Gyermekkorunk tévhitei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
a vízszûrõ úgy zúg, hogy esténként a mai napig hallok a "háttérbõl" lépteket...
mintha a szõnyegen szép lassan mezítláb menne valaki. kinyomom se hang se "léptek".
de kurva zavaró :(
ez a forog-a-föld feeling meg akkor szokott lenni,ha piásan lefekszek :D ááá,az olyan jóóó.
meg régen sok olyan álmom volt(néha még manapság is),hogy leugrok vhonnan magasról (nem kell túl magas dolgokra gondolni,max 10-15 m-re),és persze simán leérkezek :) régen azt hittem,hogy a 2.emeletrõl a valóságban is le tudnék ugrani sértetlenül,és akkor nem kéne annyit lépcsõzni :))) hál'istennek nem próbáltam ki....:D
ReaL MaDRid x siempre
Aki átbasz, az basszon b-t is!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
alvás közbeni sírás, na erre varrjatok gombot:)
๏̯͡๏﴿
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Nekem is megvoltak ezek egyébként, sokáig nem is tudtam arról, hogy van maszkmester, azt hittem minden létezik ami a filmekben megjelent. Ez akkor volt eléggé rémisztõ, amikor még kiskoromban anyámmal elaludtam a tv elõtt... Késõbb felébredtem, és pont a Horror Mesterei ment <#idiota>#idiota>. Valamiért nem akartam felébreszteni anyámat, odafutottam a tv-hez, és csukott szemmel megkerestem a bekapcs. gombot.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
1. Gyermekkorunk tévhitei
2. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
3. Modellautók
4. World of Warcraft
5. Humoros és aranyos képek, videók
6. Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
7. XBOX360
8. Ismerd fel a képrõl az autót
9. Digitális és analóg fényképezõgépek
10. Test Drive Unlimited
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Ja, bocs, ez nem a Source Engine<#idiota>#idiota>
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Csak arra kell vigyázni, hogyha túlságosan a kezedbe veszed a dolgokat, és hirtelen nem tudod mi legyen, akkor vége lesz, mert megáll minden.
Valószínûleg nekem azért volt elég hosszú ez, amirõl beszéltem, mert volt valaki, akit direkt hoztam bele az álomba, aztán hagytam, hogy azt csinálja, amit akar, nem próbáltam irányítani.
Viszont a végén jött a hugom, és azt mondta: "Szerintem el kellene ezt mondanotok", és megijedtem, és vége lett<#idiota>#idiota>
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ezt most így eszembe juttattad :D
Meg egyszer az isvolt hogy azt álmodtam hogy felébredtem álmombol,és aznap csupa szar dolog történt velem. Aztán mikor télleg felébredtem nagyon paráztam hogy megtörténnek amiket álmodtam, vagy hogy még mindig álmodok
Na utána évekig éjszaka nem mertem kinyitni a szemem, mert attól féltem hogy ott lesznek felettem :D
én meg az álmodtam,hogy irnyítom a witchert,aztán már én voltam a witcher
jók az olyan álmok,ahol így vándorolsz a térben
néztem egy gömbön kersztül az emberek világát, mint a hangyák mászkáltak, és simán kifeküdt egy kisebb kupacnyi, ha arra gondoltam
és amikor meghalltak, én gonoszul nevettem
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de volt olyan is, amikor feküdtem a földön, és kezdtem besüppedni a földbe, nem bírtam megmozdulni, és arra gondoltam, ha nem fogok tudni idõben felébredni, meghalok. ez nagyon félelemetes volt
szintén kiskoromban biztos voltam benne, hogy ha hínárba kerülök az rámcsavarodik direkt, és le akar húzni a víz mélyére. kurvára undorodtam már akkor is a hínártól, mert a hideg rázott amikor hozzámért ( tudta a franc miféle rovarok meg csúszómászok élhetnek közte amik meg akarnak csípni harapni)
máig nem vagyok hajlandó közelébe menni hínárnak.
๏̯͡๏﴿
nagyon szar érzés (pánikos is tud lenni)
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Meg van ez a tudatos álom, az egyszer volt velem a nyáron. Ott nem repültem, viszont tudtam teleportálni, de ha nem képzeltem el a helyet elég erõsen, akkor sikerült a nagy feketeségbe menni. De amúgy elég jó volt, 100%-ig tudtam, hogy álom, és meg is tettem egy olyan dolgot, amit nagyon szerettem volna, de még nem tehetem a való életben. Meg olyan volt, hogy jöttek az autók, én meg lefullasztottam õket, hogy át tudjunk menni közöttük, aztán utána így mozdítottam egyet a kezemmel, hogy akkor mehet újra, és akkor már el tudták indíani. Meg volt egy autó, amit el akartam vinni, de zárva volt, elkezdtem rugdosni a kilincsét, erre kijött 3-4 ilyen kigyúrt ember, csak rájuk néztem egyet, és ott helyben megfagytak<#idiota>#idiota> És amúgy a helyszín szinte teljesen valósághû volt.
๏̯͡๏﴿
eszméletlen rossz dolog,ebben igazad van...
Utoljára pár éve volt, éjjel felébredtem. Elõtte nappal elég sokat szenvedtem, hogy egy program betöltsön egy listát egy combobox(lenyitható lista) vezérlõelembe. És komolyan mondom 5 percig ott láttam magam elõtt a comboboxot 3 elemmel megtöltve bazi nagyban, és aztán rájöttem, hogy ez a valóság, és az nem is lehet ott, erre eltûnt, és elmúlt a szar érzés.
Ez nem vicc.
Amúgy ha ilyen van, akkor ha nézek egy helyre egy ideig, akkor összeszûkül a látóterem, és olyan, mintha rázoomolnék, ha meg becsukom a szemem, akkor meg olyan érzés, mintha valami bazi nagy felbontásra váltanék, amit nem bír a monitor, és minden olvashatatlanul kicsi rajta. A régi 15"-os GoldStar monitorom simán vitte a 1600 x 1200 felbontást Win95 alatt, csak alig tudtam visszaállítani, mert 1mm magasak voltak kb a betûk. Na kb olyan érzés.
egyszerüen azt álmodtam, hogy tudok lebegni, falon mászkálni, meg nagyokat ugrani
nem asztrálsikon
mondjuk nemtudom hany evesen voltak ezek :D mármint neked...ezek a repülési órák :D
bár én ebben nem hiszek :D de majd nyitok egy topicot mondom...ha nincs...
de hogy ne csak OFF legyen :D
Nekem vol olyan hogy mikor lefekudtem nem mertem kirakni a takaro alol a labam mert feltem hogy megeszi valami szorny:D es ugyan igy az agyrol lerakni.... bááár ezt hamar kinottem xD :D
...