1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!

Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
  • ROMOTO
    Üdv!
    Dobjatok egy megjelenési dátumot pls.
  • Narxis
    október 29.
  • rob999
    hello
    kiadták már PC-re????
    ha nem akkor mikor adják ki PC-re???
  • woy
    Vége a betanak
  • Neton
    Vajon miért néz ki Tanya úgy, mint az Alias-ban Jennifer Garner?:)
  • woy
    EA accountal kell belépni.
    1 e-mail cím
    2 jelszó
    3 bármilyen név ,csak ne legyen foglalt.ezt használod a játékon belül mint nevet.

Nekem is problémázott a bejelentkezésnél,nekem a jelszót nem fogadta el,felmentem az EA oldalára,megváltoztattam és jó lett.Az online ID meg annyi hogy beírom a "nevem" és teszek utánna egy (hun)-t,és olyan név biztos nincs senkinek.
  • Tigristank
    Hm, csak nem egy Hell March 3? Na az jó lesz. :D

• Augustus Gigo
    Kijött a Tanya-ra koncentráló előzetes :Tanya trailer
  • woy
    jöhetne már valami normális patch is.eddig 5x volt update,de még mindíg nagyon instabil!
  • Scharnhorst
    nekem tűnik csak úgy h igen csak hasonlít a CnC 3 GDI féle ionszuperfegyverre?
  • AnarchoiD
    neis mond, 1het kihagyas utan tegnap jatszottam, randomkent bedobott japannak, es neztem mi lehet ez a psi emitter .. nemis jottem ra, bevetettek ellenem :

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (vegemlett mint a botnak)
  • TurboX
    nah még1szer...
  • TurboX
    a szuperfegyverek már elérhetőek (a ferdeszeműeké elég komoly)

• BiG G
    és ték, sryv0k :(

:)
  • BiG G
    ász grafikája van :)
  • Kandurex
    "az ember nem veszi észre a barbi stílust"

és mi lenne, ha valami ász grafikája lenne? hm...! kár érte!
  • TomDantes
    NMost olvastam a RA3-ban is ez a marhaság-másolásvédelem lesz, online reegisztráció és aztán 5-ször lehet feltelepíteni... na remek...hülye EA
  • maniac001
    Visszavonom. Tegnap olyan jókat multiztam a bétában hogy kész. ha belemerül az ember nem veszi észre a barbi stílust. Szóval már bejön, csak kicsit több időt kellett neki adnom :)
  • viizo
    a barbis fungame RA2 nekem ezerszer jobban bejött anno, mint az egy évvel korábbi (99-es) Tiberian Sun, pedig a TS is nagy kedvenc volt, több száz órát töltöttem el előtte :)
  • BiG G
    először én is kétkedve vártam a dizájn miatt, de ingame egyáltalán nem zavaró, sőt. remek hangulatot ad a játéknak.
  • Kandurex
    mostanában bele vannak buzulva a szivárvány színekbe a fejlesztők, lsd. Diablo 3
  • maniac001
    Hangulatra nem lenne rossz, de ez az 1000 színben pompázó barbi környezet szööörnyű... és szerintem is bukás lesz. A CnC3-nak 10000x jobb a hangulata, grafikája meg 20000x és mégsem lett világklasszis. Ha az nem, ez tuti bukás szerintem.
  • BiG G
    zomfg, én 1 óra után meguntam volna és kilépek, riszpekt
  • MaSzKa
    én se

inkább végig tolom a tiperiumot 1.09 vagy újabb patch-al

és erre is megvárom a patchokat
  • AnarchoiD
    ma toltam egy 7oras (igen 7oras!;) jatszmat , 4player ffa en beszorultama tengerre masik gyerek kivul a partra es egyikunk sem tudott erdemben a masikra tamadni ;) nyersanyag elfogyott meg jo hogy ruszkik cash bounty ja bol csurgott egy kis penz ;) nekem nagyon bejon ;) de a tengeralattjaro csata elegge esetlen szvsz
  • a_n_d_r_e_w
    annak is megvolt az oka, hogy a northwood miért nem került lga775-re ;)
    De csak azért írtam a be a konfigot, hogy akinek hozzám hasonló vénsége teljesít szolgálatot, ne ijedjen meg, menni fog nála szó nélkül.
  • BiG G
    erre csak annyit, ha jól megnézed akkor az LGA775 pentium-ok mind prescott magosak voltak. northwood utoljára még 478-on volt a p4-ekben, nem véletlenül. de tényleg off, szóval fejezzük abba, lényeg hogy megy frankón a régi-de-mégsem-rossz gépeden :)
  • a_n_d_r_e_w
    baromira offtopic, de olyat mondani, hogy a northwood messze van a prescotttól teljesítményben, hááát, enyhén szólva is megmosolyogtató...
    De ennek tényleg nem itt a helye
  • karajjj
    megy bezony :P
    core 2 duo E7200, HD4850, 2 giga dualchanneles ram, meg ilyenek... :D
  • BiG G
    ad1, a prescottól képest a northwood elég messze van teljesítményben, igaz kevésbé is melegszik. ad2 nem gond az 1 mag és a 32bit sem, mert a netburst technológia még nem halt ki a mai napig, emberes mennyiségű rammal, és egy középkategóriás vga-val még mindig jó játékgép lehet.
  • a_n_d_r_e_w
    miért ne lenne? attól még öreg és azonos órajelen lassabb, mint a northwood, továbbá 1 mag , 32 bit. nem mondanám mai gyereknek. De legalább még megy (mellesleg mass effect is ultra highon :D)
  • BiG G
    ha prescott magos az a p4, akkor nincs vele gond.
  • The Norberto
    OMG olyan soká)::)
  • gduck
    Október 28
  • The Norberto
    Nézegetem még csak béta van mikor jön ki a full game???
  • a_n_d_r_e_w
    P4 3GHz (őskövület)
    2GB RAM
    3850 AGP
    megy maxon, szó nélkül
  • BiG G
    akkor viszont már egy olcsó 35 ezres 4850 dukál mellé, és repülni fog :)
  • viizo
    5200+ AMD X2 és 4 giga ram, ennek a videókarin kívül csak vinnie kellene :)
  • BiG G
    fullon nem fogja bírni, mert ez már nagyon csecse lett, de ha multizni veszed akkor úgyis low-medium között kell játszani :) ha pedig inkább a kampány miatt veszed és teljesen ki akarod élvezni, akkor egy HD3850, vagy egy 8800GT elkell majd hozzá (persze nem tudom milyen a géped többi része, de feltételezem, hogy egy c2d proci azért van, és minimum 1gb ram)
  • viizo
    no, és megy-e max-on, illetve milyen géped van?

én is csak a fullal tervezem majd játszani, sanszos hogy meg is veszem majd, de lehet hogy videókártya upgrade is lesz, ha a 8600GT nem bírja