1969
OFF topik
-
#528 Teaser trailer 2 gameplay jelenetekkel!
-
#527 Amit már nagyjából mindenki tudott hivatalossá vált: az ALIENS: COLONIAL MARINES beindul, hogy tengerészgyalogosaival szétapossa az E3-at! A végleges verzió 2012 tavaszán jön PC-re, PS3-ra és X360-ra.
forrás:hardwired.hu
Kár hogy nem idén jön!De nem baj,a lényeg az hogy jön! -
#526 De az,épp most akartam benyomni!Megelőztél! -
AdamXENO #525 Itt egy új szkríncsatt is, ha nem új akkor bocs.
-
#524 Új trailer?
-
#523 Nem régi hír!
Június 11-én, Dallasban rendezik meg a Gearbox Software Community Day 2011 nevet kapott összeröffenését.
A leírás szerint a bulira mindenkit szeretettel várnak és itt megünneplik a csapat történelmét, köszönetet mondanak a rajongóknak, megünneplik a Duke Nukem Forever premierjét és beszélnek a jövendőbeli terveikről is. Itt a rajongóknak lehetőségük lesz kipróbálni a Duke Nukem Forevert és összemérni tudásukat a készítők ellen.
És itt felbukkant megint egy új nyom is, mely a korábban bejelentett, majd leállított, majd megint bejelentett Aliens: Colonial Marinest érinti. A közleményben ugyanis szerepel, hogy "a rajongók találkozhatnak majd a Gearbox Software legsikeresebb címeinek alkotóival: Brothers in Arms, Borderlands, Aliens: Colonial Marines és társai.
Reméljük ez azt jelenti, hogy a csapat végre hivatalosan is fellebbenti a fátylat a titokzatos Aliens FPS-ről.
Forrás:sg.hu -
#522 LoL,PC-CD -
#521 Nah,remélem tényleg jön ősszel!
Mert ha nem,irgum burgum lesz! -
#520 -
#519 Úgy legyen! -
#518 sztem nov. környékén megkapjuk :) -
#517 Hú banyek,bárcsak jönne idén! -
#516 -
#515 Aliens: Colonial Marines Késés visszautasítva!
A NeoGAF magazintól terjedt a hír, hogy a Gearbox 2011-en kívülre tolta volna ki az Aliens: Colonial Marines megjelenését. Ám ez valótlannak bizonyult. Továbbá Randy Pitchford vezér cáfolja azt is, hogy szó lenne bármiféle Borderlands 2-ről. Ámellenben nemsokára ízes-szaftos Aliens: Colonial Marines infókat rágcsálhatunk a szalonnásrántotta mellé és konkrét adatokkal oszlatják el az összes feltételezést.
info: Hardwired -
#514 Sajnálatos,pedig reménykedtem hogy idén év végéig kijön! -
#513 Idén nem jelenik meg! -
strebacom #512 -
#511 Nocsak, végre kiszivárgott viszonylag jó minőségben a 2008-as trailer? :D ....nem őrzik már annyira ezek szerint, lehet nincs is mit. -
#510 Azért nem tartom idevalónak a predik szerepeltetését, mert ez kifejezetten az origi Alien világra épül, ahogy a 4 film is. Itt lesznek badass tengerészgyalogosok, alien hordák, remélem kevés lőszer, elhulló csapattársak és olyan hangulat mint a kvadrológia második részében. Egy predator felborítaná ezt a hangulatot, egyszerűen nem illik be ide.
A fúziós dolgot csak személyes véleményem szerint tartom feleslegesnek, egyszerűen nem rajongok az ilyen vs. dolgokért. Mindamellett csináltak ebből is jó játékokat, szar filmeket, és egész jó regényeket. -
#509 a 2010 februárban debütáló AvP-re gondoltam
a predator kampány is rövid, ahogy írtam
miért lenne szted bűn ide berakni predatorokat?
a fúziós dolgodat meg -
#508 Melyik AvP-ben voltak ilyen százalékok?
Az elsőben mindegyiknek úgyemlékszem 6 pálya volt.
A másodikban szintén ugyanannyi volt mindhárom fajnak.
Atari Jaguaron szintén.
A legutóbbi AvP játékot nem toltam, szerintem erre gondolsz, mintha azt olvastam volna, hogy az alien kampány rohadtrövid.
Filmekben nemvolt 1 gramm marine se.
Én is Predatorokat szeretem a legjobban, de ide bűn lenne belerakni őket. Az egész fúzió meg az erre épült világ kicsit felesleges szerintem. -
#507 azééé nagyon ne keseredj el :D -
#506 -
#505 annyit mondtam, kár
de most, hogy mondod baj is
az AvP 60-25-15%-ban szólt Marine-Predator-Alien-ről
ja az én kedvenc karakterem a Predi ;)
de fogok ennek is örülni :)
pláne, ha jó lesz -
#504 miert baj ?
ez alienrol szol, nem predatorokrol.
arra ott volt az avp. -
#503 A video végén lemaradt, hogy 2011....
szóval, akkor egyszercsak
kár, hogy ebből kihagyják a Predator-okat -
#502 -
strebacom #501
Forrás -
#500 Pár friss kép:
-
#499 Túl hamar jelentették be az Aliens: Colonial Marinest -
#498 A cikk szerkesztője nem valami naprakész, pedig idáig se sok info volt a játékról.:))) -
NHLFAN #497 de ezek már nem új képek!még mindig szinte semmi infó a játékról,azt mondták,hogy most a PAX-on majd sok minden kiderül.Lófaszt nem leptek el minket az infók -
#496 17 db HD minőségű képek -
#495 Rossz minőségű képek -
#494 Na...ez a mostani hétvége, kíváncsian várom, hogy milyen infókat kapunk. -
#493 Egy kis hír a játékról: link
A PAX játékkiállításon jelen lesz a Gearbox fejlesztőcsapata, és végre szóba kerül az eddig "eltitkolt" játékuk, a Colonial Marines. Lassan itt az ideje, hogy halljunk felőle. -
#492 Nem olyan rossz játék az, marinenal egész hangulatos,csak rohadt rövid, a többi kasztról nem is beszélve, alien nevetségesen rövid és monoton.
A színvilága nem tetszik nekem a játéknak, olyan csillogó, csicsás és a sztori és a szereplők sincsenek kidolgozva,pedig 2010 van. A cod is egy agyatalan lövöldözés, de fordulatos, jó sztorival... mindig arra gondoltam, hogy húúú ha ilyet csinálnak emberek, akkor alienes játék terén mit lehetne alkotni..hát még mindig várni kell rá sajna. -
#491 ja. -
#490 nekem is olyan 15perc volt:S szégyen.......pedig mennyire örültem install után.... -
#489 avpvel amúgy fél percet toltam, max fél órát.
szar.