1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
TomDantes #1386 Az egyik küldetés után megkapod. -
#1385 nekem pedig az lenne a kérdésem , hogy a soviet oldalon, a tesla tankot hogyan lehet építeni ? -
TomDantes #1384 Szuperfegyverek? A Generalsban volt úgynem, hogy több szuperfegyvert is lehetett építeni.
Marha vicces volt hogy percenként dobáltam le valami nagy szuper cuccot az ellenségre -
#1383 Szerintem itt nem az a kérdés, hogy mire való a szuperfegyver vagy mit lehet tenni ellene, hanem hogy annyira létfontosságú-e, hogyha lehetőséget adnának a kikapcsolására, összeomlana-e a világ :P -
Pio #1382 Azoknak a szuperfegyvereknek szerintem pont az a lényege, hogy pörgőssé tegyék a játékmenetet és ne bevédekezős jeték legyen a multi. Több helyen is fel kell építeni a kulcsfontosságú épóületeket és ha az ellenség leépíti a szuperfegyvert meg kell próbálni minden erővel leszedni azt. Amúgy nem multizok, úgyhogy nem tudom ez a gyakorlatban is ilyen szépen tud-e működni.
A pathfinding viszont szerintem is eléggé gázos bizonyos helyzetekben :( Mondjuk azt a végletet se szeretem ami a starcraftban volt, hogy odanyomtál valahová és az egységeid a legdövidebb úton odavonultak akkor is, ha nem fedezted fel még a mapot. Asszem a brood war legelső pályája volt olyan, hogy meg lehetett úgy nyerni, hogy kijelölted a kommandós egységedet és egyetlen jobbklikket nyomtál az egész pálya másik végén levő clpontra utána pedig csak hátra kellett dőlnöd :) -
viizo #1381 az építettre gondolok, nem pedig a killszám alapján számolt tábornoki pontokra :)
azokkal nincs nagy gond, bár azok is tudnak fejfájást okozni néha :)
az építhető viszont többször kinyírja a bázisom, pl. mikor a tengerről nem tudom leszedni távolabból, vagy a kirovjaimat lelövik mire odaérnek bárhogy kerülve is cselezek velük, a szárazföldön támadva pedig akkor már neki kellene mennem a bázisának, de akkora haderő pár perc alatt nem mindig jön össze... -
#1380 Csak akkor van szuperképessége, ha killszáma is volt. Generals-ban is addig lehet húzni, míg nem engedsz meg túl nagy veszteséget magadnak, onanntól nem lesz kéjhömpöly! :D
Az épített szuperfegyókat meg ki lehet mindig szedni/áramtalanítani, csak keményen kell tolni. -
viizo #1379 a kikapcsolhatatlan szuperfegyver nekem is csípi a csőröm, francért nem tudják beletenni..
jön az ellen és egy gombnyomással elsöpri a bázisom 3/4-ét, ez valahogy nálam nem minősül stratégiának :S -
#1378 Nekem mindössze két problémám van a játékkal:
1. A nem kikapcsolható powerek/superfegyverek:
nem sok játékosnak van rá szüksége, lehet csak minden 100.-nak vagy 1000.-nek, de a munkaidőbefektetés is kb ennyi lenne. Egy kivülálló modder is megcsinálja egy nap alatt, akkor egy belsős fejlesztőnek pár óra lenne még betenni egy gombot is hozzá. De az EA lesz@rja a játékosok igényeit, és ez nemkicsit dühít
2. A sebesség:
Hiába ígérték, hogy lassabb, megfontoltabb játékmenetet kapunk, nem így lett. A legnagyobb szovjet hadihajók is pillanatok alatt megdöglenek, odakattintani sincs ideje az embernek. Ennyire igény van az ilyen eszeveszett sebességre? Én lennék már túl "öreg"? -
viizo #1377 az általas említetteknél ez kristálytiszta? muhahahahaaaaa -
#1376 Nem a kezelőrendszerrel van bajom, az tűrhető, átkonfigurálható. Sőt, a CnC3 sidebarja szerintem remekül illik a játékhoz.
Ott a gond, hogy a kezelés döcög. Döcögött már az elődökben is. Nyúlós scroll, néha lassan reagáló egységek, szörnyű pathfinding, ezek még mintha romlottak volna az elmúlt másfél évben. Sokan ezt nem érzik, ezzel én nem tudok mit kezdeni. Gyakorlatilag minden megjelent jobb RTS-t magas szinten játszottam, így a SC, TfT vagy DoW kristálytisztasága után nehéz leszállítani az igényeket.
De nem akarom szétoffolni a topikot. -
#1375 Végigvittem mindhárom oldallal!
Nekem nem okozott csalódást a játék. Nem vártam tőle sokat, csak, hogy egy jót játszhassak és, hogy megtudjam ennek a 3 szereplős darabnak az okát és a miértjét, erre pedig tökéletesen választ is adott. Az egységeket meg kellett szokni, nekem a Japán Transformers figurák egyébként nem okoztak problémát (lásd: avatar :)), szerintem volt értelme behozni őket harmadik félnek. A grafika szerintem nagyon el lett találva, még ha a Mammuth tankot soha nem találtam ilyen vicces kinézetűnek! :) De az előzetes videókból lehetett látni, hogy ez ilyen lesz, emiatt nem is okozhatott csalódást. A C&C újkori motorja pedig tökéletesen muzsikált mindez alatt, minden a maximumom még szebb is, mint a Tiberum Wars. Szóval summázva, a Red Alert 3 nem lett korszakalkotó, nem tesz le akkorát az asztalra, mint a Westwood készítette verzió, de egyébként egy jó, játszható és élvezetes játék.
Viszont az eddigi verzióknál éreztem azt, hogy újra neki kell feküdni és újra végigcsinálni az összes pályát. Ennél ezt már nem érzem így úgyhogy szerintem ennek a játéknak ennyi jutott. Majd multiban elővesszük újra! De azért tetszett! :)
Üdv!
Prime -
bgabor #1374 Ezt az írányítás dolgot én se tudom mire vélni.
Évek óta szabványos RTS itányítással jön ki minden ilyen típusú játék.
Így a RA3-is.
Mellesleg akinek nem tetszik, az options menüben át lehet állítani klasszikus CnC-sre az irányítást.
Te aztán sok időt tölthettél el ezzel a játékkal. -
TomDantes #1373 Alul múlja az irányítást? Hogy-hogy? a C&C-kben ilyen az irányítás...nem értem -
Disaster24 #1372 Igen kb úgy vok vele mint ahogy Narxis írja, nem a grafika minőségével van a gondom, a játék nagyon szép, csak vhogy kicsit furák, más stílusúak az épületek/egységek mint a régi red alertekben voltak. Vhogy színesebb (?) v. rajoltszerűbb a grafika nemtudom. De mind1 már megszoktam :) -
#1371 Én is így voltam vele, első 2 szövetséges pálya után, hogy törlöm a picsába. Grafika alatt szerintem sokan az egységeket, épületeket értik, mert azok eléggé át lettek szabva, nem szimplán 21. századira feltuningolva. A táj meg ugyanaz mint CnC3 vagy Kane's Wrath-ben, anno mondták is, hogy hasonló gépigénye lesz mint a Kane's Wrath-nek. Nemsokára orosz kampánynak futok neki, így a szövetséges és japán vége felé szerintem egész jó game. -
SlaCker #1370 Hát nem tom mért agrafikt nézitek egyből. (bár énis ilyen vok)
Nekem alacsonygrafikán megy és semmi bajom nincsen vele.Sőt tiszta RA2 fíling. :D:D
Na megyek visszintesbe mert jó el onlinéztam az időt. :DD
Legaláb győzedelmes napot zárhatok magammögött. :D (neten 2vs2 nagyon ütős mikor jó társat fogsz ki és segítetek egymásnak. :))) -
Disaster24 #1369 Nekem se tetszett elsőre a játék, nekem a grafika volt fura nagyon, de azóta igencsak megkedveltem... Szovjet kampány megvan, amcsi kampány közepén tartok kb. -
Fbn Lx #1368 holnap ugorj neki újra.
Én is így voltam vele elsőre, bár ez feltehetőleg azért volt, mert hajnali 2-kor kezdtem el vele játszani... :D -
Pio #1367 Az mit takar, hogy "az irányítás egy vicc"? Én nem tudom elképzelni, mi az, ami hiányzik/problémás benne annyira, hogy "vicc"nek nevezed, pedig elég sok stratégiai játékkal játszottam.
A többi dolog szubjektív, de ez az irányítás nekem fura, mert én semmilyen rendhagyó(an problémás) dolgot nem találtam benne. Szabvány stratégia irányítása van. -
karajjj #1366 köszönjük Emese... -
#1365 Ma jutottam el addig, hogy ki merjem próbálni a játékot. Nem kellett volna :/
Nekem már a CnC3 is nagy csalódás volt a pocsék control és gyenge multi kivitelezés miatt, ezzel együtt jó hangulatban telt a campaign és pár hétig intenzívebben laddereztem. Aztán a KW már csak egy letöltést és pár nap skirmish-t ért. Ez viszont horror, a harmadik küldetésig bírtam, meg 1 skirmish-t. És ez nálam nagy szó.
Szerintem nem a hangulat a gond, meg a direkt gagyi átvezetők. A grafika elég hasadt, a táj és effektek szerintem brilliánsak, az egységek, épületek rémesek. Az irányítás egy vicc, sokszorosan alulmúlja a CnC3-at, pedig ilyen szempontból az is egy nulla. -
TomDantes #1364 Olyan fordult elő veletek ha már baráti bázis hogy pusztultak? Nekem az utolsó japó küldetésben. Egyszer csak nem voltak. Nem tudom miért irtották ki őket, az én védelmemen nem törtek át. -
bgabor #1363 No igen, de ha a baráti bázis alatti úton fagyasztod le, akkor könnyedén meg tudod védeni a koptereket a vadászoktól. Ugyebár a baráti bázisra lehet építkezni anépkül hogy MÉG-et vagy kitelepülést építenél.
-
karajjj #1362 én elkezdtem fagyasztani, de mindig jöttek a vadászgépek...
aztán rájöttem, hogy nem kell vele szarakodni, inkább betámadom az épületet amilyen hamar csak tudom és ez bejött :D -
Fbn Lx #1361 én olyan szinten nem vagyok kreatív, hogy eszembe sem jutott, hogy le lehetne fagyasztani az elnököt. :D
gyorsan elfoglaltam az irányító épületeket, aztán lerohantam vagy 15 mirage tankkal. -
viizo #1360 az lehetett ami nálam is: cryokopterekkel lebénítod a kocsit, azonban időnként küld a gép pár vadászgépet, amik kísérnék az elnököt. Azok rátámadnak a koptereidre, és a kopterek roncsa ráhuzan a verdára. Nálam kétszer így purcant meg az elnök, még mielőtt észbekaptam volna..
utána bevédtem előttük alaposan légteret és máris nem volt gond :) -
karajjj #1359 a zöldsapkás szőkecsaj rulz :P -
bgabor #1358 Sikerült megoldanom egyébként. Az elnököt rögtön az elején elfogtam még a szövetségesen bázisa alatti részen kirokopterekkel. Majd a szövetségesek bázisán komoly légvédelmet építettem ki rakétásemberrel kombinált többcélú lövegekkel. Ezekután csak addig volt nehéz, amíg sikerült prism towereket felállítanom a saját és a baráti bázis védelmére. Mivel az elnök nem jutott messzire,(sikerült végig a baráti bázis mellett tartani a kopterekkel) így nem aktiválódott a másik három rushmore-elnökfej, valamint a Mirage-tankok se.
A feladatot végül kémekkel és légierővel oldottam meg. Kikapcsolt légvégelem mellett a bombázók pillanatok alatt szétszedték a rushmore-vezérlőépületet, ahogy az elnöki limuzint is.
Mellesleg sok szempontból baromi karcsúnak találom a szövetségeseket(a szovjetekkel már végigvittem, mediumon). Ez hogy minden egyes torony utűn építhetek új erőművet és hogy egyszerre csak egy épületet építhetek(nincs daru, mint a szovjeteknél, elég nehézkessé teszi a játékot. A szovjete azért ennél jóval többet tudtak, ott nem okozott gondot pillanatok alatt tisztességes bázist felhúzni. -
bgabor #1357 Nekem meg Dasha, és Eva. -
bgabor #1356 Képzeljétek, megnéztem a videót, és értettem is miről van szó benne.
Képben is vagyok. Csakhogy ha figyelmesen elolvastátok volna a hozzászólásomat, én nem megöltem az elnököt, hanem kirokopterekkel bénítottam meg. Ennek ellenére valahogy felrobbant. -
Disaster24 #1355 Nekem meg Cmdr. Lissette Hanley - Autumn Reeser
Autumn Reeser @ imdb -
#1354 :DD Nekem Tanya legjobban, aztán Eva(?) és végül a bal szélső, Lissette asszem. -
tomcsa4 #1353 Nekem a jobbszélső leányzó tetszik a legjobban. -
ZÓÓÓcsi #1352 Az a Natasha.
Nem tudom hogy vagytok vele, de a bal szélső kék ruhás már-már túl vékony..
Komolyan már a csajok miatt megéri ezzel a game-el nyomulni. -
#1351 nekem a jobb szélső vörössapekos jön be a legjobban :) -
ZÓÓÓcsi #1350 Mindjárt gondoltam... Szerintem ő a legjobb buxa! -
SlaCker #1349 Amúgy ezdek rájönni,hogy milyen hülyeségeket tok kérdezni. :(
Minden oda van írva.Az eleje is úgy kezdődik,hogy hol kell regelni.Na minegy.Még mondjuk kérdeznék.Most nem tom,hogy csak én nem tom használni vagy a játékban sinecsen,de én Nem találok teszlatankot.Elvileg van nem?
Narxis nekem a csajos videónak a vége tetszett mikor szkanderoztak. :DD -
#1348 [URL=http://www.ra3.co.uk/blog/2008/11/02/red-alert-3-bonus-map-download-ra3-custom-maps/]tudtok ezeken kivul "utangyartott" multiplayer mapokat ?[/URL] -
karajjj #1347 najó, én mondjuk alap dolog vettem, hogy megnézte a videót :P
de ebben igazad van :D