Red Alert 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a japcsi küldetések húzósabbak szerintem. Kicsit nehezebbek.
A továbbiakban hasonló a helyzet, csak Tányával a medvéket le kell lõni és kész
Valaki írhatna egy végig játszást szerintem.
a föld levegõ emberkét 6ot 4 mig simán lezúz vagy ott a varangy is, hát én végigtoltam mind a 3 oldalt sztem az orosz a legtápabb, sima nyert erõ ha multiban hagyják kibontakozni akkor vége
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ezt benéztem -.-
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
az idõjárás kontroller volt:
meg a teleportos idõgép vagy mi:

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Nekem volna egy kis problémám. Megvettem a játékot csakhogy elég szar tokban volt így nem lehetett látni az internet szükséges feliratot s ami igaz nem is nagyon figyeltem mert eddigi EA-s game-imnél nem is volt ilyen. Na mindegy felgyûrtem a gépre a játékot erre mikor indítanám kiírja hogy a játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges. Namármost mivel netem nincs ( csak suliban tudok netezni ) ez eléggé problémás, s mivel nem egy olcsóságról van szó ( közel 11k) azért eléggé dühítõ is. A kérdésem az lenne hogy tud-e valaki segíteni abban hogy net nélkül is el tudjam indítani a játékot.
Elõre is köszönöm!
Fém tok, kiskönyv (angol), poszter(nem fogom kirakni), bonus lemez(egyszer végignéztem), zene lemez (a játék zenéi), ja.. és a játék.
Kapsz még 5 multi pályát, szerintem ez késõbb úgyis elérhetõ lesz, kapsz még egy beta kulcsot egy még meg nem jelent c&c játékhoz.
Mindez egy plusz ezresért sztem megéri..!
Na csöcs
Amikor a windowsból indítjátok, ki az a csaj szovjet zászlóval a képen?
léghajó, sorhajó rlz
egyébként a hajók a legtápabbak, 7-8 a legerõsebb hajóból + támogatás hogy védve legyenek levegõbõl és szétbaszol bármit, mikor krukov ellen mentem ott is megcsináltam 5 sprhajót + védelmet és szét lett bontva minden
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
nemde?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha már mindenképp egy fizikust kell megnevezni, akkor sokkal inkább Szilárd Leo a felelõs.
De még ez sem igaz, mert ha nincsen(ek), valaki más(ok) jött(ek) volna rá a dolog nyitjára...
Még írni akratma,hogy a mérnök az oroszoknál a leg tutibb!! :DD
Aza lazaság és nyugodt beszéd,meg aza gumicsóak ahogy vergõdik át a vizen. :DD Nagyon tuti. :DD
(Õ van a Heroes-ba is :D)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A vége fele az apokalipszis tankhoz annyit,hogy kezdem megszokni,mert "nem biztos" ha jól láttam akkor kifejlesztettem az hogy a tankok üssék el az embert.Viszont én mikor igáztam haveromat akor 4 apotankra ráhalyítottam az Iron Courtont "(vasfüggönny) ezt le tom írni. :DD"
és elindultam õ pedig sok tankal ott ált elõttem.Arra lettem figyelmes hogy az apotankok keresztül mentek az egész bagázson.Úgy ahogy voltak és útjukbaestek széttiporta õket.Remélem jól láttam.Atack volt keményen :DD
Az atom az jóbeszólás volt. :DD Bagoly81 te valami extra RA 3-al játszol? :D Pesze nem gond kicsit keverted. :)),de jóbeszólás volt. :D
Én nem tom mikor Kurkovot kellett támadni akkor én bevallom hogy 3x kezdtem újra,de hozzáteszem hogy közepes nehézség és mindíg hajszálon múlt a dolog.Amúgy én a kikötõjét igáztam le elsõnek az bevált.Mondjuk szegény alparancsnok nem élte túl aküzdelmet. :((
Na más :))Ha minden jólmegy akkor szombaton megveszem a premier kiadást.Megéri??13.000Ft.
Bár hülyekérdés,de kíváncsi voka véleményetekre.
Mondjátok tuti a poszter?? :DDD
Remélem még lessz is.
Amúgy bocs,hogy ennyit írtam csak 12óra melóvan és vissza kell olvasni. :DD