Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
loál

neked nem fagyott ki? lehet tenni vmit ezellen? 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

ok egyszerû: túl jó a géped

Legend Killer
jahh, jó... már azt hittem, h nem teccett a single és azé 😄... de félre értettem, sry 😄D.

viszont AvP1 nekem mindig lefagy töltéskor 😄, régen próbáltam asztalin, gold editiont asszem... és fagyott 😄. pedig magasabban jobb a gépem a géjmnél 😄. csak nosztalgiázni akartam.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

bertino
hát ja, én is ezért várom a fear folytatását is.
kell valami, ami megmozgatja az embert a monitor elõtt 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gibson9
Én amikor predatorral vagy aliennel mentem akkor nem volt félelmetes, de amikor az emberrel játszottam végig ott azért volt néhány barnamaci kikukkantás 😄 De ez jó is benne, így nagyobb a hangulat, remélem ez is fosatós lesz 😄😛

Legend Killer
mé nem mertetek az1el jáccani? loál má 😄.

Pedig én csak a legnehezebb nehézségi szinten fostam mint az állat,amúgy nem volt félelmetes/nyomasztó szerintem. Csak ritkán,de akkor nagyon😊

Gladiator
Van benne COOP?<#idiota>

bertino
vegyétek elõ a F.E.A.R.-t, ugyis most jön a második része <#eplus2>
az se kutya.

Kandurex
szívembõl beszélsz, az elsõ résszel én se mertem játszani, a második is érdekes volt..<#zavart1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Gladiator
Sima AVP-vel en se nagyon mertem, csak multiban. Azert lesz jo, hogy ez COOP-ra van kihegyezve. Bar remelem nem lesz benne olyan, hogy pl. 4 gomb van a palya negy reszen, es azt egyszerre kell megnyomni, igy szet kell valnija a csapatnak😄 Nekem ott kesz, vege lenne😄

Fasza játék lesz csak nem merek vele majd játszani.<#pardon1><#pardon1><#pardon1>
Legend Killer
na ja, várni a legszarabb, gondolom 😄. utána meg az, ha vkinek mégse megy a gépén 😞 😄 😞.

Apus
engem az se zavarna ha avp grafika lenne, csak legyen már valami😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Legend Killer
jó5let

gibson9
Úgy kéne megoldani, hogy az optionsban ki-be kapcslható legyen. És akinek bírja a gépe az bekapcsolja, akinek meg nem az nem 😄

Legend Killer
értem.

De bizony dobna,nagyon sokat.

Legend Killer
szmötyi 😄... aha, rémlik így már. De én sejtem miért nem csinálják meg. túlságosan gépigényes lenne a géjm és kevesen vennék meg... vagy ez nem dobna sokat a géjm gépigényén, ha sav is lenne pro-n?

Kandurex
Csak amolyan savas szmötyiként ami sebezett egy kicsit, ha közvetlen közelbõl nyírtál ki egy idegent és rád került, semmi különös, itt azt szeretnék megoldani, hogy pl. marja ki a padlót vagy a falakat, ha oda fröccsen...amit valószínûleg nem fognak megcsinálni....ne kérdezd, hogy miért...de pl. a Redfaction -be elég jól megoldották a pálya rombolást.

Legend Killer
pro. de mé nem tudják megoldani? az eddigi géjmekben benne volt, v nem? 😄 má nem emlékszem.

gabe paul logan

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

bertino

gabe paul logan
Lehet hogy az alien(film) 30. évfordulóján jön a film, ami május 25-e.

bertino

gabe paul logan
köszi, fasza, megbízható oldal?

Legend Killer
:@

picsába... kösz infot.

grebber
Aliens: Colonial Marines - Narrows Down Release Date

Based on the Aliens movie, Aliens: Colonial Marines, developed by Gearbox Software, is a squad-based first-person shooter where players are part of a United States Colonial Marine squad and must prepare to face an Aliens assault more intense and horrific than ever before. Originally scheduled for late 2008, SEGA confirmed that the game is currently slated for somewhere between April and June 2009.

info: Worthplaying

Next PC upgrade: 2022

gabe paul logan
Ez a játék szerintem csak decemberben vagy jövõre ilyenkor jelenik meg, annyi az 1. negyedéves megjelenésnek, hiszen sehol egy trailer, sehol egy reklám, semmi hír...

Legend Killer
nyitán nyitány... v mi.

Legend Killer
vagy tiéd lesz a nyitán és a többi sztori adó emberke sztorija meg lesz a folytatás, de nem úgy, hogy több géjmben, hanem úgy, h kibaszott nagy sztorit dobnánk össze és kábé akkora lenne a játékmenet, mint a GTA SA-ban 😄.

azaz enyém lessz :p

Legend Killer
én értettem.

WB lesz a csapatban az egyik sztori adó 😄. és majd meghallgatok mindenkit, vagy összegyúrjuk1egészbe, vagy majd kiválasztjuk a legjobbat😄.

Legend Killer
a csapathoz 😄DDD... megveszem a legjobb csapatot és azt csinálják amit mondunk 😄.

amúgy csak viccelek 😛, mert látom egyesek már most képeket vágnak 😄.

oké!
Spears tábornok egyik katonája bõrébe bújva kezdünk, és megmenekülve a bázisról, és kezdõdik a móka. a játék végén meg egy MAX-ban feszíthetünk :p

na kiváncsi vagyok ki mit értett belõle...

Adam II
Lássatok neki! De holnapra kész legyen ám. Én leszek a béta teszter, hogy azért én is dolgozzak rajta valamit.

SZilaJMaGGoT
Mért kell pénz??

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

te? hogyan?

Legend Killer
mondom én emberek, nekünk kell itt összedobni egy zúzós aliens géjmet 😄D. valaki adhatna pénzt és neki látnék 😄.

gabe paul logan
Mennyire megbízható a gamekapocs hírek terén? Amúgy semmit nem is ír a cikk, csak hogy hasonlít a Leftre és annyit ír hogy a hangsúly a kooperatív módon lesz. Ami fasza mert más oldalakon százak meg százak sírnak hogy legyen benne multiplayer, viszont eddig csak a singleplayerrõl volt szó fasza forgatókönyvíróval, terjedelmes sztorival és változatos helyekkel.
Túlságosan ellentétes ez a hír az eddigiekkel. De én inkább nem adok egy tesztelõ véleményére. És ha már csak annyi lesz a játék mint a COD4 csak éppen idegenek ellen, az már bõven elég...nekem.

Prince23
Hát annak tûnik... lehet lesz single-je, csak pontosan olyan lesz mint a leftnek.. szal értelmetlen már.
azért remélem lesz egy külön története, inkább késsen. A left az left.

Adam II
Left 4 Dead-et nem is lehet játszani egyedül?

Azért rakhattak volna be egy-két új képet vagy valami pontosabb infót de nem.

Kandurex
ez bizony rossz hír...nem akarják kidolgozni a single player -t :/

Prince23
gabe paul logan

Adam II
Hajrá!!

Legend Killer
csináljunk mi1géjmet 😄.

gabe paul logan
ja, szép lenne, csak ugye nagy úr a pénz és szinte semmilyen reklámpolitikát nem folytattak eddig, anélkül a forgalmazó pedig nem dobja piacra...gondolom

Adam II
Még Karácsonyra sem kaptunk hírmorzsát 😞

Az lenne az igazi ha egyszer csak azt mondanák kész és kiadjuk holnap. Nagy meglepi lenne és ha tényleg jó és nem volt agyonhypolva nagyot ütne. De bilibe lóg a kezem.