Aliens: Colonial Marines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
amúgy meg ja, semmit nem látni :/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mondjuk így hang nélkül nem nagyon jön át azaz "Úristen ÁÁÁÁÁÁ dögölj meg dögölj meg te rohadék" érzés.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
sry ha már volt.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ha jól értettem, akkor marketing okokból nem volt kinn az E3on.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
ennyire azért elrugaszkodhatnánk a filmektõl.
Nem mondtam hogy linuxon akarom játszani 😛 Sõt! Windowson akarom! De akkor is, legalább legyen rendes doboza 😄
Hogy nem Games for Windows-os kiadásban jön ki 😊 Kifejezetten örülnék, ha a borító kb 1/3adán nem a microsoftot látnám...
M41A Pulse Rifle
M240 Flame Thrower
M56 Smart Gun
Shotgun (nem mondták, hogy milyen fajta pl Hicks Itacha shotgunja😊
VP70 Semi-Automatic Pistol
M40 High Explosive Fragmentation Grenade
UA 571-C Remote Sentry Weapons System (robotágyú)
+valami robbanószer
Egyeb cuccok: 4rõl tudni (egyenlõre)
Mozgásdetektor
Hack eszköz
Hegesztõ
Medikit
De ezeket gondolom már kiszúrtátok az oldalon<#vigyor>#vigyor>
Valamint a SEGA megígérte, hogy az E3-on kintlesznek, ez valószínû videót jelent a játékról<#vigyor>#vigyor>