Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó, AvP1, csak csoda ha a kisvideót lejátsza, aztán hiba üzenet és kidobb a fõmenübe

én vagyok a béna,vagy mi,mert én eltudom menteni(most is azzal szoktam játszani😊)

RelakS
Told inkább AVP 1-el! Nyista mentés, a korhoz képest istencsászár viz :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bertino
én ma vettem AVP2 játékot, épp tolom, annyira nem birtam <#zavart1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

http://www.gamekapocs.hu/hir/10352

van még itt néhány kép,az,ahol az apc mögött a ködben ott vannak az alienek nagyon durva😊

egyébként csak nekem tûnt fel,hogy itt több képen is épp kurva nagy bajban van egy-egy ember?(1. kép, a háttérben;5. kép,egyértelmû; utolsó kép, ott nagyon sok tojás van,és csak 2 katona...)

tejóég de kurva jól néz ki...

Apus
Atyaúristen ha mégse jelenik meg pc-re, akkor tuti veszek konzolt..

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

nah, ez most meik variációt követi?
Az alien4 alapot. Vagy az Alien3 alapot?
Alien4 alap: pl. DNA War, Eredendõ bûn
Alien3 alap: pl. AvP: préda, Idegenek a Földön, Ripley háboruja stb.

remélem az utóbbit.

Kandurex
hátha valami körökre osztott vadállattság lenne, mint mondjuk az Incubation...uh, az lenne az istencsászárság

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Bárcsak ilyen lenne ingame is!
Nemgyengén királyul van megcsinálva az Alien!

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
be is raktam azonnal kedvencnek!

Kandurex
Támadjanak a képek:

gabe paul logan
remélem a sulaco mellett helyszín lesz még a fiorina bolygó is(a 3. film zenéjével együtt), nagyon hangulatos az az epizód, mászkálnék ott és talán valahogy bele is lehetne szõni valahogy a sztoriba

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Az utolsó elõtti(szerintem) a kolónia leszállópályája,vagy csak simán egy épület-együttes. a 11. pedig vagy a Sulaco,vagy egy másik hasonló hajó

gabe paul logan
az uccsó 2 képen mi látható?

grebber
"Ezúttal is a United States Colonial Marines speciális alakulatának a tagját alakítjuk majd, azonban nem elfelejthetjük az egyszemélyes csatározásokat, ugyanis az ígéretek szerint egy csapatorientált, taktikai alapú FPS-sel lesz majd dolgunk."

Csak ne TPS legyen....!!!!
Alien!
gyanítom,hogy a képek nagyrésze concept art....bár ne lenne igazam....😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

gabe paul logan
NEM kellenek most predek, alien hangulat rulez, amúgy az avp2ben ha marine-al voltál, csak1x ha volt pred, szerencse, így ott is meg volt az alien hangulat..sõõõõõõt szerintem felseleges is volt aza feud a preddel....végre az ALIENSen alapuló játék, álmaim netovábbja, ez a lényeg!

KÉPEK-> UNDORÍTÓ hogy milyen valóságos, mintha a film lenne, a képek alapján jól eltalálták a szín és képvilágot, mondjuk tuti van rajta fotosopp deeee akkoris 😊 könnyem kicsordul és VÉGRE ismét hosszú idõ után...várok egy játékot😄 (arctámadó a legundorítóbb;])

normál multiplayer is lesz benne vagy csak single és coperativ?

bertino
ujabb infok
ha volt, sry

Kicsit off topik, de Aliens versus Predator 2 gold-ot lehet még kapni valahol?
legalább valami utalás rá. mint a predátor2 filmben az alienekre

Pontosan. bár még ide is könnyen belehetne paszírozni egy predit,de az már igencsak erõszakos lenne

Én is szeretnék látni, sztem mindenki szeretne látni😄

KILLER2
ígéretes. Nekem is azok az acratapadósok tûntek fel, hogy menynire jól meg vannak csinálva.

Töltsük le az internetet!

grebber
Remélem még a GDC-n mutatnak majd valami ingame szösszenetet is !

Seth
Ez egy alien-es játék,mi a ráknak kéne bele predátor. Majd AVP3-ban

PSN ID.: Beegabor

a arctámadók nagyon szépen meglettek csinálva

grebber

Punker
nem biztos az, lehet kicsit bele szövik majd.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

szóval nem lesznek predák 😞
francba, a filmek elcseszet történetében fogjátszódni 😞

Ejjha, mindig is kíváncsi voltam,hogy milyen a Sulaco többi része,mert ugye a filmben csak 3 része(konyha,"jármûtartó" és a hibárnálós terem) volt.

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

gabe paul logan
mondjuk jó ötletnek tartom, hogy a honlapon van egy fórum és így a fejlesztõk figyelhetik a nép igényét, de ahogy említettem már 1 éve nincs kint új hír, legalább az új címet kirakhatták volna, de nem , ergo nem naon látogatják az oldalt, így nem is figyelik a fórumokat, de remélem nincs igazam

gabe paul logan
...fura azért h a honlapon semmi nincs...???
http://www.sega.com/aliens/index.php

gabe paul logan
már egy éve eldõlt h készül valami...de akkor most azt a kidobott játékot csinálják meg vagy mi? jó lenne több infó

Egy kis SG-s történelem 😊

Ettõl függetlenül remélem hogy a flamert nem szúják el. <#gun>

a_n_d_r_e_w
A lágszóró az, amivel multiplayerben tudod megnehezíteni az ellenfeleid dolgát a netkapcsolatuk terhelésével?
/bocsi, tudom sz*r poén, de nem bírtam ki 😄/

One Vision. One Purpose.

A lényeg hogy legyen benne sentry gun meg lágszóró, akarok majd durrogtatni jól... <#hehe>

bertino
pff

Alien!
hamár Hollywood nemtud többé egy épkézláb filmet csinálni a legendából,akkor marad a játék...Szerencsére Cameron filmje alapján,merhátugye a legütõsebb dolgok mégiscsak abban voltak...

Remélem a készítõk odateszik magukat hangban,látványban,animációban...Kell már egy fasza alienes játék ps3-ra...Jó lenne ha a fegyverek,katonák COD4 szintû tökéletességgel lennének megcsinálva...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

KILLER2
Egyetértek. Bár azt hozzá kell tennem, hogy azért egy Predatortól is vigyázban áll a szar az embermben, nem feltétlen kell ahoz alien 😊

A predatorral élvezetesen lehet elszórakozgatni vadászat közben,azért jó.
Az aliennel meg azért jó lenni,mert tök jó nézni,ahogy mindenki beszarik,meg elfut elõlünk😊
Marineval meg azért,mert szimplán tök állat az m41-es impulzus puska😊

stp4trick

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

KILLER2
Én ugyanezt szeretném Predatorral. Nem vagyok túlzottan Alien párti, jobban szeretem a nagy vadásszal osztani az áldást a jónépre. De remélem ez is jó jék lesz, várom.

Adam II
Amúgy jó lenne valami jó grafikás paráztatós Alienes játék végre.

<#gonosz1>