Red Alert 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krukovra a legegyszerûbb szerintem, ha egységeket dobsz át közvetlen a támadandó épületekhez mikor még szövetségesed.
Amint át áll megsorozod és kész is :)
A szövetségesek ezután már csak idõ kérdése

Doom 4
ok köszi köszi ezt majd megcsinálom

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Rage47
te sosem változol<#banplz>
nézz be az offtopikba és a banner alatt megtalálod a megoldást...
ki kell kapcsolni az automatikus frissítést
Doom 4
Amúgy nekem se eredeti de teljesen jól megy. csak a menü jön be lassan...

Doom 4
Hát szerintem a szövetséges küldetéseknek a legjobb a záró videója ^^
NA kihez mennétek inkább ?? :D

Köszi szépen!!!

Gigabyte P35-s3, Intel Quad6600,Corsair VX-450,2*1Gb Super Talent DDRII,Gigabyte 8600GTS Silent Pipe3

hátcsak pont úgy kezdõdik az egész játék, hogy visszamennek az idõben és Einsteint kinyírják, nélküle meg ugye nincs atombomba :D
bocs hogy atomnak neveztem azt a bombát anmi legylulta a bázisom, igaz nem sárgavolt hanem kék :S

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

miért van az, hogy mama2 jön csak ide warezolni???
rajta kívül mindenki felfogja, hogy itt nemkéne<#wilting>
nem vetted még észre, hogy a játékban nincs atom? :D
micsoda köcsög a gép 4 en voltunk a pályán. 3 közepes gép 2vs 2 be. egyszercsak 2 db atomot benyomott hozzám a gép elpusztitva az egész bázisomat. utána bejött pár gyaloggal és kivégzett az egész támadás nemtartott kb 15 másodpercig. ej.....

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

hát úgy néz ki én eddig mindenkitõl ellentétes módon oldottam meg azt a pályát <#vigyor3> én néhány légvédelmi egységen kívül csakis az Akula és sorhajó párosra mentem rá.. az elején 3-4 Akula és 1 sorhajó társaságával lazán kiírthatók az elõretolt szövetséges bázisok.. utána meg már jóval egyszerûbb a Krukov által okozott probléma megoldása <#taps>

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Prince23
De a protonágyút mindenképpen ki kell iktatni! az elég jó küldi vot.

Én azt csináltam hogy már akkor rombolni kezdtem Krukovékat amikor még velem voltak<#vigyor> (meg kell nyomni a CTRL-t úgy kell kattintani rá és akkor bárkit lehet írtani)

Szerintem mindig úgy kell, egy lég védelemi egy Tesla, egy lég védelmi egy Tesla minden oldalra, meg pluszban egy két egység még oda.

Aztán levegõbõl le kell tarolni a az ellent. Amcsikkal is ugyan így lehet, a különbség annyi Kirov helyett bombázó gépek.
Persze mind ez könnyû szinten

Utolsó elõtti orosz küldetésben vagy kétt tucat Kirovot is gyártottam <#wink>

Elsõre én is bebuktam..., másodjára már az elejétõl kezdve kétirányba építettem a védelmet. Északra 4 légvédelmi + 1 tesla, délkeleten szintén légvédelmi + tesla.
Utána terjeszkedtem dél-nyugat felé és onnan támadtam be az orosz cimbit, fõleg levegõben. A szövikkel addig nem is kellett foglalkozni, mert a védelem és a haver besegített.
Sir Quno Jedi
Krukovnak csak a két megjelölt célját kell kiiktatni (bombázd/szuperfegyók) és utána az összes csapata átáll hozzád.

Amúgy ha az elejétõl pakolsz védelmet felé is, akkor akár ki is írthatod, én azt tettem (addigra már az amcsikat utolsó szálig felszámoltam). :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wesker24
Ok ThX ! <#worship>
Ha nem megy próbáld meg lejjebb venni a nehézséget, könnyû szinten gyerekjáték.

Egyénként Kirov-ot nekik, és végük.

wesker24
Valaki segiten kissé elakadtam a szovjetek 6 pályáján !

Amikor az amcsik és Krukov támad egyszerre !

Egyszerre 2 bázist nem tudok támadni ! Nincs valami ötlet hogy lehetne ezt megcsainálni ?
Prince23
Valaki feltenné a zenéket mondjuk a datára?

Jelentkezz be! <#wave>

Sziasztok!!!!
Valaki nem tudja esetleg hogy miért nem jön be nekem napok óta a WAREZ OFF SPAM topik???

Gigabyte P35-s3, Intel Quad6600,Corsair VX-450,2*1Gb Super Talent DDRII,Gigabyte 8600GTS Silent Pipe3

Szia engine

köszike és megpróbáltunk mindent már írtam az EA-nak de még semmi amint megjavul beszámolok.....csáó
PC GURU-ban írták, hogy került forgalomba nem jó reg key is, szóval, ha nem megy akkor tényleg az ea supportot keresd.

1. Nekem is gondom volt vele, aztán segítettek :D
http://www.ea.com/redalert/premier/

2. A regisztrációval nem volt gondom, bár én Fox-ot használok.
Csináltam egy új fiókot és simán tudtam reggelni..! Próbáld meg IE-vel.

Egyébként nem nem nagy dolog a reg, csak neked nem sikerült elsõre.
Amúgy ha gondod van, nyugodtan írj mailt az EA magyar kirendeltségnek, nekem a TW3-al voltak gondjaim. Tudtam a jelszavam, csak a felhasználónevem nem.. :S, nagyon segítõkészek voltak és némi azonosítási procedura után sikerült is csatlakoznom.

Over
!!!PROBLÉMA!!! Sziasztok megvettem a játékot Premier Edition és 2 gondom lenne.
1.A pussz pályákat honnan tudom ténylegessen letölteni? mert itt ugyan van egy link de a EA fiókra dob és beléptem de semmi letöltés nincs.

2.A játékot nem tudom REGELNI a EA fiókomban. operával próbálom és amikor kiválasztom, hogy PC ezt írja ki__"Ez a HTTPS lap információt szeretne küldeni egy nem titkosított lapra account.ea.com oldalon.

Az adatok titkosítás nélkül lesznek továbbküldve. Fontos információk küldése ezen a módon nem ajánlott."__ Elküldésre klikkelek.majd red alert 3 bepötyögöm a serialt minden létezõ módón és ezt írja ki "Az általad megadott kód nem elérhetõ. Kérjük ellenõrizd és próbáld újra. További információért kattints ide." itt semmi. IE alatt sem meg.
ui.: HA VALAKI TUDNA SEGÍTENI MEGKÖSZÖNNÉM
Ja és az EA-nak üzenem remélem valakihez eljut :-) MI A FA....K kell ezt a játék regisztrációts multit meg mindent ennyire megbonyolítani? nem vagyok kezdõ de ez KATASZTRÓFA !!!!!!!!!!!!!!!vagy öregszem ?:*))

Sziasztok :-)
a szovjet nem tud kémet
mérnököt mindenki tud (szövetséges jetskivel közlekedik a vízen :D)
BiG G
mindenki tud mérnököt képezni, a legalapabb egységek között van :DDD a játék meg csak az egyjátékos kampány után kezdõdik a multival :D

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Prince23
Mérnököt a szövetséges nem tud képezni, nem? de mindegy már töröltem a gémet, ilyenekkel nem vacakolok... mindenesetre ez évben legalább kaptunk egy jó rts-t is:D

az ott kém mellette :D
mérnök kell, nem kém :D
Prince23
Hát oda küldtem, bakker, de nem akarnak semmit sem csinálni... 2-2 mérnököt küldtem, meg van egy Tányám is... szal nem értem...

egyszerre kell mérnököt küldeni mind a két energiaizébe
Prince23

itt mit kell csinálni? már kiírtottam mindent, semmi sem maradt a japó hadihajón. de azért azt írja h foglaljam el, még ilyet... már mindent lebombáztam, az energiaellátókat is...

már régóta
redalert.hu
tényleg van már magyar ra3 fun oldal?
azért is kérdezem, mert az ilyen oldalakon tök jól össze van foglalva a fegyvratzenál... mert míg én mindegyiket kipróbálom, megtapasztalom az hetekig tart, ezért olvasnám szívesen a rutinosabbak értékeléseit.

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

inter94
ok
thx:)

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

ha végre odaférek majd a másik géphez, akkor én rakok
inter94
pls valaki tegyen be 1-2 saját készítésû screenshotot

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

hát 20-30 grizzly tankot sem :D
Még a kirov lett nagyon béna. de tény hogy igy kiegyenlítettebb az erõviszony. RA2-ben 10 apokalipszis + 10 kirovot nem állított meg semmi
kattintassz az épületre és kiírja a parancsot úgy mintha a szövetséges magától kérdezni, aztán elfogadod és beleszalad a mérnök
Prince23
Tányával mit kell csinálnom, h a szövetséges orosz kutatók elfoglalják a japán épületet? natasa az könnyebb volt, ott maguktól mentek az amcsi kémek az épület felé...

Amire Te gondolsz annak a hátulütõje az, hogy van minimum távolsága és iszonyat lassú illetve ha valakit megtámadsz eltart egy ideig, amíg becélozza. Tehát egy ügyesen mikrózó gyorsan a közelébe kerül és onnantól nem érsz vele semmit. Az összes egységen az figyelhetõ meg amúgy, hogy sikeres multiplayert akarnak. Nincsenek "végsõ fegyverek", mint anno az apokalipszis tank volt. Kampányban ez csupán annyit jelent, hogy nem lehet 1 egységre massolva végigjátszani a játékot :) De multiban szerintem ez így nagyon jó lehet.
szabod
Valahol olvastam hogy két borítója van a játéknak. Az egyik a szovjetes, de ha megfordítjuk akkor a szövetséges verzió. Csak szóltam, hogy akinek eredetije van és esetleg nem tudná (magamból indultam ki, nekem eszembe sem jutan kiszedni a játékborítóját és megfordítani :D)

Mellesleg összemixelték a RA2-es mirage tankot a prizma tankkal. Mikor több mirage tank lõ (RA3-as), akkor látni hogy ezeknek is megy szét a fénynyaláb ( vagy mi akar az lenni), mint a prizma tankoknál.

Mente et Malleo

Guer
ezen besírtam :)

De hülyeség. Azért Apokalipszis tank mert az a legerõsebb a végsõ fegyver ami mindent letarol.

Jó minden ellen. Ez most kicsit nem tetszik a RA3-ban

azt nem tudom, ott még nem tartok :D