1969
OFF topik
-
#648 Ez nem a sega oldala am. Ez valami avp rajongói, nem? -
#647 SEGA adta ki: http://www.avpgalaxy.net/2012/02/09/aliens-colonial-marines-box-art-revealed/ -
#646 Ez eléggé kamunak tűnik :D -
#645 dobozkép:
-
mester1987 #644 Legutoljára ami jött magyarul az talán (fejvakarás) a Legendary volt, de az is a budget kategóriából vagy talán a Fallout GOTY Edition. -
#643 És anno mi jött? Örülhetünk egy magyarított manualnak vagy borítónak. -
mester1987 #642 Honosítva mi jön már; szinte semmi :S -
#641 De honosítva nem fog kijönni az biztos! Anno kiverte a Gearbox a balhét hogy ebben a régióban nagyon sok a warez és nem veszik meg.
Volt olyanról is szó hogy a Pc-s játékoknak teljesen reszeltek Gearbox-éknál! -
#640 Nem hiszem, Gearbox azért nem olyan köcsög -
mester1987 #639 Gondolom PC-n csúszni fog a többivel szemben?! -
mester1987 #638 nem számít :P -
#637 #632
Nah már ketten vagyunk akik failoztak!!! -
mester1987 #636 Contact Trailer -
#635 Interjú Randy Pitchford-al!
Forrás:playstation blog! -
#634 Rövidke gameplay -
#633 Nah fail!
Bocs mindenkitől,töröljétek! -
#632 Egy új CGI Trailer.
-
#631 Fall 2012: Akkor ez is ősszel jön majd csak...
Kár volt akkor Gyűjtői változatot bejelenteni, ha ennyit késik a cucc! -
#630 demo -
#629 Nekem a kontrolleres bambázás tetszik leginkább az ilyen videokban :) -
#628 Hát igen, mi profik úgy toljuk, de mint derülget ki gameplay, teszterek és egyebeknél easy-normal módon/módban bénáznak. :) -
#627 Ja hát azt nem tudom én csak hardon meg DC fokozatban játszottam. -
W B #626 Vagy a bakancs van kezelve sav álló anyaggal. Pl. NutralGél, bár igaz hogy azt a GrantCorp fejlesztette, az pedig ekkor még nem alapult meg.
Amúgy lehet, hogy a halasztás egyik oka épp a sav. Régebben nyilatkozták, hogy nem tudják megoldani, hogy a sav átmarja magát a padlón stb. -
#625 Biztos easy módból van, az AVP1-ben se sebez, ha looser módban mész. -
#624 Nekem az nem tetszik, hogy a gameplay videoban az idegenekből kicsapódó sav mintha nem is létezne. Tocsog benne semmi gond, képébe fröccsen szintén semmi, azért ez elég nagy hiányosság szerintem. -
W B #623 Remélem legalább betesznek valami kézi plazma fegyver is, legalább a 8. utasból a lézer pisztolyt. -
#622 Szerinted? :D -
#621 Renderelt? -
Clint Mansell - Welcome to lunar industries
Ehhh, legalább a gearboxosoknak jó izlésük van zene terén, az már tuti. Érdekes volt hallani a Hold soundtrackjét a trailer alatt. -
#619 volt szo egy Alienes RPG-röl is amit az Obsidian készitett volna, de lefujták a fejlesztést -
W B #618 Izgalmas AvP játékot akarsz, amiben a karaktereknek van személyisége? Adj egy fejlesztő brigádot :p
Ámmeg, az AvP2 volt jó. -
#617 Jól kibasznak a játékkal, meg velünk...folytonos tologatás, hype...magasra teszik a mércét maguknak, mert azt hisszük, hogy tökéletesítgetik, pedig ...ez csak egy lövöldözős játék, idegenekkel. Nincsenek kidolgozott karakterek és frankó sztori (extermination, silent hill, resident evil), csak lövöldözés, vér, idegenek, talán izgalom, 0 karakterekkel és minimális sztorival, mint az utóbbi avp, turok, doom attól tartok, de legalább az avp-t kiadták 1 évvel a bejelentés után...nagy pofáraesés lesz ebből én attól félek. -
#616 mi fogunk :)
amikor kiadják -
#615 Mr. Weyland nem szereti az ilyen hibákat. ezért valaki fizetni fog. -
#614 Faxom má! -
#613 Csúszik a megjelenés -
#612 Ime a gyüjtöi kiadás:
-
#611 Képek -
W B #610 Azé aki olvasott könyveket és képregényeket... Az azé tudja, hogy a játékokból kiba sok hangulati elem hiányzik. -
#609 Az AVP Classicban van meg a hangulat, ahol azt hiszem random jönnek. Úgy értem ott nincs olyan, hogy megtisztítod a terepet. :D