1969
OFF topik
-
W B #608 Az lenne a félelmetes mikor épp rohannak az idegenek feléd, és még az idegen tömeg mögül még néhány bugman is lőne. Na az lenne már az igazi Alians: Colonial Marines! -
#607 hát szerintem szar:D egyáltalán nem félelmetes így, hogy folyamatosan özönlenek az alienek. sokkal parásabb lenne, ha fele ennyi (se) támadna, de az hirtelen, lesből. -
W B #606 Egyszerűbb lenne egy Maxot rájuk uszítani azt cső...
Más kérdés, hogy időrendben ekkor még nincs Max... de majd lesz :p -
Noodlee #605 "Az istenverte falakból jönnek elő!!!" -
#604 "20 méter! 10 méter! 5 méter! 2 méter...! Hol vannak ezek?!" -
#603 kb:) -
#602 Ohó kezdünk beindulni megy a +fav -
#601 A videó vége EPIC! -
W B #600 Csak nincs pénzem ilyenekre :p
Szívesen végig masíroznék többed magammal CMC felszerelésben Budapesten. -
#599 Semmit. Ez csak amolyan videó, hogy lásd nem is vagy annyira megszállott fan. :D -
W B #598 ezen mit kéne észre vennem? -
#597 és az miért baj? Mégis milyen legyen egy Marine egy Alienes környezetben? -
#596 -
W B #595 Eredetileg egy Thomson és egy sörétes (nem jut eszembe a neve, a Jurassic Parkban is ezt használta a fővadász shapas vagy mi) Keveréke. Vagyis 4 sörét és 30db 45.-ös kaliberű golyó van a tárban.
Lényegében egy nemhivatalos létező géppuska, második funkció pedig sörétes.
Eme két fegyverre dobtak egy futurisztikus borítást, és voálá a jövő pró fegyvere.
Lehet maketeket venni no meg Airsoft verziókat is. Egyszer néztem egy Airsoft változatot valami 200 000 ft aszem. -
#594 Fegyver meghibásodás tudtommal eddi két játékban van: Call of Juarez és Far Cry 2. utóbbi időben a meg a gyors töltés és ha az nem sikerül fegyver jam. :D -
strebacom #593 Hol lehet venni??
-
W B #592 Ergó eddigi összes játékban bajlódni kellet volna a tár meghibásodásával 99 golyó esetén.
Arról nem is beszélve, hogy már az idegenek szorványos feltűnése előtt rendszeresítették. Ember és más idegen létformák ellen. (Mivel kolonista lázadások leverésére is a CMC van.)
Xenomorph eredetileg minden idegen létformára használták, más kérdés hogy rá ragadt eme kifejezés a Linguafoeda Acheronsis-re. (magyarán Alienre) -
W B #591 M41A1 PULSE RIFLE
Az Armat M41A egy 10 mm-es, impulzus-működtetésű, léghűtéses automata támadó karabély, mely az utóbbi években a USCM és a US Army fő rendszeresített kézifegyverévé vált. A standard változat egybeépült egy PN 30 mm-es pumpás gránátvetővel, tervei a Harrington Automata Karabélyon alapszanak. Könnyű, de kemény: az M41 ultrakönnyű ötvözetekből készül, precíziós fémöntvényekben. A külső tok anyaga titánium-aluminid ötvözet, több belső alkatrészt pedig nagykeménységű, hőálló műanyagból öntenek. Felépítése hagyományos, egy rugós ki-behúzható válltámasz segítségével stabil tüzelési poziciót lehet vele felvenni automata sorozatok leadása esetén. Beépített tompító nyeli el a tüzeléskor keletkező visszarúgásokat. A célzás a hordfogantyún vágott hornyon keresztül, annak hátsó nyílásán elhelyzett állítható irányzék segítségével történik. Egy 3x nagyítású AN/RVS-52 CCD televíziós célzókészülék is felszerelhető a hordfogantyúra, így növelhető a lőtávolság rossz látási viszonyok esetén. Az M41 a hagyományos US M309 10 mmx24-es, acélköpenyes, robbanóhegyű lőszert használja, mely áthatol a gyalogsági páncélmellényen, és közvetlenül a becsapódás után robban. Egy alap M41 tárba 99 ilyen lőszer fér, azonban az automata adagoló beragadásának elkerülése céljából általában csak 95 %-ban töltik fel a tárakat. A lecserélt üres tárakat a harci helyzettől függően lehetőség szerint megtartják, mivel elég drágák. Az M41 a lövések kiváltásához elektronikus impulzusokat használ, melyet közvetlenül a ravasz működtet. A fegyver négyeslövésekre és sorozatra állítható. A tárban maradt lőszerek számát egy LED-kijelző mutatja, mely éjszakai műveletek során lesötétíthető. A fegyver motoros mechanikáját a hordfogantyúban elhelyezett lítium elem táplálja, mely 10.000 lőszerhez elegendő, és a fegyverállványról vagy hordozható töltőről tölthető fel. Az alulra felfüggesztett 30 mm-es gránátvető tartalmaz egy csövet, závárzatot és egy négyes belső tárat, melyet kézzel lehet feltölteni külön gránátkazettákból. Pumpás mechanizmus juttatja a gránátot a töltényűrbe és élesíti a tüzelőmechanikát, melyet a tárburkolat elején elhelyezett ravasszal lehet elsütni. Általában az M40 nagy robbanóerejű repeszgránátot használják, melynek lőtávolsága 400 m.
Remélem sikerült
-
#590 1 az 1-ben ua. mint az
AvP 3 marine szerepben -
#589 Az a pulse rifle, 99 töltényes tárral? Minek célozni? xD
De megnézzem ezt a videót is. -
W B #588 Najó, az igaz hogy próbáltak célozni, de ezzel a fegyverrel picit nehézkes. -
W B #587 Eddig mindenhol csípőből lőttek az M41A-val. -
haxoror #586 Végig csípőből lő, nem lehet célozni? -
#585 Ez fasza lesz, megnéztem a GTTV-n, nagyon jó. Érződk a Unreal3 ereje és szépsége. Szebb lesz és szerintem még nálam is jobban fog futni, mint az AVP. -
#584 +1 -
#583 Fasza lesz.Jövő év első game vétele meg is van! -
pauly #582 Ez rohadt jónak tűnik!Tisztára olyan mint az aliens :P Na ezt talán nem rontják el... -
#581 11perc gameplay:
-
#580 Hoszabb, jobb :D -
#579 Valamit csak mutatnak a demóbol!
http://www.gametrailers.com/video/episode-422-gt-tv/721501 -
-
#577 Nem tudom ez a GC2011 interview vidi volt-e már. most néztem, kiderül hogy az Unreal3 fogja hajtani! Gépigény mizéria vége. Valamint drop-in, drop-out co-op lesz a campaign. -
#576 értelmezd, amit írtam
és szóójááá, ha sikerült ;) -
W B #575 Nekem eddig tetszik a játék! -
#574 pár másodperces bevillano jelenetekböl nekem az jött le hogy a játékba a fegyverkezelés semmiben nem különbözik egy mai standard fps-töl. Pár scriptelt jelent töredék után pedig még a fizikát is fikázni hát ehez tehetség kell.
Szerintem keresd tovább a realizmust, és a fizikát a CoD-ban, és ilyen gyenge arcade játékokra ne pazarold az idöd. Talán egyszer megtalálod , de mindenképpen szoljál ha sikerült. -
#573 a fegyverkezelés és fizika full ugyanaz , mint
az AvP 3
ami Marine szerepben arcade-abb volt sokkal, mint a COD -
#572 Aliens: Colonial Marines - Gamescom Demo Interview (PlayStation 3) -
#571 Hát ez odabasz rendesen! -
#570 na itt a youtube változat -
#569 Megkjött a fullos trailer ami nagyon ütös!!!!!!!
http://www.destructoid.com/this-aliens-colonial-marines-trailer-makes-me-feel-warm-209676.phtml