ugy mozog...igen jol néz ki
  • NeBby
    Nem , akkor nem tölt tovább... Nálam is előfordul néha , de szerencsére csak nagyon ritkán.
  • Fbn Lx
    szerintem nem, mert olyankor a led sem világít már a gépben, szóval szerintem nem tölt semmit. vártam 3 percet, és semmi.
    legközelebb akkor várok többet, hátha :D
  • ChuckyHUN
    Nem lehet h akkro csak tovább tölt?:)
    Mert ezek a loading timeok KIAKASZTANAK:D
  • Fbn Lx
    nagyon jó a játék, hangulatos. bírom =)
    van 1 kérdésem.
    jelentkezett már valakinél az, hogy határozatlan számú verseny után lefagy a következő verseny indításánál?
    lejátszok 1-3 menetet, és drukkolnom kell, mert jó eséllyel a következő pálya töltőképernyőjénél lefagy. nem jön be a loading szöveg, de a gyerek a quaddal mozog, tehát nem áll meg a kép. ilyenkor kontrol alt del.
    de ez így szar, mert nagyon sokat tölt mindig újra elindítani a játékot :/
  • Madmano
    Van ebben visszajátszás?Mert azt még hiányolom....
  • ChuckyHUN
    Én az első csajjal csinálom:) a hosszú hajú hátizsákossal
  • The Protector
    Kiválasztod a néger csáveszt akinek az egyik ruhája kosaras.Azzal bal irány +special:)
  • NeBby
    Jah , tegnap feltetteék a soudtrackot! Váljon egészségetekre!
  • NeBby
    + minden karakter mást csinál
  • Jhon Balu
    thx! probléma +oldva.
  • mikiking
    a breakelőset hogy kell cisnálni ???
    Egyébként megjegyzem,hogy ha nyomod a balra + fel ; jobbra + fel , le + balra, le + jobbra . kombináciokat,akkor is másat cisnal..midnen féle trükkbe
  • ChuckyHUN
    hát elvileg annyi van aemnnyi nyil:)
    nekem megvan amikor breakel, gitárzenére
    van még a tornádó mikor pörög
    azt ennyi:D mert ott én mindig sietek, hogy kiadja magát
  • mikiking
    hát jo.... még volna it valami... Special trükköt ugye Q+A+ nyilak
    Nekem csak 3 féle sikerül..amikor olyan mintha ejtőernyőzne ,amikor ráááll a motorra és gitározik , meg amikor pörög,majd elkapja a quad hátulját.... ennyi... más special trükköt nem lehet ?
  • ChuckyHUN
    Itt 1 tipp.
    1. 3 Quadodnak kell lenni, és minél hamarabb elkezded, annál jobban fog menni a 3 quad közti váltogatás.
    - Freestyle quad (értelemszerűen a stunton van a hangsúly)
    - Sprint quad (handling + acceleration /lánckerék,gumi,motor stb/)
    - Verseny quad (ez a legbonyolultabb, mert itt kell handling accel, speed, és egy kis stunt sem árt./hogy nitrot szerezz)
    az a lényeg, hogy a quadjaidat te tervezd meg, és fejleszd ki, ne csak quick builddel csináld. Nézegesd végig az összes alkatrész, és aszerint építs újat. És ha kategóriát lépsz /d,c,b,a/ akkor mind a három quadot ÉPÍTSD ÚJRA akárhogy. nekem ez bevált.

freestyle versenynél, ne nitrózz sokat /lehetőleg minél kevesebbet/ és mindig azt a trükköt nyomd ami még belefér. Tehát: ha több trükköt nyomsz el a levegőben annyival több lesz a szorzód. Figyelni kell még a levegőben felvehető PoWerUpokra is, van 2x szorzó, benzinfagyasztó, stb. ,stb... Special trükköt is nyomj, az jó sok pontot ad. Ha valami kérdés van, írjatok csak bátran nekem szívesen segítek. /helyesírási hibákért bocsi./
  • mikiking
    a Freestyle versenyekhez van valakinek valami tipjje ???? mert azt total nem tudom végig vinni.
  • NeBby
    Gyorsan lenyomod 2 szer a hátrafordulást (vagy az előrét) és 2. ra nyomvatartod!
  • Rage47
    ez a game hihetetlen hangulatos, nagyon tetszik!
  • HoReSz1975

Én joyyal nyomom - Logitech Chillstream Controller USB -

csak ilyen kombinációt tudok megadni, de nekem sem sokerül mindig elöhozni.

LB myomvatart, majd A gomb ugrás és kétszer hátrát nyomni, persze LB nyomva folyamatosan, LB -vel lehet + trükköt érvényesíteni, ami több pontot ad az A & X & B -vel előhozott trükköknél, speciális ugrás LB+Y.
  • mikiking
    hátraszaltót hogy kell ?
  • reaper4
    nem csinálna vki 1 faq-t a trükköknek?én nagyon örülnék, mert sajna nem sokat vagyok gép közelben (meló) és jó lenne ha nem kellene állandóan visszaolvasni. nameg kevesebb lenne az erre irányuló kérdés is..
  • HoReSz1975
    végre minden trük megy, a szalltó is, mármint a hátraszaltó, de előre szalltó még nem sikerült
  • mikiking
    world tourt akarok ujat kezdeni... hogy tudok ? saveket hogy töröljem ki ?
  • Maxtreme
    Nem egyedi...drivercsere.
  • Jhon Balu
    kép
  • mikiking
    Alap beállitásokkal hogy lehet trükköket csinalni ?? azt tudom hogy ugrás + 1 es + irány.... meg ha ugrás + 2 es és irány akkor forgolodik csak a quaddal ... hogy kell a többit ?
  • The Protector
    LOOOL.Képet!!!!!!!!!!44
  • Jhon Balu
    sziasztok!
    lenne egy kérdésem.Miért nincs a motoromon vezető csak ugy egymagába a motorral játszok? kép fasza nem akad de alak az nem ül a motoron.
  • NeBby
    A szerverkeresésnél sajnos mindig lefagy , mindenkinél
    Ott várni kell úgy 10mp et és be fogja hozni a szervereket , de olyan is van , hogy nem , pedig megy a játék... Ált 2. jára mindig jó!
  • HoReSz1975
    látom, kiprobálom majd
  • HoReSz1975
    ezt a szalltóra írtad,mert arra nemérkezett ötlet
  • HoReSz1975
    az speciális ugrás, a fényképen látszodik is amit beraktam
  • Balumann
    Nekem egy genius (2 stickes) olcsó gamepadom van, és teljesen jó hozzá, bár az irányítás így is elég bonyolult.
  • Victor1103
    Hali!Idáig szerintem oltárian szuper a játék csak 2 kérdésem lenne vele kapcsolatba:
    Az első hogy az irányítási rendszer elég kaotikus és mivel próbáltam demo-t 360on ott egész jó volt.A lényegi kérdés hogy lehet e joystickkal játszani vagy csak billentyűzettel és ha igen akkor jó-e hozzá a legolcsóbb joy?
    A második kérdés pedig hogy miért nem megy nekem vajon online?Bejönnek a játékosok és utána semmi nem történik percekig.Olyan mintha lefagyna és lényegében néha le is fagy:S Köze lehet ehhez annak hogy a gépen a net routeren keresztül jön?
  • Lobsterman
    Csak 5el kéne visszaolvasni... :S
  • Nagy01
    És még egy pár,az összes 1920*1200 minden on és max.

• Nagy01
  • NeBby
    Hamachin miért fogyatkoztunk meg ennyire?