1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
#513 Üdv!
Dobjatok egy megjelenési dátumot pls. -
#512 október 29. -
rob999 #511 hello
kiadták már PC-re????
ha nem akkor mikor adják ki PC-re??? -
#510 Vége a betanak -
Neton #509 Vajon miért néz ki Tanya úgy, mint az Alias-ban Jennifer Garner?:) -
#508 EA accountal kell belépni.
1 e-mail cím
2 jelszó
3 bármilyen név ,csak ne legyen foglalt.ezt használod a játékon belül mint nevet.
Nekem is problémázott a bejelentkezésnél,nekem a jelszót nem fogadta el,felmentem az EA oldalára,megváltoztattam és jó lett.Az online ID meg annyi hogy beírom a "nevem" és teszek utánna egy (hun)-t,és olyan név biztos nincs senkinek. -
#507 Hm, csak nem egy Hell March 3? Na az jó lesz. :D
-
Augustus Gigo #506 Kijött a Tanya-ra koncentráló előzetes :Tanya trailer -
#505 jöhetne már valami normális patch is.eddig 5x volt update,de még mindíg nagyon instabil! -
Scharnhorst #504 nekem tűnik csak úgy h igen csak hasonlít a CnC 3 GDI féle ionszuperfegyverre? -
#503 neis mond, 1het kihagyas utan tegnap jatszottam, randomkent bedobott japannak, es neztem mi lehet ez a psi emitter .. nemis jottem ra, bevetettek ellenem :
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (vegemlett mint a botnak) -
#502 nah még1szer... -
#501 a szuperfegyverek már elérhetőek (a ferdeszeműeké elég komoly)
-
#500 és ték, sryv0k :(
:) -
#499 ász grafikája van :) -
#498 "az ember nem veszi észre a barbi stílust"
és mi lenne, ha valami ász grafikája lenne? hm...! kár érte! -
TomDantes #497 NMost olvastam a RA3-ban is ez a marhaság-másolásvédelem lesz, online reegisztráció és aztán 5-ször lehet feltelepíteni... na remek...hülye EA -
maniac001 #496 Visszavonom. Tegnap olyan jókat multiztam a bétában hogy kész. ha belemerül az ember nem veszi észre a barbi stílust. Szóval már bejön, csak kicsit több időt kellett neki adnom :) -
viizo #495 a barbis fungame RA2 nekem ezerszer jobban bejött anno, mint az egy évvel korábbi (99-es) Tiberian Sun, pedig a TS is nagy kedvenc volt, több száz órát töltöttem el előtte :) -
#494 először én is kétkedve vártam a dizájn miatt, de ingame egyáltalán nem zavaró, sőt. remek hangulatot ad a játéknak. -
#493 mostanában bele vannak buzulva a szivárvány színekbe a fejlesztők, lsd. Diablo 3 -
maniac001 #492 Hangulatra nem lenne rossz, de ez az 1000 színben pompázó barbi környezet szööörnyű... és szerintem is bukás lesz. A CnC3-nak 10000x jobb a hangulata, grafikája meg 20000x és mégsem lett világklasszis. Ha az nem, ez tuti bukás szerintem. -
#491 zomfg, én 1 óra után meguntam volna és kilépek, riszpekt -
#490 én se
inkább végig tolom a tiperiumot 1.09 vagy újabb patch-al
és erre is megvárom a patchokat -
#489 ma toltam egy 7oras (igen 7oras!;) jatszmat , 4player ffa en beszorultama tengerre masik gyerek kivul a partra es egyikunk sem tudott erdemben a masikra tamadni ;) nyersanyag elfogyott meg jo hogy ruszkik cash bounty ja bol csurgott egy kis penz ;) nekem nagyon bejon ;) de a tengeralattjaro csata elegge esetlen szvsz -
#488 annak is megvolt az oka, hogy a northwood miért nem került lga775-re ;)
De csak azért írtam a be a konfigot, hogy akinek hozzám hasonló vénsége teljesít szolgálatot, ne ijedjen meg, menni fog nála szó nélkül. -
#487 erre csak annyit, ha jól megnézed akkor az LGA775 pentium-ok mind prescott magosak voltak. northwood utoljára még 478-on volt a p4-ekben, nem véletlenül. de tényleg off, szóval fejezzük abba, lényeg hogy megy frankón a régi-de-mégsem-rossz gépeden :) -
#486 baromira offtopic, de olyat mondani, hogy a northwood messze van a prescotttól teljesítményben, hááát, enyhén szólva is megmosolyogtató...
De ennek tényleg nem itt a helye -
karajjj #485 megy bezony :P
core 2 duo E7200, HD4850, 2 giga dualchanneles ram, meg ilyenek... :D -
#484 ad1, a prescottól képest a northwood elég messze van teljesítményben, igaz kevésbé is melegszik. ad2 nem gond az 1 mag és a 32bit sem, mert a netburst technológia még nem halt ki a mai napig, emberes mennyiségű rammal, és egy középkategóriás vga-val még mindig jó játékgép lehet. -
#483 miért ne lenne? attól még öreg és azonos órajelen lassabb, mint a northwood, továbbá 1 mag , 32 bit. nem mondanám mai gyereknek. De legalább még megy (mellesleg mass effect is ultra highon :D) -
#482 ha prescott magos az a p4, akkor nincs vele gond. -
#481 OMG olyan soká)::) -
#480 Október 28 -
#479 Nézegetem még csak béta van mikor jön ki a full game??? -
#478 P4 3GHz (őskövület)
2GB RAM
3850 AGP
megy maxon, szó nélkül -
#477 akkor viszont már egy olcsó 35 ezres 4850 dukál mellé, és repülni fog :) -
viizo #476 5200+ AMD X2 és 4 giga ram, ennek a videókarin kívül csak vinnie kellene :) -
#475 fullon nem fogja bírni, mert ez már nagyon csecse lett, de ha multizni veszed akkor úgyis low-medium között kell játszani :) ha pedig inkább a kampány miatt veszed és teljesen ki akarod élvezni, akkor egy HD3850, vagy egy 8800GT elkell majd hozzá (persze nem tudom milyen a géped többi része, de feltételezem, hogy egy c2d proci azért van, és minimum 1gb ram) -
viizo #474 no, és megy-e max-on, illetve milyen géped van?
én is csak a fullal tervezem majd játszani, sanszos hogy meg is veszem majd, de lehet hogy videókártya upgrade is lesz, ha a 8600GT nem bírja