Red Alert 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
ra2-õt sem vette senki komolyan, pedig az nem volt ilyen manga-anime szörnyszülött :)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Shiwo
direkt nem valóságosra csinálták, hogy senki ne vegye komolyan

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

szucsy89
graf nekem se jön be, viszont ez a vízre építés elsõre jó ötlet...

ezt a pókos-ugrós témát meg sc2 koppintásnak érzem
hát véleményem szerint atért nem lesz olyan rossz a játék.mit vártok azt hogy az ra2-t egybe átrakják? akkor az lesz a bajotok ha valami ujat találtnak ki az a bajotok. grafikailag egy elég fura alkotás lesz mer tényleg inkább egy animere hasonlitt mint a valóságra.

BiG G
a ra2 emléke miatt én is várok rá, és ugye tudjuk hogy a remény hal meg utoljára :) még korántsem végleges a verzió, remélem csak javulni fog októberig - apropó, vörös október a megjelenés dátuma, ötletes x)

TurboX
én sem dobtam el az agyam a video láttán, sok egység és megoldás már most nem tetszik benne attól függetlenûl a demot várom (elõtte nem szeretnék ítélkezni) és bizakodó vagyok. :)
BiG G
örök hálám ^^ mondjuk így már megint látszik az elnagyolt grafika. nézegettem az artwork-öket a hivatalos oldalon, és -eddig- feleannyi kreativitást sem látok az egységekben. a mcv kibontva és mozgóképes állapotban is animébe illõ, a tesla trooper meg mintha a bioshock-ból szabadult volna. nagyon látszik hogy nem a régi gárda csinálja. mondjuk ha a játékélmény überelni tudja a gyermeteg grafikát akkor egy rossz szavam nem lesz.

TurboX
BiG G
ha egy linkkel megdobnál azt megköszönném x)

TurboX
sok helyen fentvan HD-be
BiG G
Na ettõl valamennyire visszajött a kedvem a játékhoz, bár szívesen megnéztem volna ugyanezt a videót normál minõségben is, nem csak a youtube agyontömörített formájában.

ToCsEk
Nekem eddig tettszik a game. Szerintem a víz tökéletes... A vízre építkezésen meglepõdtem kicsit de az is jópofa.. A mérnökös gumicsónakos is állat lett :D. Arra azért kiváncsi lennék milyen lesz pl az amikor egy atomot a vízre dobnak.. Amint láttam/halottam a egységek kitüntetése is megmaradt.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Shiwo
megnézve a videót..

- a pénzbeszerzést erõsen leegyszerüsítették..talán túlságosan is..

- jópofa, hogy a mérnök elõkapja a gumicsónakot, és irány a víz..

- ahhoz képest, hogy inkább "gyerekesebb" lett kicsit a grafja, eléggé fröcsköl a gyalogosok vére, mikor megsorozzák õket gépágyúval..

- érdekes, hogy szinte mindent lehet a vízre építeni

- jól néz ki a vízen a hullám, mikor ráépít egy épületet

- biztos voltam benne, hogy a végén ledobnak egy szuperfegyvert..bár ahogy elnézem, tán kisebb lett a hatótávja..

reaper4
ettõl függetlenül azért végigtolom majd ezt is :)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Rage47
15 perces video
MaSzKa
most néztem meg az introt

nagy kedvencem az összes részét végig vittem szinte

várom ezt is nagyon

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ToCsEk
Amerikai gladiátor erõsíti a szovjeteket.

Amúgy ebben a részben is lesznek kitüntetések?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

a_n_d_r_e_w
"c&c 3 azért annyira nem volt gáz:)"

nem-e? :d Najó ne menjünk bele, mert ízlések és pofonok :)
de azt hiszem nem hazudok ha azt mondom hogy a régi rajongók nagytöbbsége szerint az volt :)

One Vision. One Purpose.

BiG G
Borzasztóan elnagyolt és mûanyag a kinézete eddig a RA3-nak. Komikus, egyáltalán nem komolyan vehetõ, és ezt a trailer alá berakott hagyományos RA-zenével és a régebbi részekbõl kilopott egységhangokkal sem lehet ellensúlyozni. Ahogy azt mondani szokták, ennek itt kéremszépen fakereszt.

Zomil
c&c 3 azért annyira nem volt gáz:)

bár igaz, h a tiberium sun hangulatát nem tudta überelni

ra3-hoz meg annyit, hogy én annak is örülnék, ha csak a felbontást nagyobbra tudnám állitani, kicsit szebb lenne, és a single részét jól kidolgoznák :)
ez böven elég lenne :D

tigristank: mivel a zeneszerzö már elemnt a csapatból igy az csak egy halovány utánzat lenne :(
sztem semmi gond nincs azzal, h egy meghatározo zenét beleraknak, a videotól is teljesen megcsapott az ra hangulat :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tigristank
A zene rendben van, mert jól megírták még annó, de én inkább azt mondom, hogy ne ebbõl akarjon már hasznot hajtani az EA. Szóval remélem nem lesz benne a soundtrackba ez a szám, akármilyen jó is. Annak jobban örülnék, ha komponálnának egy Hell March 3-at, hasonló dallamra, mint ahogy a Westwoodosok is csinálták.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

a_n_d_r_e_w
Pedig lehet igazuk van. Eddig nagyon keveset tudunk a játékról. Most sokaknak a zene tetszett meg, de ez semmit nem jelent, a trailer alá berakták, mert tudták, hogy hangulatos, aztán lehet semmi köze nem lesz a végleges soundtrackhez. C&C3-nál így volt, itt is lehet. Ígéretek meg hangulatos videók ott is voltak, aztán mi lett belõle...
Az EA nagy sz**kavaró, így lehet jobb taktika negatívan hozzáállni és aztán max kellemesen csalódni, mintsem az ellenkezõje.

One Vision. One Purpose.

az index.hu vmelyik blog-leágazásába is kikerült a trailer, vmi ilyesmi címmel: "az EA lehugyozta a Westwood-ot"...

ráadásul a kommentelõk 3/4-e lehúzza, hogy miezmán... pfffff
Shiwo
nagyon helyes, hogy a zene megmaradt..ez a zene úgy jó ahogy van..nekem speciel a többi zene annyira nem jött be a RA2-ben és beállítottam, hogy ezt az egyet játsza folyamatosan, mégsem untam meg :)

(valakinek nincs meg mp3-ban ? nekem megvolt, de elkeveredett és kéne..)

a videóban tetszik az is, hogy a szövegeket oroszul írják ki és utána vált át angolba, sztem ez is sokat ad a hangulathoz..

tigeroo
oh, nagyon jó videó:)
könnyet csalt a szemembe:)
sc2? warhammer? redalert a bezt:)
itt az ideje hogy felrakjam a red alert 2-t újra:)
stílszerûen oroszoknál lesz a medve egység, sztem jól eltalálták :)

még eléggé darabos a mozgása ahogy fordul és ugrál, de ha finomítanak rajta, még akár majdnem akkora kedvencemmé is válhat mint anno a Crazy Ivan volt :D (Iván beszólásait és a karakterét nem lehet überelni :$ :D)
Nekem egy egység nem nagyon jön be. Mint valami nagy medve. :D Pont az elsõ percnél látható. De többi jónak ígérkezik.

fsgh
zene egy az egyben ugyanaz:D meg más hangok is mint a red alert 2-ben...bár nem baj mert ez hozza a hangulatot:)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

szucsy89
nah mégis elindult, nagyon odabasz a vidi:DDD

már várom, azt hittem generals/tiberium wars hangulata lesz, de hálistennek nem, visszatér a nagybetûs Red Alert hangulat!
szucsy89
nekem nem jön be a letöltés:(
grebber
Nagyon jó lesz!

Next PC upgrade: 2022

könnybe lábadt a szemem hallva az aláfestõ zenét :)

most akarom, ide vele azonnal :)

igen jó kis októberünk lesz :)

BiG G
már sosem derül ki.

Sephi
Eredeti a gama vagy warez?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

jerome
Sziasztok ne haragudjatok hogy ide is beírom de remélem valaki tud segíteni nekem.A problémám a red alert 2 vel van:
Nah megszereztem a gamet. De nem tudok vele neten játszani. Mivel amikor szeretnék accountot csinálni magamnak kiírja a gép hogy nincs internet kapcsolat. Telepítettem a ipx protokolt, leállítottam a tûzfalat, de mindig ezt írja ki pedig megy rendesen. Tudnátok segíteni hogy mi lehet a baj, mert már kezd tele lenni a répám. Köszi

Shiwo
nekem 1edül annyi nem tetszik, hogy a robi/mech és az orosz katona körül fehér sáv van,sztem a szabadság szobor köré is azt kéne tenni..(egy kis stroke kell rá, és pikk-pakk kész :)

<#alien>
Kandurex
remek!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rage47
szuper
nekem tetszik a kép

Shiwo
sztem egész jó a graf, nem tudom, mit akartok..a készítõk próbáltak megmaradni a RA 2 hangulatánál és grafikájánál, csak 3d-ben..olyan graft úgysem lehet készíteni, ami mindenkinek tetszene..

Rage47
az még elmegy:)
785*200-ban megegyezünk :D
Rage47
760x160 körülit ha lehet:)
bannert csináljak?<#rolleyes>
Rage47
vhogy ez a 3D annyira fura RA3-nál :) mondjuk a C&C-t is megszoktam 3D-ben...
nekem tetszik a grafika föleg a víz tetszik.az szerintem elég jó hogy a fenéken ott vannak a roncsok

Rage47
nekem sem. pl. SC2-höz hasonlítva...
és az optimalizáció sem lesz a legjobb sztem, de ezt még korai kijelenteni:)