1969
OFF topik
-
#688 Hát sajnos jah,de én még remélem hogy ezen még változatnak a későbbiekben! -
#687 Hát a hangok borzalmasak. Képvilággal semmi gond nincs, de ez tönkrevágja az egész játékélményt így. -
#686 Na akkor még egy adag!
-
#685 Pár új kép!
-
mester1987 #684 Legyen benne mintaz, mint a 2010-esben, mert az nem volt rossz. -
#683 Végre valami új videó! -
W B #682 Jó lehet még a játék, csak már unom, hogy AvP2 kivételével mindenhol rossz oldalra teszik a kijelzőt és a ravaszt. -
#681 Újabb gameplay video
Ez jó lenne, de a csapnivaló vágás tönkre vágja az egészet. -
W B #680 Lesz egyjátékos kampány és lesz 4 fős coop. Ennyit tudok :p -
#679 Ez most co-op multi, Vs multi vagy survival multi? Csak két videót néztem, az egyik interjút, amiben az ipse 9 percen át beszél ,de fogalmam sincs miről. A másik kettőhöz már nem volt bátorságom. -
#678 Ez így nagy fail lesz :\ -
W B #677 Őőőőőő Filmekben jobb hangok vannak. -
Kasadya #676 jaja mivel az összeset a FOX engedélyével a filmekből használják:P -
W B #675 Hangok... elég... gagyik. Szerintem. -
mester1987 #674 *egyes részeken. -
mester1987 #673 Hát a grafika így videó alapján eddig nem egy húde... -
#672 Videónap van :)
Marine Multiplayer Gameplay HD
Brian Burleson Interview HD
Randy Pitchford Interview Pt 1 HD
Randy Pitchford Interview Pt 2 HD -
Kasadya #671 Aztasúlyos! -
#670 Hoppá, PSM gameplay 8 percben -
mester1987 #669 Hát igen. A Condemned jó is volt, kár, hogy a 2. rész nem jött PC-re.
Volt egy kis Alan Wake feelingje csak más sztorival :) -
#668 Vagy a Monolith. Az AVP2 az övék, a 1 és 3 a Rebellion-é, ez meg a Gearbox-é lesz. Én annak örülök azért, hogy Unreal3-at használnak, így biztos simább a játék futása, kezelése, stb. -
mester1987 #667 Hát benne lesz minden ami a 2010-esben plusz kicsit csapatalapú kapmáyn rész ahogy a videóból kivettem. A feszültség garantált lesz szerintem.
De majd meglássuk, hogy a Gearbox vagy a Rebellion tud jobbat csinálni. :) -
#666 Talán XP-s rendszer lesz, mint a Borderlands-ben vagy mint oly sok játékban manapság. De remélem a BL-től pergős és feszültebb lesz a játék. -
#665 "Felszerelések és fejlesztések.
Hozd létre a tökéletes gyilkológépet. Kiterjedt fejlesztési rendszer teszi lehetővé a játékosoknak karaktereik testre szabását, hogy olyan legyen velük a játék, amilyennek akarják. Gyűjts tapasztalatot és szerezz képességeket, új fegyvereket és új kinézetet az osztagodnak"
Komolyan? -
#664 31-Aug-2012 -
#663 Jah,hát akkor várjuk! -
mester1987 #662 Ha ezévben befut az már jó. -
#661 Akkor is arrébb rakhatják ha nem akarják, hogy egy konkurens játékkal egy időben jöjjön ki. A CoD meg a BF játszotta ezt egy időben. -
#660 Értem,mondjuk logikus! -
#659 Az amazon nem mérvado., december végén meg nem adnak ki játékot, mert akkor kiesnek a karácsonyi nagy eladások. Valoszinüleg oktober/november környékén jön ki. -
#658 Érdekes hírt találtam,bár nem tudom hogy most ez igaz-e!
Elvileg ősz helyett télen jön!
Pontosabban december végén,legalábbis az amazon szerint! -
#657 Én be is tettem wishlistre. Jujj milyen bannere volt: rózsaszín háttér benne három fehér betűvel ACM. -
#656 -
#655 Kb. 1 hónapja fent van.
Még akkor 2012 Spring volt írva igaz. -
#654 Steamben már fellelhető a játék!
Előkészületben -
#653 Itt is ilyen! -
doggy90 #652 hogy erted? siman a jatek logoja. -
#651 Elég jól fest, én már most lecserélném a fórum bannerét erre. Egyébként nekem 8, hacsak nem a retail verzió lesz itthon akciós/budget kiadás akkor úgyse látom.
Amúgy látta valaki milyen a játék bannere, ha wishlistre teszi Steamen? -
doggy90 #650 ha figyeltel volna, akkor a nemreg kiszivargott gyujtoi valtozat kepen is ezt a boritot lathattad. -
#649 jo akkor ne hidd el. Tutira valaki öszefotoshopolta, és a Sega nevében sajtoközleményt küldött ki minden nagyobb gamer site-nak.
http://www.computerandvideogames.com/335240/aliens-colonial-marines-box-art-bares-its-teeth/
http://www.destructoid.com/aliens-colonial-marines-box-art-has-an-alien-on-it--221398.phtml
http://www.videogamer.com/xbox360/aliens_colonial_marines/news/this_is_the_aliens_colonial_marines_box_art.html
http://www.g4tv.com/thefeed/blog/post/720640/aliens-colonial-marines-gets-some-official-box-art/