Red Alert 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szeritem nem.A RA 2-ben emlékezzetek csak a prizmatankokra az kifogott az apokalioszistankon.Szóval szerintem nem volt az erõs.A prizmatankbol is összeszedett az ember 10darabot és pusztított.
Meg ha jol láttam az Amcsiknak most is van valami hasonló.Csak most kegyetlenebb mert valami mûhold küldi a nyalábot. 😄D
Javítsatok ki ha tévedek. 😊)
mert így nagyjából ki vannak egyenlítve az erõviszonyok
Tényleg, fel sem tûnt eddig, nem is tud a levegõbe támadni az Apokalipszis!

Meg is szívtam, mondom minek légvédelem, ezek a tankok levegõbe is kõnek. És nem!

A RA2-ben erõsebb volt sokkal. Így nem az igazi, minek gyengítették le?

az apokalipszist elintézi egy halom rakétás csávó is...
Annyit beszéltem róla,hogy megéheztem egy kis Kommunizmusra. 😄D
Menek játsok kicsit. 😄
Jó játékot annak a ki tolja. 😉
Sajnos nekem ez az eggyetlen bajom a játékkal.Az apokalioszis tank szerintem nem kapott akkora fegyverarzenált mit amekkorát a neve mutat. 😞😞
Nem tud levegõbe támadni. 😞 pedig emlékezzetek a RA 2-ben mit produkált. 😄Az nem volt semmi. 😄

Amúgy az amerikaiaknak a légiflottája negyon erõs lett. a Kirovot pillanatok alatt letudják szedni a légvédelmei,meg azok a rakétás csávók akik azt a lézert használják. 😊)
az apokalipszist szétkapom a szövetségesek mûholdas-lézeresével 😊
Szárazföldön erõsebbek a szövetségesek? Na és a mindent elsöprõ Apokalipszis tank?

r4ptor köszi a tippet, kicsit módosítottam rajta de sikerült megcsinálni <#vigyor3> a szövetséges kampány végén szívesen lettem volna az igazi parancsnok helyébe <#nevetes1><#taps>

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Az amcsik erõsebbek lettek a RA2-höz képest. A bombázó gépük nagyon kemény lett.

én azért imádom az oroszokat, mert király az egységdizájn és mókásak a beszólásaik, már azon mulatok ahogy a katonáim építik a kommunizmust 😄

tengeren õk a legerõsebbek, szárazföldön viszont a szövetségesek
Én nem tom,de nekem aki a környezetemben játszik az mind azt mondja mert a szovjetek milyen erõsek.Szerintem az Amerikaiak ütõsebbek.

De ennek ellenére csatlakozok viizohoz.:"természetesen a mother russia"
szövetségesek
Narxis
Szövetségesek. Anime fanoknak meg Japán. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Bezony, az oroszok! Oroszország mindenek felett!

természetesen a mother russia 😊
csá!!!Szerintetek melyik a legjobb frakció?
jah, megvan, köszönöm
Prince23
Fejléc (kép alatt) alatt megtalálod, fekete betükkel, jobb alsó sarokra katt

Köszi, de offtopik, az mi, oda hogy megyek?
😄😄😄😄
tudom, hülye vagyok, de komolyan kérdezem
Tuti driver lesz, nekem is HD3470 van a laptopomban de ezzel a játékkal speciel nem volt gondom lazán eldöcögött med grafon csak hát béta driver van xp-hez. És jobbat eddíg nem találtam hozzá az meg slussz poén hogy emiatt egy 2001-es játék 13 fps-t produkál mert az akkori effekteket nem bírja lekezelni a kártya. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Prince23
Menj az offtopikba, ott megtalálod, amit keresel

Hi
Továbbra is az a kérdésem nem tudja-e valaki, miért lép ki a játékból, amikor legyõzöm krukovot a szovjet kampányban?
Prince23
Jó lett a banner. Ám a többiek hol vannak rajta? 😞

Amúgy ezt bírom ebbe a játékba, h nem szinészi képességeket tesznek a játék alá, hanem inkább modelleket.
(bár a bal oldali az színész csaj, azt hiszem)

Welcome in the Club, Comrade 😄

Húhúúúúúúú gyerekek!!!Te jóó isten!!!!

Nem bírtam magammal és kipróbáltam nem eredetibe a RA 3-at.
Hát ez eszméletlen.Simán átjátszottam az éjszakát vele.Sokan mondták,hogy nem tetszik nekik.Nem tom,de nekem egy az egyben lejött a RA 2 hangulat.Az újj egységek fantasztikusak.És pláne ezek a képességek kib***ott érdekessé teszik a játékot.Nem modok el mindent mert ti már biztos tudjátok,de akkor is eszméletlen lett a játék.Fúúúú,de a legdúrvább az alparancsnok vagy mi. 😄D "késõ van már nagyon." 😄 Végre érzõdik,hogy igazi Commander vagy. Na befejezem. 😄D

Számomra a játék lenyûgözõ és tarol. 😊) "pedig alacsony grafikán játszok,de így is élvezetes"nem is foglalkoztam vele,hogy milyen a grafika. 😊😊

Karajjj a banner nagyon toppon van!!!!<#eljen><#worship><#worship>
Jó bigék és a zene.Fenomenális. 😊) Pláne az elsõ "Soviet March"
BiG G
Autumn Reeser és Gemma Atkinson LÁV 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Rage47

jó a banner!
wesker24
Nagyon király ! <#eljen>
Mast3rmind
Tettszik! 😊

\"Hmmmm...Semmi\"

beújítottam a bannert 😄

majd visszakerül a régi, de egy kicsit adjunk az élvezeteknek 😛
szucsy89
jah ati hd 3470 van a gépbe ha ez segít
Én úgy csináltam 4 légibázis, mindegyiken a kisebb bombázó, szárazföldi dolgokat nem építettem. És amikor kinyomtam összes vasfüggönyt, nyomtam, szuper fegyver, speckó légitámadás, ejtõernyõsök, és bombázás. Közben megölték társamat és a bázisomat is lõtték de nem foglalkoztam vele, mire majdnem szétlõttek pont szét tudtam szedni a kilövõt.[/spoiler]

üdv!
aki esetleg járt a szövetségesekkel az utolsó pályán és megcsinálta az kérem adjon tanácsot... legalább 5-ször próbáltam de mikor szétlõvöm a vasfüggönyöket akkor olyan haderõ jön ellenem amit nem tudok visszaverni.. elõre is köszi a válaszokat...

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

szucsy89
sziasztok!

olyan problémám lenne, hogy laptopomra felraktam a játékot, de a füst valami eszméletlenül gagyi...meg a grafika is elég érdekes..(én nem nem azért mert meseszerû mert láttam már róla videót) szóval sztem a driverrel van a baj...tudnátok adni valamilyen drivert amivel esetleg menne? valakinek ilyesmi probléma?
Sajnos tapasztalatom szerint nem így van, a bombázó nem száll le akárhol csak a leszállópályán. Tehát szerintem: a bombázót lerakod a leszállópályára és akkor beleküldöd az egységeket, mintha épület lenne. Nekem csak így mûködött. 😞
hali. 3an akarunk hálózatban játszani, és látjuk egymást de mindig idõtullépési hiba vagy ha nem akkor meg amikor választom a csapatok pl akkor utána magától visszalit mindent. pls help mi lehet a gond?

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

Az embereket kijelölöd, aztán a gépre kattintasz és bele mennek. Minhta házba küldenéd be õket.

Sziasztok biztos buta kerdes de szovetsegeseknel megvan az a bazinagy bombazo amivel elvileg embereket is lehet szallitani, viszont nem tudom hogy kell oket felvenni😄 legyszives valaki vilagositson fel, koszi😄
Na, meg is csináltam, tényleg nem volt nehéz, most már van bázisom meg Kirov meg Apokalipszis tank bár...a japánok védelme elég erõsnek tûnik. Nekik mentem fél tucat apokalipszissel , de vissza vertek, Na majd teszek rájuk vas fügyönt, meg odaküldöm a Kirov-okat, és azzal vége a dalnak. <#wink>

Azért vannak õk mert csak ez a 2 egység élte túl mikor szétlõtték a repülõket, amúgy balról kell kerülni a japán katonák elmennek majd meguktól

Hö? Igen? Nem tudom...elindultam az egyik irányba jött egy katona és le lõtt. Majd most megnézem a másik irányba.

De azért poén...egy medve meg egy katona....jó vicc<#wave>

és az a röhej az egészben, hogy ámul az ember hogy mivan, aztán kb. 2 perc alatt végigrohan rajta. nyugi, eddig ez volt a legkönnyebb 😄
nagy fun küldetés, nálam az egyik kedvenc volt 😊
Hát eddig egyik küldetés se volt nehéz, de most csak nézek ki a fejembõl.

Oroszok Egy szól katonám van....meg a medve. Most ez valami vicc? Még haa kommandós lány Natasa vagy ki lenne...de így? Hát ez nagy hülyeség.

Megpróbálkozom vele, de elképzelésem nincs hogy fogom megcsinálni.

szabod
Majd a kiegészítõben õt kell likvidálni, mert látták a részegen hamburget zabálós videóját <#idiota>

Mente et Malleo

tutituti
Az Allied kampány végén az elnök.Na az volt a vicces.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

én küldöm sorba támadóegységeket, aztán nyomom az orbital dumpot, amint eljutnak az épületéig, így gyakorlatilag lassan ledarálom.
de még nem nyomtam végig, én is itt járok most :p megyek is.
Amúgy elõször megdöbbentett, valami eszméletlen fosnak tartottam a játékot.
ennek két oka volt: hajnali kettõkor toltam, és magyar... köhm... felirattal.
aztán másodszorra már nagyon megtetszett =)
Csökkentsd a nehézségi fokozatot. Legkönnyebb fokozaton gyakorlatilag minden pálya megnyerhetõ 8-12 miggel és nagyjából 30 ikerrotorossal.