Red Alert 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amint át áll megsorozod és kész is :)
A szövetségesek ezután már csak idõ kérdése
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
ki kell kapcsolni az automatikus frissítést
NA kihez mennétek inkább ?? :D
Gigabyte P35-s3, Intel Quad6600,Corsair VX-450,2*1Gb Super Talent DDRII,Gigabyte 8600GTS Silent Pipe3
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
rajta kívül mindenki felfogja, hogy itt nemkéne<#wilting>#wilting>
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Aztán levegõbõl le kell tarolni a az ellent. Amcsikkal is ugyan így lehet, a különbség annyi Kirov helyett bombázó gépek.
Persze mind ez könnyû szinten
Utolsó elõtti orosz küldetésben vagy kétt tucat Kirovot is gyártottam <#wink>#wink>
Utána terjeszkedtem dél-nyugat felé és onnan támadtam be az orosz cimbit, fõleg levegõben. A szövikkel addig nem is kellett foglalkozni, mert a védelem és a haver besegített.
Amúgy ha az elejétõl pakolsz védelmet felé is, akkor akár ki is írthatod, én azt tettem (addigra már az amcsikat utolsó szálig felszámoltam). :D
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyénként Kirov-ot nekik, és végük.
Amikor az amcsik és Krukov támad egyszerre !
Egyszerre 2 bázist nem tudok támadni ! Nincs valami ötlet hogy lehetne ezt megcsainálni ?
Valaki nem tudja esetleg hogy miért nem jön be nekem napok óta a WAREZ OFF SPAM topik???
Gigabyte P35-s3, Intel Quad6600,Corsair VX-450,2*1Gb Super Talent DDRII,Gigabyte 8600GTS Silent Pipe3
köszike és megpróbáltunk mindent már írtam az EA-nak de még semmi amint megjavul beszámolok.....csáó
http://www.ea.com/redalert/premier/
2. A regisztrációval nem volt gondom, bár én Fox-ot használok.
Csináltam egy új fiókot és simán tudtam reggelni..! Próbáld meg IE-vel.
Egyébként nem nem nagy dolog a reg, csak neked nem sikerült elsõre.
Amúgy ha gondod van, nyugodtan írj mailt az EA magyar kirendeltségnek, nekem a TW3-al voltak gondjaim. Tudtam a jelszavam, csak a felhasználónevem nem.. :S, nagyon segítõkészek voltak és némi azonosítási procedura után sikerült is csatlakoznom.
Over
1.A pussz pályákat honnan tudom ténylegessen letölteni? mert itt ugyan van egy link de a EA fiókra dob és beléptem de semmi letöltés nincs.
2.A játékot nem tudom REGELNI a EA fiókomban. operával próbálom és amikor kiválasztom, hogy PC ezt írja ki__"Ez a HTTPS lap információt szeretne küldeni egy nem titkosított lapra account.ea.com oldalon.
Az adatok titkosítás nélkül lesznek továbbküldve. Fontos információk küldése ezen a módon nem ajánlott."__ Elküldésre klikkelek.majd red alert 3 bepötyögöm a serialt minden létezõ módón és ezt írja ki "Az általad megadott kód nem elérhetõ. Kérjük ellenõrizd és próbáld újra. További információért kattints ide." itt semmi. IE alatt sem meg.
ui.: HA VALAKI TUDNA SEGÍTENI MEGKÖSZÖNNÉM
Ja és az EA-nak üzenem remélem valakihez eljut :-) MI A FA....K kell ezt a játék regisztrációts multit meg mindent ennyire megbonyolítani? nem vagyok kezdõ de ez KATASZTRÓFA !!!!!!!!!!!!!!!vagy öregszem ?:*))
Sziasztok :-)
mérnököt mindenki tud (szövetséges jetskivel közlekedik a vízen :D)
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
mérnök kell, nem kém :D
itt mit kell csinálni? már kiírtottam mindent, semmi sem maradt a japó hadihajón. de azért azt írja h foglaljam el, még ilyet... már mindent lebombáztam, az energiaellátókat is...
redalert.hu
azért is kérdezem, mert az ilyen oldalakon tök jól össze van foglalva a fegyvratzenál... mert míg én mindegyiket kipróbálom, megtapasztalom az hetekig tart, ezért olvasnám szívesen a rutinosabbak értékeléseit.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
thx:)
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Mellesleg összemixelték a RA2-es mirage tankot a prizma tankkal. Mikor több mirage tank lõ (RA3-as), akkor látni hogy ezeknek is megy szét a fénynyaláb ( vagy mi akar az lenni), mint a prizma tankoknál.
Mente et Malleo
Jó minden ellen. Ez most kicsit nem tetszik a RA3-ban