Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elõzõ aliens RPG?! mi va?

Adam II
Ez a baj. Semmi reklám és még a rajongók sem tudnak róla, hogy a Sega eredetileg 2 Alien témájú játékot akar kiadni a Colonial marinest amit a Gearbox fejleszt és egy RPG-t amit az Obsidian fejleszt. A Colonial marinesról megjelent néhány kép meg elõzetes az RPG-rõl viszont hallgatnak mint a sír, egy árva képet sem mutattak belõle.

Aliens RPG, mi nem világos?

IMYke2.0.0.0
Volt, hogy a csöpögõ vízre is lõttem, mert azt hittem, felette ott az ellenség... <#idiota>
A szárnyas rovarok engem is befosattak 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Legend Killer
milyen rpg?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Adam II
Egyébként jó lenne már ha történne valami.
A baj az, hogy nincs valami sok új jó játék ami mostanában jelenne meg. Ami meg érdekelne az meg mind "majd 2009-ben kijön ha kész lesz" állapotban van és kussolnak róla:
Operation Flashpoint 2 pár renderkép egy szar kamerás gameplay videó és kész tisztára mint a Colonial Marines.
Armed Assault 2 bár képek vannak meg videók is ahogy ismerem a fejlesztõ csapatot csúszás lesz meg félig kész állapotban adják ki.
A másik Alienes játékról az RPG-rõl amit az Obsidian fejleszt meg hallani se lehet és még képet sem láthattunk belõle annyit se mint ebbõl.

És ez nem csak PC, konzolon se jön semmi ami egetverõ lenne. A Killzone 2 elég jól néz ki meg minden de az is csak egy újabb futurisztikus lövöldözés.

Legend Killer
ezér mondom mindenkinek újra: miafaszt fostok prediktõl? alienek poooowaaaaaaa!!!!!!!!!!!! 😄<#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Adam II
Hát nem tudom milyen lesz a Colonial Marines de ha az idegenek tényleg nem lesznek kiszámíthatók és a pályán önállóan fognak mozogni kiskapukat kerseve akkor nagyon fosatós lesz 😄

igen... ládától ládáig kommandóztam -_-, adrenalin meg az egekben.

Apus
emlékezetes pillanat volt, szerintem az emberek 99%-a beszívta ezt a ficsõrt😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

SLICK
ismerõs ez a kampó 😄
na meg a köcsög bogarak tudnak még engem fosatni a sötétben, azt hittem Alienek jönnek aztán csak néhány dög repked

Legend Killer
inkább alienektõl foss 😄.

*user nagy alien fan 😄*

Adam II
Én egyszer az egyik pályán egy leszállópálya mellet mozgást érzékeltem és elkezdtem lõni mint állat abba az irányba hátha felkeltem a bújkáló ellenség figyelmét és elõtolja rusnya képét de hiába lõttem nem történt semmi. Aztán óvatosan elkezdtem közelíteni a mozgás forrásához de nem láttam semmit és már csak 4 méter és már csak 3 méter már csak 2 ... 1 méter...de nincs sehol semmi viszont ott kéne állnom elõtte mi a franc kezdek parázni. Erre felnézek és látom, hogy a mozgás amit érzékeltem egy daru szélben himbálózó kampója 😄

Apus
én csak akkor nem fostam, ha predatorral mentem. megvolt a megnyugtató arzenál, sok sebzést kibírtam stb😊
ha marine voltam és meghallottam a predi kerregését, hátén minden szarra rálõttem 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

SLICK
azért mikor 1-2 Predator ott volt, akkor lehetett fosni 😄

Adam II
Ja vágom ezt a Sh0dan fickót írogat a Gearbox Colonial Marines fórumán.

Aliennel jó volt küldeni AvP-ben csak úgy nem volt paráztatós hiszen te voltál a rém😄

gabe paul logan

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Legend Killer
jaaaa! azé írtam ezt lentebb, mer ugye eddig mind1ik részre ez volt jellemzõ. 3történet, 3faj, mind1ikkel lehecc. jó, ez most emrõben más és nem is avp, hanem acm... de tök jó lenne... ha singleben nem is, hát multiban 😄. ha mégse, nem olyan nagy baj, de szeretném, ha lenne.

Prince23
Hogy lehet e lenni alienekkel.

Legend Killer
mi? amit írtam? :S nem vágom amit mondasz :S. mi lenne az? 😄

Prince23
Akkor az már left 4 dead lenne. bár multiba... ki tudja

Legend Killer
géjmben majd lehet Alienekkel is lenni? ugyanis nagyon pron néznek ki ugye az alienek, arcmászók/arctámadók (soha nemtom melyik a jó kifejezés, angolul facehugger asszem :S) is, aztán tök nagy élmény lenne elkapni arcmászóval vkit és ledugni a csövet a torkán muhahaaa 😄. multiban biztos lehet, gondolom :S. de singleben csak emberekkel mászkálhatunk majd?

a kép pedig nem sokat mutat a #345-ben sztem :S :S.

Adam II
Hol találtad?

gabe paul logan
új screenshot

Legend Killer
én nem, mer most lett új gépem, nincs zsém. ha addigra kapok õsöktõl és jó lesz a géjm, megveszem.

Adam II
Én ezt kivételesen megveszem. Még akkor is ha szar.

Legend Killer
én meg azt tekintem hitelesnek majd, miko má töltöm le a géjmet<#idiota><#hehe> és nem lesz fake az a cucc 😄.

Adam II
Én már csak azt tekintem hiteles hírnek amit a Gearbox mond. Bár már abban is kételkedek.

gabe paul logan
http://www.avpgalaxy.net/
Ezen az oldalon a 2. cikkben azt írják, hogy a játék kiadási dátumát elsõ negyed évrõl, még nem eldöntöttre/bejelentésre kerülre változtatták.

dalmar
Remélem jól megcsinálják,és lesz hangulata..
Nincs is szebb annál mikor elkezd "pittyegni" a mozgásérzékelõ,és kimegy a világítás . 😊

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

Apus
reméljük ez nem szempont. lásd prey, már a 96-os 576kbyte is írt róla, 2006-ban jelent meg. megugye a duke forevert ne említsük😊

gabe paul logan
..sõt 2005 óta, utánanéztem, szóval akár 2012-ben is jöhet az aliens

gabe paul logan
mondjuk a killzone2-t is már 2006-7 óta csinálják és most jön ki február végén

Adam II
Szerintem egy Alien játék sikert aratna bármikor is jelenne meg.

Prince23
Sztem 2010-ben fog megjelenni, már csak az évek számai miatt. Túl kerek és egész szám, sés sztem mindenképpen döbbenteni akarnak a játékkal. mondjuk 2010 jan. 2 😄 kezdjük így az évet. Félelemmel. Bár az idei karácsonyi megjelenés is pofás lenne. Mindenképpen jó marketing forgalomban fog kikerülnia piacokra, erre mérget vehetek😄

Legend Killer
"Jézus ismét feltámad, hogy játszhasson vele" 😄DDDDDDD
én is most akarom 😛, de jelenleg nem áll rendelkezésünkre most 😛. ennyit errõl, majd jön, mind1 mikor, DE JÖNNI FOG1ÚJ ALIENS GÉJM ÉS EZ A LÉNYEG MER AVP RULZ!

off: nba2k9t jácotta vki? topikban is írtam, kellene1kis help zsákolásnál.

Adam II
Ja igen. Aztán majd 2009 végén is azt mondjuk, hogy a lényeg, hogy jön aztán 2010 végén is és akkor is amikor kijön a Duke Nukem Forever. Én beújítottam gépet mert a régi nagyon ótvar volt és más játékok is érdekelnek de azért remélem tényleg kiadják májusban mert akkor szépen el fog futni (meg amúgy is MOST akarom) és csak ördögöt festegetünk a falra.

Egyébként jobb ha nem hypolják mert manapság rengeteg játékot azért szidnak a kockák mert már hónapokkal vagy évekkel a kiadás elõtt a fejlesztõk azt állították róla, hogy olyan hiperjó lesz, hogy Jézus ismét feltámad, hogy játszhasson vele aztán ha nem felel meg a rendkívül magas elvárásoknak akkor sírás lesz. Lásd Far Cry 2 amiben "teljesn elpusztítható lesz minden" a fejlesztõk szerint ennek ellenére egy faházikó nem dõl össze egy két RPG találattól sem. Engem nem zavart különösebben de rengetegen nyavajogtak amiatt, hogy hazudtak nekik.

Szóval csak legyen meglepi, kezdjék el kicsit hypolni megjelenés elõtt egy hónappal, hogy felhívják rá a figyelmet és legyen marha jó a játék.

Legend Killer
lényeg, h jön... addig meg veszünk hozzá új gépet a gépigény miatt 😄D.

Adam II
Az a kár, hogy igaz.

Prince23
Késni fog úgy is, 2009 telén vagy 2010 elejére fog. 😄

gabe paul logan
Akkor nem mutatnak semmit a játékból, ha még nincs kész vagy készen van de nagyon szar lett(ez esetben ugye ki sem adják), de ha május környékén jön a gém, nem kéne jönnie a híreknek, esetleg egy (akár semmitmondó) official teasernek?

Legend Killer
ti most tudtok xfire-el bármit csinálni géjm közben? nekem vmiért nem írja ki, h xfire elérhetõ, mikor belépek és se képet, se videót, se beszélgetést nemtok csinálni, de kijelzi, h jáccom :S.

Adam II
De mutassanak már valamit különben nem hiszem, hogy csinálják.

Legend Killer
há most ati radeon hd mittoménmim van és csont nélkül fut összes géjm eddig 😄... deh nem akarom kipróbálni avp1t most.

gabe paul logan
az a probléma asszem a videókártya miatt van

Legend Killer
má van új gépem. de nem hiszem, h felteszem az1t.

gabe paul logan
kipróbáltam a left4deadet a minap, nem lenne gond ha arra hasonlítana a játék (coop részrõl)

Legend Killer
😄D

mind1, lesz1új gépem remélem a7n... nem AvP fagyás miatt 😄, hanem ez má régi és kell újítani... és majd ezen is megpróbálom majd talán, deh nem vonzz a dolog... majd inkább más géjmek 😄. meg ACM 😄.

Gladiator
nem hiszem, hogy azert fagyna ki, mert tul jo a gep. Az enyemen a mario is vigan fut, pedig az aztan tenyleg regi.

épp az hogy kifagy, és azért mert túl jó a gép, vagy az XP-t nem bírja