Aliens: Colonial Marines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
melegen ajánlom, mert csak úgy az igazi ez a világ.
már nagyon kíváncsi vagyok mik az új lények.
Havraster-t szeretnék a legjobban 😊 Az alienek elõtt az emberek töllük féltek legjobban
ez egy elég 2 értelmû mondat
"új idegenek is bemutatásra kerülnek, és nem csak xenomorphok"
tehát lehet h. lesznek új xenok is és új idegenek fajok, vagy csak új idegen fajok...(amúgy új fajtát írtam az elõzõ hszben és az nem azonos szinten van a fajjal ;])
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
mindig csak a WY! Mi van a BioNAt-tal? elvégre elsõ sorban az õ hibájuk a Föld eleste.
Eltér az Aliens utánnitól? szóval maradunk a normális kerékvágásban?
RPG?! Remélem ismerik a CMC kézi könyvet... És a SADAR-ra értette hogy RPG...
Új idege fajok? bocsánat a Xenomophok EGY faj. Csak variánsok vannak, attól függõen melyik életszakaszban van és mibõl kelt ki.
Nem Csak alienekre lövöldözhetünk? hm. Egy kis Tartaruszi arató vadászat is jó lenne vagy Arkturus fél majom&rovar fél intelligens lényei? Vagy csak árnyaltan utal a yautjákra :p
A PSW Magazinban találhatók a részletek, amit itthon persze nem árulnak.
Képek most sincsenek, csak némi hír.
- A Weyland-Yutani Corp. játsza most is az igazi gonoszt, õ mozgatja a szálakat a háttérbõl.
- A lövöldözés hátterében lesz egy kerek sztori,ami több mint 6 epizódból áll majd.
- A játék végkimenetele eltérhet az aliens után ismert történettõl.
- Minden csapattag egyedi képességekkel rendelkezik, hackelés, automata gépfegyver állítás, mindenki egyedi fegyverrel áll ki a csatatérre, lesz itt lángszórós, gépfegyveres, egy ember csak pisztollyal(tiszt úr), és valakinél még RPG is lesz.
- Lesz a játékban QTE(quick time event), például mikor idegenek próbálnak elragadni minket a sötét zugokból.
- Képesek leszünk majd barikádokat állítani és csapdákat készíteni az idegenek számára pl a légaknákba.
- Az életünk az idõ múlásával feltöltõdik. (Ezek szerint nem lesz medipack. Kb úgy mind a COD-ban, viszont biztos lesz medikus, szóval ez kicsit sötét még nekem.)
- Új idegen fajtákkal is találkozhatunk és...nem csak alienek részérõl.
Ennyi srácok, Boldog Karácsonyt!
Forrás: http://www.avpgalaxy.net/forum/index.php?topic=21652.msg428874#msg428874
GanXstaZolee#2709
Az AvP2 óta nem volt Alien témájú játék.
Miért nem? Nem úgy néz ki, hogy csak egy szûk réteg kedveli ezeket a filmeket mert én még nem nagyon találkoztam olyannal aki ne látta volna õket. Akkor miért nem gondolt egy fejlesztõ sem arra, hogy meglovagolja ezt a témát és ha gondolt is miért fulladt kudarcba?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
állítólag.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem azt mondom, hogy hypolják agyon de így olyan mintha nem is fejlesztenék ezt a játékot és az egészet csak álmodtam volna.
Alienes RPG?
Ne már!
Linket! xD
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Aztán ez is úgy jár mint elõdje és soha nem készül el. Sose lesz új Alienes játék <#shakehead>#shakehead>
Next PC upgrade: 2022
pláne link nélkül.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Befagyasztva!
az országokat és cégeket az ICC fogja össze. ez egy országok és cégek felett álló szervezet, õ felelõs a békéért. (mert ugyanis volt egy kisebb világháború országok közt, amiben a cégek is jelentõsen érintettek voltak)
az ICC rend fent tartó ereje az USCMC (egyesült nemzetek tengerészgyalogsága) CMC vagy USCM-nek is nevezik.
a Föld eleste után (elfoglalták az alienek) csak a CMC maradt mint haderõ és a cégek zsoldosai. az országok maradék hadereje egybe olvadt a CMC-vel.
kb. ennyi. Ezt az elsõ könyvsorozat alapján mondom. (AvP triológia, Aliens triológia, és a hozzájuk kapcsolódó könyvek, pl. halálcsapda, királynõ nevében stb.)
Ez a megjelenés meg ahogy a Gearboxot ismerem lesz még jövõ szeptember is.
És nem csak a könyveket nem olvasta,de a filmeket sem látta...
a (US)CMC nem az USA tengerész gyalogsága, hanem az egész emberiségé.
USA csak egy része... <#levele>#levele>
MI A F*SZ?
Tengerészgyalogos,meg USA,mi?😄
2006 végétõl készülõdik az Aliens: Colonial Marines, amelyben az USA tengerészgyalogságában szolgálva szállunk szembe az Alien hordákkal. A Brothers in Arms készítõinek új játékában számos speciális bevetési helyszín vár majd ránk, és a történetet is éles fordulatok tarkítják és nehezítik. Az egyjátékos küldetéseket nem csak egyedül küzdhetjük át, ugyanis négyszereplõs co-op mod is helyett kapott a mûben, amelyben három társunkkal fedezhetjük egymás hátát. A program Playstation 3-ra, Xbox 360-ra, és PC-re készül.
A legutóbbi infók szerint a játékot az EB Games (USA) és a Play.com (EU) oldalakról már elõ lehet rendelni. A megjelenésrõl is találhatunk némi infót, ami inkább megtévesztõ, mint irányadó ugyanis eszerint Európában "27/03/2009" az USA-ban "6/1/2009" a megjelenés ideje.
info: Cybergen
Next PC upgrade: 2022