1969
OFF topik
-
#448 játékkal. -
#447 hm, vajon miért ?
mert ha valaki a játék kijövetelekor még ezt a nvidia drivert használja, az tudjon játszani a játékkel... ? -
#446 nemtom. kavarnak. -
strebacom #445 Nos ha jövöre csúszik a megjelenés, akkor az új Nv diverben miért szerepel a játék támogatása...
-
#444 Az AVP 3-at is régóta fejleszhetik, mivel mégis csak egy Predator demoval nyomták E3-on. Bár ott a hangokat még lecserélném, mert számomra nem élvezetes az eredeti hangok nélkül. -
#443 Azt mondták pár hónappal ezelőtt, hogy az AvP3 jelenik meg először és utána jön a Colonial Marines szóval én már nem számítottam rá ebben az évben.
Most E3-on nagyon mutogatták az AvP3-at úgy néz ki nagyrészt kész van az már csak megjelenik de tényleg jó lenne ha a Colonial Marines is összekapná magát.
Amikor először hallottam, február környékén amikor nagy hallgatás volt a játékkal kapcsolatban, hogy a Sega bejelntette az AvP3-at ami 2010-ben jelenik meg eléggé csalódott voltam hiszen a Colonial Marines-t már 3 éve fejlesztik és pár screenshoton kívül nem mutattak meg semmit belőle és erre azt mondták 1 éven belül képesek lesznek kiadni egy másik játékot, erősen kételkedtem ebben erre pár hónap múlva már E3-on gameplay videókkal rukkolnak elő a Colonial Marines-ról meg továbbra is hallgatnak.
Csak nekem tűnik ez furcsának? Szerintem az AvP3-at nem év elején kezdték el fejleszteni vagy ha igen akkor le a kalappal a Rebellion előtt. Gearbox meg túlságosan el van foglalva a Boredrlands-el, egy olyan játékkal amiről szintén alig hallani. -
#442 így van! -
Metontour #441 Egy játékot fejezzenek be normálisan és ne hármat csináljanak egyszerre! -
#440 kurvaélet
ez volt az első reakcióm a "Aliens: Colonial Marines - Jövőre csúszott megjelenése" részt olvasva.
második, mikor elolvastam, hogy picsába.
:D.
aztán kárörvendően remélem, hogy az a másik két alkotásuk is csúszik :P, de faszért kell dolgozni másik kettőn, csinálják csak az alien cm-t. -
#439 Aliens: Colonial Marines - Jövőre csúszott megjelenése
Elhalasztották a Gearbox Software műhelyében félgőzzel készülő Aliens: Colonial Marines nyárra tervezett megjelenését.
Meglehetősen döcögősen haladnak a három esztendővel korábban bejelentett Aliens: Colonial Marines fejlesztései. Novemberben kényszerpihenőre szalasztották a Gearbox Software lövöldözős alkotását pontatlan karakterjellemzés indokán, majd januárban koncepcióváltás mellett döntöttek a fejlesztők. Néhány nappal később Randy Pitchford bejelentette a játék várható megjelenési időpontját, melyet a Sega első pénzügyi negyedévéhez igazított.
Az áprilistól júniusig terjedő időszakot felölelő pénzügyi negyedévet lassan magunk mögött hagyjuk, azonban Aliens: Colonial Marines aranylemezről nincsen hírünk. Egy darabig biztosan nem számíthatunk végleges verzióra, ugyanis Randy Pitchford jövőre csúsztatta az Alien filmek második és harmadik epizódja közötti eseményeket feldolgozó játék megjelenését. Pitchford megmagyarázta vállalata bizonyítványát: az Aliens: Colonial Marines és a Borderlands mellett további két bejelentetlen alkotáson dolgoznak.
-
#438 Szerintem az Alien vagy AVP játékok First Person Shooter formában élvezhetőek igazán, hiszen úgy jobban bele tudjuk képzelni magunkat a tengerészgyalogos (vagy AVP esetén az Alien és a Predator) helyzetébe. És az, hogy láthatod a kezedbe a csodálatos M41A Pulse Rifle-t és a sötétben parázol a félelmetes környezet zajok közt, hogy mikor, hogyan és mi tép széjjel, annál azért jobb alapjátékélményt kitalálni igencsak nehéz, mert szerintem tökéletes. De remélem, hogy a játék-készítők igényesek lesznek a játék elkészítését illetően. -
#437 ... -
W B #436 oké, akkor te vagy az egy fős fejlesztő csapat :p -
#435 mondom, hogy nekünk kellene csinálni :D. -
#434 én már úgy vagyok, hogy úgy se jelenik meg semmi tőlük... -
#433 "A Texasban szalonnás rántottát sütögető Gearbox Software"
:D -
#432 -
#431 Aliens: Colonial Marines Folytatódik a fejlesztés
(HW Insider) A Texasban szalonnás rántottát sütögető Gearbox Software embereket vesz fel az összes fejlesztés alatt álló projektre. Kalapálás alatt álló termékeik listájában még mindig ott ücsörög az Aliens: Colonial Marines cím. Nincs jele egyelőre, hogy a Sega elvette volna tőlük a játékot. Úgy látszik sikerült pár komolyabb tehetséget felvenniük, amely garanciát jelent rá, hogy meg tudják csinálni a Colonial Marinest.
info: Hardwired
-
#430 (a hír az hogy, nem pénzeli a sega az ACM fejlesztést...pletyka szerint) -
#429 " EDIT: Joystiq is also reporting that Sega has withdrawn funds from Colonial Marines too: "As for Gearbox, Sega supposedly stopped paying the developer for "a while" to produce Colonial Marines and it's since ceased production on the title." "
avpgalaxy.com
nesze nekünk
(ez a hír sincs egyenlőre megerősítve a fejlesztők v. kiadó által) -
#428 na nemár. pár évtized és én már a pöcsöm se fogom megtaláni, nemhogy az AvP játékokat:) -
#427 Aztán AvP3 is kukába fog kerülni, a liszensz kikerül SEGA kezéből és magányosan fog sodródni pár évtizedik amíg valaki magához nem veszi ismét, hogy új reményt ébresszen akkor már 30-40 éves (vagy több) lelkünkben de az is mindent el fog kúrni. -
#426 http://www.avpgalaxy.net/index.php?subaction=showcomments&id=1234487435&archive=&start_from=&ucat=14&
az RPG elvileg már a kukában, szerintem az ACM sorsa is ez lesz hiszen ugyanaz lenne a játék mint az avp3 csak predatorok nélkül és ráadásul sokakat zavar ez a "mi lenne ha" sztorija is, szóval szerintem avp3 2010-11-ben. -
#425 Jah bocs Condemned. Sonic engem sose fogot meg, a furryk pedig rendesen betettek az imidzsének.
Már látom a jövőt 2010-ben mindhárom játékot elhalasztják 2011-re.
-
#424 Azt hiszem az Alien vs Predator 3-ért érdemes lesz feltuningolni a gépem. Legalábbis remélem, hogy meg fogja érni.
Már előre +fav. -
#423 condemned. a sonic meg nem fos, sokaknak tetszik. -
#422 Én meg mondtam Alien játék többé soha a büdös életben nem fog megjelenni. Nekem már az elején nem tetszett, hogy SEGA kezébe került mert büdös Szónik játékokat kiadó fos. Most egy játékot se tudnék mondani ami SEGA és emlékezetes. -
#421 szerintem egyik sem jelenik meg csak valami gagyi na azért kiadtunk valamit ha már nálunk vannak a jogok játék, mint anno az avp:exctinction a colonial marines helyett... -
#420 én az avpgalaxy-n ezt olvastam:
"This essentially means Aliens: Colonial Marines and the Aliens RPG have been delayed until after AvP has been released."
ku**a sokat akar az a szarka... -
#419 sokat akar a szarka effektust érzek... -
#418 nagyon remélem lesz olyan hangulatos, eseményekben gazdag na meg hosszú játékmenetű mint az első 2 rész és akkor nem lesz baj. De ha ez is pár óra alatt kiakasztható fos lesz mint a mai gamek, akkor bekaphatják.
Az idén csalódtam eleget a folytatásokban, nem akarok ebben is, igaz még soká lesz a megjelenés. -
#417 Király! De az idén 'megjelenő' játékokról is szólhatna már pár szót kedves Sega. -
#416 jövőre folytatódik az Alien vs. Predator játék. -
#415 Lehalább csinálgatnak valamit. Mutassátok már meg a játékot is légyszííííííííí. Nem bírom már ezt. -
#414 RPG -
rune #413 Nem semmi. Köszi:D -
#412 http://www.serpo.org/index.php
itt olvastam valahol, de itt minden cikk ehhez kapcsolódik -
#411 :DDDDDDDDDDDDDDD -
W B #410 kulturálatlan bunkó -
#409 ja, értem. nem tudtam, lol.