1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!

Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
  • Pio
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Érdemes elolvasni a küldetést, neadjisten megnézni a pálya közbeni videókat, ugyanis egy pálya közbeni videóból derül ki, hogy ha megáll az elnök pulzusa, akkor indulnak a rakéták. Éppezért nem az elnököt kell megölni, hanem a bázison kell leszedni a célpontot mielőtt az elnök odaér.
  • karajjj
    én fogtam magam, csináltam gecigyorsan egy bázist, bazinagy védelemmel, befoglaltam folyamatosan az elnökfejek generátorait ejtőernyősökkel, aztán meg az új tankokkal betámadtam a bázisukat egyszerre az alparancsnokkal, még mielőtt odaért volna az elnök (kb hatodszorra sikerült is elpusztítani az épületet)
  • bgabor
    Emberek, ezzel az 'amerikai elnök meghülyült' pályával mit kell kezdeni?
    Nem szabad hogy az elnöki limuzin visszaérjen a bázisra. Ráküldöm a kirokoptereket (nemtudom mi mással lehetne még megállítani), aztán ha lelövik a kirokoptereket, a limuzin is felrobban, és mission failed. Szóval, hogyan is kellene ezt megcsinálni?
  • Narxis
    Semmilyen. Viszont most néztem meg a bónusz DVD-t, egész pofás lett, a csajok aranyosak, szépek, a többiek meg viccesek. :D
  • steweee
    milyen modok vagy kiegek jelentek már meg hozzá ?
  • Jim79
    Csak ha játszol a Warhammer-el, nyilván akkor tudod felhasználni... ;)
  • SlaCker
    Köszi szépen! :))
    De az a sisak az nem jár nekünk ugye?Vagy igen?
  • karajjj
    szvsz jah, olyankor nemkell taktikázni...
  • Sir Quno Jedi
    Könnyebb szinten semmire sem lehet rájönni, mivel a taktikák 90%-a értelmét veszti és 1xűen feleslegessé válik.
  • Sir Quno Jedi
    Beginner, vagy csak nem ér rá (like me).
  • BiG G
    az, subcommander :))) Lt. Eva, eligazitó hölgy :)
  • ZÓÓÓcsi
    karajjj: ez a banner kép nagyon bejön!

Fekvő buxa az amcsi subcommander? Még amcsikkal nem toltam eddig..
  • wesker24
    És aki közepes szinten végigvitte a szovjet hadjáratot az mi ?
  • ZÓÓÓcsi
    Há! Nekem az a küldi legalább egy óráig tartott!
    Teljesen legyakták a bázisomat (szövetségest is), de sikerült kitelepülnöm a pálya bal alsó sarkába. Innen újra kifejlődtem, majd leromboltam Krukov egész bázisát, mivel nem gondoltam volna, hogy átáll a csapata, ha lerombolom a kijelölt épületet... Én láma...
    Na mindegy, legyektam az egész bázist, majd ide betelepültem és az amcsik már nem jelentettek gondot! Persze időközben a lenti bázist is észrevették, szóval nem volt valami könnyű.. Rohadt amcsi dreadnought-ok!
  • BiG G
    SQJ for president! :D
  • TomDantes
    Aha...könnyebb szintre venni az csalás? Szerintem az inkább csalás ha valaki elmondja neki hogy kell játszani.

Inkább jöjjön rá magától...
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy pár tipp:

1. letenni 3 hajógyárat és fosni az egységeket, hogy mire krukov megérkezik, ne legyen pénzünk, amit elhappolhat
    2. elejétől vadul pakolni le a védelmet krukov felé is, jól bevédve a saját szövetségesünket
    3. krukovnak van két jelölt célpontja, ha azokat megsemmisítjük, máris mellénk állnak a csapatai
    4. krukov csapatai alul gyűlnek szépen, ergó, mikor útban vannak, összeszívjuk őket egy helyre energiafegyóval, majd rájuk küldjük a műholdakat és voilá, egész sereg ment kusztóékhoz
    5. időközben amicskat lerohanjuk mindenhol és beköltözünk hozzájuk
    6. az amcsi szuperfegyót pár helikopter és egynéhány kirov simán kinyiffantja időben (esetleg adjunk melléjük mig-eket)
    7. védelemként egy tesla, egy flak, egy légvédelmi hajó és így tovább
    8. ha nagyon ráérünk dreadnought-okkal végigírthatunk mindent, még a vízről
    9. az átjárókat a vízen a helikopterek és tengeralatjárók tökéletesen be tudják védeni
    10. teslas hajóinkkal szépen elektrolizálhatjuk a vizet magunk körül, hullik mindenki
    11. használjuk a vasfüggönyünket, gyalogság AZONNAL megpusztul tőle, ergó támadó fegyónak sem rossz :D
  • Sir Quno Jedi
    Van jobb ötletem és már le is írtam ide, csak rá kéne keresni, hogy "krukov", avagy hasonlók. Tanítani kéne inkább a játékra, nem pedig csalásra buzdítani. :D
  • Gabesz amd64
    a lényeg az h egységeket kell gyártani a pénzből és várni krukovra...aztén megint egységeket és támadás
  • BiG G
    :DDDD
  • Gabesz amd64
    Tréner?

minek az...egyből indítottam a játékot!
  • Narxis
    JAH.
  • Sir Quno Jedi
    ULTRACSIRKE!
  • Narxis
    Használj trainert.^^
  • Sir Quno Jedi
    Aki nehézségi szintet állít LEFELE, AZ CSIRKE!!! :DDD
  • TomDantes
    Vedd lejjeb a nehézséget könnyű szinten egyszerű. Ja...és készülj fel elenne. Gyárts előre egységeket.
  • thoomas
    Helo!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni.Elakadtam egy szovjet küldetésben. a nevét pontosan nemtom, de izlandon játszódik, kapok 100ezer dollárt, aztán megérkezik krukov és lenyulja az összeset. szal ott pár perc mulva bevagyok szóeitva az amcsik és krukov közé. már háromszor kezdtem előlről a küldetést, de mindig elbukok:):D szal hogy lehet ezt megcsinálni?? lécci segítsetek:D előre is köszi
  • Narxis
    Durva lenne. :D
  • Jim79
    http://www.ea.com/redalert/premier

Az egyik kód a már említett 5 ex-map, a másik kód egy beta kulcs a következő C&C játékhoz.

A Warhammeres játékhoz is van egy kulcs, nekem egy sisakot ad...!
  • r4pt0r
    Azért a valóságban ilyen kevés egység nem jutna el oda. Plusz manapság már a távolsági támadások vannak előnyben. Minek ennyi helikopter ha van helyette több száz rakéta. :D
  • Balazs15
    most csináltam...tudom nem a legnagyobb de látványos volt a Szabadság szobor-felé mennem:D..ha ze a valoságba is meg történne hüha..:)

• Narxis
    Így van!
  • viizo
    pontosítsunk: azaz a Te elvárásaid szerint :)
  • Ry0K3N
    Az volt az egyetlen dolog ebben a játékban ami az elvárások szerint teljesített.
  • SlaCker
    Na megvan feltettem az eredetit. :))
    Megnéztem a bonus cd-t.Nekem tetszett.A bakik azok jóklettek. :DD

Elakadtam segítsetek. :DD
    Beregeltem a redalert3.com-ra meg az EA download manager is ismer. :)
    Aztán tovább??Van itt még két kód az eggyik a jövőben megjelenő játék a másik meg elvileg a bónusz térképek,de ezeket nem tom holl kel regelni.
    Ja meg a Warhammeres lapocska elején is van egy kód.Az mi lenne??
  • TomDantes
    ne olvasd el...
  • Tigristank
    Magyar felirattal kapható a játék.
  • Sponnyabob
    Sziasztok! Eléggé tájékozatlan vagyok RA3 terén ezért megkérdem hogy lesz magyar verzió vagy magyarosítás a játékhoz nekem még nincs meg de magyarul akarom megvenni majd. Köszi
  • Fbn Lx
    bazmeg, szpojlerbe ;[
  • karajjj
    na olyat nemlehet, vagy eredetivel játszol, vagy sehogy...