Aliens: Colonial Marines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szárnyas rovarok engem is befosattak 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A baj az, hogy nincs valami sok új jó játék ami mostanában jelenne meg. Ami meg érdekelne az meg mind "majd 2009-ben kijön ha kész lesz" állapotban van és kussolnak róla:
Operation Flashpoint 2 pár renderkép egy szar kamerás gameplay videó és kész tisztára mint a Colonial Marines.
Armed Assault 2 bár képek vannak meg videók is ahogy ismerem a fejlesztõ csapatot csúszás lesz meg félig kész állapotban adják ki.
A másik Alienes játékról az RPG-rõl amit az Obsidian fejleszt meg hallani se lehet és még képet sem láthattunk belõle annyit se mint ebbõl.
És ez nem csak PC, konzolon se jön semmi ami egetverõ lenne. A Killzone 2 elég jól néz ki meg minden de az is csak egy újabb futurisztikus lövöldözés.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
na meg a köcsög bogarak tudnak még engem fosatni a sötétben, azt hittem Alienek jönnek aztán csak néhány dög repked
*user nagy alien fan 😄*
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
ha marine voltam és meghallottam a predi kerregését, hátén minden szarra rálõttem 😊
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Aliennel jó volt küldeni AvP-ben csak úgy nem volt paráztatós hiszen te voltál a rém😄
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
a kép pedig nem sokat mutat a #345-ben sztem :S :S.
Ezen az oldalon a 2. cikkben azt írják, hogy a játék kiadási dátumát elsõ negyed évrõl, még nem eldöntöttre/bejelentésre kerülre változtatták.
Nincs is szebb annál mikor elkezd "pittyegni" a mozgásérzékelõ,és kimegy a világítás . 😊
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
én is most akarom 😛, de jelenleg nem áll rendelkezésünkre most 😛. ennyit errõl, majd jön, mind1 mikor, DE JÖNNI FOG1ÚJ ALIENS GÉJM ÉS EZ A LÉNYEG MER AVP RULZ!
off: nba2k9t jácotta vki? topikban is írtam, kellene1kis help zsákolásnál.
Egyébként jobb ha nem hypolják mert manapság rengeteg játékot azért szidnak a kockák mert már hónapokkal vagy évekkel a kiadás elõtt a fejlesztõk azt állították róla, hogy olyan hiperjó lesz, hogy Jézus ismét feltámad, hogy játszhasson vele aztán ha nem felel meg a rendkívül magas elvárásoknak akkor sírás lesz. Lásd Far Cry 2 amiben "teljesn elpusztítható lesz minden" a fejlesztõk szerint ennek ellenére egy faházikó nem dõl össze egy két RPG találattól sem. Engem nem zavart különösebben de rengetegen nyavajogtak amiatt, hogy hazudtak nekik.
Szóval csak legyen meglepi, kezdjék el kicsit hypolni megjelenés elõtt egy hónappal, hogy felhívják rá a figyelmet és legyen marha jó a játék.
mind1, lesz1új gépem remélem a7n... nem AvP fagyás miatt 😄, hanem ez má régi és kell újítani... és majd ezen is megpróbálom majd talán, deh nem vonzz a dolog... majd inkább más géjmek 😄. meg ACM 😄.