Aliens: Colonial Marines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
amúgy pl: shenmue
resident evil 4
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
PSN ID.: Beegabor
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Aliens Colonial Marines
Fõleg a jövõbeli "gettó" néz ki frankón. El tudnám képzelni, hogy elterjednek az alienek és ott kell õket lõni 😄
Viszont van egy oldal, ahol rengeteg infót gyûjtöttek, ez csak angolosoknak. Rengeteg interjú van a készítõkkel. A játék az új Unreal 3 engint használja majd, ami nem rossz hír, mert a gépigénye nem lesz annyira vészes, és a fizikája is egész jó. Szívesen nézném ahogy fizikával esnek össze az alienek 😄
Mert ha igen, akkor az eredeti történet vonalat követi? az szupi lenne.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Next PC upgrade: 2022
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem tudja valaki, hogy esetleg, hol lehetne megvenni, vagyis hol kapható még AvsP2 vagy a Gold kiadás? Nagyon bejött nekem a 2. rész, és már várom a Colonial Marines-t!
A 2. az tényleg szolíd, az elsöröl viszont sugárzik a hangulat
One Vision. One Purpose.
1.
2.
Ezek. Egyébként nem ragaszkodom, hogy az enyémek legyenek kint, nekem az is jó ami most van. Csak unatkoztam..<#idiota>#idiota>
One Vision. One Purpose.
(asszem a régi aliensonline-on)
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
...amúgy én is úgy tudom h az volt az egytlen kolónia, de a zoxigént😊 az atmoszféraprocessorok csinálták abból meg több volt a bolygón és nem mind a kolónia közelében, asszem ott csak 1 volt ahol a királynõ tanyázott...és akkor lehet h nem is semmisült meg mind hanem néhányban még kialakultak fészkek(ez is elég meredek sztori lenne, de még elviselhetõ, kivéve azt h nincsenek gazdatestek)
A sulaco sem robbant fel,az teljesen rendben is maradt,csak kilõtte a kis komppal Ripley-éket.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D