Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem elég nagy hiba lenne abbahagyni a fejlesztést. Nem egy lerágott csont, nagyon élvezetes, igazi paráztatós és elég nagy a rajongótábora. Ha jól megcsinálják a legnagyobbak között lehet.(Nem mondom, mint horror,de valami hasonló!)Nekem a kettõbõl a legélvezetesebb az volt, amikor a Marine-nel mentem, visszaadta a filmes élményeket.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Legend Killer
az meg a másik... ahogy ma fejlõdnek a gép követelmények... pfff.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Apus
csak nehogy mire megjelenik, az erõmû gép elavult legyen 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Legend Killer
sztem meg fog :S... ha nem, megverjük õket 😄... csak viccelek 😊.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

grebber
Feltéve ha megjelenik valaha 😄

Next PC upgrade: 2022

Legend Killer
lesz1erõmú gépem januárban 😄, így majd ezt is tudom gond nélkül tolni 😄.

olvastál már könyveket?
melegen ajánlom, mert csak úgy az igazi ez a világ.

Adam II
Azért a WY az ellenség mert a könyveket, képregényeket és egyéb fanficition marhaságokat nem tekintik a történet részének csak az eredeti filmeket.

jojo, akkor fére értettem.

már nagyon kíváncsi vagyok mik az új lények.
Havraster-t szeretnék a legjobban 😊 Az alienek elõtt az emberek töllük féltek legjobban

gabe paul logan
"New Aliens will be introduced to the franchise, and not just Xenomorphs"

ez egy elég 2 értelmû mondat
"új idegenek is bemutatásra kerülnek, és nem csak xenomorphok"
tehát lehet h. lesznek új xenok is és új idegenek fajok, vagy csak új idegen fajok...(amúgy új fajtát írtam az elõzõ hszben és az nem azonos szinten van a fajjal ;])

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

hozzá fûzni valók:
mindig csak a WY! Mi van a BioNAt-tal? elvégre elsõ sorban az õ hibájuk a Föld eleste.
Eltér az Aliens utánnitól? szóval maradunk a normális kerékvágásban?
RPG?! Remélem ismerik a CMC kézi könyvet... És a SADAR-ra értette hogy RPG...
Új idege fajok? bocsánat a Xenomophok EGY faj. Csak variánsok vannak, attól függõen melyik életszakaszban van és mibõl kelt ki.
Nem Csak alienekre lövöldözhetünk? hm. Egy kis Tartaruszi arató vadászat is jó lenne vagy Arkturus fél majom&rovar fél intelligens lényei? Vagy csak árnyaltan utal a yautjákra :p

gabe paul logan
ACM hír:

A PSW Magazinban találhatók a részletek, amit itthon persze nem árulnak.
Képek most sincsenek, csak némi hír.

- A Weyland-Yutani Corp. játsza most is az igazi gonoszt, õ mozgatja a szálakat a háttérbõl.
- A lövöldözés hátterében lesz egy kerek sztori,ami több mint 6 epizódból áll majd.
- A játék végkimenetele eltérhet az aliens után ismert történettõl.
- Minden csapattag egyedi képességekkel rendelkezik, hackelés, automata gépfegyver állítás, mindenki egyedi fegyverrel áll ki a csatatérre, lesz itt lángszórós, gépfegyveres, egy ember csak pisztollyal(tiszt úr), és valakinél még RPG is lesz.
- Lesz a játékban QTE(quick time event), például mikor idegenek próbálnak elragadni minket a sötét zugokból.
- Képesek leszünk majd barikádokat állítani és csapdákat készíteni az idegenek számára pl a légaknákba.
- Az életünk az idõ múlásával feltöltõdik. (Ezek szerint nem lesz medipack. Kb úgy mind a COD-ban, viszont biztos lesz medikus, szóval ez kicsit sötét még nekem.)
- Új idegen fajtákkal is találkozhatunk és...nem csak alienek részérõl.

Ennyi srácok, Boldog Karácsonyt!
Forrás: http://www.avpgalaxy.net/forum/index.php?topic=21652.msg428874#msg428874

Adam II
Mintha a petíció komoly dolog lenne. Bárki csinálhat az interneten. Akár csinálhatnék egy "Kérem jelenjen meg a Fallout 3 PC-re peticíót" pedig már rég kinn van. Még lehet alá is írná valaki 😄

gabe paul logan
Hú már PETÍCIÓ is van, töltsétek ki ha gondoljátok, de nem kell fizetni még ha fel is kínál ilyen opciót, én bezártam az oldalt és akkor is jött email, hogy thx a kitöltésért, de véleményem szerint ha már petíció van akkor az már rég rossz.

GanXstaZoleeWrk
Nos igen, egy Dead Space kaliberû játék szintjét megütve TOP3-as lehetne eladási listán.

GanXstaZolee#2709

Adam II
Ha ez a két játék is süllyesztõbe kerül akkor én sírok.
Az AvP2 óta nem volt Alien témájú játék.
Miért nem? Nem úgy néz ki, hogy csak egy szûk réteg kedveli ezeket a filmeket mert én még nem nagyon találkoztam olyannal aki ne látta volna õket. Akkor miért nem gondolt egy fejlesztõ sem arra, hogy meglovagolja ezt a témát és ha gondolt is miért fulladt kudarcba?

Shep
Túl sok itt az állítólag 😊 Az a biztos, hogy nem mi nem tudunk semmi biztosat 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Adam II
Ezt is igazán jó lenne ha jobban megerõsítenék. Jó Randy azt mondta, hogy "not cancelled" de akkor bizonyítsa be a fenébe is mutasson új képeket vagy gameplay videót ennek hónapokon belül ki kéne jönnie nehogy már ne tudjon mit felmutatni.

bertino
csak csökkentették a létszámot.
állítólag.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Shep
Hát mivel állítólag be lett fagyasztva a fejlesztés.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Adam II
Történjen már valami. Más játékokat agyba-fõbe reklámoznak meg mutogatnak itt meg még egy árva új képet se látni hónapok óta😞
Nem azt mondom, hogy hypolják agyon de így olyan mintha nem is fejlesztenék ezt a játékot és az egészet csak álmodtam volna.

Legend Killer
LOL. szegények. biztos a gazdasági válság 😄 😞.

gabe paul logan
ja a lényeg az lett volna, hogy nincs is befagyasztva csak kirúgtak néhány dolgozót

gabe paul logan

Legend Killer
😄

tata-taaaaaaaaaaaa

elvileg a Kotor 2 készítõi készítenék

<#wow1>
Alienes RPG?
Ne már!
Linket! xD

Adam II
És mivan azzal a másik játékkal az RPG-vel? Arról még annyit se lehet tudni mint a Colonial Marinesról.

Apus
talán ha lesz új film, bár a filmes átiratokkal szemben fenntartásaim vannak.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Adam II
Az enyém meg elavul mire kijön😞

Aztán ez is úgy jár mint elõdje és soha nem készül el. Sose lesz új Alienes játék <#shakehead>

Legend Killer
Legalább TALÁN tudok venni1jó gépet mire kijön.

Adam II
Tudtam, hogy ez a nagy csönd az utóbbi idõben nem jelent jót.

bertino
hát az már másabb, az igaz.

grebber
Worthplayingen is megírták pl!

bertino
azt se hidd el, amit kérdeznek.
pláne link nélkül.

grebber
Hát ez nem jó hír😞

SZopóka van 😞
Befagyasztva!

Jó pár kép még akad, de az sem sok...

Érdekes lenne elõrendelni úgy, hogy egy finoman szólva sz@r minõségi videót dobtak csak eddig...

Legend Killer
a Mester szólt 😊

akkor röviden elmondom

az országokat és cégeket az ICC fogja össze. ez egy országok és cégek felett álló szervezet, õ felelõs a békéért. (mert ugyanis volt egy kisebb világháború országok közt, amiben a cégek is jelentõsen érintettek voltak)
az ICC rend fent tartó ereje az USCMC (egyesült nemzetek tengerészgyalogsága) CMC vagy USCM-nek is nevezik.
a Föld eleste után (elfoglalták az alienek) csak a CMC maradt mint haderõ és a cégek zsoldosai. az országok maradék hadereje egybe olvadt a CMC-vel.

kb. ennyi. Ezt az elsõ könyvsorozat alapján mondom. (AvP triológia, Aliens triológia, és a hozzájuk kapcsolódó könyvek, pl. halálcsapda, királynõ nevében stb.)

Adam II
Végülis az ûrben már nem lesz sok jelentõsége a mostani országoknak. A Unites States meg akármilyen államok egyesülete is lehet.

Ez a megjelenés meg ahogy a Gearboxot ismerem lesz még jövõ szeptember is.

Úgy az egész ahogy van nem stimmel.
És nem csak a könyveket nem olvasta,de a filmeket sem látta...

ezek sem olvastak könyveket.
a (US)CMC nem az USA tengerész gyalogsága, hanem az egész emberiségé.
USA csak egy része... <#levele>

Adam II
United States Colonial Marines

Annyira nem áll messze a valóságtól csak a gyarmatit lehagyta.

"amelyben az USA tengerészgyalogságában"
MI A F*SZ?
Tengerészgyalogos,meg USA,mi?😄

Legend Killer
Érdekes. Lényeg, hogy jön.

grebber
Aliens: Colonial Marines - elõrendelhetõ

2006 végétõl készülõdik az Aliens: Colonial Marines, amelyben az USA tengerészgyalogságában szolgálva szállunk szembe az Alien hordákkal. A Brothers in Arms készítõinek új játékában számos speciális bevetési helyszín vár majd ránk, és a történetet is éles fordulatok tarkítják és nehezítik. Az egyjátékos küldetéseket nem csak egyedül küzdhetjük át, ugyanis négyszereplõs co-op mod is helyett kapott a mûben, amelyben három társunkkal fedezhetjük egymás hátát. A program Playstation 3-ra, Xbox 360-ra, és PC-re készül.

A legutóbbi infók szerint a játékot az EB Games (USA) és a Play.com (EU) oldalakról már elõ lehet rendelni. A megjelenésrõl is találhatunk némi infót, ami inkább megtévesztõ, mint irányadó ugyanis eszerint Európában "27/03/2009" az USA-ban "6/1/2009" a megjelenés ideje.

info: Cybergen

Legend Killer
aha

bertino
a második felvételnek örültem 😊