1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
Ry0K3N #842 Most uninstalláltam le egy életre és nem akarom többet látni, erre csak azt tudom mondani hogy a sok légy is a szarra megy. Az egy dolog az értékelés és nem mond semmit sokkal többetmondóbb lesz az olvasói vélemény ami már 7-es és megy az majd szépen lejjebb is. -
#841 De lehet, mi most éppen úgy toltuk, ketten 2 gép ellen. -
Ry0K3N #840 -
Ry0K3N #839 Sablonos story (nagyon sablonos, nem hiszem el ennél jobbat nem lehetett kitalálni), sablonos single játékmenet a pályákkal együtt semmi eredetiség. Rohadtul giccses egységek amiből lehetne bőven több is és némileg kreatívabbak mert ezeken csak szánakozni tudok. Grafikai megvalósításra most nem térek ki ez mindenkinek egyéni ízlés dolga. Hülye egység AI, hülye computer AI. Hangulat 0. -
karajjj #838 engem ez a videós dolog soha nem fogott meg annyira, hogy fúúú de rosszak ezek a színészek... :D megnéztem, megértettem a feladatot és ennyi -
Cat 02 #837 Nekem anno a Red Alert 2, se tetszett, szal én meg se szólalok xD -
TomDantes #836 Még az a jó, hogy a többség akinek nem tetszik ilyen bőven kifejti, hogy nem jó: pl: egy teljes szóval: szar.
Azért ebből már le lehet szűrni hogy mi nem jó benne
Szerintem továbbra is jó, két nagy hiba : nekem a menü nem tetszik. A legtöbb színész meg béna. A RA2 színészei jobbak voltak. -
#835 Hát, ezt sem kell megvenni! Majd a Starcraft II! Ennyit az EA-ről! Csalódás hegyek! -
#834 nagyon jó kis game, egyre jobb lesz, ahogy haladunk a storyban -
karajjj #833 köszönjük szépen -.- -
szonik2 #832 Te tuti nem is játszottál vele és amúgy is ha olyan szar miért kap mindenhol magas pontszámokat? pl. az IGNen(8,2/10)LINK -
#831 Sztem jó és csoda hogy megy max grafon 0 akadás nélkül
játék élmény is jó de red 2 jobb volt sztem. -
Ry0K3N #830 Tömör leszek, szar játék. Ennyi. -
karajjj #829 na uraim, kicsit megtisztogattam a topikot, mostantól a warez csak is szigorúan az off-topikban -
Árnyvadász #828 Tutorial Blizzard szintű, plussz nagyon aranyos, ötletes és vicces. Hangok, zene, kinézet teljesen rendben van. Hangulat is pont ennek hatására. Átvezető videók nagyon jók, hozzák a szokásos RA érzetet. Egységek szintén rendben vannak és a második képességüket is jól lehet használni. Csaták jók, bár szerintem könnyűek, de ez számomra nem negatívum mivel nem szeretem, ha szivatnak. Közepes fokozaton ugrottam neki a küldetéseknek. Eddig az oroszok 4 küldetését csináltam meg. Szerintem rendben van a játék. EA jó úton halad, hogy visszanyerje az elvesztett bizalmát.
Amúgy talán amiatt is könnyű a játék, mivel van egy AI vezérelt (szóló módban) társ és azért ez sokat számít.
Megéri az árát. Amúgy ezen a gépen, minden max. beállítással kifogástalanul fut: amdx25000+ 2GB 9600GT (1280*1024 és 4XAA, 8XAF). Így ebben sem érheti szó a ház elejét. Hibákkal nem találkoztam eddig.
Ja és a japánok teljesen bele illenek a RA világba. Ezt mondjuk nem gondoltam volna. Kifejezetten jó egységeik vannak. Az oroszok után őket veszem elő :) Remélem ennyi elég volt beszámolónak. -
xulon #827 Na megvan vére a játék nekem is.sajan nem megy max grafikán közepesen pedig nem a legszebb a játék.
Aki még nem játszott volna vele van benne 1 nagy újítás, ami segíti a játékost ogy nagyobb hadakat lehessen ozgatni, és jobban taktikázni.
engem 1 kicst zavar megmondom őszintén, de elég hasznos.Sajnos nem áll módomban kipróbálni olineban ,de valószínüleg más játékossal egyszerre lehet csinálni a kampányokat :)
Szóval 2 bázist irányít egyszerre az ember:)
amuyg a hangulat ténleg jó,és még az tetszik nagyon hogy, mindig meglepetés küldetések vanak a pálya vége felé.
Mikro már azt hitte az emebr hogy, na itt a vége még ezt lerombolom, akkor jön az hogy "Battlefild extended" vagyis, még megrohamoz asz ellenség és új, bázis fűnik fel a láthatáron.
Én nekem ennyi lenne egyenlére az élménybeszámolo valahol a 4-5-6 pályén vagyok az oroszokkal! -
#826 Jah.... RA2-nel atom erdeklodes volt...
Valtoznak az idok :( -
#825 Beszámolókat pls!
(Bár ahogy látom sokakat nem érdekel a gameZ) -
#824 igazán nincs mit :) -
cumfu #823 köszi szépen -
#822 kell. -
cumfu #821 Heló! Tudom hogy ez nem az a topik, de a C&C3 Kanes Wrath-hoz kell a C&C3 tiberium wars? Csak azért kérdezem mert akkor beszerzem mert hasonlít a 2 játék és kipróbálnám azokat is. Előre is köszi -
#820 azért az hogy nem igényes azt nem mondanám. nekem bejön ez a túl giccses menü, a játék színei, az egységek jópofák, látszik hogy nulla szinten írták multira, de singleben jól jönnek ki ezek, és el lehet ökörködni velük. a C kategóriás színészekkel forgatott átvezetők meg megadják a hangulatot -
Ry0K3N #819 "Lehet kooperativ módban nem neten, hanem gépeket összekötve LAN-ban játszani?"
Nem. -
#818 az a baj, hogy gyerekeknek készült a játék, 10 évesen lehet hogy tetszene
egyébként a videók megnézhetők valahogy játékon kívül? (nem a menüs videónézésre gondolok, hanem játék futtatása nélkül) -
Cat 02 #817 Megoldva :) -
runner78 #816 Szerintem hangulatos a játék, de EA-tól szemétség 10ezer feletti összeget kérniük ezért.
A motorja C&C3, semmit nem változtattak...még a 1360*768 felbontást is megint csak parancssorral megy.
Szóval:
Command & Conquer 3: Red Alert küldetéslemez.
Amúgy ha a gép irányitja a másik velünk lévő csapatot, néha baromi idegesitő dolgokat müvel!
Lehet kooperativ módban nem neten, hanem gépeket összekötve LAN-ban játszani? -
TomDantes #815 Ha be küldesz egy kémet az erőműbe ami ott van pont a Tesla torony mellet akkor egy darabig nem működik, annyi idő pont elég hogy Tányával fel lehessen robbantani,
mellesleg Tányát nem lehet megölni, ha meg is hal fel támad mert van neki idő-öve vagy mije. -
Cat 02 #814 Tanya túlél egy Tesla ütést ? Mert 1 reaktort elfoglaltam, azzal a szigettel vannak bajok ahol 2 erőmű van, mert Tanya-t nem merem partra rakni mert Tesla nem tom 1ből megölné-e és hiába foglaltam el 1 erőművet, működik a Tesla :S Illetve a 2. kikötőhöz ahova mennem kell egy keskeny út vezet, amin 2 maci folyamatosan áll, szal kémekkel se lehet kicselenzi :S -
Borg #813 "ne várjál tőle túl sokat"
Namost ez mind rendben is lenne, ha tengernyi időm lenne minden szarral órákat játszogatni. De mivel nem, ezért rangsorolnom kell, és csak arra fordítok időt ami a legjobb. Ez pedig sajnos nem az. Ezek a gyerekes paraméterek amiben valóban JÓ a játék (fun, zene, történet), sajnos engem nem fognak meg már, ha nincs hozzá rendes kezelőfelület, irányítás és stratégiai elemek.
Való igaz, hogy az SC-nek meg a története sík unalom, de az egy PRO játék, mind neten, mind skirmishben komoly stratégia. Ott nem a campaign az ütős, éppen ezért nem 3 napos játék. -
#812 supcom-ok, total annihilation-ök nálam gyorsan mentek felejtősbe... DE ezek még funok -
#811 Dettó. -
#810 Lehet nyelvet választani. -
#809 Loál, Supreme Commander én anno ki nem állhattam azt a játékot, baromira nem tetszett. Ettől függetlenül a hozzászólásod többi részében lehet igazság, én még nem tudtam kipróbálni. -
TomDantes #808 Nekem meg nem tetszett a Supreme Commander . Rettentő unalmas.
Egyébként a Red Alert-ben sosem a stratégia volt a lényeg. Ha stratégiázni akarok akkor Total War...az igazi stratégia mondjuk.
A Red Alert-ben a lényeg a történet meg a hangulat. Nekem pedig ebben a tekintetben tetszik. Ugyan olyan jó a hangulat mint a Ra2-ben.
Pedig nekem a RA2 az első játékom volt , lehet mondani hogy rajongó vagyok, mégis be jön a három. -
#807 Varj. Nekem is ez volt a velemenyem az elso par palya utan. Azta folytattam es mar egyenes tetszik.
Ne varjal tole tul sokat. Ez mar nem az a C&C ami volt... de fun. -
Borg #806 Este kipróbáltam, de valahogy nagyon nem jött be.
Sajnos mint azt már a c&c3-nál is tapasztaltam, a Supreme Commander túl magasra rakta a lécet RTS ügyben.
Az irányítás, a kezelőfelület egyszerűen LOÁL kategóriás (2008-at írunk könyörgöm), stratégiailag egy nagy nulla a játék. Vannak benne jó átvezető videók, jó zene - de szar effektek, jó - bár mára már sablonos - történet, némileg fun egységek - bár újdonság alig van, és egész tűrhető rajzfilmszerű grafika.
Tipikus EA-s kirakatjáték, aminek nagyobb a füstje mint a lángja. Már az installer is tipikusan buta, nyelvet se lehet választani, és röhejesen terebélyes a játék ahhoz képest amit nyújt (több mint 7giga?).
A régi redalerteket imádtam, bár lehet hogy csak azért mert anno számomra nem volt alternatívájuk rts-ben. Azokkal rengeteget nyomtam, ez viszont gyors uninstall lesz.
Egy igazi redalert folytatás számomra minimum olyan szinten kellett volna megvalósuljon, mint az SC. És abban lehetett volna rajzfilm szerű grafika, meg vicces egységek, átvezető videók, meg minden, tehát az RA feeling ugyanúgy meglehetne, csak hozzá stratégia és irányítás téren is színvonalas lett volna. Dehát ugye megszokhattuk, hogy az EA nem szeret túl igényeset dobni. A bevétele így is meglesz belőle, hiszen látványos, fun, és akinek nincs összehasonlítási alapja az el fog játszogatni vele. -
Cat 02 #805 Aham thnx, megpróbálom. -
TomDantes #804 Melyik szigeten? Mert ügye három van. Bocs, igazából nem tudom hogy magyarázzam.
Én úgy csináltam, hogy ügye a kémmel rá kattintok egy katonára akkor fel veszi az alakját. Vele az első szigeten ki kell iktatni az erőművet, aztán Tányával fel is robbantottam.
Ezután mindig felderíttettem a terpet a kémmel,ha macit láttam vissza vontam egy kicsit előre küldtem Tányát ,és le lőttem a macit.
Nem nehéz, csak rá kell érezni, anno a Red Alert 2-ben hetekig kínlódtam az ugyan ilyen küldetéssel, de ha egyszer rá jön azember utánna könnyá.
Mondjuk ez a baja szerintem az összes C&C játéknak...ha egyszer megcsinálja az ember utána nagyon könnyű. -
Cat 02 #803 De hogyan lövöm le, ha a macik a parton vannak, az embereim meg csak olyan helyen tudnak kijönni a vízből ahol katonák vannak ? A vízben bóklászó macikat már kinyírtam