358
  • Freddycom
    Basszus ez tényleg iszonyú sokat tölt...
    Kezem ügyébe került múltkor PC Guru és ott írták is, h nagyon sok embernél jelentkezett ez a bug.(?)

Az írányítás kaotikus, bár most tervezek egy X360 kontroller beszerzését, remélem azzal javul majd a helyzet.
  • ricsa008
  • masssza
    Valaki a 315-re lécci!
  • masssza
    Nem indul a játék exe hiba, vagy ha nem nyomok a hibaüzenetre és alt+tab –al átváltok a fő cím után írja hogy tölt(loading) de semmi nem indul el. Mi lehet a probléma???
  • Elmör
    Űűű, te barom jól nyomod!!
    A 2:32-nél a forgást Quaddal hogy lehet? Az tetszik a legjobban!
  • xy21
    VAlamiért kilép a game a töltési képernyő után az elején:C
    HELP!
  • grolko
    srácok, valaki írja már le légyszi, hogy mi a trükkök logikája, mert nem bírok rájönni. :(
    azt tudom hogy a jobb oldali sávnak minnél magasabban kell lenni, de olyankor is csak néha sikerül valami mást kihoznom mint az alapok. :(
    komolyabbaknál egyszere több trükk gombot nyomjak, vagy hogy?

thx

• norbi56
    KIrály a játék:D
  • SötétBarom
    Az enyém is őszinte felismerés volt. Utoljára kb 5 éve nyomtam SSX-et, de az is bejött..
  • joe1980
    De én azt pozitivumként mondtam,nem rosszindulatból.Nekem is tetszik.
  • SötétBarom
    Most, hogy mondod télleg.. :o
  • joe1980
    Nekem nagyon tetszik -e játék,egy szóval fogalmaznék:SSX QUADOKKAL!!!!!!
  • leipsig
    csao!

valaki tudja hogy hol kell berakni a mentést a gémbe? mert sehol nem találom !? köszi!
  • SötétBarom
    Twister az jó :DD
  • reaper4
    na hát az újratelepítés annyit oldott meg, h gyorsabban tölt, de ugyanúgy megfagy. lol. akkor ennyit erről.
  • reaper4
    nálam most olyan fagyást produkál a game, hogy mikor tölti be a tréninget (azt nem fejeztem be. nyomtam tovább...) és bejött az a videó rész ahol már majdnem kezdődik (több szögből mutatja a játékost), na ott a videó alatt különböző időpontban meghal. megáll és onnantól a program nem válaszol. tegnap még játszottam vele. ma meg már vagy 5x indítottam el, de mindíg megfagy ott. most rakom újra, de nem sok sikert remélek :(. sajnálom, mert a töltési időt leszámítva ez 1 nagyon jó játék..

ha vki találkozott ilyen gonddal az ne kíméljen a megoldással (már ha van. ja és a proxicon verzió van meg reloaded töréssel...
  • mikiking
    viszaszivvva..sikerólt...nem egyszerre nyomtam a előre + jobbra gombot
  • mikiking
    Megkaptam a Twistert meg egy másik trükköt is ,és baszus nem tudom hogy kell..mindent cisnal specialba,csak aztokat nem. Első karakter amugy
  • mikiking
    na ezt ki próbálom..jonak tüüünik
  • Lobsterman
    Én átraktam a trükköket QWE-re, special A-ra, tweak D-re, SPACE a preload, SHIFT a nitro, és numerikuson 4568 a kezelőszervek, 79 az előre/hátrahajlás. A legbonyolultabb trükkhöz is könnyen hozzáférek.
  • Fbn Lx
    arra meg ott a jobb kezem. ez amit felsoroltam még csak a bal kéz ujjai voltak :D
    de ezeket a specialokat még nem vágom, gyakorolni kell :C
  • NeBby
    Hát ja , csak vannak olyan trükkök is , amihez 2 irányt kell lenyomni
  • Fbn Lx
    hát kissé nehéz, de meg lehet szokni :D
    kisujj az a betűn, gyűrűsujj a q betűn, mutatóujj a w-n, és és középső ujjal ugrálhatsz az 1-es 2-es 3-ason :D
    egy zongoraleckének elmegy.
  • NeBby
    Csak azzal elég nehéz elérni 4 gombot egyszerre , vagyis szinte lehetetlen ... Ezzel a kiosztással pedig minden ujjadat használhatod és kényelmesen is vannak , könnyen el lehet érni mindent és könnyű megjegyezni!
  • Fbn Lx
    szimpatikus a kiosztásod, de ha már kezdek jól beletanulni a defaultba most inkább nem rakom át :D
  • NeBby
    Majdnem végig kell játszani és csak akkor kapod meg azt a trükköt! (Úgy , hogy max pontot kapj arra a részre , azthiszem hátulról a 3. után kapod meg)
  • mikiking
    hát az elsőt azt nem tudom... megyek ,a beallitasod szerint.. melgátom a nagy ugrasztot...lenyomom a shiftet,ugrok egy nagyot , megnyomom a Q+A ,rajta tartom a kezem,majd lenyomom a H-t és a - gombot,és a ejtőernyőset cisnalja ,amikor forog mint az ejtőernyős
  • mikiking
    fúúúúúú de nehéz megszokni......
  • NeBby
    Nem az utolsó , az első karakter!
  • NeBby
    Utolsó karakter : Előre + balra + special + tweak
    1:04: Előre + balra + special + tweak (vagy hátra + jobbra)
    1:18: Előre + jobbra + special + tweak
    1:40: Hátra + special + tweak
    3:08: Előreszaltó + előre + közepes trükk + tweak
    3:55: Ugyanaz , mint az 1.
  • mikiking
    45 másodperc körül az első special trükköt kivel és hogyan ?
    1 : 04 nél hogyan ? meik gomb a specialnal
    1 : 18 nál melyekkel ?
    1:40
    3:08 szalto közbe a trükköt hogyan?
    3:55 special
  • NeBby
    Csináltam egy vidit trükkökről , ha valamelyiket nem ismertitek , írjatok , hogy hol van a videóba és leírom , hogy hogy kell!
  • Yamada89
    nálam telepítésnél azt írja ki hogy: az ezköz nem elérhetŐ:S valmi tipp?!:D
  • Lobsterman
    Két kezed van. Kezenként 5 ujj. Használd őket. De Kezenként 3-3 ujj is elég a legbonyolultabb trükkök megcsinálására is ha jól beállítod a kiosztást. Csak gyakorolni kell.
  • NeBby
    Állítsd be így!
  • mikiking
    de ezeket lehetetlen megcsinalni ugy hogy nyomom a nyilakat, a gázt , az 1es 2 es vagy 3as gombot + az A betüt,esetleg + a W betüt--- ezt elbasztak benne
  • NeBby
    26: Pro trükk + Hátradölés + Trick tweak
    37: Alap trükk + jobbra/balra + trick tweak
    40: Special trick + hátradölés + trick tweak
    47: Hátradölés 2 szer , nyomvatartod a hátradölést + alap trükk + hátradölés + trick tweak
    2:00: közepes trükk + előredölés
    2:08: annak a karakternek a special trickje
    2:10: ez még ugyanaz , mint a 2:08 nál

• mikiking
    na
    -26 másodpercnél... feláll és a kezét kinyujtja...nem tudom hogy kelll
    -37 másodpercnél
    -40 másodpercnél
    -47 ( szalto,és fexik a quadon
    -2 percnél
    -2 : 08 nál
    -2:10 nél
    teessék
  • mikiking
    rendesen..megnyomod az előre gombot ugrás után,és még egyszer az előre felét,de már rajta tartod a kezed,és egész addig amig a 2.szaltot is megcsinalta
  • NeBby
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1203111265&no=260]#260[/URL]