Gyermekkorunk tévhitei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

huhh ez nekem is megvolt :S :D

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

tigeroo
szobámban van akvárium gyerekkorom óta...
a vízszûrõ úgy zúg, hogy esténként a mai napig hallok a "háttérbõl" lépteket...
mintha a szõnyegen szép lassan mezítláb menne valaki. kinyomom se hang se "léptek".
de kurva zavaró :(
hunbasser
ez a távol vannak a dolgok nekem még most is megvan...mindig is megvolt,csak néha jön elõ,de akkor nagyon fasza :) aludnék el,de nem sikerül,kinyitom a szemem,és kb félkómában vagyok,olyankor szokott lenni,hogy minden kb 2x akkora távolságra van,mint amennyire szokott lenni :)

ez a forog-a-föld feeling meg akkor szokott lenni,ha piásan lefekszek :D ááá,az olyan jóóó.

meg régen sok olyan álmom volt(néha még manapság is),hogy leugrok vhonnan magasról (nem kell túl magas dolgokra gondolni,max 10-15 m-re),és persze simán leérkezek :) régen azt hittem,hogy a 2.emeletrõl a valóságban is le tudnék ugrani sértetlenül,és akkor nem kéne annyit lépcsõzni :))) hál'istennek nem próbáltam ki....:D

ReaL MaDRid x siempre

m1c1mack0
O b@zdmeg en a villanyt nem memrtem leoltani:D

loál vagy Miki:D

Aki átbasz, az basszon b-t is!

mama2
Velem is volt olyan hogy mozgott az ágy fel le, fel le:D. Meg olyan is hogy:beteg vagyok, és ilyen kurva hülyén hallok mindent. Mint egy lassított felvétel. Ilyen mélyen meg ilyesmi. Könybelábad a szemem, és kurva szar:P.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Lynx_TWL
én meg azt álmodtam, hogy szülinapom van és egy kruva nagy tortát kapok, csakhogy a tortát elvették tõlem és nem akartak adni belõle, ezért sírni kezdtem. arra ébredtem, hogy anyám ott ráz, hogy mi van miért sírok?
alvás közbeni sírás, na erre varrjatok gombot:)

๏̯͡๏﴿

ranGer2
Haver mesélt hasonlót nem is olyan rég, mikor még ilyen 2.vh fan volt,hogy azt álmodta, hogy partraszállt normandiában, és kapott egy burcist.. na reggel felébredt és tiszta vér volt ugyanigy a párna... nemgyengén megijedt, az orrvérzéstõl. (Amúgy túlsúlyos az illetõ)

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Olcsy
Figy...Attól még, h sötét van, ugyan ott vannak a dolgok meg a szörnyek ahol világosban lennének...XD (bár szörnyek nem léteznek.)Nyugodj meg, az ajtón nem fognak bejönni, az ágyad alól jönnek ki amikor alszol és kiszívják az agyadat!<#hamm>

jah és néha azt éreztem ho van mögöttem valaki miközbe falfelé fordulva alszok és nemmerek megfordulni:D

:D bazdemg dehülye vagy..:D bár amikor félek éjszaka énis szinte még a fejemet is a takaró alá dugom és alig merek megmozdulni, még levegõt is csak nagyon halkan veszek..:D(bár már nem)

Kis Mukkot én nagyon szerettem, bakeliten hallgattam sokat nagymamámnál :).

Nekem is megvoltak ezek egyébként, sokáig nem is tudtam arról, hogy van maszkmester, azt hittem minden létezik ami a filmekben megjelent. Ez akkor volt eléggé rémisztõ, amikor még kiskoromban anyámmal elaludtam a tv elõtt... Késõbb felébredtem, és pont a Horror Mesterei ment <#idiota>. Valamiért nem akartam felébreszteni anyámat, odafutottam a tv-hez, és csukott szemmel megkerestem a bekapcs. gombot.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

jaja, meg én még máig azthiszem hogy a magyar a legkönnyeb nyelv :)

jah, azt énis:D

bujcsik555
Népszerû témák
1. Gyermekkorunk tévhitei
2. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
3. Modellautók
4. World of Warcraft
5. Humoros és aranyos képek, videók
6. Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
7. XBOX360
8. Ismerd fel a képrõl az autót
9. Digitális és analóg fényképezõgépek
10. Test Drive Unlimited

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bujcsik555
Én mikor beteg voltam ugy 8-10 évesen rosszat álmodtam, hogy szörnyek harabdáltak meg ilynek. Aztán regel felébredtem és tiszta vér volta a párna. visitva szaladtam le a lépcsön a tükörhöz megnézni mindenem megvane. Aztán kiderült csak orrom vérzett..:D

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bardocz
nekem volt olyan álmom,hogy mentem kocsval a bertalan lajos megállónál,és egy másik autó megforgatott,azt kiszáltam,és elkezdtem menekülni,a csávó meg jött utánam egy láncal,amit szépel lengetett a kezében,de szerencsére nem sietett...:D
Az jó ha vízbe esel, mert akkor nincs falldamage.

Ja, bocs, ez nem a Source Engine<#idiota>
Timbo
egyszer azt álmodtam, hogy kiugrok egy ablakon(de nem magasról ) és egy ilyen kisebb medencébe esek .. térdig érõ víz .. jön egy csávó és egy bottal elkezd verni amire fel volt tekerve vmi drótkerítés szerûség.. na ott kb fel is ébredtem és fájt a vállam mint állat de azért mert a kezemen aludtam iyen idióta pózban :D sztem onnan jött az álom is .. :D na én még sose izzadtam le úgy mint akkor :D

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

bujcsik555
Én mikor láttam a Stay alive-t utána egy hétig nem gépeztem mer ugy fostam hogy velem is az történik mint a filmbe.:D

Pedig onnantól, hogy tudod, azt csinálsz, amit csak akarsz.
Csak arra kell vigyázni, hogyha túlságosan a kezedbe veszed a dolgokat, és hirtelen nem tudod mi legyen, akkor vége lesz, mert megáll minden.

Valószínûleg nekem azért volt elég hosszú ez, amirõl beszéltem, mert volt valaki, akit direkt hoztam bele az álomba, aztán hagytam, hogy azt csinálja, amit akar, nem próbáltam irányítani.

Viszont a végén jött a hugom, és azt mondta: "Szerintem el kellene ezt mondanotok", és megijedtem, és vége lett<#idiota>
Én egyszer megnéztem egy filmet ( gyerekjáték 2) kb 8 évesen és 11 éves koromig kajak féltem attól a kisbabától ( vörös haj, CSÁKIIII álisz: chucky) és este 99% inkább nem mentem WC -re mert féltem tõle :D Sõt,volt olyan mikor a fürdöszobában rettegtem és mindig hátranéztem :) na az szar korszak volt az életemben :D

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

akyyy
hú nekem is volt egy csomó sar trekes álmom, meg jópár borgos:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Én meg amikor láttam a Borgos Star-Trek filmet, (asszem First Contact), utána azt álmodtam, hogy belõlem is Borgot akarnak csinálni.

Ezt most így eszembe juttattad :D
bardocz
jajj,ilyen nekem is volt,végigálmodtam egy napot,és mánap reggel nem teljesen értettem mi van,aztán rájöttem,hogy elõzõ nap csak álom volt:D
bujcsik555
nekem még repülõs álmomnem voltmég,csak olyan hogy egy nagy semmiben(van olyan?) zuhanok és mindenhonnan arcoknéznek rám. De olyan emberek arcátláttam akiket életembe mégsoha se. Aztán az egyik arcot egy régi fényképen találtam meg nagyapám Apja volt az. Nem tudom hogyan lehetettmert elötte sose láttamrola képet.
Meg egyszer az isvolt hogy azt álmodtam hogy felébredtem álmombol,és aznap csupa szar dolog történt velem. Aztán mikor télleg felébredtem nagyon paráztam hogy megtörténnek amiket álmodtam, vagy hogy még mindig álmodok

Az elsõ ufó magazinok valamelyikén ott volt nagyban a tipikus szürke fej, nagy fekete szemekkel.
Na utána évekig éjszaka nem mertem kinyitni a szemem, mert attól féltem hogy ott lesznek felettem :D
bardocz
az tök jóóó:D
én meg az álmodtam,hogy irnyítom a witchert,aztán már én voltam a witcher
jók az olyan álmok,ahol így vándorolsz a térben
Mike
én sok Diablózás után álmondtam olyat (remélem senki sem vallásos) hogy én vagyok a Sátán :o
néztem egy gömbön kersztül az emberek világát, mint a hangyák mászkáltak, és simán kifeküdt egy kisebb kupacnyi, ha arra gondoltam
és amikor meghalltak, én gonoszul nevettem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

életem során kb háromszor fordult elõ, hogy tudtam hogy álmodok, de teleportálni meg istent játszani nem sikerült:(
bardocz
ha iszok,akkor nem kell feküdni hozzá:D
bardocz
én a majdnemmeghalós álmokat szeretem:) jó utána felkelni:D
akyyy
én a suzuki swiftekre mondtam azt hgoy suzuki shift:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Mike
"fekszek az ágyba,és mintha mozogna velem minden,meg megforog az ágy,meg ilyenek" nem kéen annyit inni :DDD

Mike
én olyat álnmondtam, hogy fekszem a sineken, jön a vonat, és alig briok megmozdulni
de volt olyan is, amikor feküdtem a földön, és kezdtem besüppedni a földbe, nem bírtam megmozdulni, és arra gondoltam, ha nem fogok tudni idõben felébredni, meghalok. ez nagyon félelemetes volt

Lynx_TWL
mikor még 20. kerületben laktunk régen, ( 6 éves koromig) hittem abban, hogy van a közelünkben egy mocsár. na ez a valóságban úgy nézett ki, hogy egy kb 1-2 négyzetméteres betonnal körbevett négyzet alapú kis placcban föld volt meg esõvíz. fogalmam sincs mi célja volt annak ott és már nem is emlékszem igazából, hogy néz ki pontosan a terep, de meg voltunk gyõzõdve arról a haverokkal, hogyha abba beleesünk elnyel minket a láp. lehetett 30 centi mély a felgyülemlett víz és a száraz földrész felért a betonfalig szóval simán ki tudtunk volna mászni, de kurvára paráztunk tõle (ennek ellenére rengetegszer mentünk oda)

szintén kiskoromban biztos voltam benne, hogy ha hínárba kerülök az rámcsavarodik direkt, és le akar húzni a víz mélyére. kurvára undorodtam már akkor is a hínártól, mert a hideg rázott amikor hozzámért ( tudta a franc miféle rovarok meg csúszómászok élhetnek közte amik meg akarnak csípni harapni)
máig nem vagyok hajlandó közelébe menni hínárnak.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

SpeedXHUN
ilyenek nekem is volt sok(fõleg ha lázas voltam)
nagyon szar érzés (pánikos is tud lenni)

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Repülni 1x repültem, az valami rémálom volt, tiszta vér volt minden fal, meg ilyenek, és valamiért tudtam repülni<#idiota>

Meg van ez a tudatos álom, az egyszer volt velem a nyáron. Ott nem repültem, viszont tudtam teleportálni, de ha nem képzeltem el a helyet elég erõsen, akkor sikerült a nagy feketeségbe menni. De amúgy elég jó volt, 100%-ig tudtam, hogy álom, és meg is tettem egy olyan dolgot, amit nagyon szerettem volna, de még nem tehetem a való életben. Meg olyan volt, hogy jöttek az autók, én meg lefullasztottam õket, hogy át tudjunk menni közöttük, aztán utána így mozdítottam egyet a kezemmel, hogy akkor mehet újra, és akkor már el tudták indíani. Meg volt egy autó, amit el akartam vinni, de zárva volt, elkezdtem rugdosni a kilincsét, erre kijött 3-4 ilyen kigyúrt ember, csak rájuk néztem egyet, és ott helyben megfagytak<#idiota> És amúgy a helyszín szinte teljesen valósághû volt.
bardocz
nem tudom,én tökre szerettem ezt az érzést:D meg volt,hogy ahogy járt az agyam este,mintha úgy suttognék,vagy nem is tudom leírni,na az tényleg furcsa volt:D
Lynx_TWL
repülés a legjobb érzés egy álomban, de ne vigyük át álomfejtésbe a topicot :)

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

ezt én magam is átéltem(átélem) sõt,manapság már magamtól bizonyos gondolatok hatására is elõtudom hozni!
eszméletlen rossz dolog,ebben igazad van...

Velem is volt ez a kicsinek érzem magam dolog.
Utoljára pár éve volt, éjjel felébredtem. Elõtte nappal elég sokat szenvedtem, hogy egy program betöltsön egy listát egy combobox(lenyitható lista) vezérlõelembe. És komolyan mondom 5 percig ott láttam magam elõtt a comboboxot 3 elemmel megtöltve bazi nagyban, és aztán rájöttem, hogy ez a valóság, és az nem is lehet ott, erre eltûnt, és elmúlt a szar érzés.

Ez nem vicc.

Amúgy ha ilyen van, akkor ha nézek egy helyre egy ideig, akkor összeszûkül a látóterem, és olyan, mintha rázoomolnék, ha meg becsukom a szemem, akkor meg olyan érzés, mintha valami bazi nagy felbontásra váltanék, amit nem bír a monitor, és minden olvashatatlanul kicsi rajta. A régi 15"-os GoldStar monitorom simán vitte a 1600 x 1200 felbontást Win95 alatt, csak alig tudtam visszaállítani, mert 1mm magasak voltak kb a betûk. Na kb olyan érzés.
bardocz
nekem meg olyan volt,hogy fekszek az ágyba,és mintha mozogna velem minden,meg megforog az ágy,meg ilyenek,tök jó érzés:D meg sokszor álmodtam olyat,hoghy zuhanok,és mindig becsapódás elõtt keltem fel:S olyankor tök jó bizsergõ érzés volt a hátamban,rengetegszer álmodtam azt,hogy leugrok a galériáról,és 5-10 sec-ig zuhantam,pedig nincs 3 méter magas :D
Picizöldfül
repülés dolog: szoktatok álmodni olyan dolgokról amikor álmodban vagy,és tudsz repülni?De ez a repülés nem olyan mintha most elsõnek repülnél és szenzáció lenne,hanem mintha te ezt elsajátítottad volna,teljes testedben átérzed a feelinget,koncetrálsz hogy felemelkedj majd befeszíted a tested és elkezdesz repülni,és olyan érzés kerít hatalmába amit eddig nem éreztél,és ez gyermekkoromban is volt és évente 3-4szer álmodok ilyet,vki nekem azt mondta hogy ez vmien változtatást akarsz elérni az életben...(álomfejtés) Na on:Kistesóm amikor pici volt és már kezdett beszélni akkor azt mondta a számítógép helyett hogy számítítógép,meg a peugeot(pözsó) helyett pezsó:D

Mike
nem léptem ki a testembõl
egyszerüen azt álmodtam, hogy tudok lebegni, falon mászkálni, meg nagyokat ugrani
nem asztrálsikon

havercsotány
azt hittem hogy a föld lapos de ez már nagyon régen volt

Olcsy
szegény :(

ScarY MAN
de ha tudat nelkul teszed ezt, marmint hogy repulsz/kilepsz a testedbol, akkor azt hiszed hogy testel repulsz :D

mondjuk nemtudom hany evesen voltak ezek :D mármint neked...ezek a repülési órák :D

bár én ebben nem hiszek :D de majd nyitok egy topicot mondom...ha nincs...
de hogy ne csak OFF legyen :D

Nekem vol olyan hogy mikor lefekudtem nem mertem kirakni a takaro alol a labam mert feltem hogy megeszi valami szorny:D es ugyan igy az agyrol lerakni.... bááár ezt hamar kinottem xD :D

...

Mike
le kellett volna vágni :)))
na jó, nem

Mike
tévedés, nem test nélkül röpködök, hanem testtel