358
-
#318 Basszus ez tényleg iszonyú sokat tölt...
Kezem ügyébe került múltkor PC Guru és ott írták is, h nagyon sok embernél jelentkezett ez a bug.(?)
Az írányítás kaotikus, bár most tervezek egy X360 kontroller beszerzését, remélem azzal javul majd a helyzet. -
ricsa008 #317 -
masssza #316 Valaki a 315-re lécci! -
masssza #315 Nem indul a játék exe hiba, vagy ha nem nyomok a hibaüzenetre és alt+tab –al átváltok a fő cím után írja hogy tölt(loading) de semmi nem indul el. Mi lehet a probléma??? -
Elmör #314 Űűű, te barom jól nyomod!!
A 2:32-nél a forgást Quaddal hogy lehet? Az tetszik a legjobban! -
#313 VAlamiért kilép a game a töltési képernyő után az elején:C
HELP! -
grolko #312 srácok, valaki írja már le légyszi, hogy mi a trükkök logikája, mert nem bírok rájönni. :(
azt tudom hogy a jobb oldali sávnak minnél magasabban kell lenni, de olyankor is csak néha sikerül valami mást kihoznom mint az alapok. :(
komolyabbaknál egyszere több trükk gombot nyomjak, vagy hogy?
thx
-
#311 KIrály a játék:D -
#310 Az enyém is őszinte felismerés volt. Utoljára kb 5 éve nyomtam SSX-et, de az is bejött.. -
joe1980 #309 De én azt pozitivumként mondtam,nem rosszindulatból.Nekem is tetszik. -
#308 Most, hogy mondod télleg.. :o -
joe1980 #307 Nekem nagyon tetszik -e játék,egy szóval fogalmaznék:SSX QUADOKKAL!!!!!! -
leipsig #306 csao!
valaki tudja hogy hol kell berakni a mentést a gémbe? mert sehol nem találom !? köszi! -
#305 Twister az jó :DD -
#304 na hát az újratelepítés annyit oldott meg, h gyorsabban tölt, de ugyanúgy megfagy. lol. akkor ennyit erről. -
#303 nálam most olyan fagyást produkál a game, hogy mikor tölti be a tréninget (azt nem fejeztem be. nyomtam tovább...) és bejött az a videó rész ahol már majdnem kezdődik (több szögből mutatja a játékost), na ott a videó alatt különböző időpontban meghal. megáll és onnantól a program nem válaszol. tegnap még játszottam vele. ma meg már vagy 5x indítottam el, de mindíg megfagy ott. most rakom újra, de nem sok sikert remélek :(. sajnálom, mert a töltési időt leszámítva ez 1 nagyon jó játék..
ha vki találkozott ilyen gonddal az ne kíméljen a megoldással (már ha van. ja és a proxicon verzió van meg reloaded töréssel... -
mikiking #302 viszaszivvva..sikerólt...nem egyszerre nyomtam a előre + jobbra gombot -
mikiking #301 Megkaptam a Twistert meg egy másik trükköt is ,és baszus nem tudom hogy kell..mindent cisnal specialba,csak aztokat nem. Első karakter amugy -
mikiking #300 na ezt ki próbálom..jonak tüüünik -
#299 Én átraktam a trükköket QWE-re, special A-ra, tweak D-re, SPACE a preload, SHIFT a nitro, és numerikuson 4568 a kezelőszervek, 79 az előre/hátrahajlás. A legbonyolultabb trükkhöz is könnyen hozzáférek. -
Fbn Lx #298 arra meg ott a jobb kezem. ez amit felsoroltam még csak a bal kéz ujjai voltak :D
de ezeket a specialokat még nem vágom, gyakorolni kell :C -
#297 Hát ja , csak vannak olyan trükkök is , amihez 2 irányt kell lenyomni -
Fbn Lx #296 hát kissé nehéz, de meg lehet szokni :D
kisujj az a betűn, gyűrűsujj a q betűn, mutatóujj a w-n, és és középső ujjal ugrálhatsz az 1-es 2-es 3-ason :D
egy zongoraleckének elmegy. -
#295 Csak azzal elég nehéz elérni 4 gombot egyszerre , vagyis szinte lehetetlen ... Ezzel a kiosztással pedig minden ujjadat használhatod és kényelmesen is vannak , könnyen el lehet érni mindent és könnyű megjegyezni! -
Fbn Lx #294 szimpatikus a kiosztásod, de ha már kezdek jól beletanulni a defaultba most inkább nem rakom át :D -
#293 Majdnem végig kell játszani és csak akkor kapod meg azt a trükköt! (Úgy , hogy max pontot kapj arra a részre , azthiszem hátulról a 3. után kapod meg) -
mikiking #292 hát az elsőt azt nem tudom... megyek ,a beallitasod szerint.. melgátom a nagy ugrasztot...lenyomom a shiftet,ugrok egy nagyot , megnyomom a Q+A ,rajta tartom a kezem,majd lenyomom a H-t és a - gombot,és a ejtőernyőset cisnalja ,amikor forog mint az ejtőernyős -
mikiking #291 fúúúúúú de nehéz megszokni...... -
#290 Nem az utolsó , az első karakter! -
#289 Utolsó karakter : Előre + balra + special + tweak
1:04: Előre + balra + special + tweak (vagy hátra + jobbra)
1:18: Előre + jobbra + special + tweak
1:40: Hátra + special + tweak
3:08: Előreszaltó + előre + közepes trükk + tweak
3:55: Ugyanaz , mint az 1.
-
mikiking #288 45 másodperc körül az első special trükköt kivel és hogyan ?
1 : 04 nél hogyan ? meik gomb a specialnal
1 : 18 nál melyekkel ?
1:40
3:08 szalto közbe a trükköt hogyan?
3:55 special
-
#287 Csináltam egy vidit trükkökről , ha valamelyiket nem ismertitek , írjatok , hogy hol van a videóba és leírom , hogy hogy kell!
-
Yamada89 #286 nálam telepítésnél azt írja ki hogy: az ezköz nem elérhetŐ:S valmi tipp?!:D -
#285 Két kezed van. Kezenként 5 ujj. Használd őket. De Kezenként 3-3 ujj is elég a legbonyolultabb trükkök megcsinálására is ha jól beállítod a kiosztást. Csak gyakorolni kell. -
#284 Állítsd be így! -
mikiking #283 de ezeket lehetetlen megcsinalni ugy hogy nyomom a nyilakat, a gázt , az 1es 2 es vagy 3as gombot + az A betüt,esetleg + a W betüt--- ezt elbasztak benne -
#282 26: Pro trükk + Hátradölés + Trick tweak
37: Alap trükk + jobbra/balra + trick tweak
40: Special trick + hátradölés + trick tweak
47: Hátradölés 2 szer , nyomvatartod a hátradölést + alap trükk + hátradölés + trick tweak
2:00: közepes trükk + előredölés
2:08: annak a karakternek a special trickje
2:10: ez még ugyanaz , mint a 2:08 nál
-
mikiking #281 na
-26 másodpercnél... feláll és a kezét kinyujtja...nem tudom hogy kelll
-37 másodpercnél
-40 másodpercnél
-47 ( szalto,és fexik a quadon
-2 percnél
-2 : 08 nál
-2:10 nél
teessék -
mikiking #280 rendesen..megnyomod az előre gombot ugrás után,és még egyszer az előre felét,de már rajta tartod a kezed,és egész addig amig a 2.szaltot is megcsinalta -
#279 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1203111265&no=260]#260[/URL]