Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabe paul logan
nem még nem volt ez , köszönjük😉 apropó a cikk után lévõ részlet...ezt a fajta szinkronos változatot honnan tudnám beszerezni???imádom😞de nincs már meg mer kazin volt és elszakadt a szalag a nagy buzgóságban😞😞😞

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

hát jah föleg mivel ez alien univerzum... de kurva jo pont a bolygo neve halál a kedvenc részem (a 3.-at még nem láttam) iszonyatosan hangulatos 😄
most néztem pár napja megint..."...rácsapsz egyet, aztán indulhat a buli" 😄

pedig kutyák voltak a handley's hope-on...úgyhogy lesznek kedves kis runnerek is😊

A predalien a predátorból kel ki, ha nincs predátor akkor nincs predalien sem, ilyen rohadt egyszerû.

Remélem kutya sem lesz a játékban mert a kibszott runnerekbõl is elegem van 😛

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ez nem Gothic

a_n_d_r_e_w
W B: és a lovak nem fognak hiányozni? 😉

One Vision. One Purpose.

de a predalienhez kell predator, az meg nem lesz a játékban

honnan veszed? ne gyere azzal, hogy a predalien nem alien...

nem lesz.

HF
Trükkös, mert mégis 8 lábuk van<#buck>
Csak a képen tûnik olyan furcsának, mintha csak 6 lába lenne

HF
Egyébként észrevettétek, hogy az arctámadóknak csak 6 lábuk van 8 helyett?? Egyébként a képek tényleg odab@sznak, de gondolom gépigénye is lesz. A predatorról meg annyit, hogy úgy kéne hozzáadni, hogy kiadnak egy külön kiegészítõt amiben benne van, és aki akarja megveszi, aki nem az nem.

ha lenne simán predalien az már jó lenne. nekem annyi elég. (össze lenne kötve a két világ)

meg nem azért: ha csak feltûnik egy predátor? annyi is elég lenne. (Predatoros játék, nem tudom a nevét, csak melékszál voltak az Alienek ezért nem kapta meg az AvP nevet)

KILLER2
Ja, szeirntem is a predalien csak predatorral együtt lenne jó, ez meg nem az a játék. Kéne egy új normális Predator játék.

Töltsük le az internetet!

gabe paul logan
há nemtom, nem kéne hozzá predator(ami nem lesz jeeeeeeeee) is?

nem azt mondták, hogy az eddigi összes alien típus benne lesz?
akkor lesz predalien is!<#vigyor1>

KILLER2
észre sem vettem. Akkor így utólag is:
TÉK!

na,ezt jól elcseszted...
de azért...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ték

KILLER2
Pedig szívesen írtam volna még 14,7...14,8...stb...15,5645644846462....

KILLER2
Tied.

20!
(most már fejezzük abba, bár 100-ig elmehetnénk...)

KILLER2
14,6!

14,5!

KILLER2
13 xD

akkor én 12-t, most még pénzem is van rá😊

Punker
ha neked oda adják 10-ért akkor én 11-et adok érte 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szerinted ideadjak 10 000 ert? 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

EnZsolt
nowar pff... 😛

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Punker
hehe, alkud le a nowar-ból a kiállítási példányt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

En azert epuletben is kihuzom kicsit, mert amugy abszolut kenyelmetlen.
Rajzolhattak volna ugy, hogy legalabb 1-2 kattintasnyira kint van.

Ezzel meg nem merek majd jatszani, mert utana tuti ossze kellene szednem 700 USD-t egy M41A-ra 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

én rögtön kiszurtam 😊

gabe paul logan
Szerintem a baka még nem😄 , ugyanis akkor lecserélte volna a pisztolyát arr ami a hátán van😄

ez a kéz a normális

szerintem a vak is látja a csapdát...(rögtön kiszúrtam)

gabe paul logan
az a vicces h a másik dög keze normális :S, én nem szeretnék 1 méteres ujjakat mint az alien4, avp1,2ben!!!!!!😞

EnZsolt
Pl: http://www.gamekapocs.hu/kep.php?pic=jatekok/PS3/alien/screenshots/20080302_004.jpg 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

EnZsolt
Pont most néztem, hogy milyen ormótlan kezek és ujjak vannak a képeken. 😊

Gladiator
hát én az AVP1-gyel elindulni sem mertem, de ha ebben lesz rendes multis co-op, akkor szerintem teszek egy próbát. mondjuk már csak így a képek láttán is elképzeltem 1-1 szituációt és kicsit befostam😄

gabe paul logan
hja el is felejtettem, végre normálisak az alienek, fõleg a kezeik, ti nem vettétek észre h ahogy haladtunk a filmekkel, a dögöknek egyre nagyobb kezeik, ujjaik lettek? ejjjj de rohadt idegesítõ volt, de itt ahogy látom normál ;]

CSAK NE lássam ezt 2 hónappal a játék megjelenése elõtt: CANCELLED (vicces lenne megint)

gabe paul logan
NA? Ki látja a csapdát?😄 KÉP

A legjobb kép kétségkívül EZ

gabe paul logan
egy pillanatra le akartalak tolni h nézd végig a filmet újra, de látom már mire gondolsz, tényleg hiányzik a váltámasz, de lehet h éppen azért mer nincs meg grafikailag, pl az egyik játékban (lehet h asszem pont az avp2ben , nemtom) egyszerûen hiányzott a váltámasz, de az valami régi játék volt, remélem kijavítják

Amúgy a közeli alienes képeken azért már látszik h ez játék, de néhány távoli képen, sulaco, meg a kólónia képein, mintha 1 az 1ben a filmet látnám:o

legjobb kép(ki látja a csapdát?):

DummyBoy
Ugye-ugye ... a rutin meg az évek <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
kinek hogy kényelmes + épületben a rövidebb fegyver mindig jobb.

Na szóval ezt így fogják a filmben és így néz ki jobban szerintem 😛

Király képek <#eljen>

Viszont baromira nem tetszik az hogy bénán tartják a katonák a puskákat, a pulse rifle betolható váltámaszos amit ha így használnak akkor kihúznak, itt meg mindegyik a betolt váltámaszt szorítja a válához és pont ezért az irányzékot sem tudják használni, ez olyan mintha egy pisztolyt szorítanának a válukhoz, nem erre való.

(nem, nem fegyverbuzi okoskodó vagyok hanem csak ZAVAR hogy a filmekben NEM így nézet ki és ez így a képeken BÉNA de pl a lángszóró nagyon tetszik)

vótmá<#idiota>

bertino

bertino
online tolom mármint

KILLER2
AVP1 az fasza, megvan a Gold Edition. Lehet, hogy megpróbálom végigtolni, feltéve, hogy elindul Vistán. Amikor kaptam még elég kicsit voltam, azt nem voltam nagy gémer, de most már ideje lenne végigküzdenem magam a Predatorral, mert jó játék.

ezt most azthiszem nem fogtam fel😞
(este van már...)