Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabe paul logan
...jó pofa dolog, viszont újrajátszásnál más naon sablonos tud lenni

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

gabe paul logan
vagy a shenmueban, sõt a smackdown vs raw valamelyik részében is volt ilyen a meccsek elõtt(ha az nevezhetõ ennek)
amúgy pl: shenmue
resident evil 4

Legend Killer
Sajnos semelyik említett géjmmel nem játszottam, de okés, thanks a választ.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Seth
Quick Time Event, amikor vmi scriptelt esemény megy neked meg nyomni(vagy gyorsan nyomkodni) kell vmi gombot, pl mint Jericho-ban vagy legutóbb a Turokban

PSN ID.: Beegabor

Legend Killer
Amúgy miaza QTE?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
Ja, ne mjött... akko addig veszek1új gépet 😄D.

Legend Killer
Ez kijött má? :S

gabe paul logan
nem játszottam vele...de ha tudnak egy jó túlélõhorror hangulatot teremteni fpsben + jó sztorival, akkor örülnék, nem is tom mintha a resident evil4et nyomnám fpsben ...kb

egy jó Wolfenstein szintû színvonalra gondolsz?

gabe paul logan
hmmm, lesz benne QTE? EGy FPSben? Érdekes, nem rossz , érdekes. Remélem nagy hangsúly lesz a sztorin és a hangulaton, nem csak hentelés, ezt úgy értem h jobbnak kell lennie mint a halonak v a doomnak, hogy nálam átütõ sikert arasson.

HF
Bocs, a link lemaradt 😄
Aliens Colonial Marines

HF
Az új Artworkok ütõsek 😊
Fõleg a jövõbeli "gettó" néz ki frankón. El tudnám képzelni, hogy elterjednek az alienek és ott kell õket lõni 😄
Viszont van egy oldal, ahol rengeteg infót gyûjtöttek, ez csak angolosoknak. Rengeteg interjú van a készítõkkel. A játék az új Unreal 3 engint használja majd, ami nem rossz hír, mert a gépigénye nem lesz annyira vészes, és a fizikája is egész jó. Szívesen nézném ahogy fizikával esnek össze az alienek 😄

ezek nem földi városok???
Mert ha igen, akkor az eredeti történet vonalat követi? az szupi lenne.

gabe paul logan
Város(ok)??? Ha ilyen sok képet adtak ki, akkor tuti nem csak a bevezetõ videóban, meg a training részben lesz...remélem, érdekes mindenesetre.

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gabe paul logan
Hát ez nem sok, remélem e3on lesz valami videó is.

Annyira utálom a hardwiredet, ez a hülye fogalmazás mód...

grebber

Next PC upgrade: 2022

Adam II
2008 vége?
NEKEM MOST KELL! <#wilting>

Pedig azok 😛....azok vagy csirkék!! Kettõ közül valamelyik az biztos! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

gabe paul logan
olvasgattam a sega fórumait és több helyen láttam hogy a sztori nem követi az aliens-t v alien-t, csak a sulaco lesz az egyetlen közös pont

Punker
mik azok a nyeszlett izék hátul? mert hogy nem alien-ek az biztos <#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

HF
Nos, asszem megvan minden: 2 fénypont retusálva, A betû világosítva. Ha kell még valami, szóljatok<#vigyor0>

Gladiator
Valamint az A betûn egy kicsit világosítanál?😄

Gladiator
õõõ... azt még megtennéd, hogy a N után kiretusálod azt a két fénypöttyöt, mer így olyan, mint egy aposztróf. Alien's... Már bocs, hogy kötekedek😊

Helló! Ez az elsõ kép tényleg nagyon jó lett! 😄
Nem tudja valaki, hogy esetleg, hol lehetne megvenni, vagyis hol kapható még AvsP2 vagy a Gold kiadás? Nagyon bejött nekem a 2. rész, és már várom a Colonial Marines-t!
Kandurex
elsõ,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

elsõ! <#eljen>

elsõre adom voksom

a_n_d_r_e_w
Na ez már szerintem is perfekt (1.)
A 2. az tényleg szolíd, az elsöröl viszont sugárzik a hangulat

One Vision. One Purpose.

gabe paul logan
2. az tökéletes

HF
Bocsi elrontottam:

és

HF
Nah csak nem bírtam magammal, alkottam még kettõt.
1.

2.

Ezek. Egyébként nem ragaszkodom, hogy az enyémek legyenek kint, nekem az is jó ami most van. Csak unatkoztam..<#idiota>

Gladiator
az i-t kihagytad. ColonIal

gabe paul logan
Nem akarom a munkád leszólni, de a mostani banner naon jó,szolíd , lényegretörõ inkább arra kéne valahogy bepréselni az alcímet.

a_n_d_r_e_w
Iszonyat magas, ha a szöveg lejjebb (akár rá az APC-re) kerül és lehet belöle levágni, akkor viszont nagyon jó

One Vision. One Purpose.

ez maradjon így, ez most kurva jó.

HF
Próbálgatok vmi bannerféleséget összerakni, eddig itt tartok:

Véleményeket várok

én neten egy oldalon aztat olvastam,hogy ez volt egyedül.
(asszem a régi aliensonline-on)

a regényben több volt (ha jól tudom) a filmben nem tudjuk. lehet hogy azaz egy, vagy még másik jó pár darabb

én úgy tudom,hogy egy darab ilyen atmoszféra csináló izé állomás volt, és az meg felrobbant.

EnZsolt
Egészen biztos vagyok benne, hogy WY már küldött a mi kis csapatunk elõtt még egyet, csupa tudósokból és õrültekbõl, akik szerették volna közelebrõl megvizsgálni az Idegeneket. Na belõlük szép számmal lesz gazdatest 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

gabe paul logan
nekem nincs meg a 3kötetes alien4 elsõ része😞 de abban úgy volt h az a fennsík ahol a roncs volt nem tûnt el??? biztos ez? akkor miért ment a WY ripley után a fiorinára?

...amúgy én is úgy tudom h az volt az egytlen kolónia, de a zoxigént😊 az atmoszféraprocessorok csinálták abból meg több volt a bolygón és nem mind a kolónia közelében, asszem ott csak 1 volt ahol a királynõ tanyázott...és akkor lehet h nem is semmisült meg mind hanem néhányban még kialakultak fészkek(ez is elég meredek sztori lenne, de még elviselhetõ, kivéve azt h nincsenek gazdatestek)

le vagyok maradva,vagy mi,de a HH az volt az a kolónia,ami az elsõ,és egyben egyedüli kolónia volt a bolygón. ez csinálta a zoxigént,meg az atmoszférát.

másik kolónia épült, közvetlenül az idegen hajó mellé! mert az épségben maradt az eredeti történet szerint. (ugyebár az ALien4 nem eredeti...)

gabe paul logan
könyv szerint robbant, film szerint nem, úgy hogy az okés(bár akkor baromság a 4. rész mivel ott voltak a tojások a sulacon és akkor minek klónozták ripleyt...na de majd most kiderül mi lett a hajóval és miért nem jött szóba), a kolónia biztos felrobbant és szerintem csak 1. volt a bolygón, de másik kolónia is épülhet ugyanarra a sémára...de szerintem nagy badarság lenne ha a felrobbantott helyen játszódna a sztori:S

ugyanott fog játszódni,mint az Aliens. azon a bolygón(uhh,elfelejtettem a nevét,talán LV426?) és azon csak egy darab kolónia volt(ugye HH).A képeken meg tisztán kivehetõ,hogy egy kolóniában járnak...
A sulaco sem robbant fel,az teljesen rendben is maradt,csak kilõtte a kis komppal Ripley-éket.

gabe paul logan
nem fog a hadley-n játszódni a sztori mivel a 2 és a 3 között játszódik , ahol már nincs meg a kolónia, bár a sulaco-nak se kéne meg lennie de azt a filmben nem mutatták h felrobban, kíváncsi leszek mit hoznak ki ebbõl sztori-üyileg

Szerintem is a legjobb a 2!Brutál lesz... 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

(töltsd le)